mieszkankaostrodzkiej 03.07.07, 14:13 Czy któraś z pań mogłaby polecić mi dobrego fryzjera na ZB. Będę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbogdanca Re: Fryzjer damski 04.07.07, 09:18 Kilka miesiecy temu zadałam to samo pytanie, nikt nie wskazał mi fryzjera do którego chciałoby się pójść. Moim zdaniem dobry fryzjer to nie tylko fryzura na każdą pogodę. Od dobrego fryzjera wymagam: -urządzenia do sterylizacji grzebienia i szczotek(z takim urzadzeniem spotkałam w zakładzie na Tarchominie), w salonie w Carrefour, naprzeciwko sali sprzedażowej, wyjmują dla każdej klientki nowy zestaw narzędzi(problemem jest duża rotacja pracowników), - czystych lub jednorazowych ręczników( CARREFOUR), -fryzjerki(ra) powstrzymujących się od opowiadania epizodów ze swojego życia i szanowania potrzeby klienta do posiedzenia w ciszy. Odpowiedz Link
dzoanka3 Re: Fryzjer damski 08.07.07, 17:24 zaliczyłam już kilka salonów: Sylwia na Głębockiej, Hebe na Derbach, na Berensona, na Ostródzkiej (ten bliżej Trasy), ale z żadnego nie byłam do końca zadowolona... Najlepiej w Hebe. Ale standardowo i tak zostanę w centrum. Odpowiedz Link