Gość: HENRYK IP: 83.238.71.* 19.12.05, 22:40 GDZIE MOŻNA KUPIĆ NAJTANIEJ ROWER DLA DZIECKA (8 LAT)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tata Re: ZAKUPY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.05, 07:38 Tanie rowery można kupić w realach żantach tesco itp., bo to są tanie rowery od chińcvzyków i nie masz pewności chy dziecko nie zrobi sobie krzywdy, a bezpieczeństwo dziecka to najważniejsza sprawa. Dlatego proponuje Tobie Henryku żebyś nie żałował kasy i kupił porządny rower dla dziecka np.w Byłym hotelu cukrowniczym Jest sklep Krosa i jeszcze masz profesjonalny seriws. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiszka Re: ZAKUPY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 09:52 buuuuhhahaaaaahhaaaaa ;) Ale się uśmiałem... Dobre, dobre - to Ci się udało. Tam jest profesjonalny serwis, he he he P.S. Chyba jesteś jednym z nich, alo masz jakiś biznes, żeby ten sklep reklamować. Inaczej nie mogę sobie tego świetnego żartu wytłumaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
grisch Re: ZAKUPY 20.12.05, 10:22 Po pierwsze to myślę ze 8 letnie dziecko przejeżdżając przez krawężnik rowerem od Chinoli nie powinno spowodować poważnego jego uszkodzenia.. aczkolwiek nigdy nie miałem i nie chciałbym, aby takim rowerem jeździło dziecko. Osobiście polecam salon Wheeler w Bydgoszczy ( przy ul. Wojska Polskiego) w którym znajdziesz rowery różnej marki w różnych propozycjach cenowych, czy też innym mieście gdzie nie tylko doradzą Tobie w kwestii doboru odpowiedniego roweru, ale i tez zapewnią profesjonalny serwis.. podkreślam – Zawodowy :) a nie jakiś KROSS w Świeciu hehehe – tutaj można co najwyżej zamówić klocki do hamulców i czekać aż nie sprowadzą takich jakie sobie zamówiłeś....dętkę w sumie można kupić... Nie żałuj Henio na ten rower... jak nie masz wystarczającej gotówki to kupisz wiosną... [URL=www.wheeler.pl] www.wheeler.pl/ [/URL] Odpowiedz Link Zgłoś