Gość: m04 IP: *.lublin.mm.pl 07.09.03, 02:39 ostatni gol strzelony do wczoraj bezposrednio z rzutu wolnego? chodzi mi oczywiscie o repe. nie znam odpowiedzi, ale chetnie ja poznam =) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zezik Re: ZAGADKA IP: *.15.univie.teleweb.at 07.09.03, 09:58 Hmmm a z san Marino Szymkowiak nie strzelil bezposrednio z wolnego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: ZAGADKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.03, 10:50 nie, tez strzelil z dystansu ale nie z wolnego tylko podprowadzil troche pile i zalutowal. A ostatni gol z wolnego to rzeczywiscie strzal Ratajczyka z Wegrami. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: ZAGADKA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 10:50 Tak, Ratajczyk w 97 w meczu z Wegrami. Na upartego Ratajczyk z NZ 2-0. Ale wtedy ktos mu lekko dotknal pilke przed strzalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: ZAGADKA IP: *.biaman.pl 07.09.03, 11:20 juz myslałem, że trzeba będzie cofać się do Tarasiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uncle Re: ZAGADKA IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 23:43 z tego co pamiętam w meczu z węgrami też ktoś ratajczykowi dotknął piłki ale mogę się mylić Odpowiedz Link Zgłoś