Gość: gość IP: *.gprs.plus.pl 05.03.08, 18:04 wychodzą sterydy i doping... skończy jak Ronaldo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fizjolog Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.08, 18:21 Niestety,ten chłopak jest już piłkarsko skończony.Pogra,miewając od czasu do czasu przebłyski swego niewątpliwego piłkarskiego geniuszu,jeszcze kilka lat na wysokim poziomie,ale kontuzje mięśniowe w tak młodym wieku raczej skazują go na ogromne oszczędzanie się w wielu meczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fcb Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.pronet.lublin.pl 05.03.08, 18:38 wielki znawca;/ a z tymi sterydami to farmazona strzeliles :D pewnie sam bierzesz i ci nic nie daja i sie wkurzasz <HAHAHA> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nico Re: Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 18:54 Ja się zgadzam z fcb :P A i wierzę,że Leo jeszcze pokaże na co go stać!Gorsze kontuzje piłkarze(i nie tylko)mieli i jakoś grają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.chello.pl 05.03.08, 19:02 Messi rozpoczął profesjonalną karięrę w bardzo młodym wieku, wcześniej przez dłuższy czas przyjmował hormony wzrostu bo jeszcze wcześniej był bardzo chuderlawy, bardzo drobny i chorowity. To są fakty. Już kiedy debiutował w Barcelonie obawiałem się, że jego kariera może nie potrwać długo i dzisiaj - bez satysfakcji - muszę sam przyznać sobie rację. W dzisiejszym sporcie trzeba mieć nie tylko talent, ale i końskie zdrowie. Bóg obdarzył Messiego tylko tym pierwszym. Oby tylko odpowiedni ludzie wyciągneli z tej historii odpowiednie wnioski - jeśli nie, to takich Messich wkrótce nam przybędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 19:08 Sorki kolego ale bredzisz. To nie wina hormonów ani zbyt wczesnej kariery. To pieprzone reguły gry ustalone przez FIFA. Czemu ma być max 3 zmiany w meczu? Dlaczego zawodnicy muszą grać czasami w 38 spotkaniach w lidze + LM + puchary w kraju? Trzeba zmienić przepisy. Piłkarze nie są w stanie wytrzymać takiego obciążenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluntman zycze wam IP: *.range81-151.btcentralplus.com 05.03.08, 20:09 wszystkiego najgorszego,bo impotencji nie ma sensu gdyz i tak z siurków nie jestescie w stanie kozystac.na psa urok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awitold Re: Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 23:01 Przykro mi, ale to prawda. Kontuzja mięśnia dwugłowego uda - na 99% przyczyną jest kuracja sterydowa. Odpowiedz Link Zgłoś
awitold Re: Messi nie zagra przez sześć tygodni 05.03.08, 23:08 Przykro mi, ale kontuzje mięśnia dwugłowego uda - charakterystyczny uraz przy stosowaniu dopingu. Zgadzam się jednakże z opiniami na tym forum, że orgsanizmy piłkarzy są poddawane zbyt dużym obciążeniom - za dużo meczy w sezonie, za krótki czas regeneracji. Właściwie to rzeczywiście dlaczego nie można zwiększyć ilości zmian w jednym spotkaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipo Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.08, 18:57 dobrze będzie sie leczył tylko 6 tygodni bo by na Euro nie zdarzyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metti Re: Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.08, 19:08 a co kaczynski chce go spolonizowac?? a gdy ktos mu powie ze niemozna bo gral juz w rep argentyny, to wyciagnie szabelke i bedzie nia machal stojac na podwyzszeniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz4444 Messi nie zagra przez sześć tygodni 05.03.08, 20:23 Messi jest WIEEEELI! Największy talent piłkarski na świecie. Jestem fanem Barcy i gdyby nie on to Barca przegrywałaby wiele spotkań a co za tym idzie nie miała by tylu pucharów i mistrzostw :D a juz nie wspomnę o idiocie który napisał ŻE MESSI MOŻE NIE ZDĄRZYĆ NA EURO ----- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re:do tomasz4444 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 22:35 takie mam pytanie o ten hormon wzrostu... Mnie się zawsze wydawało, że dorosłym ludziom się nie podaje hormonu wzrostu bo efekt i tak nie będzie jakiś wielki. Jak to jest? Ja bym też chciała być wielka :) Odpowiedz Link Zgłoś