IP: 83.238.71.* 19.12.05, 22:40
GDZIE MOŻNA KUPIĆ NAJTANIEJ ROWER DLA DZIECKA (8 LAT)?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tata Re: ZAKUPY IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.05, 07:38
      Tanie rowery można kupić w realach żantach tesco itp., bo to są tanie rowery od
      chińcvzyków i nie masz pewności chy dziecko nie zrobi sobie krzywdy, a
      bezpieczeństwo dziecka to najważniejsza sprawa. Dlatego proponuje Tobie Henryku
      żebyś nie żałował kasy i kupił porządny rower dla dziecka np.w Byłym hotelu
      cukrowniczym Jest sklep Krosa i jeszcze masz profesjonalny seriws. Polecam.
      • Gość: Kiszka Re: ZAKUPY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 09:52
        buuuuhhahaaaaahhaaaaa ;) Ale się uśmiałem... Dobre, dobre - to Ci się udało.
        Tam jest profesjonalny serwis, he he he

P.S. Chyba jesteś jednym z nich, alo masz jakiś biznes, żeby ten sklep
        reklamować. Inaczej nie mogę sobie tego świetnego żartu wytłumaczyć...
        • grisch Re: ZAKUPY 20.12.05, 10:22
          Po pierwsze to myślę ze 8 letnie dziecko przejeżdżając przez krawężnik rowerem
          od Chinoli nie powinno spowodować poważnego jego uszkodzenia.. aczkolwiek nigdy
          nie miałem i nie chciałbym, aby takim rowerem jeździło dziecko.
          Osobiście polecam salon Wheeler w Bydgoszczy ( przy ul. Wojska Polskiego) w
          którym znajdziesz rowery różnej marki w różnych propozycjach cenowych, czy też
          innym mieście gdzie nie tylko doradzą Tobie w kwestii doboru odpowiedniego
          roweru, ale i tez zapewnią profesjonalny serwis.. podkreślam – Zawodowy :) a
          nie jakiś KROSS w Świeciu hehehe – tutaj można co najwyżej zamówić klocki do
          hamulców i czekać aż nie sprowadzą takich jakie sobie zamówiłeś....dętkę w
          sumie można kupić...
          Nie żałuj Henio na ten rower... jak nie masz wystarczającej gotówki to kupisz
          wiosną...

[URL=www.wheeler.pl] www.wheeler.pl/ [/URL]
    • Gość: Henryk Re: ZAKUPY IP: 83.238.71.* 20.12.05, 19:07
      dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka