b0d0 07.02.08, 13:20 to ludzka rzecz - pogadać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Manic_Miner Re: Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 13:26 Kiedys byl taki wierszyk: " Samochwala w kancie stala i tak sobie opowiadala..." Jestesmy tacy jak nas widza inni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa paris Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.net85-168-137.noos.fr 07.02.08, 13:36 nieskromnie ale prawdziwie.szacunek dla niego za gre. jest numerem jeden aktualnie na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FuzBal Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.toya.net.pl 07.02.08, 13:39 wg mnie nie jest ''jedynym'' nr 1 na swiecie to miejsce przynalbym conajmniej 3 pilkarza... a to gadanie samolubnego i zadufanego w sobie pajaca spycha go w dol listy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocian Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: 80.50.234.* 07.02.08, 14:01 Jak dla mnie to on ma za duże mniemanie o sobie. Nie jest najlepszy na świecie na pewno nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.tktelekom.pl 07.02.08, 14:08 może i jest ale nie dla mnie, niepowiem jest nietuzinkowym piłkarzem ale chwalipiętą też niezłym.ronaldo bądż skromniejszy.umnie tym straciłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.ghnet.pl 07.02.08, 14:11 Nawet gdyby pilkarsko byl najlepszym, bo zdecydowanie brakuje mu charakteru. Bez tego nigdy nie powinien nosic tytulu najlepszego pilkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtz Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.devs.futuro.pl 07.02.08, 14:19 frajer... taki on super a jakos w meczu z polakami nie udalo mu sie wygrac... do tego nie pokazal NIC nadzwyczajnego. placzaca ciotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r4mios Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 14:30 Może i jest płaczką, może i brak mu charakteru, ale IMO piłkarsko na świecie na ten czas jest najlepszy. Gra w MU rewelacyjnie. Chociaż fanem MU nie jestem i raczej nie będę, to jednak należy mu się szacunek za to co robi i trzeba docenić jego grę, a że jest mało skromy?? Cóż w grze mu to raczej nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzew Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: 212.160.111.* 07.02.08, 14:46 No jest najlepszy, ale mam nadzieje ze Messi kiedys go przerosnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaha Buhahahahahaaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 14:47 Ale on jest glupi hahahahahahaahaha!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarenss NAWET Bronowicki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 16:00 ..pokazał ci gdzie twoje miejsce! Jak wygrasz puchar dla reprezentacji lub dla klubu na wielkiej imprezie to pogadamy! Narazie jestes najlepszy ale w Nike Freestyle!! A ostatnio brylujesz także w prasie brukowej i musze przyznac ze lepiej ci tam idzie niz Beckhamowi heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: NAWET Bronowicki.. IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.08, 17:05 to że w jednym meczu bronowicki "pokazał mu gdzie jego miejsce" jak to określiłeś jeszcze nic nie znaczy, a wysoką formę utrzymuje od bardzo długiego czasu. a twój bronowicki w ostatnim meczu nie radził sobie z drwalem z finlandii. Ty brylujesz na forum gazety, brawa za osiągnięcie. faktem jest, że o znanych się mówi i pisze, także w prasie brukowej. nie powiedziałeś kto jest w tej chwili lepszy od niego, troche pokrzyczałeś i tyle w temacie. śmiech na sali... szacun leszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarenss Re: NAWET Bronowicki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 19:37 Ricardo Izecson dos Santos Leite, znany jako Kaká, wybrany przez UEFA najlepszym piłkarzem Ligi Mistrzów w sezonie 2006/07, a także zdobywca Złotej Piłki za rok 2007. (jakbys mial wonty to zacytuje ci z wikipedii co to jest Złota piłka - "Nagroda ta jest przyznawana corocznie dla zawodnika, który był najlepszy w mijającym roku"). Puchar Świata z Brazylią już zdobył, gdyby nie wycieńczający poprzedni sezon pojechałby pewnie na Copa America i napewno miałby duży wkład w sukces w turnieju który brazylijczycy zresztą i tak osiągneli wygrywajac caly turniej. Napewno nie można powiedzieć, że z tą prasą nie masz racji tylko, że Kaka uchodzi publicznie za osobę skrytą, skromną, religijną i jak sie już o nim pisze to z powodu tego co zrobił na boisku, a nie powodu sex skandali i pijaństwa poza boiskiem. Z tego właśnie słynie Ronaldo. Głównie możesz sie przywalić jedynie do wzmiance o Bronowickim ale każdy głupi czytający moje słowa domyślił sie ze to była ironia z powodu irytacji z mojej strony jego zuchwalstwem i przechwalaniem. Jak myśli ze jest najlepszy, to niech to udowodni, bo do Kaki to mu jeszcze daleko hehe. ja uchodze za osobe z natury b. wulgarna ale wrzucac mi sie tobie w necie nie chce, sam pokazales ze to ty jestes krzykaczem heheh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarenss Re: NAWET Bronowicki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 19:45 dodam jeszcze ze nie lubie Milanu, jestem kibicem Liverpoolu, a w lidze włoskiej Juventusu. chciales wiedziec kto jest obecnie najlepszym pilkarzem swiata, to sie dowiedziales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man utd Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 16:11 ronaldo jest najlepszy na świecie i nie było jeszcze piłkarza takiego formatu jak on(kto grał tak rewelacyjnie w wieku 23 lat?)a to, że ma taki charakter i jest samolubem to tylko mu pomaga(tak naprawdę każdy z nas jest zasranym egoistą) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie 07.02.08, 20:22 jest bardzo dobry ale piłka nozna to gra zespołowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oblech prawie robi wielką różnicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 23:05 Jesteś najlepszy w meczach z drużynami spoza światowego topu. Chelsea, Arsenal, Milan, wyjazdy z Romą, Benfiką, Villareal i chłopcze nie pograłeś. W reprezentacji tak samo: Francja, Niemcy, wczoraj udowodnili to też Włosi. W takich meczach rzuty wolne i wymuszanie fauli to za mało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylkoja Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.tktelekom.pl 08.02.08, 12:20 Ja jestem najlepszy na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.02.08, 16:18 Zawsze mowilem ze Afrykanczycy maja talent(rodzice Ronaldo pochodza z Maroko)natomiast Zidana rodzice pochodza z Libii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 22:26 on ma racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 10.02.08, 21:32 Wiekszosc obroncow juz rozpracowala to jego efekciarstwo. Ile moze na tym samym ciagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Ronaldo: Jestem najlepszy na świecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.08, 21:54 E tam najlepszy, takiemu Żurawskiemu z Larnaki to możesz conajwyżej buty pucować :-) Odpowiedz Link Zgłoś