Gość: piotr.miz@wp.pl "Śmierć żydzewskiej k..." - na koszulce gracza ŁK IP: *.chello.pl 30.04.08, 09:08 Żadnej takiej flagi na sektorach Lechii nie było,Była na sektorze kibiców przyjezdnych z Legii W-wa przestańcie pisać bzdury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf "Śmierć żydzewskiej k..." - na koszulce gracza ŁK 30.04.08, 09:09 No i dobrze, jeden głupi siurek, który tak do końca nie ma pojęcia co napisał sobie flamastrem na koszulce powinien dla przykładu być uwalony do końca swoich łódzko-kopanych dni. Niech komisja dyscyplinarna PZPN wreszcie pokaże, że ma jaja i zrobi porządek z tym gościem. Przy okazji pytanie: niech się kretyn wypowie, o jaką "żydowską k...wę" mu chodziło i jeszcze dowalić mu z powództwa cywilnego proces o zniesławienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BFC Re: "Śmierć żydzewskiej k..." - na koszulce gracz IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.04.08, 22:09 Na koszulce jest napis "...ŻYDZEWSKIEJ..." nie "żydowskiej". Proponuje zgłębić umięjętność czytania, a następnie wypowiadać się na forum. Co do samego zajścia, byłem na tym meczu i jestem skłonny uwierzyć w to co powiedział Mysona. Po gwizdku kończącym spotkanie była straszna wrzawa i chaos, kibice jak i piłkarze pękali z radości. Arek mógł nie zauważyć co jest napisane na koszulce. Kończąc...AREK jesteśmy z Tobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia klocia Re: "Śmierć żydzewskiej k..." - na koszulce gracz IP: 89.241.234.* 01.05.08, 17:46 a gdyby ktos mu podal w chaosie koszulke z napisem : "jestem czarnym zydowskim gejem" tez by to zalozyl? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: London town IQ 150? Tak, Mysona i pajace z galery razem wzięci IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.08, 09:10 A jeszcze niedawno szef stowarzyszenia "kibiców" łksu szukał kretynów, którzy wywiesili ten debilny tekst o inwalidach.... Tak jak wtedy nie uwierzyłem pajacowi ze stowarzyszenia "kibiców", tak i teraz nie wierzę w tłumaczenia tego debila. No ale co się dziwić, ten klub tak już ma, że trafia tam "śmietanka" intelektualna. Jak nie na trybuny, to na boisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 moze podyskutujemy o waszych flagach IP: 82.177.124.* 30.04.08, 09:34 bo to, ze mysona zrobił dobrze czy zle, to głównie jego problem i on za to dostanie po dupie. to że ktos o inwalidach nasmarował mazakiem kawalek szmaty na derbach, to też małe miki przy tym: www.widzewtomy.net/index.php?option=com_ponygallery&func=detail&id=1479&Itemid=122 wy sobie robicie z tego flagi i jeszcze chwalicie sie tym na wasze oficjalnej stronie a tu zgrywacie swietych. rotfl:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty RTS Re: moze podyskutujemy o waszych flagach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 14:27 Łks to juz anty RTS , jestescie załosni , ze aż w oczy kole. Wyzywacie nas od żydów i podmiejskich . Na Widzewie nie było żydów za to was własnie przedstawiciele narodu wybranego załozyli min Haiman trudno sie do tego przynać ?? Nazywacie podmiejskimi a Koziny Retkinia Karolew to nie były kiedyś wiejskie tereny .Brak wam argumentów to sciemniacie żal mi was.Bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal "Śmierć żydzewskiej k..." - na koszulce gracza ŁKS IP: *.icpnet.pl 30.04.08, 09:10 Żal mi tej piłkarzyny Odpowiedz Link Zgłoś
anglo Proponuje akcję na rzecz stworzenia przez PZPN 30.04.08, 09:12 Proponuje akcję na rzecz stworzenia przez PZPN funduszu na odmalowywanie murów z brudów pilkarskich. W Krakowie już na XV wiecznych kamienicach Cracovia walczy z Wisłą nie mówiąc o innych miastach. Rządzą naszymi miastami 12-letni smarkacze - powiedzmy sobie to otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 213 "Śmierć żydzewskiej k..." - na koszulce gracza ŁK IP: *.novol.pl 30.04.08, 09:13 Taki jest wlasnie poziom pilkarzy, dzialaczy, zwiazku, ternerow i calego tego balaganu. Wywalić, rozwiązać, zburzyć, zaorać i las zasadzić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvhg "Śmierć żydzewskiej k..." - na koszulce gracza ŁK IP: *.timplus.net 30.04.08, 09:17 Ciekawe co by na to powiedzieli panowie założyciele tego klubu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyjarek "Śmierć żydzewskiej k..." - na koszulce gracza ŁK IP: *.sn2.eutelia.it 30.04.08, 09:18 zazwyczaj nie umieszczam komentarzy ale ta sprawa to szczyt wszystkiego. szczyt wszystkiego tego co dzieje sie w naszej pilce i na naszych stadionach Mieszkam za granica ale pochodze z Warszawy i zastanawiam sie czy jak juz bedziemy mieli nowe stadiony to bede mogl sie wybrac z zona i dzieckiem na mecz czy ta rozrywka bedzie dostepna tylko dla tych co zawsze - bandytow i malp. Czy kibice w Polsce moga w koncu zaistniec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: "Śmierć żydzewskiej k..." - na koszulce gracz IP: *.chello.pl 30.04.08, 09:26 Gość portalu: szyjarek napisał(a): > zazwyczaj nie umieszczam komentarzy ale ta sprawa to szczyt > wszystkiego. szczyt wszystkiego tego co dzieje sie w naszej pilce i na > naszych stadionach Mieszkam za granica ale pochodze z Warszawy i > zastanawiam sie czy jak juz bedziemy mieli nowe stadiony to bede mogl > sie wybrac z zona i dzieckiem na mecz czy ta rozrywka bedzie dostepna > tylko dla tych co zawsze - bandytow i malp. Czy kibice w Polsce moga w > koncu zaistniec? Kibice na stadionach sa juz teraz. Za to nie ma miejsca na nich dla takich jak ty, potomka bandyty i malpy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyjarek Re: "Śmierć żydzewskiej k..." - na koszulce gracz IP: *.sn2.eutelia.it 30.04.08, 09:29 ale jacy kibice? wyzywajacy wszystkich i wszystko ? bijacy i zabijajacy? pelni nienawisci do wszystkiego co ich otacza? jestem potomkiem malpy ale potomkiem a nie np malpa z zylet na stadionie legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek [...] IP: *.mofnet.gov.pl 30.04.08, 09:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Motson Pierwszy zarząd ŁKS IP: *.gdynia.mm.pl 30.04.08, 09:35 Trzeba być kompletnym idiotą żeby się dać w coś takiego wciągnąć, jestem kibicem ŁKS, ale dziś wstydzę się za mój klub...a tak przy okazji drogi Arku zorientuj się kto był pierwszym prezesem ŁKS-u w jego 100 letniej historii i kto wchodził wtedy w skład zarządu klubu...Trzeba się trochę zastanowić zanim podobna szmatę zakłada sie...naprawdę myślenie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Lu Re: "Śmierć żydzewskiej k..." - na koszulce gracz IP: *.centertel.pl 30.04.08, 10:49 Ty tępaku co za nasze pieniądze w ministerstwie w stołek pierdzisz się nie wypowiadaj na forum, tylko zapierdzielaj do roboty urzędasie zasrany, agencie pie..ny po kacapsku piszący. A piłkarzyka powinni dożywotnio zdyskfalifikować. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 [...] 30.04.08, 09:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rasizm Stop !!! Re: Mysona Cała Polska z tobą ! IP: *.toya.net.pl 30.04.08, 09:34 o czym ty piszesz ?? propagowanie rasizmu to debilizm, nikt nie popiera takiego cymbała, chyba że inny cymbał (jeszcze głubszy). przemysl to...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleg Re: nie zobaczył ze jest napis hehehehe IP: *.icpnet.pl 30.04.08, 09:30 Sprawa jest jasna - dla Mysony to koniec kariery! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: nie zobaczył ze jest napis hehehehe 30.04.08, 09:31 no,rzeczywiscie trzeba być DEBILEM, żeby sie tak tłumaczyć. Nie wierzę, że nie wiedział co tam napisane. wątpię, zeby jakakolwiek kara finanssowa wpłynęła na zmianę jego sposobu rozumowania. Moze dobrą metodą byłaby wycieczka do Birkenau? albo rok pracy społecznej, gdzieś w Jerozolimie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odyn Dobrze, ze mu nie dali koszulki z napisem: IP: *.smrw.lodz.pl 30.04.08, 09:29 Mysona to debil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rasizm Stop !!! kara musi być wyjatkowo surowa ! IP: *.toya.net.pl 30.04.08, 09:31 odjęcie punktów i kara dla tego bałwana to naprawdę mało. Jak normalni ludzie mają chodzić na mecze, skoro nie tylko "kibice", ale i zawodnicy są takimi debilami ! Jak wychowywać dzieci skoro wokół tyle nienawiści !!!! Stop nienawiści, Stop rasizmowi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti ŁKS Re: kara musi być wyjatkowo surowa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 09:38 Gdzie Ty tam widzisz rasizm? Nazwa Żydzew była wymiennie używana przez Polaków i Żydów, zamiast Widzew. Poczytaj sobie o hstorii miasta. Żydzi też byli rasistami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały Re: kara musi być wyjatkowo surowa ! IP: *.chello.pl 30.04.08, 09:49 piłkarz postąpił głupio i powinien to odczuć finansowo - dotkliwie, koszulki nie dał mu zarząd łks,działacze potępili sprawcę i też na pewno go ukarzą ale domaganie się odjęcia 3 punktów klubowi który walczy dzielnie o utzrymanie w ekstraklasie to typowe widzewskie zagrywki panów dziennikarzyków z podłódzkiej wybiórczej którzy nawet nie próbują ukryć swoich prowidzewskich sympatii i frustracji z powodu kompromitującej postawy widzewa w OE - łks został surowo ukarany za rasistowskie hasła na derbach - zamknięciem stadionu i karą finansową ( jak rozumiem chcielibyście karać dwa razy za to samo )nota bene intencją większośći kiboli z obu stron jest obrażenie swojego rywala pamiętając że wg dziadka czy ojca żyd to ktoś gorszy ( taka polska tradycja ), wisła za rzucenie nożem w piłkarza ( recydywa!) nie dostała żadnej kary - więc proponuję panowie widzewscy dziennikarze walkę z łks-em zostwić waszym marnym kopaczom - choć rozumiem żę widzew przyzwyczaił się że komkurentów załatwie się nie na boisku lecz w sędziego czy w pzpn ps na miejscu kibiców łks-u łapałbym od teraz każdego debila z takim transparentem ... i sprawdzał czy czasem nie ma czerwonej koszulki widzewa pod kurtką w końcu donosy i prowokacje to ich ulubiona broń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant sur bydlo IP: *.Red-88-16-22.dynamicIP.rima-tde.net 30.04.08, 09:34 nie jestem fanem polki noznej ,mieszkam poza polska(i cale szczescie)ale to co wyrabiaja kibice wola o pomste do nieba . bydlo to tez za ladne i delikatne slowo ,ludzi ktorzy tak postepuja nalezaloby do jednego wora i wypuscic na malej wysepce gdzies na pacyfiku niech sie nawzajem powybijaja i bylby spokoj.nienawidze rasistow i bydlakow ktorzy uwlaczaja godnosci innych nacji i godza w polskiego orla i polska flage. wstyd mi przyznac ze jestem polakiem bo tu gdzie mieszkam niemaja dobrego zdania o polsce a zwlaszcza o polskich kibicach. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: bydlo 30.04.08, 09:37 Gość portalu: emigrant sur napisał(a): > tu gdzie mieszkam niemaja dobrego zdania o polsce Co ty powiesz, czyli co, uwlaczaja godnosci polskiej nacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x "Śmierć żydzewskiej k..." - na koszulce gracza ŁKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 09:35 Och wy prawdziwi kibice, wy to jesteście fajni! macie fajny sport! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario74 Głupek, teraz żydzi "zjedzą go żywcem" IP: *.zus.bielsko.pl 30.04.08, 09:36 :P Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Głupek, teraz żydzi "zjedzą go żywcem" 30.04.08, 09:44 Dno, za taki sport to ja dziękuję. Jeśli klub nie wypierniczy tego piłkarzyny, to za oglądanie wypocin takiego klubu tez dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxskinxxx już go jedzą 30.04.08, 13:59 już go jedzą Żydzi z GW, i żydofile z forum, to dla nich świetna wiadomość! Ah, jakaż radość i podniecenie musi teraz panować w redakcji "najbardziej opiniotwórczej gazety" polskojęzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burningbush Re: już go jedzą IP: 89.241.234.* 01.05.08, 20:48 Ze co prosze? Niezlego hopla maja tu niektorzy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hist A kto poczuł się tym obrażony? IP: 62.233.130.* 30.04.08, 09:38 Kto złożył skargę do prokuratury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rold ŁKS urodzony przez Żydów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 09:39 kto zna nieco historie ten doskonale wie, że ŁKS to klub stworzony przez Żydów z fabryki Israela Poznańskiego. Ta fabryka była ich pierwszym strategicznym sponsorem, a ŁKS miał kiedys stadion na żydowskiej działce przy ul. Ogrodowej. Pierwszy prezes ŁKS jest pochowany na żydowskim cmentarzu przy ul. Brackiej w Łodzi. Zrzucają z siebie ciężar żydowskiego pochodzenia kierując fałszywe oskarżenia na Widzew. Odpowiedz Link Zgłoś
vazz Re: ŁKS urodzony przez Żydów 30.04.08, 11:48 No i co z tego? Widzew założyło dwóch Niemców i Żyd i co z tego? Przecież Łódź była Polsko-Żydowsko-Niemiecko-Rosyjska i to było NORMALNE- teraz rożnej maści kretyni dorabiają jakąś ideologie do tego. Czy całe miasto musi być urąbane farbą przez idiotów o mentalności kundla, żeby przypominać kto jaki klub założył?? Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 PZPN Cerberem politpoprawnosci? 30.04.08, 09:39 Czy PZPN ma byc pacholkiem czerwonych liberalow i stac sie psem lancuchowym politycznej poprawnosci? Jesli ktos czuje sie urazony tym napisem (np. owe "zydzewskie k-wy") to niech idzie do sadu z prywatnym pozwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: PZPN Cerberem politpoprawnosci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 09:54 a od kiedy sport ma podżegać do nienawiści? coś się wam wielcy KIBICE pomieszało w głowach. nie interesuje was widowisko sportowe, tylko jakieś sprawy z nim niezwiązane. weźcie wy się umawiajcie na łące, przyjdźcie w koszulkach z odpowiednimi napisami, na skraju łąki na drzewach zróbcie oprawy, konkretne piro i wyrzynajcie nawzajem. a normalnym ludziom dajcie obejrzeć mecz, przyjść z dzieckiem i cieszyć się rywalizacją sportową. i proszę nie wyskakiwać mi że poziom sportowy jest beznadziejny. was mecz i tak nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: PZPN Cerberem politpoprawnosci? IP: 217.153.136.* 30.04.08, 11:33 myśli zanim coś powiesz. "czerwonych liberalow" akurat podejście liberalne było by właściwsze niż solidarne w tym kraju. Każdy niech pracuje na swój kawałek chleba. A co do koloru czerwonego ;) Polityka liberalna jest raczej daleka od komunistycznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N.W. A Ty idz się leczyć.. IP: *.toya.net.pl 30.04.08, 13:21 napisy tego typu świadcza tylko o sporym problemie z sobą tego kto je pisze. Chyba rozumiesz dlaczego? Co odróżnia człowieka od zwierzęcia? No pewnie powiesz ze niepohamowana agresja, faszyzm i nienawiśc do wszystkiego co inne.. moze to i prawda ale czy powód do dumy.. Te napisy sa zakazane zeby żadnemu debilowi nie wpadło do głowy że co inne trzeba zniszczyć. Nie ma usprawiedliwień i pobłazania dla takich zachowań.. tak jako ludzioe wszyscy powiniśmy poczuc się tym obrażeni a zwłaszcza kibice ŁKS-u jeśli jeśli maja trochę godności osobistej (a większosc ma przynajmniej wsród moich sasiadów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! ŁKS - degradacja, Mysona- rok dyskwalifikacji IP: 204.104.55.* 30.04.08, 09:39 KAry muszą być ostre za takie wybryki, dotyczy to ŁKS, Lechii i innych. W rzypadku takiego wybryku u zawodnika konieczna jest dotkliwa dyskwalifikacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan-ja Reporter BBC miał 100% racji IP: *.cable.mindspring.com 30.04.08, 09:40 No i widziecie, tak wszyscy się oburzali po reportażu BBC, a tu się okazuje, że w Polsce jest jeszcze gorzej niż przedstawił to ten reporter. Od momentu wyemitowania programu w BBC, odnotowano w Polsce i polskiej piłce kilka znaczących incydentów rasistowskich (włącznie z pobiciem czarnoskórego koszykarza na dyskotece), które tylko dowodzą teorii, że Polacy to rasiści, ludzie nietolerancyjni, a do tego wulgarni. Mieliśmy już kibiców Lechii naśladujących odgłosy małp, a teraz kibice ŁKS otwarcie obrażających Żydów. Polacy mentalnie dalej żyją w zaścianku i nie dorośli do takiej imprezy jak Euro 2012. POLACY RASIŚCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: Reporter BBC miał 100% racji 30.04.08, 09:42 Gość portalu: pan-ja napisał(a): > Polacy to rasiści, No i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan-ja Re: Reporter BBC miał 100% racji IP: *.cable.mindspring.com 30.04.08, 09:51 No właśnie, przecież rasizm jest ok, co nie panie zdr1? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Reporter BBC miał 100% racji IP: 217.153.136.* 30.04.08, 11:38 ;) spoko. to po prostu imbecyl bez szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HighAlt BBC = bullshit broadcast centeri IP: *.bos.east.verizon.net 30.04.08, 10:35 BBC to w rekach zydo-masonerii media.. kazdy polak ktory ma rozum to wali co oni w tej BBC pisza.. my wiemy swoje.. wiadomo ze nic dobrego o Polsce ZYD nie napisza.. A dla wspanialego pomyslu i wykonania dobrej roboty w zalozeniu "skandalicznej" kolszulki wielkie GRATULACJE !!! BRAWO za odwage! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiek Re: BBC = bullshit broadcast centeri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 13:34 "Tylko w złych rządach, tylko w tych krajach, gdzie próżniacy mają obronę i trzymają pierwszeństwo bezrządne, tylko tam Żydzi obfitują, gnieżdżą się i mnożą." Stanisław Wawrzyniec Staszic, ksiądz, uczony, filozof, geolog i geograf, filantrop, działacz polityczny i oświatowy, jeden z najwybitniejszych przedstawicieli polskiego oświecenia, mąż stanu. w "Przestrogach dla Polski" z 1790r. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek_syn_ubeka z jakichs nieznanych powodow 30.04.08, 16:10 Żydzi nienawidza Polakow bardziej niz Niemcow,ktorzy sprawili im holocaust,badz jak wola mojzeszowi,Shoah.Juz sie pisze o polskich obozach koncentracyjnych,a za jakis czas okaze sie,ze zagladzie Żydow byla winna Polska.Bo odrzucila w 1939 pokojowe zadania IIIRzeszy.Panstwa,badz co badz socjalistycznego. Dlatego wyglup pilkarzyka bedzie naglasniany jako przyczynek do ukazywania i pietnowania"tradycyjnego polskiego antysemityzmu" A,ze w Paryzu podpalili synagoge?To nic,to sa europejczycy,a nie Polacy.Co wolno wojewodzie,to nie tobie smrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasiakijankiela Re: Reporter BBC miał 100% racji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 13:35 A ty pewnie żyd jesteś skoro tak sie alienujesz od Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty stec i co jeszcze IP: *.pf.com.pl 30.04.08, 09:41 ....A ja donoszę ,ze na stadinie KS.PŚCIN DOLNY jednen z ibiców krzyczał "syjoniści do gazu" myślę ,ze to temat na jedynkę - co Stec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzy jaz Re: i co jeszcze IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.04.08, 09:44 Derdzikowskiem gula skacze po przegranych derbach trzeba ratowaz widzewek przed degradacja do 3 , może punkty da się załatwić artykułem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew chlopcy, nie pie.rzcie glupot, to jest skandal IP: *.Red-80-59-230.staticIP.rima-tde.net 30.04.08, 10:18 co innego flagi debili z galery, a co innego koszulka pilkarza. za takie cos ten polmozg powinien zostac surowo ukarany. taki numer legitymizuje swietnie transparenty na trybunach (o Zydach, inwalidach, do gazu itp)... biedny matol mysona nawet nie wie, ze gra w klubie z zydowskim rodowodem (co mi absolutnie nie przeszkadza). Kazdy kto sie interesuje pilka w Lodzi o tym wie. Zalosny kretyn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 pare ale w temacie tych glupot IP: 82.177.124.* 30.04.08, 11:02 na flagach na galerze nic nie bylo o zydach, inwalidach do gazu, itd. a ŁKS ma rodowód polski, niezależnie od tego, kto w nim działał, grał, itd. świadczą o tym choćby barwy klubowe. proponuje zapoznać się z historią zanim kogoś będziesz pouczał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? ? ? Re: pare ale w temacie tych glupot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 11:15 to po co bylo szukac zalozycieli klubu na cmentarzu zydowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: pare ale w temacie tych glupot IP: 82.177.124.* 30.04.08, 11:20 bo i byli takiego wyznania i co w tym dziwnego. co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak - Katolik Re: i co jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 10:20 Przecież w Polsce nie ma rasizmu, antysemityzmu i korupcji na stadionach, to fotomontaż. Listek pozwij szmatławca do sądu za znieważenie czci Przenajświętszej Dziewicy PZPN-u!!! Żądam zaszlachtowania tego Żyda parszywego Czarnucha Dziennikarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maroo30 Re: i co jeszcze IP: *.ldk.lodz.pl 30.04.08, 10:42 noż, k... mać! Załóżcie sobie, panowie z Gó..anej gazety specjalny dodatek pod tytułem rasizm na stadionach i przekręty PZPN. Ja mam zamiar czytać o futbolu, a nie o idiotach, przepychankach i waleniu na kasę. Stec może zostać naczelnym, a reszta debili jego świtą. W dodatku pt. "Sport" chcę czytać o sporcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom jako kibic ŁKS chciałbym przeprosić wszystkich za IP: 212.160.172.* 30.04.08, 09:44 tego debila. jest mi wstyd :(.mam nadzieję, że wywalą go z klubu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 888 "Śmierć żydzewskiej k..." - na koszulce gracza ŁKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 09:45 jeśi jest prawda to co mowi, to zaczynam wierzyc ze pilakrze potrafia (i nie mam na mysli tego ze robia to dobrze) tylko kopac pilke; debil mam dosyc takich prymitywnych zachowan, w lodzi normalny czlowiek nie moze isc na mecz, a na bank nie moze na mecz zabrac swojego dziecka; powinni go wywalic, niech jedzie do anglii na budowe, moze sie czegos jeszcze nauczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan "Śmierć żydzewskiej k..." - na koszulce gracza ŁKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 09:46 Ktoś kiedyś powiedział, że najpierw jesteśmy ludźmi a dopiero potem narodami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: "Śmierć żydzewskiej k..." - na koszulce gracz 30.04.08, 11:10 Gość portalu: fan napisał(a): > Ktoś kiedyś powiedział, że najpierw jesteśmy ludźmi a dopiero potem narodami!!! jakis lewak Odpowiedz Link Zgłoś