Dodaj do ulubionych

Najseksowniejszy finał tenisowy wcale nie seksowny

IP: *.probit.wroc.pl 31.01.08, 12:01
Może Australijki nie oglądały. Z zazdrości... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek - AU polskie dno tenisowe IP: *.icpnet.pl 31.01.08, 12:14
      Moim zdaniem nasza gwiazdeczka Agnieszka Raczyńska jest mocno przereklamowana i
      nie uda jej się wiele zdziałąć na tenisowym rynku. już się wyczerpał limit
      szczęścia. Ma słąby fourhand i nie umie robić dropów. Wuiem co mówie bo w
      Austrii grałem w tenisa w hotelu w którym pracuje
      • Gość: poldek Re: polskie dno tenisowe IP: *.icpnet.pl 31.01.08, 12:17
        wiesz co. nie koumpromituj sie. pisze sie for-hand, a to ze grasz w austrii w
        hotelu pewnie po pracy na zmywaku to nie powod by byc ekspertem.
        • Gość: prezyd kwa kwa ent Re: polskie dno tenisowe IP: *.icpnet.pl 31.01.08, 12:18
          Poldek nie czepiaj sie go. ona ma racje . agnieszzke zje polska mentalnosc i za
          rok niekt nie bedzie o niej pamietal tak jak o malyszu kubicy czy golocie.
          polska mentalnosc nas zjada. glupie to niestety
          • Gość: poldek Re: polskie dno tenisowe IP: *.icpnet.pl 31.01.08, 12:19
            prezydent sp....alaj. bo Cie namierze po IP i przetrzepie kulasy!!
            • Gość: prezyd kwa kwa ent Re: polskie dno tenisowe IP: *.icpnet.pl 31.01.08, 12:21
              Poldek - zjedz se kisiel agrestowy i odpocznij..bo ci kolejny syf wyjdzie na tym
              nastoletnim pysku i juz nie wyjdziesz na dwor 5 tydzien..nie mowie o zwolnieniu
              z WF-u ktore mama ci pisze od przedszkola. yo!!!
      • Gość: Dymczasem Re: polskie dno tenisowe IP: 89.100.1.* 31.01.08, 13:11
        A kto to jest Agnieszka Raczyńska?
    • russian-man Najseksowniejszy finał tenisowy wcale nie seksown 31.01.08, 12:37
      Agnieszka jeszcze powalczy o wielkie laury. Może to nie będzie gwiazda formatu
      Szarapki czy Henin, ale myślę, że gdzieś o tę czołówkę będzie się spokojnie
      obijać. Widać, że dziewczyna ma potencjał i już odpowiedni ludzie z jej sztaby
      będą widzieć jak go spożytkować dla dobra naszej reprezentantki. My możemy tylko
      3mać kciuki :) Brawo Aga ;)
    • Gość: dryhas Mam już 34 lata IP: *.gprs.plus.pl 31.01.08, 13:34
      Mam już 34 lata i nie mogę niestety zachwycać się urodą tak młodych
      dziewcząt,bo mogę zostać uznany za perwersyjnego zboczeńca.Finał
      oglądałem na żywo ale tylko ze względów sportowych
      • Gość: grosik Re: Mam już 34 lata IP: 157.158.10.* 01.02.08, 08:14
        o oglądalności decyduje przede wszystkim udział zawodników
        gospodarzy (to oczywiste) i względy sportowo-medialne. Serena pod
        tym względem bije ładniejszą Ivanowic na głowę. Szarapowa i Serena
        to najbardziej medialne dzieczyny WTA i nie ma się co dziwić, że
        potwierdza to oglądalność !
    • Gość: janek [...] IP: *.bredband.comhem.se 31.01.08, 14:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: xman Najseksowniejszy finał tenisowy wcale nie seksowny IP: *.limes.com.pl 31.01.08, 14:11
      prawdziwi fani tenisa ogladaja ten sport dla tenisa, a nie dla urody zawodniczek.
    • Gość: ania Najseksowniejszy finał tenisowy wcale nie seksown IP: *.bredband.comhem.se 31.01.08, 14:14
      poldkowi......przydaloby sie wpie..c.....Radwanska jest
      przereklamowana, to fakt
      • Gość: xman Re: Najseksowniejszy finał tenisowy wcale nie sek IP: *.limes.com.pl 31.01.08, 14:20
        sama jestes przereklamowana. idz lepiej poogladaj rozgrywki w kolko i krzyzyk.
      • Gość: poldek Re: Najseksowniejszy finał tenisowy wcale nie sek IP: *.icpnet.pl 31.01.08, 15:03
        Ania ty mopie!
    • Gość: maclaw13 Najseksowniejszy finał tenisowy wcale nie seksown IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 15:33
      2 girls... 1 cup... :-P
    • leoleo oprócz cial ludzie ogladają sport 31.01.08, 15:56
      oprócz cial ludzie ogladają sport; tu nie mozna bylo spodziewać się
      niespodzianki; tenis szarapowej po powrocie jest niszczacy dla przeciwniczek
    • Gość: awaerty Najseksowniejszy finał tenisowy wcale nie seksown IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.08, 16:48
      "Jednak zarówno nasza opinia, jak i wielu innych ekspertów nie przekonała kibiców do oglądania tego wydarzenia. Dziwne..."

Też mi coś. Nie wyobrażajcie sobie za wiele. Jeśli sądzicie, że wasza opinia kogokolwiek obchodzi, to macie dowód, że nie. Mam w dupie, co sobie napiszecie w tej waszej gazetce.
      Cholerne guru się znalazło..
    • Gość: chude jacek Ivanović to krowa ma 190 prawie IP: *.spray.net.pl 31.01.08, 21:05
      Ivanović to krowa ma 190 prawiei jest "puszysta"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka