szymonsocha 21.04.08, 08:16 Tyle gadania, a ciekawe, kogo rzeczywiście uda się im ściągnąć... Pożyjemy, zobaczymy. A Wiśle życzę powodzenia w walce o LM ;) zapraszam na mojego bloga o piłce - wokolpilki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkrzysie.kk Piąta próba Wisły 21.04.08, 09:10 Oj, chciałoby się wreszcie zobaczyć polski zespół w LM. Jeszcze lepiej by była to Wisełka. Przeczytawszy ten artykuł mam wrażenie, że w klubie ktoś śpi. Od paru lat trwają starania o LM. Skorza zażyczył sobie transferów już teraz, nie było to głupie posunięcie. Tylko nic z tego nie wyszło. Wszystko z całą pewnością rozbija się o pieniądze. Należy jednak wybiec trochę w przyszłość. LM to synonim pieniędzy. Nawet za samo w niej uczestnictwo. A gdyby tak jeszcze w niej wygrali jakiś mecz (chyba 3000tyś euro). Czy na prawdę niemożliwe jest wydanie na transfery pieniędzy już dziś? Wczoraj niestety nie można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Piąta próba Wisły IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.08, 11:57 z taką grą jak na wiosnę to wisła może zapomnieć o LM. I trzeba było kłócić się z Kosowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Piąta próba Wisły IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.08, 12:04 Ja tam życzę im wszystkiego najlepszego, ale myślę że w polskich warunkach taki 'cudak' jak Brożek może jeszcze sobie poradzić, ale w europejskich nie ma najmniejszych szans. Nie wiem kto będzie strzelał gole dla Wisły w LM może faktycznie uda im się ściągnąć kogoś dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panie_Rodżerze Piąta próba Wisły IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.04.08, 12:13 >>> Udało się jej pozyskać jedynie Wojciecha Łobodzińskiego, który w Krakowie na razie nie potrafi się odnaleźć <<< Tja... Faktycznie. Dowodem na to niech będą dwie asysty w derbach Krakowa. Ech, cieniutko pismaki, cieniutko... Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Piąta próba Wisły 21.04.08, 12:29 do piec razy sztuka próbuj próbuj to w koncu sie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzdura Re: Piąta próba Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 12:33 Gość portalu: panie_Rodżerze napisał(a): > >>> Udało się jej pozyskać jedynie Wojciecha Łobodzińskiego, który > w Krakowie na razie nie potrafi się odnaleźć <<< > > Tja... Faktycznie. Dowodem na to niech będą dwie asysty w derbach Krakowa. Ech, > cieniutko pismaki, cieniutko... Zgadza sie,dwie asysty a poza nimi nic nie grał juz nie wspomne o Jego ociezałosci. A tak sie składa ze na meczyku byłem i widziałem jak gra,wiec tutaj redaktorzyna ma racje.Asysty to nie wszystko,liczy sie zaangazowanie,walka,ambicja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzdura Piąta próba Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 12:28 Wszystko pieknie,ładnie z kilkoma "ale".Po pierwsze zacznijmy od tego ze LM to elita dla wybrancow,znajdoja sie tam zespoły ktorych budzety sa kolosalne,biorac pod uwage fakt ze jeden piłkarz takiej druzyny to kilkukrotnosc rocznego budzetu Wisły mowi samo za siebie. W Polsce poprostu brakuje zainteresowania sponsorowaniem piłki noznej,wyjatkiem tutaj jest Allianz ktory zdecydował sie na sponsoring Gornika.Chociaz kwoty przeznaczone na roczny budzet jak na polskie warunki sa wysokie to w porownaniu z piłkarska Europa jestesmy raczkujacym bobasem.Juz ta kwestia ujmuje Nam wiele w walce o LM,a juz naprawde nie wspomne tutaj o szansach piłkarskich itp,itd. Nie łudzmy sie liga mistrzow do momentu az ktos zdecyduje sie naprawde zbudowac nie ligowa potege lecz europejska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Piąta próba Wisły IP: *.um.warszawa.pl 21.04.08, 13:20 Jeśli nie rozsprzedzą zawodników, jak to zrobiono w środku sezonu za Kasperczaka, to wejdą. Słabszych zawodników zastąpic mocniejszymi. Popracować nad elementami taktyki, które nie wychodziły. Wtedy wejdą. Polacy mają to do siebie, jeśli jak już coś wygrają, to myślą, że aura za nich wygra mecze. A tu liczy się drużyna, którą buduje się latami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nhjk po co ch..owe żałosne defensywne ( obrona częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 14:02 obrona częstochowy teamy w lidze mistrzów?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nhjk po co ch..owe żałosne defensywne ( obrona częstoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 14:02 obrona częstochowy teamy w lidze mistrzów?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A w odwodzie jest Piąta próba Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 14:22 "A w odwodzie jest jeszcze Dudka." xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartequo Piąta próba Wisły IP: *.ghnet.pl 21.04.08, 14:35 Na rany Guttenberga! Literówki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigo.net Piąta próba Wisły IP: *.elb.vectranet.pl 21.04.08, 15:26 Liga Mistrzów. petrusshop.nexto.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Otto Tyle paplania o pierdołach IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.04.08, 15:46 Tyle paplania, a skonczy sie tak jak zawsze. Po Euro odejdzie 2-3 podstawowych z kadry Wisly, a nikogo ciekawego nie kupią. Ot tak jest zawsze. Cupiał ma tyle siana, ze głowa boli... Wisła chwaliłaby jego nazwisko po wsze czasy, a ten ziomek nie chce wydac ostrej kasy (jak na polska lige, aby sciagnac naprawde dobrych zawodnikow z lig zagranicznych) - przeciez dla niego to jak splunac... Ot i tak w tyłeczek do zategowania, Kuźba Jop twojumać :P Odpowiedz Link Zgłoś
vega01 Piąta próba Wisły 23.04.08, 14:41 zacząć by wypadało właśnie od Boguskiego a nie wspominać o nim na szarym końcu!!! to zawodnik który zrobił niesamowity postęp i dla mnie teraz jest obok Głowackiego najlepszym zawodnikiem Wisły. Dawno nie widziałem kogoś grającego tak inteligentnie plus tak walecznego. Mimo ze sam mało strzela szalenie ciężko pracuje na wynik drożyny. Leo popełnił błąd nie zabierając go na ME na pewno skorzystał by z jego umiejętności. Dudka natomiast bardzo mnie rozczrowywuje i osobiście dla mnie jest najsłabszym wiślackim pomocnikiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś