Gość: yACO IP: *.autocom.pl 09.03.08, 16:51 Wpewnym momencie rzuca ich mediom na pozarcie... tak bedzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Behemot Ale o czym jest ten artykuł??? IP: *.crowley.pl 09.03.08, 17:51 Kolejny przykład promowania wodolejstwa. W czasie pracy obu Panów w Polsce zdążyłem już przeczytać ok. setki podobnych "artykułów", w których "samotność w drodze do sukcesu" jest odmieniana przez wszystkie przypadki. Czy naprawdę nie ma nic bardziej wartościowego do lansowania na sportowych stronach GW??? Takie "artykuły" to ja mogę pisać na pęczki codziennie. Proszę, aby ktoś z działu HR zamieścił ogłoszenie, iż przyjmą do pracy w charakterze "wodolejcy". Chętnie uderzę w konkury z obecnym etatowcem, a dodatkowej pensji nigdy nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kemot Samotność Lozano i Beenhakkera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.08, 18:07 Ten artykuł powinien mieć dedykację: „Dla Panów „dziennikarzy” z Cafe Futbol” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Pytanie do p. Kmity (Autora) w sprawie metafizyki IP: *.aster.pl 09.03.08, 19:00 Szanowny Panie Autorze, ze wstydem przyznaję, że mam kłopot z odczytaniem konwencji Pańskiego artykułu traktującego o specjalistach od gier zespołowych. Proszę o wyjawienie: Czy Pan to napisał na poważnie, czy tak dla żartu? Jak Pan pisał to na poważnie, to Schopenhauer, Arystoteles, Berkeley i Nietsche z pewnością powitają Pana w swym gronie z szacunkiem. Naukowcy poświęcą Panu głębokie dysertacje. A rzesze studentów przez wieki będą podziwiać głębię Pańskiej analizy pojęcia "samotność". Bowiem Pańskie błyskotliwe odniesienie refleksji Aleksandra Wata do osób trenerów (zresztą: świetnych fachowców!) siatkówki i futbolu stanie się tematem międzynarodowych konferencji literaturoznawców i filozofów. Ale niech Pan łaskawie wyzna: Pan sobie tak tylko z nas, prostaczków, zażartował, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASA Re: Pytanie do p. Kmity (Autora) w sprawie metafi IP: 80.185.165.* 09.03.08, 19:19 DLA KASY NAPISAL.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubu Re: Samotność Lozano i Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 19:50 GOść napisał felieton. Felieton, to taka forma dzienniarska, w której autor pisze swoje przemyślenia, czasami nawet o d4 Maryni. pl.wikipedia.org/wiki/Felieton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tago Samotność Lozano i Beenhakkera IP: *.customer.alfanett.no 10.03.08, 05:44 Trzeba zmienic mentalnosc Polakow i to juz od przedszkola zaczynac ! Zawisc, pruderia, szowinizm, "Polak potrafi" itp - inne nacje tez potrafia..i to jeszcze wiecej niz Polak a ich doswiadczen trzeba sie uczyc a nie tylko krytykowac i podkladac klody...RELAX media i zawistni trenerzy krajowi !! Pozdrawiam tago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaMi Samotność Lozano i Beenhakkera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.08, 17:00 A ja powiem krótko: Niech sobie swoje filozoficzne przemyślenia pan Kmita wsadzi głęboko w dupę! Odpowiedz Link Zgłoś