Gość: Walter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 19:08 Redaktor Błoński proszony jest o zgłoszenie się do kasy numer 5 (budynek przy Wiertniczej) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: super kolo www.legia-cwks.pl IP: *.dslgb.com 13.04.08, 19:19 co to za kiep pisał?? www.legia-cwks.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks Kibic Legii: Straszny tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 20:18 A jest ktoś kto dobrze życzy legii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak mistrz 1993 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 20:24 Ty legijny pajacu w 1993 roku Lech nic wam nie ukradł,tylko przez wasze wałki otrzymał tytuł od pzpn,a waszą ległe powinni zdegradować za ten śmiech-mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n8 Kibic Legii: Straszny tydzień IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.08, 22:27 Ten serwis naprawde schodzi na psy skoro umieszcza wypociny jakiegos pretensjonalnego frustrata. Legionisto, az tak bolalo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Kibic Legii: Straszny tydzień 14.04.08, 07:00 A jak legia będzie niegrzeczna to je to znowu zrobimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pemo Kibic Legii: Straszny tydzień IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.08, 23:11 Chodzi o pierwszy akapit tego "dzieła".Jeżeli ktoś taki pisze artykuły do GW to ja jestem lepszy.3 klocki miesięcznie i wam Pisze o Legii same superlatywy.Gruby,czy jak ci tam,schudnij,i zgłoś akces do "Naszej Legii",to twój poziom.Moja żona też cię nie lubi,konformisto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Kibic Legii: Straszny tydzień IP: *.icpnet.pl 13.04.08, 23:20 Wstęp o potrzebie dowartościowania się pozaniaczków idealny. Sami figurują na najnowszej liście wrocławskiej prokuratury, abolicji nie było, więc i zwycięstwo jakby mniej smakuje. To, że grają na licencji Amiki, czyli to, że są Amiką Poznań, niewiele im pomoże bo Amica też umoczona. I warto przypomnieć sezon 1986/1987 i unieważniony mecz przedostatniej kolejki zdecha z Polonią Bytom. Powód taki jak Legii w 1993 - "niesportowa postawa". Poznań jest taką Barceloną, w sensie ludzkim, piłkarskim i turystycznym jak Krajenka w byłym woj. pilskim jest Nowym Jorkiem. Co do postawy kibiców na Ł3, trzeba być wyjątkowym kretynem, żeby się tak zachowywać zamiast pomagać własnej drużynie i jeszcze przyklaskiwać przyjezdnym, gdy śpiewają o Walterze czy "walterowcach". Własne brudy pierze się we własnym gronie. Legia - sprite, zdech - pragnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legia to k.... Re: Kibic Legii: Straszny tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 15:19 wy za 93 tez juz dawno nie powinniscie grac w pierwszej lidze azjaci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Kibic Legii: Straszny tydzień 13.04.08, 23:25 Wygramy. Może nie jutro, nie za miesiąc, ani za pół roku. Ale wygramy, jestem tego powien. A po Walterze, przyjdzie czas rozliczen. Błoński, tłusty wieprzu, na pewnie będziesz jednym z pierwszych w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Kibic Legii: piękny dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 23:50 nikt w Poznaniu nie musi sie dowartościowywac na takich ogórasów,tylko,ze nie jesteście uczciwi.I u was nie można wygrać uczciwie bo to lazienkowska.widzicie reki i karne tylko u nas.U siebie nic.No i te wasze bandziory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: candlekeep Kibic Legii: Straszny tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 00:15 Podoba mi się ostatni akapit tego artykułu. Dobra rada dla Miklasa nad wyraz wskazana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak bandziory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 00:46 Bandziory to o was kryminaliści i narko-gangsterzy.ale p.Miklas was pogoni najlepiej do pogoni.Całą żylete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Ty miernoto, a Legia ma prawo grać w derbach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 10:05 W derbach Polski? Ruch i Górnik 14 tytułów, Wisła 10, Legia 8, a o tych w latach 1955-70 lepiej nie wpominać. Już nie pamiętasz, nie? Poza tym do mistrzostwa z 1994 roku po przekręconym meczu z Górnikiem na miejscu kibiców Legii bym się nie przyznawał. Zero obiektywizmu. Brawo Gruby. Może pora znależć sobie inne zajęcie, bo dziennikarstwo to nie twoje powołanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: Ty miernoto, a Legia ma prawo grać w derbach? IP: 195.20.110.* 14.04.08, 10:14 Oj zabolało:) Oj zabolało i to bardzo panie tłusty. Możesz tu wylewać swoje żałosne żale lecz nie zmieni to faktu ze to Legia zrobiła najwięcej wałków w naszej lidze, ze to Legia ma kibiców frustratów i ambicje których nie mozna zmierzyc na zamiary, ze to Legia przegrała w tym sezonie oba mecze z Lechem i przegra oba z Wisłą. Nie zmieni to faktu panie gruby ze macie w stolicy kórnik zamiast stadionu i zenującą frekwencje na poziomie końcówki 2 ligi. Nie zmieni to faktu panie wieprzu ze zawsze będziez z zazdrością spoglądał na piękny, wypełniono po brzegi fantastycznie dopingującymi kibicami stadion Lecha, Wisły czy Górnika. A Legia, Legia to szarzyzna, miernota i przerośnięte ego. Miłego dnia życze panie tłusty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: areq Porażka z Lechem boli najbardziej. IP: *.171.65.147.crowley.pl 14.04.08, 14:49 Jestem ciekawy dlaczego takich wypocin nie przytoczono w stołecznym dodatku wyborczej po przegranych w zeszłych sezonach np. z Groclinem.Przecież łatwo było wtedy napisać: "Przyjechały wieśniaki grające za kasę frustrata Drzymały".Boli porażka z Lechem.Kiedy Legła kupowała ostatni raz mistrzostwo Lech przegrywając 1:3 nawet nie próbował walczyć,a po meczu wszyscy piłkarze się ściskali jak bracia-lechici nawet nie wyglądali na zmartwionych.Więc obie drużyny sa po jednych pieniądzach.Jestem przekonany,że za trenera D.W. kupowali na potęgę.Nie wypominaj innym kupionego mistrzostwa po tym jak chamsko skręciliście Górnika Zabrze w 1994. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyL Re: Kibic Legii: Straszny tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 15:16 oj boli cie parszawiaczku ze Leszek dojechal ległe co?:) a co do ostatniego tytulu to lepiej go zdobywac przy stoliku anizeli kupczyc tak ze.." cala polska widziala" jakos dziwnym trafem odkad glosno zaczeto mowic o korupcji Legła jest zawsze na cycach w spotkaniach z Lechem.Przypadek?;)Co zas sie tyczy derby, ja rowniez uwazam ze Legła nigdy nie zasłuzy na miano derby polski bo jest azjatyckim parszawym klubikiem bez herbu a zamiast herbu ma nauke jazdy (L) karawanem ( czarne tło). a co kompleksow smieszny czlowieczku to one doprowadzily was azjaci do takiej megafrustracji ze zrywaliscie medale zwyciezcom w sportowej rywalizacji, czyli lepszym. mam nadzieje ze kiedy bedzie nowy zarzad PZPN dosiegnie was za to zasluzona sprawiedliwa kara tak samo jak w przypadku rozrob w Wilnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Kibic Legii: Straszny tydzień IP: 80.50.249.* 14.04.08, 15:40 Kibice Legii i Lecha, po co sie nawzajem obrzucacie akapitami jak ten pismak, który to napisał to pewnie Walter albo jakis jego podwładny. Ten pismak nawet odwagi nie ma, żeby podac swoje nazwisko, czyli po co zwracać na niego uwage? To stek bzdur co napisał i nie ma tam ani troche prawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic40 Derby Polski IP: 217.153.71.* 14.04.08, 16:10 A kto to powiedział, że mecze Legii z Górnikiem czy Ruchem to derby Polski? Że w ogóle mecze z udziałem Legii to takie derby? Może Wisły z Górnikiem albo Wisły z Lechem... Wychodzi z ciebie zarozumialstwo kibicu Legii. Zupełnie niezrozumiałe zarozumialstwo w świetle ostatniego wyniku na Łazienkowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Kibic Legii: Straszny tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 18:57 "Dobry" tekst, tak dobry, że aż trudno zrozumieć z jakich powodów autor wstydzi się swojego nazwiska. Chociaż właściwie nie trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dish Re: Kibic Legii: Straszny tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 19:52 I takie teksty umieszcza na swoim portalu podobno poważna gazeta?? Nędzne wylewanie frustracji - rozumiem na jakimś kibolowskim forum ale w GW? Dlatego nie trawię warsiawki (szacunek dla normalnych Warszawian). Odpowiedz Link Zgłoś