Gość: grd_waw IP: *.chello.pl 11.03.08, 20:23 Oby tylko Roger nie złamał nogi Krzynówkowi po przerwie, w celu pewnego miejsca na Euro ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudno_tak Re: Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi 11.03.08, 20:36 w towarzyskim meczu z Albanią na tym samym stationie też strzelono bramkę w pierwszej minucie. Pierwszą i ostatnią. Tyle tylko że to reprezentacja Polski strzeliła ;). Oby nie było powtórki z rozrywki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr No to trener Urban ma szanse się wykazać :). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 20:43 Hehehehe 44 sekunda i już bramę stracili... Boże Coś czuję, że jednak Polska myśl młodego trenera nie jest taka zła :).Ale poczekajmy do końca :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi Z .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 20:47 "Roger, ten w środku" gorąca brazylijska krew...-komentatorzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxer Re: Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.08, 20:50 ile ludzi na stadionie? Odpowiedz Link Zgłoś
trudno_tak Re: Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi 11.03.08, 20:52 sprzedano ponad 17000 biletów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek a może by tak wysłac do wszystkich ... IP: *.ar.wroc.pl 11.03.08, 20:56 brazylijczyków którzy nie mieszczą się w kadrze brazylii zaproszenie do przyjęcia polskiego obywatelstwa i powołać ich do kadry ... Wyobraźcie sobie Polska brazylią europy w piłce nożnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mergelinked Krzynówek WATCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 21:05 Ja robię Krzynówek WATCH i jest niestety słabiutko. Mnóstwo niecelnych podań. To nie jest pozycja dla Krzynia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość co wy tak z tym Rogerem IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.08, 21:08 Przecież on chce grać dla Polski, a wystawienie go w reprezentacji "nie Polaków" mogłoby mu w tym zaszkodzić więc Urban dobrze robi. Szkoda jedynie, że nie wystawił swojego ukochanego Gizy. To zawodnik "z księżyca" - więc do obcokrajowców pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość zczuba traci poziom ;( IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.08, 21:12 Co Wy znowu o uniwersalnym języku? Tego nie wiecie? Przecież jest uniwersalne słówko w polskim języku, które znają wszyscy "obcy" (poznają je jako pierwsze). A reszta zależy już tylko od intonacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Plucie na Polske nie wychodzi z mody. IP: *.crowley.pl 11.03.08, 21:21 To slowo znaja przede wszyskim durnie i kretyni tacy jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Plucie na Polske nie wychodzi z mody. IP: *.gprs.plus.pl 11.03.08, 22:47 Rozumiem, że nie uważasz się za durnia i kretyna. Czyli nie wiesz, o jakim słowie mowa. Czyli mówisz o czymś, o czym nie masz pojęcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi Z .. IP: *.chello.pl 11.03.08, 21:15 leci dziś świetny mecz - Inter gra z Liverpoolem, proponuje zczubakom dla polepszenia samopoczucia transmitować go jeśli nie zamiast to "obok" transmisji ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoltar Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi Z .. IP: *.BVHIS.com 11.03.08, 21:20 a skad sie na boisku wzial Gargula? W wyjsciowym skladzie go nie bylo....o zmianach nic nie pisaliscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu medal na Euro pewny, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 21:21 ale musimy zdążyć z polskim obywatelstwem dla wszystkich gwiazd Orange Ekstraklasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Tak trzymac! IP: 63.111.163.* 11.03.08, 21:23 Swietna relacja! Dzieki wam sledze mecz z Montrealu w Kanadzie gdzie gnije w robocie bez Java Appletu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi Z .. IP: *.kalisz.mm.pl 11.03.08, 21:23 wg mnie Leo powinien "grać" w kadrze obcokrajowców, chyba że o czymś nie wiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukki Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi Z .. IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.08, 21:25 jestem równie zboczony jak wy. przysięgam, że przestraszyłem się słowa sebastian. na szczęście to nie mila, na nieszczęście to przyrowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kożeń Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi Z .. IP: *.acn.waw.pl 11.03.08, 21:25 Nie oglądam meczu, ale czuje że wile tracę...Z komentarza z czuba, wnioskuję że mecz jest niezwykle emocjonujący, jakieś wspaniałe ewolucje nad piłką, niezwykłe konwersacje z ochroniarzami i relacja z samopoczucia Rogera...kurde jak ja żałuje że nie widzę tego meczu...:)Panowie...po prostu rewelacja, już nigdy nie obejrzę meczu komentowanego przez Was. Zdecydowanie wolę go "przeczytać":)Dziękuję Wam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zubbuk Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi Z .. IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.08, 21:28 Ja po pierwszych 30 minutach sobie odpuściłem. Oglądanie dzieciaków kopiących sobie piłkę pod blokiem jest bardziej fascynujące.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jastrząb Sami obcokrajowcy w Niemczech IP: *.chello.pl 11.03.08, 21:35 Tutaj bym sie nie zgodził, gdyż większość reprezentantów Niemiec jest obcokrajowcami dla swoich kibiców. Istnieje tu zatem nadzieja, ze wygrają/przegrają, sami ze sobą. W każdym przypadku będzie to dla nas korzystne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enna Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi Z .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 21:33 No tak,Wy przeżyliście koszmar po Sebastianie,a nie zapominajcie,że Mila na cześć innego słynnego Milli ma(miał?) ksywkę Roger. I jak zobaczyłam tyle Rogerów,to dopiero przeżyłam koszmar.... (krótkotrwały,ale jednak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi IP: *.olsztyn.mm.pl 11.03.08, 21:33 po pierwszej połowie stwierdzam trzeba jak najszybciej załatwic polskie obywatelstwo całej druzynie gwiazd OE, a pozatym lepiej częściej organizować takie mecze niz sparingi z Estania czy inną Arabią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek Re: Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi IP: *.adsl.alicedsl.de 11.03.08, 21:37 Zgadzam sie. Ciekawe co na to Wdowczyk, Stec itp. powiedza (w koncu to wielcy przeciwnicy Benhakkera i dawaniu obywatelstw.)Pewnie beda chcieli Benhakkera wyrzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi Z .. IP: *.adsl.alicedsl.de 11.03.08, 21:34 Druga bramka. Przyczyna? Przy dosrodkowaniu na 5 metr, gdy pilka tak dlugo jest w gorze, powinien pilke bramkarz zlapac. Kahn z Bayernu lapie wszystkie pilki do 10 metra od bramki. Przez to chroni swoj zespol od niebezpiecznych sytuacji. A co zrobil Kowalewski? Czekal az pilka do niego przyjdzie. I niestety nie przyszla. Obronca nie kryl wogole. To tez katastrofa Na bledach sie Polak uczy. Mam nadzieje, ze na Euro bedzie duzo lepiej i ze nie bedzie przed szkoda i po szkodzie glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Hmm może jednak Urban nie jest taki zły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 21:35 Może jednak ta Polska myśl szkoleniowa nie jest zła? Urban z tego co wiem jest młody i zdolny :). Że z Ległą mu nie wychodzi? A komu by wychodziło z bandą rozkapryszonych bachorów którym się NIC nie chce? Na razie 2 dla Urbana 0 dla Leo :). Nasi jacyś tacy zestresowani są czy mi się wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Urban... IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.08, 21:43 ... 100 procent swoich nauk trenerskich pobierał w Hiszpanii. Więc może to jednak nie całkiem polska myśl szkoleniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Urban... IP: *.aster.pl 11.03.08, 21:47 hiszpańska myśl szkoleniowa jest od wieków gorsza od naszej (tu przypomnę że Real, Barca to nie sa drużyny powierzane wybitnym szkoleniowcom hiszpańskim:), nie mówiąc już oczywiście o holenderskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Urban... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 21:47 O dziękuję :). Miło się czegoś nowego dowiedzieć :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: niezłe IP: *.aster.pl 11.03.08, 21:41 dobry ten Roger Watch:)) a Wdowczyk miał rację pytając Jaka to kadra? bo ten skład jakś kompletnie od czapy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł.Y.S. Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi Z .. IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 11.03.08, 21:40 PRZERWA Patrząc na ten mecz przychodzi nam do głowy niewesoła konstatacja, że w meczu z Niemcami naszymi przeciwnikami też będą sami obcokrajowcy. Hmmmmmmmmmmm... Cokolwiek dyskusyjne stwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mass Ze Słowacją też przegrywaliśmy 2:0. IP: *.integracja.org 11.03.08, 21:43 To apropos komentarza z 40 minuty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr No właśnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 21:54 Gra OBCOKRAJOWCÓW cieszy! Jest luźna. A nasi są spięci jak guma w gaciach :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingie Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi Z .. IP: *.autocom.pl 11.03.08, 21:56 en.wikipedia.org/wiki/Zimbabwe (pronounced /zɪmˈbɑːbweɪ/) przeciez tak sie wlasnie wypowiada nazwe tego kraju, panowie :P (objasnienie, jesli ktos nie zna mnar. alfabetu fonetycznego: /w/ jak w angielskim /we/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Kadra Leo gra obcokrajowcami z polskiej ligi IP: *.aster.pl 11.03.08, 22:01 who cares anyway gdy na Warszawę jacyś mówią Warsaw (Łorsoł) a inni na London mówią Londyn Odpowiedz Link Zgłoś