1zorro 21.03.08, 07:09 A "pistolecik" dostal od braciszka czy sam mu go podwedzil? Wystraszyl sie czegos, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraglesi67 Pospisz i 21.03.08, 07:37 ..odejdź a zaskarbisz sobie dożywotnią wdzięczność większości Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A jakby sobie tak w pale strzelil? 21.03.08, 08:38 zabawa pistolecikiem moze byc niebezpieczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Zmień nicka na DyzioMarzyciel :))))) 21.03.08, 15:52 a co, pomarzyc nie wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prezydent: Nie strzelę 21.03.08, 08:43 1zorro napisał: > Wystraszyl sie czegos, czy jak? Owszem - referendum. Wprawdzie referendum to jest to, czego się domaga (a może - domagał, nie wiem jak jest w tej chwili) o.Rydzyk, a i J.Kaczyński liczy na brak frekwencji oraz na niezawodne mohery, ale też i dopuszcza możliwość podobnej mobilizacji narodu (zwłaszcza "wrednych" młodych), jaka miała miejsce przed ostatnimi wyborami. A wtedy - nie tylko klapa, ale i ostateczna kompromitacja PiSu... A co do L.Kaczyńskiego - czy PiS-prezydent był kiedykolwiek czymkolwiek innym niż echem brata - dominującego bliźniaka? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Prezydent: Nie strzelę 21.03.08, 09:07 "Zaprzeczył sugestiom z ostatnich dni, że mógłby odmówić ratyfikacji mimo upoważnienia go do tego przez Sejm. - Mogę nie podpisywać, mam takie uprawnienie, ale nie twierdzę i nie twierdziłem, że z niego skorzystam. Chciałem tylko podkreślić, że mam rewolwer, nie znaczy to jednak, że strzelę." Znów kolejna osoba związana z PiS zaprzecza swoim własnym słowom. :( Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Re: Prezydent PISkomuny cienko śpiewa..hi,hi,hi ! 21.03.08, 10:28 falsetem! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Ale mu musieli nagadać na Litwie 21.03.08, 09:22 1zorro napisał: > A "pistolecik" dostal od braciszka czy sam mu go podwedzil? > Wystraszyl sie czegos, czy jak? Pojechał z tarcza wrócił bez tarczy z podkulonym ogonem - brat genialnego stratega Herostratesa Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo Schizofrenia 21.03.08, 10:11 "zaburzenie psychiczne zaliczane do grupy psychoz endogennych. Objawia się upośledzeniem postrzegania lub wyrażania rzeczywistości, najczęściej pod postacią omamów słuchowych, paranoidalnych lub dziwacznych urojeń albo zaburzeniami mowy i myślenia, co powoduje znaczącą dysfunkcję społeczną lub zawodową" hm, zastanowiłbym się ... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Schizofrenia i paranoja, czyli PISuar..... 21.03.08, 11:05 wiecej komentarzy chyba nie trzeba, co? Misiu Jogi? Odpowiedz Link Zgłoś
rokcaly Re: Schizofrenia i paranoja, czyli PISuar..... 21.03.08, 14:26 1zorro napisał: > wiecej komentarzy chyba nie trzeba, co? Misiu Jogi? ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Hi 1zorro Express true love to your woman! Feel Better Now!! I can now go on and on the whole night, rock hard, with this solution. www.achasedou.com/ Hi 1zorro2 Pleasure her in all the right ways / Please contact us!/ Se You later. Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo Re: Schizofrenia i paranoja, czyli PISuar..... 21.03.08, 15:30 a czy ktoś ma wątpliwości? Może tylko Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka Pajacom z pisu we łbach sie poprzewracało 21.03.08, 10:34 Wywieźć to towarzystwo na Antarktydę i niech tam sobie buduja IV Rydzolandię Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekviki Prezydent: Nie strzelę 21.03.08, 11:49 Ostatnie wypowiedzi,oświadczenia,deklaracje są absolutnie niepotrzebne,zagrały emocje. Czy Pan Prezydent ogłosi rozwód z bratem? raczej nie,są silnie związani z sobą.Za 2.5 roku wybory prezydenckie,Prezydent Kaczyński chciałby ponownie mieszkać w Pałacu.Ton ostatnich emocjonalnych wypowiedzi, raczej dyskwalifikuje w oczach wyborców,tylko żelazny elektorat,może zaglosować za ponownym wyborem.Pani Maria Kaczyńska,popierając zapłodnienie<in vitro>naraziła sie ponownie dyrektorowi Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
tc2 magazyn części zamiennych od brata 21.03.08, 12:30 Mobilny ZAPAS miałby mieć swoje zdane? Wątpliwe, byłby to pierwszy raz. Wierzyć należy raczej, że Bielan+Kaminski & co zrobili lewy sondaż i przestraszyli się wyniku? Impeach subito! Odpowiedz Link Zgłoś
1gracja1 Re: Prezydent: Nie strzelę 21.03.08, 14:20 1zorro napisał: > A "pistolecik" dostal od braciszka czy sam mu go podwedzil? > Wystraszyl sie czegos, czy jak? ---------------------------------============================ Hi zorro1, be smart, purchase your meds from the best supplier since 1996. www.google.com/pagead/iclk? sa=l&ai=DfliUA&num=12358&adurl=ghZD.timeminute.com gun wei-ming Sex has never felt this good after my tool got thicker, longer and harder Zorro1! WonderCum Doubles, Triples, Quadruples and MORE! ... not just volume of ejaculate, but intensity and power of orgasms. "IT WILL ABSOLUTELY BLOW YOUR MIND" Get it now without a prescription jumpinearby.com/ Even 70 year olds get renewed Vigor It's a trusty way to lengthen your male rod by at least 20 percent! Choose this way to intensify your romantic relations! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Prezydent: Nie strzelę 21.03.08, 15:20 a co masz dla kobiet? Bo moze ja inna zorro..... Odpowiedz Link Zgłoś