wietka 31.05.06, 18:46 dzień bez papierosa, jutro podobno bez alkoholu, a w sobotę to bez czego? wolę nie wiedzieć...) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Dzisiaj 31.05.06, 20:11 nie pałaczta tylko pacztrzta to ku pokrzepieniu serc Mąż i żona świętując swoja rocznice ślubu. W pewnym momencie mąż pyta żonę: - powiedz mi kochanie, czy kiedykolwiek mnie zdradziłaś? - proszę, nie pytaj mnie o takie rzeczy. - ale nalegam, powiedz mi proszę. - no dobrze, zdradziłam Cię trzy razy. - trzy razy, jak to się stało? - mężu, czy pamiętasz jak 15 lat temu chciałeś rozkręcić swój Własny biznes i żaden bank nie chciał udzielić Ci kredytu? A pamiętasz jak sam prezes banku przyszedł do nas do domu pod Twoja nieobecność i zatwierdził kredyt bez żadnych dodatkowych pytań? - och kochanie, zrobiłaś to dla mnie. Szanuje Cię jeszcze bardziej za to co zrobiłaś. Ale kiedy był ten drugi raz? - pamiętasz dziesięć lat temu sytuacje kiedy miałeś ten straszliwy atak serca i żaden z lekarzy nie chciał się podjąć tej ryzykownej i skomplikowanej operacji? I wtedy ten jeden doktor zgodził się Ciebie operować i dzięki temu do dzisiaj jesteś w tak dobrej kondycji. - moja najdroższa, nie mogę wprost w to uwierzyć, że zrobiłaś to dla mnie. Jestem Ci wdzięczny. Ale powiedz mi jak to było tym trzecim razem. - Czy pamiętasz te sytuacje kiedy kilka lat temu chciałeś zostać prezesem klubu golfowego i brakowało Ci 53 głosów....... Odpowiedz Link
wietka Re: Dzisiaj 31.05.06, 20:44 Ale jakby co, to tylko 3 razy ) miłość żony nie zna granic... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Dzisiaj 31.05.06, 20:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=170&w=38297646&a=38297646 i jeszcze to Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach to jeszcze nie wiesz? 31.05.06, 21:15 3 czerwca jest uchwala sejmu corocznym dniem bez seksu. Odpowiedz Link