Gość: Kmita IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.08, 22:07 1. Bremen 2. Bayern 3. Schalke 4. HSV 5. Leverkusen 6. Berlin 7. KSC 8. Stuttgart 9. Wolfsburg 10.BVB 11.Frankfurt 12.Hannover 13.Bochum 14.Nürnberg 15.Rostock 16.Cottbus 17.Bielefeld 18.Duisburg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwet21 Re: Ostateczna tabela? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 06:23 Kmita,Ty optymisto!!!.Teraz wiem ,żeś fan Werderu.Ja Bayern.Nie układaj tabelek boś nie jasnowidz tylko skupiaj sie na faktach i mistrzem będzie BAYERN!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmita Und Ihr wollt Deutscher Meister sein??!! IP: *.adsl.alicedsl.de 14.03.08, 14:17 Otoz nie Werder. A Bayernu nie znosze, tak jak i jego zarzadu pelnego arogancji i zaklamania z portfelem pekajacym w szwach od siana, ktore wydaja na podkupywanie graczy rywali (co jako zywo przypomina mi CWKS) a takze jego niedzielnych nibykibicow, z bebechem pelnym weisswursta (pfui!!) i zachwycajacych sie gwiazdkami formatu Schweini i Klose i zadowolonych z placenia 100 EUR za lizanie cukierka przez papierek w pieknej Aroganz-Arena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Pomoc dla Kmity!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 14:31 Fani Bayernu pomóżcie zakompleksionemu Kmicie,który tylko o kasie gada,bo jak go czytać to już popadł w obłęd.Bayern dla niego to kasa,kiełbasy itp.Boże co to za nieudactwo mi tu bzdury o moim najlepszym klubie pisze!!!.Na tabeli..Bayern pierwszy-to fakt.Bayern w UEFA już w ćwierćfinałach jest-to fakt.Puchar Niemiec też pierwsze miejsce-to fakt.I to nie przez kase czy dlatego,że kiełbaski wpiepszają tylko wiesz KMITA dlaczego??? Powiem Ci na ucho...bo są najlepsi i ten fakt przyjmij do swojej łepetyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmita Spokojnie, dziecko... IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.08, 17:17 Nie wiem czys chlop czy baba, raczej maloletnie stworzenie - jak wnioskuje z powyzszych i innych wypowiedzi, ale na pewno na bakier z realiami kopanej, za to po uszy w bayerokach. Wybrales,-as taki klub do kibicowania - twoja sprawa. Nie chodzi o to, ze im mniej kasy tym lepiej - to chyba jasne. Jesli jednak robi sie z klubu przedsiebiorstwo rozrywkowe z nastawieniem na komere i pogarda dla fanow, to jest to juz krok w zla strone (moze widziales, -as konferencje prasowa z udzialem Hoenessa i przedstawicieli kibicow jakis czas temu- dla mnie bylo to najlepsze swiadectwo ubozyzny bogatych). Dalej - nikt z prawdziwych kibicow przy uzasadnieniu wyboru dla danego klubu nie kieruje sie w pierwszej kolejnosci kryteriami typu "pierwszy w tabeli, zdobyty puchar" itd., gdyz jest to dowod na to ze jest sie z klubem tylko dlatego, ze ten wygrywa. Bayern jest zmuszony obok innych normalnych zabiegow robic swinstwa (np. podkupywanie graczy bezposrednich rywali bez wzgledu na to czy taki zawodnik ma szanse gry czy nie, np. Podolski, Schlaudraff), aby trzymac poziom bo po kilku meczach bez punktow grozi spadek do srodka tabeli, publika dostaje szalu i zostaje w domach co w prostej linii prowadzi do spadku obrotow, zmniejszenia dochodow, rezygnacji sponsorow itd. I na koniec: kielbasa to przenosnia a nie glowny watek. PS. Mala korekta dla ciebie: popasc w obled - popasc w tarapaty owszem ale tu jest to dziwna frazeologia nieudactwo - nie istnieje takie slowo na tabeli - chyba: w tabeli Puchar Niemiec tez pierwsze miejsce - mowi sie zdobyty a poza tym na razie Bayern jest w polfinale wpiepszaja - lufa z pisowni, powinno byc "rz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Kmito,Ty żałosna kreaturo!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 18:57 Jestem kobietą,14 lat fanem Bayern,na dobre i złe.21 to data moich urodzin a nie mój wiek!!.Facet pisz swoja pracę magisterska,czy doktorancka,może na stronce Wisły-Kraków czy Legii??.Tutaj Twoich wypocin nikt nie ma ochoty czytac.Chory jesteś a twoja diagnoza to..Bayern.Leć do psychiatry,może Ci pomoże.Czepiasz sie potęgi Niemiec..Bayern.Ty kibol???Nie mogę Ci powiedzieć kim jesteś bo mnie moderator wywali..sam se dopowiedz.Spadaj z naszej stronki,wal do Bremen,tam tabelki im ustawiaj a co narazie jutro Bayern- Cottbus..wygrają lepsi.Fani Bayern..kciuki trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmita Nie podpalaj sie tak, Iwetko! IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.08, 20:10 Dzieki za dane na twoj temat. Nie bede odrzucal bluzgow bo nie wypada jechac z kobietami, forum nie sluzy tez do tego. Gratuluje ci wiernosci Bayernowi lecz nic nie poradze ze ten klub mnie obrzydza. Jak wiekszosc kibicow poza Bawaria. Musisz zaakceptowac, ze ludzie moga miec odmienne zdanie i wolnosc wypowiedzenia go publicznie, nawet jesli prawda w oczy kole. Co do Bremy to jest mi obojetna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Ostateczna tabela? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 19:53 Kmita,robiłes tą tabelkę po przegranej Bremen z Bayern 17 lutego???.3-0 dla Bayern było,a Ty tabelki układasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmita 17go lutego Bayern gral w Hanowerze IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.08, 20:20 a Bremen dzien wczesniej z Norymberga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: 17go lutego Bayern gral w Hanowerze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 20:28 Bingo Kmita jeszcze beda z Ciebie ludzie.Ale,ale czy 16 czy 17 grał???..Bayern z Bremen wygrał!!!!!.Ogladaj jutro Bayern- Cottbus.Mieszkam we Wrocławiu i tylko w laptopie moge co sobotę ,czasami w niedz. mój ukochany klub Bayern poogladać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmita A czemu do Cottbus nie pojedziesz? IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.08, 21:00 Z Wrocka to jest moment. I mialabys swoich idoli live... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: A czemu do Cottbus nie pojedziesz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 21:09 W hannowerze jak byłam u taty to ich widziałam w tamtym roku.I jak Niemcy grali bo tez jestem fanem Bundesligii,byłam na meczach MŚ.Koleżanka mówiła do mnie Ewka nie zakładaj szalika Bayernu w Hannowerze bo może być niebezpiecznie ale spoko było ,Hannower przegrał .W Niemczech kultura tutaj bym nie mogła Niemcom kibicować.Polusy by mnie zabili,dlatego na EM będę w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kmita Re: A czemu do Cottbus nie pojedziesz? IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.08, 21:15 To moze razem jakis meczyk obejrzymy;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Pomimo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 21:21 iż mieszkam w Polsce jestem fanem Bundesligii a mój klub to Bayern!!.Jak chcesz kup sobie bilet i pojedziesz ze mna do Klagesfurtu,ale ja kibicuję Niemcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Powrót IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 21:41 do Hannoweru!!!.Trzymaj kciuki za Bayern.Demichelis zawieszony,van Bommel nie gra za żółte kartki,może wystawi Poldiego bo szkoda chłopaka,zmarnował się...ale jak Klinsi wróci... Odpowiedz Link Zgłoś