Gość: pAWel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 19:35 phyyyyyy wy Austriacy marzyciele myslcie realem bo to co wy mowicie to wow nie wygraliscie znami od dawna co nie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja90 maja szansę? Denny naród. Przegrywają 3:0 i myslą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 19:39 że to na nas wystarczy. Jeśli wygrywamy 2:0 z Czechami to z Austrią powinniśmy wygrać z 6:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: maja szansę? Denny naród. Przegrywają 3:0 i m IP: *.hsd1.il.comcast.net 08.02.08, 03:47 i to robi roznice...nie ma co dywagowac czy to Austriacy ?czy Niemiaszki?...poprostu po doopie i bezposrednio do celu.I wtedy nagle przestanie byc istotne czy Podolski i Klose to Polacy...a kij im w gwizdek...placa im tam dobrze..niech graja dla kogo chca...jedno jest pewne:powrotu nie ma.Panie Podolski i Panie Klose Panom juz podziekowalismy...Panu Boenischowi czy jakos tak..tez..Nie chcialbym byc zrozumiany zle...chce,zeby dla nas walczyli najlepsi...a najlepiej z dobrym skutkiem...ale skoro jakis zoltodzub nagle sobie przypomina,ze jego babka byla Polka...to juz mi sie krew gotuje.Leo wie co robi...wierze w tego czlowieka.A to ze dwie brameczki knedlikom walneli goscie z Lubina to tylko szczegol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek austriackim optymistom polecam psychiatrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 19:55 Polska pokonała bez większych kłopotów Czechy i to wyraźnie, a Austra dostała u siebie 3 : 0, i na czym tu budować optymizm? To ci dopiero przewrotna logika. Polska i Austria to obecnie różnica klas. Austria jest cieńka i te mistrzostwa tylko to potwierdzą, bo nawet lekceważona przez nich Polska ich pokona. Polska lubi grać z takimi nadętymi frajerami, którzy będą się bezsensownie produkować by było ładnie, i najprawdopodobniej jak zazwyczaj wbije im bramki niby z nikąd. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: austriackim optymistom polecam psychiatrę 07.02.08, 20:17 niestety wszystko jest mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duszek Re: austriackim optymistom polecam psychiatrę IP: *.cpe.marton.net.pl 19.04.08, 10:20 Buhaha oni nigdy nie wygrają z nami mamy przecież wspaniałego trenera Leo Benhakera a mamy Ebiego smolarka,jacka krzynówek,kube błaszczykowskiego,artura boruca no i Brazylijczyka Rogera niech Austria się boi.Dawajcie Orły. Odpowiedz Link Zgłoś
hel14 Austriacy pewni, że wygrają z Polską 07.02.08, 21:22 No dobra. Miało być tylko 3:0 ale za karę dokopiemy wam 5:0 żebyście więcej już nigdy takich głupot nie wygadywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delmonti Re: Austriacy pewni, że wygrają z Polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 21:26 Hiehie, ale mnie rozbawił ten artykuł... jakaś Austria myśli, że może wygrać z Polską? Nie rozśmieszajcie mnie xD Wg mnie Austria ciężko będzie miała chociaż punkcik na tych mistrzostwach wywalczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Austriacy pewni, że wygrają z Polską IP: *.hsd1.il.comcast.net 08.02.08, 04:23 Cicho...nie obrazac GOSPODARZY...niech sobie mysla co chca...kazdemu mozna.Ale swoja droga uwazalem tego Postera za powaznego czlowieka a okazuje sie,ze pajac..mysle ze byl lepszym pilkarzem niz prorokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Austriacy pewni, że wygrają z Polską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 21:36 Dziwne to bardzo, że po takim laniu od Niemców stali się takimi optymistami. Jeśli przegrywa się 0:3 u siebie to jest to klęska i żadne tłumaczenie, że gra była świetna, tego nie usprawiedliwi. Ale to dobrze, niech noszą się wysoko, niech czują się faworytami, niech dopisują już sobie trzy punkty po meczu z nami. Boisko 12 czerwca pokaże, kto będzie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Wszyscy sie szykuja na nas jak bysmy byli........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 21:44 ...mistrzami europy hahahah. Niech austryjacy beda pewni siebie jeszcze bardziej, tym lepiej dla nas a gorzej dla nich bo to oni graja u siebie i bedzie na nich ogromna presja. Skromnosc szkopow mnie rozwalila ballack najlepszym rozgrywajacym na swiecie mogli napisac we wszechswiecie. A my zachowujemy spokoj i sie spokojnie przygotowujemy.......................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Taaaak? IP: *.city-connect.pl 07.02.08, 22:29 "- To był najgorszy występ reprezentacji pod wodzą Joachima Loewa." - he, he, to z Czechami na koniec eliminacji pewnie grali dokładnie tak samo jak Austriacy z nimi - wyśmienicie, wspaniale - i nawet rezultat ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan_germany austria IP: 78.52.226.* 07.02.08, 22:43 napewno wiekszosc komentujacych nie ogladalo tego meczu ale to ze austria przegrala to naprawde byl pech, austriacy mogli wygrywac 3:0 do przerwy ale tak nie bylo bo nie byli skuteczni niemcy wygrali fuksem bo grali jak ostatnie cioty gdybysmy wczoraj grali z niemcami to byloby 3:0 jak nic - jestem tego wiecej niz pewnien. nie przecenialbym austrii latwiej bedzie nam wygrc na mistrzostwach z niemcami niz austria niemcy nie sa aktualnie w formie i raczej do mistrzostw sie duzo nie zmieni. jezeli polscy pilkarze nadal beda ciezko pracowac nad forma to mysle ze z grupy wyjda austria i polska, niemcy nie wyjda nawet z grupy jestem tego na 90% pewien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: austria IP: *.acn.waw.pl 07.02.08, 23:23 Taa, tylko pamiętajmy, że Niemcy choćby nie wiem jak brzydko i słabo grali, to i tak mają duże szanse wygrać. Poza tym Niemcy są typowo turniejową drużyną, czego o Polsce nie bardzo można powiedzieć. Mamy świetną drużynę być może nawet lepszą miejscami niż Niemcy czy Chorwaci,Austriacy na pewno, tylko na samych turniejach niestety nie jest tak dobrze. Austriacy będą gospodarzami, więc trzeba się bedzie postarać, Chorwaci zaś są trochę nieprzewidywalni i też turniejowo mają doświadczenie. Mimo wszystkie wierzę jednak, że nasi sobie poradzą, Beenhakker bardzo dużo Polaków nauczył. Oby się udało wyjść z grupy... a potem się zobaczy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew do Jana IP: 87.111.45.* 07.02.08, 23:26 W tym rzecz wlasnie, ze Austria moze i fajnie grala, ale dostala 0:3... Na tym polega roznica klas. Co z tego, ze mieli przewage, mieli pecha i co tam jeszcze..? Szwaby grajac kiepsko lub momentami fatalnie rozbili ich 3:0!!! Dlatego wlasnie smieszni Austriacy ze swoimi bojowymi nastrojami zajma ostatnie miejsce w grupie. Bo oni jak beda w formie, moga ewentualnie przy odrobinie szczescia i pomocy sedziego urwac punkt takiej Polsce czy Chorwacji, ale jesli nie beda mieli formy, to przegraja ze wszystkimi i to wysoko. To po prostu slaba druzyna i tyle. 90 miejsce na swiecie nie jest przypadkowe. Podsumowujac, moim zdaniem Austria wyjdzie z grupy tylko, jesli beda sie dzialy takie szopki z sedziowaniem, jak widzielismy w Korei, a do tego jeszcze Austriacy trafia na slabsza forme pozostalych druzyn i sami beda w optymalnej. Co do tytulu tekstu: buahahahahaha. Nasi musieliby naprawde zle zagrac. To musialoby byc cos w stylu kadry Engela z Korea lub Portugalia... A to sie nie stanie. Jestem tego pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: austria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 00:48 > nie przecenialbym austrii > latwiej bedzie nam wygrc na mistrzostwach z niemcami niz austria > niemcy nie sa aktualnie w formie i raczej do mistrzostw sie duzo nie zmieni. nie doceniałbym w tym kontekście, chyba za dużo w germanach Janie przebywasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChemikPolice "Takiej gry chcemy na EURO..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 23:44 i będziecie mieli! Nawet identycznie będzie wyglądał mecz... z Polską! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bashi Austriacy pewni, że wygrają z Polską IP: *.olsztyn.mm.pl 08.02.08, 00:07 Austyjacy sa smieszni dostali baty i popadaja w optymizm ze sa swietni i przegrali pechowo. Z taka forma to oni sa gut a my mozemy juz pakowac walizki. Nie rozumiem jak mozna sie cieszyc z tego ze sie przegralo, a co za tym idzie w stylu w jakim sie przegralo. Wynik idzie w swiat i niczego nie zmienia. Austyjacy probuja wyleczyc swoj kompleks do nas. W koncu rzadko kiedy udaje im sie z nami wygrac, ja bynajmniej tego nie pamietam. Szkoda ze nie znam zadnego ich portalu bo bym sie z nich posmial, jacy to oni sa swietni, tylko szkoda ze wyniki ostatnich ich meczow o tym nie swiadcza. Slowem dostali trzy bomby na szczeke i jeszcze sa zachwyceni ze udalo im sie je zaliczyc bo walczyli jak rowny z rownym co nie zmienia faktu ze sa ostatnimi cieniasami. Zawsze nimi byli, nie pamietam zeby jakakolwiek nasza reprezentacja z nimi przegrala w cokolwiek no moze poza wyjatkiem hokeja ale i w hokeja ktory u nas jest slabiutki praktycznie ich ciagle lejemy. Dlatego niech mi ktos wyjasni jak takie cieniasy moga z nami wygrac, jedyne w co moga wygrac to chyba w lotki, ale napewno nie w zadnym sporcie silowym. My poprostu jestesmy od nich silniejsi genetycznie. Zreszta slowianie zawsze byli wytrzymalsi fizycznie od germanskiej holoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Austriacy pewni, że wygrają z Polską IP: *.nvn.metro.digiweb.ie 08.02.08, 02:26 Obstawcie kasiorke na wygrana Polski w ME,ja obstawiam i wierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Wonders W 100% popieram Austryjakow IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.02.08, 04:11 Grajcie i strzelajcie tak w czerwcu a na peewno wynik bedzie ten sam co z Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurex Austriacy pewni, że wygrają z Polską IP: *.2.14.vie.surfer.at 08.02.08, 06:20 Skad pochodza te informacje, bo sprwadzilam wszystkie wywiady w prasie austryjackien i nie mam tam ani jednego takie komentarza ze strony Austrii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek bembenek niemiecki ? atak IP: *.bmly.cable.ntl.com 08.02.08, 10:07 "...Mirosław Klose i Kevin Kuranyi, wspieranych przez Mario Gomeza..." jesli to jest niemiecki atak... bueheheheh - to smieszne - i też nieco świadczy o obecnym poziomie piłki u fritzów - do przodu Leo! do przodu Orły pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrgnbwgf Austriacy dopiero mają kryzys, u nas to jest przy IP: 217.116.98.* 08.02.08, 10:31 nich szczyt formy... Jak można się cieszyć z 0:3 u siebie??? Chyba tylko Listkiewicz potrafiłby "szukać dobrych stron". Odpowiedz Link Zgłoś
xoffender Austriacy pewni, że wygrają z Polską 08.02.08, 10:45 Jeśli Austriacy z nami będą grać w ustawieniu 3-2-3-2 to nasi husarze na skrzydłach ich rozniosą. POLSKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Austriacy pewni, że wygrają z Polską IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 11:36 Zagrali jak nigdy, przegrali jak zawsze? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duszek Austriacy pewni, że wygrają z Polską IP: *.cpe.marton.net.pl 19.04.08, 10:12 Tak tak pewni siebie zobaczymy kiedy Austriacy przegrają 0:2 wtedy Joachim Loew dędzie muwił :oj nie udało się Odpowiedz Link Zgłoś