Gość: jest fajnie ma on nas wszystkich w d.... i jeszcze sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:15 cieszy. Szyderstwo - życzył prokuratorom powodzenia a oni go pocieszali.DO CZEGO TO DOCHODZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. FALSZ I OBŁUDA. A kibice chodza jeszcze na mecze i wydaja pieniadze na ZAKLADY SPORTOWE czy na pewno sportowe ????. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remont Kibiców karzecie a szmaciarzy ułaskawiacie IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 30.03.08, 22:24 Bezwzgledny dożywotni zakaz stadionowy dla tego buraka.To znaczy od poniedziałku do niedzieli powinien przebywać w sanatorium Rawicz albo Wronki(nomem omen).Dla grabarzy polskiej kopanej zero litosci, poczawszy od C klasy jako działacz spoleczny a skończywszy jako mierny trenerio w orenżadzie, całkowity zakaz wykonywania zawodu dla tego psa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roko Kto następny po koronie widzewie sosnowcu lubinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:40 Cracovia? Jagielonia? Za rok będziemy mieć ligę z paroma zespołami.I dobrze! skończyć z tym syfem.Emocjonujemy się meczami przeżywamy chwile dobre i złe naszych klubów a potem co sie okazuje...ze to wszytko to spektakl wyreżyserowany prze przekupnych sędziów trenerów..Mam już tego dość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okor Re: Kto następny po koronie widzewie sosnowcu lub IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.08, 23:18 a co ty myślisz, że te kluby, które nie zostaną ukarane są czyściutkie? hahahaha. Po prostu są "nie do ruszenia" bo mają swoich ludzi w pzpn albo w mediach. nie ma klubu, który jest czysty. Wisła i Legia też nie są czyste. Ale o tym "rzetelni dziennikarze" nigdy nie napiszą. Łatwiej im kopać leżącego... natomiast zgadzam się z Tobą, że nasza tzw. liga dojrzała do rozwiązania. A co potem? nie wiem, może takie eliminacje jak w 1948, może przetarg na budżety, może coś innego. Ale z zastrzeżeniem, że w nowej lidze za jedną korupcję degradacja bez prawa odwołania (bez względu na to jak się klub nazywa i jakie ma "plecy"), a dla osób zamieszanych w korupcję indywidualny dożywotni zakaz udziału w jakichkolwiek imprezach sportowych Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Kto następny po koronie widzewie sosnowcu lub 31.03.08, 00:35 Gość portalu: roko napisał(a): > Cracovia? Jagielonia? Za rok będziemy mieć ligę z paroma zespołami.I dobrze! > skończyć z tym syfem.Emocjonujemy się meczami przeżywamy chwile dobre i złe > naszych klubów a potem co sie okazuje...ze to wszytko to spektakl wyreżyserowan > y > prze przekupnych sędziów trenerów..Mam już tego dość! Wszyscy pozostali. W tych ligach (nie tylko w ekstraklasie, ale do trzeciej w dół)) nie ma czystych a jeżeli się tam przez zbieg okoliczności znaleźli to nie na dłużej jak na jeden sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicZlamany Po co dziennikarze chodza na konferencje? IP: *.techmedia.com.pl 30.03.08, 23:10 Po co chodzi sie na konferencje? Do takich ludzi powinno sie chodzic na widzenia w areszcie. Bojkot PZPNu? czy cos takiego jest w ogole realne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Po co dziennikarze chodza na konferencje? IP: *.gemini.net.pl 31.03.08, 00:08 bojkot polskiej pilki noznej ogolnie. Bo nie wierze ze tylko pan W. w tym siedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Po co dziennikarze chodza na konferencje? 31.03.08, 00:37 Gość portalu: kibicZlamany napisał(a): > Po co chodzi sie na konferencje? Do takich ludzi powinno sie chodzic na widzeni > a w areszcie. Bojkot PZPNu? czy cos takiego jest w ogole realne? Bojkot PZPN jest niemożliwy, ale bojkot ustawianych meczów (a tych zapewne jest duuuużo, więc dla prostoty rachunku przyjmijmy że wszystkie)jest jak najbardziej możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieskorumpowany wstyd Wdowczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:16 Proponuję "wszystkim przemądrzałym medialnym sępom", którym mleczne wąsy dopiero wyrastają i pannom, które czują się autorytetami, a mają słabe pojęcie o życiu, aby, jesli są bez winy pierwsi podnieśli kamień i nim rzucili. Mniemam, że Wdowczyk wstydzi się tak jak mu sumienie nakazuje. Osąd zostawmy instytucjom, które do tego są powołane! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: wstyd Wdowczyka 31.03.08, 00:41 Gość portalu: Nieskorumpowany napisał(a): > Proponuję "wszystkim przemądrzałym medialnym sępom", > którym mleczne wąsy dopiero wyrastają i pannom, które > czują się autorytetami, a mają słabe pojęcie o życiu, aby, > jesli są bez winy pierwsi podnieśli kamień i nim rzucili. > Mniemam, że Wdowczyk wstydzi się tak jak mu sumienie nakazuje. > Osąd zostawmy instytucjom, które do tego są powołane! Dziecino, gdybym miał pod ręką kamień i Wdowczyka, już by co najmniej z guzem chodził albo na OJOMie leżał (wszystko zależy od tego z jakiej odległości bym rzucał). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela z Gazowni Dariusz W dobry trener IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.08, 23:23 Dariusz W dobry trener, ale powinien mieć zakaz wykonywania zawodu. Za takie żeczy nie powinni go wpuszczać na jakikolwiek większy trawnik. Zaraz zanim taki zakaz powinien dostać ojciec hrzestny Michał L który tego Pana złodzieja bardzo szanuje. Mam tylko nadzieje ze Pan W. Zeznał jak zdobył tytuł z Polonią i Legią. Gratuluję im wszystkim, bandzie złodziej którzy okradali kibiców, kluby, sponsor i zawodnicków dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIENIACZ UWAGA!!!!!Finansowy kręt!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 30.03.08, 23:28 a oszustwo finansowe????? kto zapłaci mi za wszystkie kupony totolotka na zakłady piłkarskie polskiej ligi??????za to ze wtopiłem kupe kasy obstawiając wyniki ustawionych meczów????myślę że jako uczestnik loterii mogę Wdowczyka pozwać za kradzież MOICH pieniędzy.w regulaminie totalizatora sportowego nie ma punktu który mówi że przysługuje wygrana w razie "ustawionych" meczów, a gdzie Urząd Skarbowy????Przecież Wdowczyk nie odprowadził podatku 70% od dochodów niewiadomego pochodzenia!!!!czy to znaczy że mnie zwykłego Obywatela można okraść i oszukać a tymczasem ludzie tacy jak ten śmieć chodzi sobie wolny i śmieje się wszystkim w twarz???????? wszyscy którzy czują się okradzeni-wzywam do zbiorowego pozwania pozwania pana Wdowczyka za kradzież i straty moralne z tego wynikłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reki powodzenia w dalszrej pracy;0 IP: *.nvn.metro.digiweb.ie 30.03.08, 23:52 to tak jakby powiedzial "zlapcie moich kolegow";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita dla mnie to juz jest dno dna polskiej pilki... IP: *.gemini.net.pl 31.03.08, 00:02 jesli ten gosciu nie zostanie ukarany, jesli PZPN nadal bedzie dzialalo w takim skladzie jak dziala - dla mnie jest tylko jedno wyjscie: totalny bojkot polskiej pilki, lacznie z bojkotem organizacji EURO 2012...prawdziwy kibic powinien zareagowac wlasnie w ten sposob - jesli nic innego nie skutkuje. Nie kupowac biletow na mecze, nie ogladac transmisji...wiem, ze niektorzy mnie tu zakrzycza. Wiem, ze moze sie wydac dziwne ze jako baba zabieram glos w sprawie pilki. Kocham futbol odkad pamietam i takie rzeczy zawsze podnosily mi cisnienie...ale to co teraz sie dzieje, lacznie ze slowami pana W. to jest juz dla mnie za duzo...nie bede ogladac polskiej ligi dopoki czegos z tym nie zrobia. A organizacja EURO 2012 przez Polske w takiej sytuacji to po prostu masakra. Ja mam dosyc. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czy ta bezczelna wypowiedź malwersanta, wynikająca 31.03.08, 00:19 zapewne z wiedzy że nie był jedynym korumpującym i że to zjawisko w polskiej piłce nożnej jest normalką, nie wystarcza waszym zdaniem do zawieszenia rozgrywek piłkarskich albo do ich bojkotu przez prawdziwych kibiców, którzy przychodzą na stadion oglądać widowisko sportowe a nie wyreżyserowaną farsę i dla których mecze nie są jedynie okazją do wyżycia się i zaprezentowania swojego chamstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :T: GRAD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 00:28 Jest tylko jedna droga wyjścia z tego chaosu, czy jak kto woli: g&wna. Trzeba radykalnych cięć, oczyszczającego gradu i uderzenia w fundamenty tej zgnilizny moralnej. Tylko po "pacyfikacji" kryminogennych, mianujących się nietykalnymi, dziadków kibice będą mieli pewność, że oglądają sportową rywalizację zamiast układów i układzików. Wdowczyk... Wdowczyk - wstydu oszczędź, bo honoru to już nie masz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylapowkarz -----Wdowczyk jestes zerem pajacu----------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 01:58 co ty wygadujesz ? nie macie moralnego prawa mnie oceniac ? przez takich lapowkarzy jak Ty polska pilka siegnela dna i polskie druzyny dostaja baty w pucharach od najwiekszych cieniasow - bo oni w lape nie biore - tak samo jak miedzynarodowi sedziowie wstydz sie zakichany lapowkarzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: -----Wdowczyk jestes zerem pajacu------------ IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 31.03.08, 04:02 To jak w komedi- " Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HA HA HA Re: -----Wdowczyk jestes zerem pajacu------------ IP: 80.185.242.* 31.03.08, 04:53 to jest przestepca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol-NIE-kibic DOWIEC IP: 193.59.95.* 31.03.08, 04:53 ....CIEKAWY TO KRAJ,GDZIE DOBRE SAMOPOCZUCIE PSUJE TYLKO BRAK KASY,I CHOROBA, a HONOR? Cóz to takiego? Honor-jeszcze tylko na stereńkich sztandarzch Uczciwość-wolne zarty-w kraju w którym bez zażenowania płaci sie byle wypłoszowi po kilkadziesiat tysiecy za parę wygibasów w jakims programie qusi rozrywkowym.W kraju gdzie bez zenady podnosi sie pensje o ....kiladziesiat złotych.W kraju gdzie dziesiatki tysięcy obywateli szczyci sie immunitetem-tak tak ,bo inaczej każdego dnia mogliby siedziec-WSTYDEM JEST JUZ TYLKO UCZCIWOSĆ! Czy uwazacie ,że MIsiaczek o tym wszystkim nie wiedział i nie brał z tego DZIAŁY? W naszej ojczyżnie kazdy oszust,przekręt i pospolity złodziej-to najczęściej ludzie tzw-społecznego szacunku.A sport-bagno- normalne,Prawnicy,politycy ,lekarze ,kolejarze, konduktorzy policjanci ,urzędnicy ....itd.itp-ONI MAJA CZYSTE RECE? Nie dziwcie sie Wdowcowi,że on czuje sie wręcz pokrzywdzony-nie faktem swojego łajdactwa-a tym,że to łajdactwo mu sie wytyka w łajdackim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly zawodnik polska jest bagnem.... IP: *.cable.mindspring.com 31.03.08, 06:01 wstydze sie ze jestem polakiem i niezaluje ze ucieklem z tego bagna polska jest chora a doktorzy ktorzy maja uzdrawiac podaja jej nastepne trucizny........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENDRIU Wdowczyk IP: *.ned.pl 31.03.08, 06:44 Bezczelonść tego pana jest porażająca. To jest możliwe tylko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Wdowczyk się nie wstydzi: Nie macie prawa mnie ... IP: *.meteo.uni.wroc.pl 31.03.08, 07:23 FARSA!!! WYGLADA NA TO, ZE NAJBARDZIEJ POSZKODOWANI W AFERZE TO FRYZJER I WDOWCZYK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dosad Wdowczyk się nie wstydzi 31.03.08, 08:04 To już są szczyty bezczelności!. Jesli się przyznał do zarzucanego mu czynu karalnego i sie tego nie wstydzi, to gdzie dotarliśmy w ocenach moralnych! Co za upadek! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 ej... 31.03.08, 08:30 wybiórcza, nie rozumiem, teraz sa u władzy rzady powszechnej miłości, tak przez Was popierane. Ćwiąkał winien wziąć sie do roboty i rozgonić towarzystwo, któremu się wydaje, że z przestępczością walczy. Należy skończyć z pogrobowcami Ziobry i Kaczorów!!! Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Mamy prawo: Wdowczyk ty oszuście! 31.03.08, 08:38 Łapownik Wdowczyk tak się przyzwyczaił do otaczającego go szamba (tzw. "działaczy" i tzw. "polskiej piłki nożnej"), że nie widzi nic złego w swoim postępowaniu. On ma nas wszystkich w d*upie. Sąd powinien uwzględnić tę postawę przy wydawaniu wyroku w jego sprawie - żeby nie było zawieszenia "na okres próby", udawania skruchy, żałowania za to co się zrobiło i całej tej szopki. W tym wypadku oszust działał z pełnym wyrachowaniem, a jego zachowanie jest cyniczne Wysoki Sądzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Korupcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 09:17 PIERD*OLONY OSZUST I ZLODZIEJ I JESZCZE TAK SIE USMIECHAL PRZED KAMERAMI. WYGLADA NA TO, ZE NASZA PILKE TRZEBA ZAORAC I POSYPAC NAWOZEM, ZEBY ZMNIEJSZYC SMROD I ZBUDOWAC WSZYSTKO OD NOWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom To juz jest porazka dla pilki... IP: *.dub-tlght.metro.digiweb.ie 31.03.08, 09:44 Mlody, zdolny (ponoc) trener, niezla kariera pilkarska... Jestem zszokowany jego slowami. Nie wierze juz nikomu w polskiej pilce i nie uwierze juz w zaden klub ani czlowieka. I nie bedzie dobrze w tym kraju, jesli ludzie mysla wlasnie w ten sposob. A teraz rada dla Leo Beenhakkera "Uciekaj Leo, skoro swit, bo potem bedzie wstyd". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Bo po co sie czegos wstydzić?? IP: 212.160.240.* 31.03.08, 09:49 W naszym kraju takie pojęcie nie istnieje, bezczelnośc i chamstwo jest niestety w genach wielu naszych rodaków. Mozna zaczać od drobnych rzeczy takich jak brak poczucia wstydu przy parkowaniu na trawniku albo chodniku, wyrzucania śmeici do lasu na syndromie Wdowczyka kończac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: Bo po co sie czegos wstydzić?? IP: *.mech.pw.edu.pl 31.03.08, 10:23 styl ziobry nadal obowiązuje a durny czarny lud rzuca sie na ochłapy. CBA poszczuło i to już jest WYROK prawda OCZYWISTA. A gdzie sąd a gdzie postepowanie procesowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koxiarz Wdowczyk jesteś sprzedajną szmatą! IP: *.acn.waw.pl 31.03.08, 10:32 Otóż sprzedajny frajerze, jestes jednym z powodów mizerii polskiej piłki nożnej. Przez takich jak ty, którzy się nie wstydzą mamy niepopularne bagno zamisat pożadnej ligii. Kto inwestuje w piłkę, jeśli zamiast rzetelnej pracy wystarczy mieć telefon do fryzjera i walizkę kasy? Dla takich ludzi jak ty powinno być jedno rozwiązanie - dożywotni zakaz pracy w polskiej piłce, a na dkładkę kilka lat paki. A teksty o życzeniu CBA skutecznej pracy w przyszłości jest kpiną. Dariusz W. pie.. jak potłuczony. PS. I tak GW napewno mnie wytnie, ale i tak nie zmieni to obrazu tej osoby=> Wdowczyk!!!; Co?; Ty KU..!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wdowczyk się nie wstydzi: Nie macie prawa mnie oce IP: 194.181.0.* 31.03.08, 10:55 Wdowczyk chyba przekonał prokuratora że uatawiał mecze w dobrej wierze............... To tylko w Polsce jst możliwe, ze przestępca(sam się przyznał) pełni dalej swoją funkcję !!!! Czyli Wdowczyk dostał zgodę na dalszą taką swoją działalność- tylko powinien to robić bez śladów........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daavid jasne, sąd powinien go osądzić ....... IP: *.dslgb.com 31.03.08, 10:59 Wdowczyk po prostu sobie kpi, albo uważa wszystkich za przestępców. Odpowiedz Link Zgłoś