Dodaj do ulubionych

Listkiewicz: Chcę jak najszybciej doprowadzić d...

11.04.08, 17:54
Panie Michale, jest pan największym populistą świata. Mówiąc, że chce pan jak najszybszych wyborów stawia pan siebie na "wygranej pozycji", bo niby nic nie można panu zarzucić. Ale już fakt, że pana głos o niczym nie decyduje tylko ważna jest decyzja zarządu - mówi sam za siebie.

Obawiam się, że jak zwykle na chęciach Michała "Nie-Widzę-Problemu" Listkiewicza się zakończy...
Obserwuj wątek
    • safed Listkiewicz: Chcę jak najszybciej doprowadzić d.. 11.04.08, 18:14
      Panie Listkiewicz, jest bardzo prosty sposób, żeby rozpocząć "lawinę zmian" o
      której pan tak marzy - wystarczy natychmiast podać się do dymisji i wycofać z
      działalności w piłce nożnej. Może inni pójdą za pana przykładem.
    • Gość: kibic Listkiewicz: Chcę jak najszybciej doprowadzić d.. IP: *.pool.einsundeins.de 11.04.08, 18:20
      chce wyborow tylko tylek do krzesla sie przykleil
    • Gość: kibic Listkiewicz: Chcę jak najszybciej doprowadzić d.. IP: 83.2.24.* 11.04.08, 18:35
      cham ,prostaktrzymający sie stołka/koryta/ , wie,że dopiero w lipcu
      mogą go odwołac !!
    • yupikayey Listkiewicz: Chcę jak najszybciej doprowadzić d.. 11.04.08, 18:47
      Niech żyje KKS PZPN.
      Korupcyjny Klub Sportowy PZPN.
    • a.adas Re: Listkiewicz: Chcę jak najszybciej doprowadzić 11.04.08, 18:53
      To te wybory, które Michale obiecałeś na wiosną 2005 roku, 2006 a może 2007? A
      może jakieś nowe?
    • mksvitos Listkiewicz wzruszył mnie do pięt... 11.04.08, 18:58
      dobrze, że mamy Takiego Prezesa.
      Natychmiast zareagował we właściwy sposób.
      Imć Wałęsa nie chciał ale musiał
      Listkiewicz by chciał (???) a nie może (???)
      :))
    • Gość: tadeusz Listkiewicz: Chcę jak najszybciej doprowadzić d.. IP: *.sdsl.bell.ca 11.04.08, 18:59
      Rece i nogi mi sie uginaja.
      Jeszcze sie nie nauczyli, ze Listek zawsze mowi to co inni chca
      uslyszec, ale robi swoje tzn. TRWA!
    • Gość: kibic. Listkiewicz:Wybierzcie mnie jak najszybciej! IP: *.euronet.net.pl 11.04.08, 18:59
      Ten sukinsyn nie ma za grosz poczucia wstydu,mam nadzieję że doczeka
      się solidnego kopa w dupsko.
    • arius5 Ojciec Chrzestny 11.04.08, 19:16
      Listek, to za jego rzadow mafia pilkarska urosla w sile, a korupca rozwinela sie
      do takich rozmiarow
    • Gość: piotrek6 Listkiewicz: Chcę jak najszybciej doprowadzić d.. IP: *.piaseczno.robbo.pl 11.04.08, 19:57
      On jest z..y już chyba z 5 razy mówił że się pod do dymisji i zawsze miał
      jakomś wymówkę.Zobaczycie jak Reprezentacja Polski na Euro zdobędzie sukces
      czuli np.{sukcesem będzie jak wyjedziemy z grupy}to znów powie że wszystko w
      porządku reprezentacja gra dobrze i znów przez najbiliższe pare lat będzoe miał
      takie wymówki.Żeby tego uniknąc trzeba go wywalić na zbity pysk i cały
      zarząd.Spie..j Listkiweicz ze swoją bandą.pisze co czuje
    • Gość: kio łgarz !!! IP: *.klc.vectranet.pl 11.04.08, 19:58
      łgarz !!! niech już zniknie na zawsze, a razem z nim ta choroba
    • Gość: kibic2 Listkiewicz: Chcę jak najszybciej doprowadzić d.. IP: *.ip.netia.com.pl 11.04.08, 19:58
      Listkiewicz jesteś pożałowania godnym pa......,swoje obiecanki o nowych wyborach
      wsadż sobie wiesz gdzie!!!
    • Gość: futboleiro Listkiewicz: Chcę jak najszybciej doprowadzić d.. IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.08, 20:07
      pierd... o szopenie, panie Listkiewicz ciekawe kto uwierzy w twoje nic nie warte
      słowa
    • Gość: zetha Listkiewicz: Chcę jak najszybciej doprowadzić d.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 20:40
      Albo ludzi ma za idiotów albo sam nim jest.Zachowuje się jak mąż zamykający oczy
      aby nie widzieć,że mu się żona puszcza.Jak sądzicie,kto będzie wybrany do władz
      skoro w"terenie"są od lat ci sami ludzie systematycznie przeciągani na swoją
      stronę za pomocą atrakcyjnych wyjazdów czy biletów na euro.
    • Gość: dogrywka ja bym mu dał "zakaz stadionowy" za całokształt! IP: *.oss.wroc.pl 12.04.08, 13:17
      ale Lisek chce jechać na EURO 2008 w glorii "zasług"
    • Gość: marko Listkiewicz: Chcę jak najszybciej doprowadzić d.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 13:34
      Nie wierzę mu jak psu... i całej reszcie kundlom z pzpn.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka