Dodaj do ulubionych

Messi nie zagra przez sześć tygodni

IP: *.gprs.plus.pl 05.03.08, 18:04
wychodzą sterydy i doping... skończy jak Ronaldo...
Obserwuj wątek
    • Gość: fizjolog Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.03.08, 18:21
      Niestety,ten chłopak jest już piłkarsko skończony.Pogra,miewając od czasu do
      czasu przebłyski swego niewątpliwego piłkarskiego geniuszu,jeszcze kilka lat na
      wysokim poziomie,ale kontuzje mięśniowe w tak młodym wieku raczej skazują go na
      ogromne oszczędzanie się w wielu meczach.
    • Gość: fcb Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.pronet.lublin.pl 05.03.08, 18:38
      wielki znawca;/ a z tymi sterydami to farmazona strzeliles :D pewnie sam
      bierzesz i ci nic nie daja i sie wkurzasz <HAHAHA>
      • Gość: Nico Re: Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 18:54
        Ja się zgadzam z fcb :P
        A i wierzę,że Leo jeszcze pokaże na co go stać!Gorsze kontuzje piłkarze(i nie
        tylko)mieli i jakoś grają!
      • Gość: X Re: Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.chello.pl 05.03.08, 19:02
        Messi rozpoczął profesjonalną karięrę w bardzo młodym wieku, wcześniej przez dłuższy czas przyjmował hormony wzrostu bo jeszcze wcześniej był bardzo chuderlawy, bardzo drobny i chorowity. To są fakty.
        Już kiedy debiutował w Barcelonie obawiałem się, że jego kariera może nie potrwać długo i dzisiaj - bez satysfakcji - muszę sam przyznać sobie rację. W dzisiejszym sporcie trzeba mieć nie tylko talent, ale i końskie zdrowie. Bóg obdarzył Messiego tylko tym pierwszym. Oby tylko odpowiedni ludzie wyciągneli z tej historii odpowiednie wnioski - jeśli nie, to takich Messich wkrótce nam przybędzie.
        • Gość: lol Re: Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 19:08
          Sorki kolego ale bredzisz. To nie wina hormonów ani zbyt wczesnej kariery. To
          pieprzone reguły gry ustalone przez FIFA. Czemu ma być max 3 zmiany w meczu?

Dlaczego zawodnicy muszą grać czasami w 38 spotkaniach w lidze + LM + puchary w
          kraju?

Trzeba zmienić przepisy. Piłkarze nie są w stanie wytrzymać takiego obciążenia.
        • Gość: bluntman zycze wam IP: *.range81-151.btcentralplus.com 05.03.08, 20:09
          wszystkiego najgorszego,bo impotencji nie ma sensu gdyz i tak z
          siurków nie jestescie w stanie kozystac.na psa urok!
      • Gość: awitold Re: Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 23:01
        Przykro mi, ale to prawda. Kontuzja mięśnia dwugłowego uda - na 99%
        przyczyną jest kuracja sterydowa.
      • awitold Re: Messi nie zagra przez sześć tygodni 05.03.08, 23:08
        Przykro mi, ale kontuzje mięśnia dwugłowego uda - charakterystyczny
        uraz przy stosowaniu dopingu. Zgadzam się jednakże z opiniami na tym
        forum, że orgsanizmy piłkarzy są poddawane zbyt dużym obciążeniom -
        za dużo meczy w sezonie, za krótki czas regeneracji. Właściwie to
        rzeczywiście dlaczego nie można zwiększyć ilości zmian w jednym
        spotkaniu?
    • Gość: pipo Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.08, 18:57
      dobrze będzie sie leczył tylko 6 tygodni bo by na Euro nie zdarzyl
      • Gość: metti Re: Messi nie zagra przez sześć tygodni IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.08, 19:08
        a co kaczynski chce go spolonizowac?? a gdy ktos mu powie ze niemozna bo gral juz w rep argentyny, to wyciagnie szabelke i bedzie nia machal stojac na podwyzszeniu??
    • tomasz4444 Messi nie zagra przez sześć tygodni 05.03.08, 20:23
      Messi jest WIEEEELI! Największy talent piłkarski na świecie. Jestem fanem Barcy
      i gdyby nie on to Barca przegrywałaby wiele spotkań a co za tym idzie nie miała
      by tylu pucharów i mistrzostw :D a juz nie wspomnę o idiocie który napisał ŻE
      MESSI MOŻE NIE ZDĄRZYĆ NA EURO -----
      • Gość: Agata Re:do tomasz4444 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 22:35
        takie mam pytanie o ten hormon wzrostu... Mnie się zawsze wydawało, że dorosłym
        ludziom się nie podaje hormonu wzrostu bo efekt i tak nie będzie jakiś wielki.
        Jak to jest? Ja bym też chciała być wielka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka