Gość: rgkk IP: *.probit.wroc.pl 31.01.08, 12:01 Może Australijki nie oglądały. Z zazdrości... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek - AU polskie dno tenisowe IP: *.icpnet.pl 31.01.08, 12:14 Moim zdaniem nasza gwiazdeczka Agnieszka Raczyńska jest mocno przereklamowana i nie uda jej się wiele zdziałąć na tenisowym rynku. już się wyczerpał limit szczęścia. Ma słąby fourhand i nie umie robić dropów. Wuiem co mówie bo w Austrii grałem w tenisa w hotelu w którym pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldek Re: polskie dno tenisowe IP: *.icpnet.pl 31.01.08, 12:17 wiesz co. nie koumpromituj sie. pisze sie for-hand, a to ze grasz w austrii w hotelu pewnie po pracy na zmywaku to nie powod by byc ekspertem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezyd kwa kwa ent Re: polskie dno tenisowe IP: *.icpnet.pl 31.01.08, 12:18 Poldek nie czepiaj sie go. ona ma racje . agnieszzke zje polska mentalnosc i za rok niekt nie bedzie o niej pamietal tak jak o malyszu kubicy czy golocie. polska mentalnosc nas zjada. glupie to niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldek Re: polskie dno tenisowe IP: *.icpnet.pl 31.01.08, 12:19 prezydent sp....alaj. bo Cie namierze po IP i przetrzepie kulasy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezyd kwa kwa ent Re: polskie dno tenisowe IP: *.icpnet.pl 31.01.08, 12:21 Poldek - zjedz se kisiel agrestowy i odpocznij..bo ci kolejny syf wyjdzie na tym nastoletnim pysku i juz nie wyjdziesz na dwor 5 tydzien..nie mowie o zwolnieniu z WF-u ktore mama ci pisze od przedszkola. yo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymczasem Re: polskie dno tenisowe IP: 89.100.1.* 31.01.08, 13:11 A kto to jest Agnieszka Raczyńska? Odpowiedz Link Zgłoś
russian-man Najseksowniejszy finał tenisowy wcale nie seksown 31.01.08, 12:37 Agnieszka jeszcze powalczy o wielkie laury. Może to nie będzie gwiazda formatu Szarapki czy Henin, ale myślę, że gdzieś o tę czołówkę będzie się spokojnie obijać. Widać, że dziewczyna ma potencjał i już odpowiedni ludzie z jej sztaby będą widzieć jak go spożytkować dla dobra naszej reprezentantki. My możemy tylko 3mać kciuki :) Brawo Aga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryhas Mam już 34 lata IP: *.gprs.plus.pl 31.01.08, 13:34 Mam już 34 lata i nie mogę niestety zachwycać się urodą tak młodych dziewcząt,bo mogę zostać uznany za perwersyjnego zboczeńca.Finał oglądałem na żywo ale tylko ze względów sportowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grosik Re: Mam już 34 lata IP: 157.158.10.* 01.02.08, 08:14 o oglądalności decyduje przede wszystkim udział zawodników gospodarzy (to oczywiste) i względy sportowo-medialne. Serena pod tym względem bije ładniejszą Ivanowic na głowę. Szarapowa i Serena to najbardziej medialne dzieczyny WTA i nie ma się co dziwić, że potwierdza to oglądalność ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek [...] IP: *.bredband.comhem.se 31.01.08, 14:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xman Najseksowniejszy finał tenisowy wcale nie seksowny IP: *.limes.com.pl 31.01.08, 14:11 prawdziwi fani tenisa ogladaja ten sport dla tenisa, a nie dla urody zawodniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Najseksowniejszy finał tenisowy wcale nie seksown IP: *.bredband.comhem.se 31.01.08, 14:14 poldkowi......przydaloby sie wpie..c.....Radwanska jest przereklamowana, to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xman Re: Najseksowniejszy finał tenisowy wcale nie sek IP: *.limes.com.pl 31.01.08, 14:20 sama jestes przereklamowana. idz lepiej poogladaj rozgrywki w kolko i krzyzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldek Re: Najseksowniejszy finał tenisowy wcale nie sek IP: *.icpnet.pl 31.01.08, 15:03 Ania ty mopie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maclaw13 Najseksowniejszy finał tenisowy wcale nie seksown IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 15:33 2 girls... 1 cup... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
leoleo oprócz cial ludzie ogladają sport 31.01.08, 15:56 oprócz cial ludzie ogladają sport; tu nie mozna bylo spodziewać się niespodzianki; tenis szarapowej po powrocie jest niszczacy dla przeciwniczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awaerty Najseksowniejszy finał tenisowy wcale nie seksown IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.08, 16:48 "Jednak zarówno nasza opinia, jak i wielu innych ekspertów nie przekonała kibiców do oglądania tego wydarzenia. Dziwne..." Też mi coś. Nie wyobrażajcie sobie za wiele. Jeśli sądzicie, że wasza opinia kogokolwiek obchodzi, to macie dowód, że nie. Mam w dupie, co sobie napiszecie w tej waszej gazetce. Cholerne guru się znalazło.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chude jacek Ivanović to krowa ma 190 prawie IP: *.spray.net.pl 31.01.08, 21:05 Ivanović to krowa ma 190 prawiei jest "puszysta" Odpowiedz Link Zgłoś