Dodaj do ulubionych

Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie

07.02.08, 13:20
to ludzka rzecz - pogadać...
Obserwuj wątek
    • Gość: Manic_Miner Re: Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 13:26
      Kiedys byl taki wierszyk: " Samochwala w kancie stala i tak sobie opowiadala..."

Jestesmy tacy jak nas widza inni...
    • Gość: kosa paris Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.net85-168-137.noos.fr 07.02.08, 13:36
      nieskromnie ale prawdziwie.szacunek dla niego za gre. jest numerem
      jeden aktualnie na swiecie
    • Gość: FuzBal Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.toya.net.pl 07.02.08, 13:39
      wg mnie nie jest ''jedynym'' nr 1 na swiecie to miejsce przynalbym conajmniej 3
      pilkarza... a to gadanie samolubnego i zadufanego w sobie pajaca spycha go w dol
      listy...
    • Gość: bocian Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: 80.50.234.* 07.02.08, 14:01
      Jak dla mnie to on ma za duże mniemanie o sobie. Nie jest najlepszy na świecie
      na pewno nie!
    • Gość: miro Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.tktelekom.pl 07.02.08, 14:08
      może i jest ale nie dla mnie, niepowiem jest nietuzinkowym piłkarzem
      ale chwalipiętą też niezłym.ronaldo bądż skromniejszy.umnie tym
      straciłeś.
    • Gość: henryk Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.ghnet.pl 07.02.08, 14:11
      Nawet gdyby pilkarsko byl najlepszym, bo zdecydowanie brakuje mu charakteru. Bez
      tego nigdy nie powinien nosic tytulu najlepszego pilkarza.
    • Gość: rtz Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.devs.futuro.pl 07.02.08, 14:19
      frajer... taki on super a jakos w meczu z polakami nie udalo mu sie wygrac... do
      tego nie pokazal NIC nadzwyczajnego. placzaca ciotka
    • Gość: r4mios Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 14:30
      Może i jest płaczką, może i brak mu charakteru, ale IMO piłkarsko na świecie na
      ten czas jest najlepszy. Gra w MU rewelacyjnie. Chociaż fanem MU nie jestem i
      raczej nie będę, to jednak należy mu się szacunek za to co robi i trzeba docenić
      jego grę, a że jest mało skromy?? Cóż w grze mu to raczej nie przeszkadza.
    • Gość: Juzew Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: 212.160.111.* 07.02.08, 14:46
      No jest najlepszy, ale mam nadzieje ze Messi kiedys go przerosnie
    • Gość: hahahaha Buhahahahahaaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 14:47
      Ale on jest glupi hahahahahahaahaha!!!!!!!!!!!!
    • Gość: klarenss NAWET Bronowicki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 16:00
      ..pokazał ci gdzie twoje miejsce! Jak wygrasz puchar dla reprezentacji lub dla
      klubu na wielkiej imprezie to pogadamy! Narazie jestes najlepszy ale w Nike
      Freestyle!! A ostatnio brylujesz także w prasie brukowej i musze przyznac ze
      lepiej ci tam idzie niz Beckhamowi heheh
      • Gość: aaa Re: NAWET Bronowicki.. IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.08, 17:05
        to że w jednym meczu bronowicki "pokazał mu gdzie jego miejsce" jak to
        określiłeś jeszcze nic nie znaczy, a wysoką formę utrzymuje od bardzo długiego
        czasu. a twój bronowicki w ostatnim meczu nie radził sobie z drwalem z
        finlandii. Ty brylujesz na forum gazety, brawa za osiągnięcie. faktem jest, że o
        znanych się mówi i pisze, także w prasie brukowej. nie powiedziałeś kto jest w
        tej chwili lepszy od niego, troche pokrzyczałeś i tyle w temacie. śmiech na
        sali... szacun leszczu
        • Gość: klarenss Re: NAWET Bronowicki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 19:37
          Ricardo Izecson dos Santos Leite, znany jako Kaká, wybrany przez UEFA najlepszym
          piłkarzem Ligi Mistrzów w sezonie 2006/07, a także zdobywca Złotej Piłki za rok
          2007. (jakbys mial wonty to zacytuje ci z wikipedii co to jest Złota piłka -
          "Nagroda ta jest przyznawana corocznie dla zawodnika, który był najlepszy w
          mijającym roku"). Puchar Świata z Brazylią już zdobył, gdyby nie wycieńczający
          poprzedni sezon pojechałby pewnie na Copa America i napewno miałby duży wkład w
          sukces w turnieju który brazylijczycy zresztą i tak osiągneli wygrywajac caly
          turniej. Napewno nie można powiedzieć, że z tą prasą nie masz racji tylko, że
          Kaka uchodzi publicznie za osobę skrytą, skromną, religijną i jak sie już o nim
          pisze to z powodu tego co zrobił na boisku, a nie powodu sex skandali i
          pijaństwa poza boiskiem. Z tego właśnie słynie Ronaldo. Głównie możesz sie
          przywalić jedynie do wzmiance o Bronowickim ale każdy głupi czytający moje słowa
          domyślił sie ze to była ironia z powodu irytacji z mojej strony jego
          zuchwalstwem i przechwalaniem. Jak myśli ze jest najlepszy, to niech to
          udowodni, bo do Kaki to mu jeszcze daleko hehe. ja uchodze za osobe z natury b.
          wulgarna ale wrzucac mi sie tobie w necie nie chce, sam pokazales ze to ty
          jestes krzykaczem heheh.
          • Gość: klarenss Re: NAWET Bronowicki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 19:45
            dodam jeszcze ze nie lubie Milanu, jestem kibicem Liverpoolu, a w lidze włoskiej
            Juventusu. chciales wiedziec kto jest obecnie najlepszym pilkarzem swiata, to
            sie dowiedziales
    • Gość: man utd Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 16:11
      ronaldo jest najlepszy na świecie i nie było jeszcze piłkarza takiego formatu
      jak on(kto grał tak rewelacyjnie w wieku 23 lat?)a to, że ma taki charakter i
      jest samolubem to tylko mu pomaga(tak naprawdę każdy z nas jest zasranym egoistą)
      • rzewuski1 Re: Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie 07.02.08, 20:22
        jest bardzo dobry
        ale piłka nozna to gra zespołowa
    • Gość: Oblech prawie robi wielką różnicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 23:05
      Jesteś najlepszy w meczach z drużynami spoza światowego topu. Chelsea, Arsenal,
      Milan, wyjazdy z Romą, Benfiką, Villareal i chłopcze nie pograłeś. W
      reprezentacji tak samo: Francja, Niemcy, wczoraj udowodnili to też Włosi. W
      takich meczach rzuty wolne i wymuszanie fauli to za mało :)
    • Gość: tylkoja Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.tktelekom.pl 08.02.08, 12:20
      Ja jestem najlepszy na świecie
    • Gość: m Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.02.08, 16:18
      Zawsze mowilem ze Afrykanczycy maja talent(rodzice Ronaldo pochodza
      z Maroko)natomiast Zidana rodzice pochodza z Libii
    • Gość: kamil Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 22:26
      on ma racje
      • Gość: Jerry Re: Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 10.02.08, 21:32
        Wiekszosc obroncow juz rozpracowala to jego efekciarstwo. Ile moze
        na tym samym ciagnac.
    • Gość: Y_Sam Re: Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.08, 21:54
      E tam najlepszy, takiemu Żurawskiemu z Larnaki to możesz conajwyżej buty pucować :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka