Dodaj do ulubionych

Rok Chelsea bez żadnego trofeum?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 18:56
Glory Glory ManUnited!
Obserwuj wątek
    • Gość: dread nie "bronił strzałów" tylko "bronił strzały" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 19:03
      to wielka różnica redaktorze...
      • Gość: chels Re: nie "bronił strzałów" tylko "bronił strzały" IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.04.08, 19:52
        Lamparda wyeliminował wirus ? Do tej pory wersją oficjalną był jakiś rzekomo
        ważny telefon już w szatni od rodziny, który wyciągnął Lamparda chwilę przed
        rozpoczęciem meczu do którego był zgłoszony w pierwszej jedenastce. Ciekawe skąd
        GW ma źródło o wirusie ?
    • suga3 hahahahahahahahahahaha... 15.04.08, 19:32
      niebieskie ruskie pacholki...
      i co, nawet druki nie pomogly, co???
      na mistrza zwyczajnie nie zaslugujecie w tym
      sezonie - jako kibic Arsenalu mowie ze MU
      zdobedzie mistrza zasluzenie,pomimo tego ze
      zostalismy kilkakrotnie przez sedziow okradzeni
      (chociazby z punktu na SB - 3 na spalonym, liniowy
      nic)
      popatrzcie, cieniasy, na ICH roznice bramek...
      myslicie ze jak przyszedl Romek z fabryki kromek i
      sypnal rublami to juz jestescie, bando sezonowcow,
      wielkim klubem???
      ja osobiscie czekam na polfinal LM, zobaczymy te
      druki - to oczywiste ze CFC ma grac w finale w
      Moskwie...
      • Gość: QQ Re: hahahahahahahahahahaha... IP: *.ds.pg.gda.pl 15.04.08, 19:35
        taa :P a żelowy ludek gra za wiaderko żelu na tydzien ? :D
        tak samo barcelona placi bananami :):)

zejdz dziecko na ziemie, sie napinasz na Blues jakby Manchester gral jedynie dlatego, ze lubi pilke nozna :):)

druki ? ;) no chlopcze jak masz jakis cynk o drukowaniu w Premiership to zglos sie z dowodami do wladz ligi :)
        • suga3 Re: hahahahahahahahahahaha... 15.04.08, 20:20
          dziecko??? chlopcze???
          dla Ciebie Pan, dziecko...
          nie napinam sie dla ManU, jakbys umial czytac tobys zauwazyl ze
          jestem fanem Arsenalu...
          cyrylica Ci napisac, zebys zrozumial???

mowie tylko ze Chelsea "kupila" sobie dwa poprzednie tytuly, grajac
          w dodatku nudny do spodu Panzerfussball Mourinha - Grant probuje
          grac "sexy", ale to potrafi w stolicy tylko AFC: nastepny sezon
          nasz, fuksiarze: sedziowie podarowali Wam jakies 6 punktow...
          • Gość: :P Re: hahahahahahahahahahaha... IP: *.68.92.187.mielec92.tnp.pl 15.04.08, 20:42
            zgadzam się, że w tej chwili poza MU najładniej w Premier League gra Arsenal.
            Tylko robi to nieskutecznie. Jeszcze do niedawna szczerze nienawidziłem tego
            klubu, ale w tym sezonie poczułem do nich szacunek. Najbardziej za to, jaką
            drużynę potrafił stworzyć Wenger z tak małej ilości klasowych piłkarzy.
            W każdym razie w tym sezonie dublecik (liga + LM) powędruje na Old Trafford, a
            jeśli Chelsea nie zmieni trenera, Arsenal nie dokupi kilku doświadczonych
            zawodników, a Liverpool nadal gubił punkty z kim popadnie to i za rok mistrzem
            będzie Manchester, bo oni wzmocnią się na pewno (możliwe, że przyjdzie Berbatov)
            Glory Man United !!
            • suga3 ... 15.04.08, 20:49
              po prostu macie dluzsza lawke - nasi zwyczajnie spuchli fizycznie,
              nic wiecej - AW dokupi paru zuchow, paru wroci z wypozyczen (Vela)
              paru sie wyleczy do konca (Rosicky, RvP) i bedzie dobrze...
            • suga3 P.S. 15.04.08, 20:53
              a co do skutecznosci - biorac pod uwage, za posypali sie Rosicky,
              RvP, i Eduardo, to mysle ze i tak poradzilismy sobie calkiem
              niezle...

Chelsea to tylko zabawka i pralnia pieniazkow dla Romka A.
              szczerze mowiac to ManU nie potrzebuje Berbatova - poza tym THFC go
              nie pusci...
              One club in London, there's only one club in London!!!
              • Gość: :P Re: P.S. IP: *.68.92.187.mielec92.tnp.pl 15.04.08, 21:04
                Gdyby Saha był zdrowy to faktycznie Berba nie byłby potrzebny. A tak to mamy
                tylko 2 klasowych napastników dostępnych na cały sezon (chyba, że zaliczymy
                Ronaldo jako napastnika, co wydaje się logiczne, to 3). W każdym razie przyda
                się jakiś napastnik, który da trochę wytchnienia Rooneyowi i Tevezowi (bardzo
                obiecujący Fraizer Campbell jest jeszcze za młody). Kolejnym zakupem powinien
                być prawy obrońca, bo Neville nie ma już zdrowia by grać we wszystkich meczach,a
                Brown co prawda prezentuje się w tym sezonie solidnie, ale nie dorównuj
                koledze z lewej flanki (Evra). Idealnym zakupem na tę pozycję byłby Daniel
                Alves. Więcej wzmocnień w MU raczej nie trzeba, chyba, że jakiś skrzydłowy jako
                alternatywa dla Ronaldo, bo Park jakoś nadal mnie nie przekonuje.
                Życzę Arsenalowi wicemistrzostwa, bo stylem gry zasłużyli na nie bardziej niż
                Chelsea, której dobre miejsce nie jest zasługą Granta, tylko piłkarzy
                ukierunkowanych jeszcze przez Mourinho.
                • suga3 :D 15.04.08, 21:15
                  mysle ze AW dokupi kogos na obrone (lewa/srodkowa), cofnie Eboue na
                  prawa obrone (na lawke) i dokupi kogos w rodzaju Hleba na oba
                  skrzydla...
                  Rosicky ma przejsc operacje, wtedy mam nadzieje ze naprawi sie jak
                  Theo...
                  wtedy powalczymy - skoncza sie jakies wysmierdziane/wydrukowane (ani
                  wolny, ani karny...) remisy ze szmaciarzami w rodzaju Birmingham...
          • Gość: damon Re: hahahahahahahahahahaha... IP: *.generacja.pl 22.04.08, 00:06
            ej suga3 ty wiejski ćwoku z dwucyfrowym iq, dzięki takim polskim kalekom jak ty
            forum GW ssie, i aż żal dupe sciska kiedy czyta sie wypociny podobne twoim, tak
            wiec apeluje, sfrustrowany buraku, zanim klikniesz na forum, zdobadz sie na
            litosc i wypie..j od ludzi
    • Gość: g3 Re: Rok Chelsea bez żadnego trofeum? IP: *.chello.pl 15.04.08, 19:52
      srelsi to qrwa przez nich mi kupon nie wszedl, niech ich zaoraja i posadza tam
      pietruszke, tak bedzie lepiej
      • Gość: pewniak 1.2 Re: Rok Chelsea bez żadnego trofeum? IP: 212.76.37.* 15.04.08, 20:42
        Chelsea przegrała bo w ostatniej minucie Wigan wyrównało.
        Poprostu Wigan miało 1 udaną akcję w akcie desperacji.
        Kurs na Chelsea 1.2 był mało interesujący ale skoro grasz pewniaki to tak masz.
    • szymonsocha Rok Chelsea bez żadnego trofeum? 15.04.08, 21:07
      Na to wygląda, że Chelsea zostanie z niczym ;) Nie ukrywam, że nie jestem
      szczególnie zrozpaczony z tego powodu, bo to klub bez historii, zbudowany tylko
      i wyłącznie dzięki śmierdzącym pieniądzom Abramovicha... Manchester za to gra
      najlepiej, najładniej i to im należy się zwycięstwo i w LM, i w Premiership.
      Mogliby też przełamać strasznie długą passę Chelsea bez porażki na własnym
      stadionie :P
      Chelsea potrzebny jest wstrząs, sprzedanie obrażonych gwiazdeczek i przede
      wszystkim zmiana trenera. Wtedy będzie można pomyśleć o sukcesach.

zapraszam na mojego bloga - wokolpilki.blox.pl
      • Gość: chels Re: Rok Chelsea bez żadnego trofeum? IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.04.08, 21:12
        Klub bez historii :-) Bajki powtarzane matołkom jak widzę mają wzięcie. Odsyłam
        do dowolnej encyklopedii
        p.s. Jak już ktoś tu stwierdził - Ronaldo jak rozumiem gra za słoik żelu ?
        Skończcie z tym argumentem o pieniądzach, porównaj transfery ManU i Chelsea w
        tym sezonie
        • suga3 ... 15.04.08, 21:18
          gdyby nie Abramowicz to pewnie juz byscie byli w Championship -
          machinacje Batesa doprowadzily was na skraj bankructwa: chlopak ma
          zreszta do tego talent, wystarczy popatrzec na Leeds, hehehehehe...
    • Gość: :P Rok Chelsea bez żadnego trofeum? IP: *.68.92.187.mielec92.tnp.pl 15.04.08, 21:49
      Ludzie, naprawdę przestańmy zajmować się tym jak Ronaldo wygląda, ile używa
      żelu, jaką ma dziewczynę i czy jest gejem (słyszałem takie opinie). Takie sprawy
      obchodzą płytkich ludzi a nie prawdziwych fanów piłki. Zajmijmy się jego grą. Ja
      osobiście chciałbym zwrócić uwagę na niedocenianego Rooneya. Polecam artykuł
      Steca www.sport.pl/pilka/1,65080,5120652.html
    • Gość: Kondracky CFC Rok Chelsea bez żadnego trofeum? IP: *.spray.net.pl 17.04.08, 16:16
      To jeszcze nie koniec,wszystko się może zdarzyć...
    • Gość: Razor Rok Chelsea bez żadnego trofeum? IP: *.eranet.pl 19.04.08, 12:59
      - Ciągle walczymy o mistrzostwo - mówi po remisie z Wigan 1:1 trener Chelsea
      Avram Grant.

Ten człowiek chyba na głowe upadł.

Rok Chelsea bez żadnego trofeum? Co w tym dziwnego?? Nie ma motywatora do
      walki. Mourinho był dla piłkarzy autorytetem, a ten Grandt to ma pojecie. To kretyn
    • Gość: KRZYS STRĄG lat 12 Rok Chelsea bez żadnego trofeum? IP: *.chello.pl 22.04.08, 17:34
      Chelsi nic nie wygra bo liverpool bedzie mial farta jak zwykle farta
      ale dzis stawiam na liverpool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka