Gość: marcy IP: 193.192.62.* 05.01.08, 12:07 No, będzie mógł wreszcie bez problemu żegnać się przed tifosi w Mediolanie i w pozostałej, katolickiej Italii :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kangoor nieeeeeeeeeeeeeeeee, znowu telenowela o Borucu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.08, 12:09 był Matusiak, teraz Boruc. Lubię ten portal ( najlepszy jak dla mnie A), a le nieraz to przeginacie. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pactu "La Gazzetta": Milan jednak chce Boruca IP: *.CNet.Gawex.PL 05.01.08, 12:21 A najbardziej śmieszy mnie fakt, że wszyscy krytykują kibiców Barcelony za to że wyzywają Ronaldinho i są niewdzięcznikami, bo Barca mu dużo zawdzięcza. Ale jakoś nikt nie dostrzega, że identyczna sytuacja jest w Milanie. Milan Didzie sporo zawdzięcza (m. in. finał LM 2003 to było w dużej mierze dzięki Didzie) i co wyszydzają go, wyzywają wystawiają na aukcje etc. No ale kibice Milanu są super a kibice Barcy są be. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noimportant Re: "La Gazzetta": Milan jednak chce Boruca IP: *.tktelekom.pl 05.01.08, 14:32 Pójdzie nie pójdzie do Milanu co za różnica i tak nie mamy na to wpływu .. =[ . Ale jak ma grac, to czemu nie, jak ma siedziec na ławce to po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Widzieli Boruca na żylecie z kibolami IP: 77.223.195.* 05.01.08, 14:54 i chcą go na swoją trybune.Tam dyrygowałby kibicami .Hasła ukladałby mu Blonski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss boruc podpisał!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 15:13 BORUC PODPISAL NOWY KONKTRAKT! TU MACIE LINK www.celticpoland.com/pokaz_news.php?id_newsa=4683#kom kerrydalestreet.co.uk/index.php?showtopic=59848&st=360 - I TU, CZWARTY POST OD GóRY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Boruc Re: boruc podpisał!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 22:05 nie podpisalem zadnego kontraktu, chcieli mnie zmusic zebym podpisal ale sie nie dalem i ucieklem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur UK "La Gazzetta": Milan jednak chce Boruca IP: *.cable.ubr13.edin.blueyonder.co.uk 05.01.08, 16:01 Zostan z nami w Glasgow, tutaj jestes zywa legenda! Tutaj jest nas wielu i kochamy Cie Artur! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Boruc "La Gazzetta": Milan jednak chce Boruca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 18:53 nie ide do tego milanu w dupie ich mam chyba wroce do legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjgu korleone IP: *.home.otenet.gr 05.01.08, 20:09 Nie daj sie nabrać , zostań w Celtiku, gdzie Ci będzie lepiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arthorious Re: korleone IP: *.chello.pl 05.01.08, 23:41 Redaktor jest niekompetentny gdyby zadał sobie choć trochę trudu to wiedział by że przedstawicielka Arsenalu Katie Baldwin powiedziała Super Expressowi że Arsenal nie jest zainteresowany Borucem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted "La Gazzetta": Milan jednak chce Boruca IP: *.chello.pl 06.01.08, 05:42 mały szczegół boruc przedłużył kontrakt z celtikiem do 2011 roku ale po co sprawdzać takie rzeczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre "La Gazzetta": Milan jednak chce Boruca IP: *.199.61.5.tesatnet.pl 06.01.08, 12:47 Macie nieaktualne wiadomości Artur podpisał umowę z Celtic ważną do 2011 roku pozdrawiam proszę wstawiajcie aktualne informacje bo stare mogę przeglądać w archiwach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czacha "La Gazzetta": Milan jednak chce Boruca IP: *.chello.pl 16.01.08, 22:51 boruc nie pasuje do milanu!milan jest najgłupszym klubem świata!ma głupi skład! Odpowiedz Link Zgłoś
malinowo ale sliczna lapka i usteczka 26.05.08, 07:20 sliczny i slodki w szczegolnosci z lapka na usteczkach i wyglada lepiej niz sniadanie dnia dzisiejszego ktore obylo sie nistety bez widoku takiej slicznej lapki na nadetych platkach ust ktore slicznie przykryla silna dlon pieknego mezczyzny jakim niewatpliwie jest pan artur Odpowiedz Link Zgłoś