hornwaldt 23.09.09, 21:05 Co mozecie powiedziec na niezaleznym forum o karcie zasad. Czy ma to jakikolwiek sens ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bailablanca Re: DZIEN KARTY ZASAD 23.09.09, 21:20 przykro mi - nie ma. To był skecz z przykładami wyssanymi z palca by zadowolić menadżerów i górę. całe szczeście że juz po, następne przedstawienie za rok Czy u Was też podawaliście osoby z nazwiska? Odpowiedz Link
hornwaldt Re: DZIEN KARTY ZASAD 23.09.09, 21:23 My zamiast jednej osoby kazalismy wpisac cały zespół i ciekawi jestesmy jakie bedzie echo takiej decyzji Odpowiedz Link
dzonsa Re: DZIEN KARTY ZASAD 23.09.09, 23:15 Nie ma sensu, ale Firma z kartą zasad ładnie wygląda na zewnątrz, a że gnije od środka to nic!!! Odpowiedz Link
ludekbph Re: DZIEN KARTY ZASAD 23.09.09, 23:57 Dzień Karty ZASRAD. Zamiast próbować w sposób rzeczywisty zmieniać oblicze banku, sposób zarządzania ludźmi, to hipokryci uprawiają hipokryzję i ćwiczą swoje zas... socjotechniki na ludziach. Brrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
pogromczyni_goopkoof jak mawiał wielki myśliciel... 24.09.09, 19:27 ... nie nazywajmy szamba perfumerią Odpowiedz Link
zombik3 Re: jak mawiał wielki myśliciel... 24.09.09, 20:10 Zasada jest jedna. Pracownika kopnąć w zadek, a dyrektora pogłaskać po główce. Odpowiedz Link
pekaosy Re: jak mawiał wielki myśliciel... 24.09.09, 21:19 u nas w oddziale u pana dyrektora spotkali się sami kierownicy, nam nikt nic nie wspomniał o karcie zasad. cała ta karta zasad jest tak samo chora jak ten bank Odpowiedz Link
ja.i.bph Re: DZIEN KARTY ZASAD 25.09.09, 20:22 u nas wielki dzień przeszedł jak każdy inny, nikt nawet nie wspomniał o "wielkiej" karcie, bo i po co??? Odpowiedz Link
ojojoj1 Parodia 29.09.09, 09:37 Zapewne w imię zasad postawiono pomnik żubra przed centralą, bo jak powszechnie wiadomo 200 kg złomu jest narzędziem niezbędym do wykonywania pracy, szczególnie gdy bank wciąż nie może wyjść z kryzysu. Ciekawe, że na nic nie ma pieniędzy, ale na bzdurne zachciewajki zarządu zawsze się znajdą. Ale oczywiście w imię zasad należy zrezygnować z zakupu drukarek dla oddziałów, na rzecz kupy złomu przed oknem centrali. Odpowiedz Link
annab72 Re: DZIEN KARTY ZASAD 09.10.09, 22:55 KARTA ZASAD - twór powstały dla poprawy samopoczucia najwyższej kadry zarządzajacej, fikcja której nie przestrzega nikt, a przykład idzie od góry. Dzień karty zasad - na spotkaniu nie zabierałem głosu bo powstałby dzien antykarty zasad, jakoś dziwnym trafem przychodziły mi na myśl same przykłady łamania karty zasad, a co do pomysłów potwierdzjacych zachowanie zasad nie chciały mi przychodzić do głowy. FUJ Odpowiedz Link