Gość: Kegon IP: *.telkonet.pl 06.05.08, 20:25 Brawo Dudi! Lubię Cię! Cenię! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kegon Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.telkonet.pl 06.05.08, 20:27 Gdybym był Benhałerem - zabrałbym Dudiego na Euro. A Kuszczaka bym nie zabrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh pozdro dudek piłkarz 10lecia IP: *.range81-159.btcentralplus.com 06.05.08, 20:34 r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oko Obserwatora Ogóolnie do wszystkich IP: *.chello.pl 07.05.08, 09:54 Czy wy trochę w ogóle myślicie czy klasyczna polska zawiść Was zaślepiła totalnie? 1. Ludzie z Realu pewnie znają się na piłce 10 razy lepiej od każdego z Was. 2. Jakby na to nie spojrzeć Dudek osiągnął w piłce więcej niż jakikolwiek w polskich piłkarzy. 3. Real potrzebował na zmiennika Ikera mocnego bramkarza i pewnie takiego właśnie widzieli w Dudku. Iker jest młody, więc nie muszą tak jak Manchester szukać/wychowywać sobie zmiennika dla Edwina. 4. Grzanie ławy w Realu to jeszcze dziesięć lat temu byłoby dla Was nie do pomyślenia wyróżnieniem dla jakiegokolwiek polskiego piłkarza i to w sumie dzięki Dudkowi poprzeczka została podniesiona. I dzięki niemu pewnie zagraniczne kluby zaczęły przyglądać się innym polskim bramkarzom (nie umniejszając tego że są zdolnymi i obiecującymi piłkarzami). 5. Grzanie ławy w Realu to również treningi z najlepszymi trenerami oraz z jednym z najlepszych bramkarzy na świecie. Ponadto w przypadku jakiejkolwiek kontuzji czy żółtej/czerwonej kartki Ikera on od razu otrzymuje szansę na zagranie naprawdę ważnego meczy - czy to w lidze hiszpańskiej czy też w pucharach. A to w jednej chwili może zmienić jego sytuację diametralnie (oczywiście w zależności co to za mecz i jak się w nim zaprezentuje). Pamiętajmy że 35 lat dla bramkarza to jeszcze nie jest emerytura. 6. I co się tak do Dudka przyczepiacie że tyle piszą o nim w gazetach. (zauważcie że o Kubicy w tej chwili piszą jak ten tylko kichnie - i to jakoś jesteście w stanie strawić). Piszą o nim bo jak napisałem osiągnął najwięcej z polskich piłkarzy, a ponadto niestety takie są właśnie gazety. Jak się nie podoba - to po prostu poszukajcie innego, bardziej odpowiadającego Wam tytułu. Ja się właśnie dlatego przeniosłem z Onetu na Gazetę.pl - bo tego co wpisywali na Onecie już nie mogłem ścierpieć (co nie znaczy że Gazeta jest idealna - nie jest i daleko jej do tego, ale szukałem czegoś lepszego i na razie niestety nie znalazłem). pozdrawiam i proszę o przemyślenie tego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Co było a nie jest nie pisze się w rejestr IP: *.triad.res.rr.com 07.05.08, 10:10 I taka jest różnica między kichnięciem Kubicy który jest w momencie kariery odpowiadającym powiedzmy połowie pobytu dudka w Feyenoordzie a dudkiem gadającym brednie o tesknotach itp. Było i już nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oko Obserwatora Re: Co było a nie jest nie pisze się w rejestr IP: *.chello.pl 07.05.08, 10:21 Ale jak już pisałem - to raczej prasa lubiąca podgrzewać atmosferę cały czas robi wokół Dudka szum - a poza tym co on ma powiedzieć w którymś tam z kolei wywiadzie, naciskany przez redaktorka pytaniami w stylu co dalej, co chciałby Pan robić. A poza tym co co było - jest ważne i już się wpisało w rejestr, bo nazwisko Dudek będzie widniało jako jedno z trzech w historii polskich nazwisk, które zdobyły puchar Europy. pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pete Re: Ogóolnie do wszystkich IP: 194.97.106.* 07.05.08, 10:16 Zgadzam sie z toba. Dudi to naprawde bardzo dobry bramkarz i bardzo inteligentny czlowiek, jakich w pilce malo. Jurek, powodzenia! Jeszcze nieraz pokazesz klase na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Siedzenie na ławie może nie przynosi ujmy IP: *.triad.res.rr.com 07.05.08, 10:06 Ale fanzoły dlaczego się siedzi że 'to nie my' owszem. To ciągłe bredzenie o ambicjach i odchodzeniu. O ambicji to trzeba było myśleć w liverpoolu jak po zdobyciu Pucharu zostało się posadzonym na ławie a najpóźniej jak się przechodizło do klubu z bramkarzem klasy światowej. 'Dobre chociaż to, że nie siedziałem na trybunach. Byłem z zespołem na okrągło.' Ha. Ha. Ha. Fakt. Pewnie jak chopaki mieli chwile załamki to sobie przypominali że czeka ich ciepła ławeczka wygrzana twoim zadkiem i od razu im sie lepiej grało. 'Za parę lat, jak odtworzę ten film, poczuję wielkie emocje.' No wreszcie jak odtworzysz to poczujesz emocje bo na boisku żadnych nie mogłeś odczuć. 'Na razie gromadzę doświadczenia.' Gazeta Praca. Szukam pracy: Grzejnik ławki dla drużyny piłki nożnej - wieloletnie doświadczenie w czołowych klubach najlepszych lig europejskich. Stary w twoim wieku to ty już powinieneś mieć na tyle doświadczenia żeby grać w podstawowej jedenastce a nie być zawodowym rezerwowym. 'Ale stęskniłem się za staniem między słupkami.' Powiedz Schusterowi żeby postawił słupki po bokach ławki rezerwowych i możesz stać nawet całe 90 minut. 'Kiedy przychodziłem do Realu, powiedziałem sobie: Jurek, za dużo nie pograsz. Popracuj więc na dobrą opinię o sobie. (...) Udało się i jest fajnie.' I gitara. Więc zdecyduj się ziomal: albo masz nadzieję na grę albo sobie móisz że za dużo nie pograsz. Rozdwojenie jaźni czy co?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oko Obserwatora Re: Siedzenie na ławie może nie przynosi ujmy IP: *.chello.pl 07.05.08, 10:18 No jasne że to co mówi to czasami jest bez sensu - ale i tak nieźle wypada w wywiadach w porównaniu z niektórymi piłkarzami co to nawet zdania nie są w stanie poprawnie skonstruować. Z drugiej strony prasa, redaktorzy cały czas się czegoś domagają - więc coś musi mówić w tych wywiadach, pewnie presja jaką na niego wywierają jest mocna. Podsumowując - ok do treści jego wypowiedzi można się doczepić, ale nie do tego co osiągną, jaką ma mimo wszystko pozycję i że jest skończony w kontekście że nic nie osiągnął i przekreślił swoją karierę. A tymczasem jakby nawet zakończył na tej ławie w Realu to i tak powinno się docenić jego osiągnięcia jako jedne z największych i tyle. Więcej szacunku po prostu - bądźmy dumni z tego co osiągnął - więcej nie musi już nic udowadniać, ewentualnie krytykujmy jego wypowiedzi "od czapy", ale nie wylewajmy pomyj w stylu że jest cienki, że jest słaby że jest nic nie wart - bo to tylko wygląda na szczekanie sfrustrowanych kundelków. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: pozdro dudek piłkarz 10lecia IP: *.spray.pl 13.05.08, 06:50 Szczygłowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 20:29 Czym on się zmęczył? Siedzeniem na ławce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: 195.205.189.* 07.05.08, 09:29 szukaniem telefonu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Dopóki nie ma go w kadrze to mi nie przeszkadza! IP: *.acn.waw.pl 06.05.08, 20:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy711 Re: Dopóki nie ma go w kadrze to mi nie przeszkad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 20:31 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hua hua Re: Dopóki nie ma go w kadrze to mi nie przeszkad IP: 82.139.18.* 06.05.08, 21:27 żałosny jesteś po finale LM w Stambule pewnie sikałeś w majtki z zachwytu a teraz go potępiasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mck Życzyć tylko powrotu w wielkim stylu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 22:26 Najlepiej do formy z pierwszego sezonu w liverpoolu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan Bomba Tytuł z Feyenoordem świętowaliśmy spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 20:37 Taaak, a ktos taki jak Van Gastel mowi Ci cos Dudku??? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Chałer Sezon poszukiwań klubu dla Dudka rozpoczęty!!! IP: 212.180.160.* 06.05.08, 21:01 Do boju gazeto! Prosimy o doniesienia z frontu poszukiwan klubu dla Dudka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lou Cypher Re: Sezon poszukiwań klubu dla Dudka rozpoczęty!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 21:32 Agent Dudiego zapewne już szuka wygodnych ławek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ypeeh Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.aster.pl 06.05.08, 21:00 Jurek, to samo mówiłeś rok temu. Myślisz, że ktokolwiek uwierzy Tobie na słowo? Siedź lepiej w Realu, kasuj dobre pieniądze i oglądaj mecze LM i Ligi Hiszpańskiej na żywo i za darmo! Grałeś 8 sezonów na wysokim poziomie na zachodzie, od 3 sezonów ugniatasz tyłek twardą ławką. Do Kahna się nie porównuj, bo to inna sytuacja. On psychicznie jest w grze wiele lat bez przerwy, Ty od 3 psychicznie jesteś na plaży i grzejesz kości. Nie rozmieniaj się na drobne, i tak już niczego w piłce nie osiągniesz. A w historii polskiej piłki nożnej pozostaniesz tym, co zmieniał kluby wyłącznie na lepsze. I tego Tobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loco Juve IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 21:04 Podobno Juventus potrzebuje dobrego zmiennika dla Buffona, kogos kto by zgodził się siedzieć na ławie. Jurek to cos w sam raz dla siebie, zero stresu, w koncu Gigi jest niezniszczalny. Dalsza część spokojnej emeryturki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Juve IP: *.man.olsztyn.pl 06.05.08, 21:07 tylko czy juve zaplaci wiecej niz real? nie wydaje mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 21:27 wlasnie juras, od roku grasz jak stare pudlo i ta sama kaseta, juz nawet nie chce sie komentowac tych dyrdymal, siedz na tylku podgrzewaj laweczke dla gwiazd realu, niejeden z nas chcialby to robic za taaaka kase a ty jeszcze cos tam bredzisz, pozbadz sie niezdrowych ambicji (kadra, regularna gra w lidze) i gra gitara. Odpowiedz Link Zgłoś
thedarkone Re: Jerzy Dudek: Opuszczam Real 07.05.08, 00:23 nic dodac , dobrze jest =) Odpowiedz Link Zgłoś
rask Niiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee eeeeeee 06.05.08, 21:16 Teraz czas na szukanie klubu jeszcze dla Boruca, dorzucić trzeba Matusiaka i będzie o czym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Niiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee eeeeeee IP: *.aster.pl 07.05.08, 13:14 a teraz grzeczne dzieci podzielcie dumę redaktorów z "Pierwszego Polaka w Realu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.05.08, 21:26 Ja opuszczalem Real wiele razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Dobrze gada! Brac go do Zwislej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 21:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.chello.pl 06.05.08, 21:33 dżerży siedź w Realu! zupełnie serio piszę, zamieniać słoneczną Hiszpanie i największy klub świata na średniaka w jakimś deszczowym kraju typu Anglia, czy Holandia?? po co ci to? swoje już zrobiłeś, nie ma sensu robić z siebie męczennika, który poświęci fajne życie tylko po to by za wszelką cenę gdzieś grać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koper Re: Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: 213.17.168.* 06.05.08, 21:41 niby kasa żadna i prestiżu też zero, ale akurat wisła potrzebuje bramkarza obytego w europejskich pucharach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 21:54 jasne, ze potrzebuje. Bedzie na kogo zwalic porazke w eliminacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehehe Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 21:37 Niech nie pieprzy głupot że szedł tam z myślą że będzie grał w pierwszym składzie <lol> Przecież było wiadomo że Real szuka naiwnego który za kase będzie siedział na ławie i robił za manekina no i znalazł Dudiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Jurek,jak dla mnie jestes gosc!!!Pozdrawiam! IP: 81.219.42.* 06.05.08, 21:56 A ciule i tak beda wyly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.chello.pl 06.05.08, 22:00 jakiego naiwnego?? przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś: Real (tak, ten z Madrytu) bierze cię do drużyny i jeszcze daję za to kupę kasy. Jaka tu naiwność?? Gdyby Dudek się na to nie zgodził możnaby go z czystym sumieniem wpisać do encyklopedii pod hasłem "idiota". No pomyśl jeszcze raz: Real + Hiszpania + kasa, czego chcieć więcej od życia jak się ma trzydziechę na karku?? Odpowiedz Link Zgłoś
champagne_fr Jerzy Dudek: Opuszczam Real 06.05.08, 22:01 NKIE ZAGRALES I NIE ZAGRASZ... MOZE JAKAS II LIGA..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kid Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.icpnet.pl 06.05.08, 22:13 juras, chwała ci za twoją sportową karierę, ale teraz twoje miejsce jest na ławce. nie grasz i na kadrę jesteś już za słaby. taka prawda. ciesz się, że grzejesz ławę w realu i zarabiasz kokosy. niejeden by tak chciał. pozdrawiam. ps. proszę zakończ już ten serial z odchodzeniem do innego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdy.nie.odejdzie Dudek ty galerniku...17 miljonów euro..haahhaahaha IP: *.bredband.comhem.se 06.05.08, 22:35 DUDEK...PRZESTAN OSZUKIWAC KIBICÓW,MASZ KONTRAKT...I OGLADASZ WSZYSTKIE MECZE REALU ZA FRIKO...ZADEN KLASOWY BRAMKARZ NIE PODPISZE KONTRAKTU Z REALEM...bo Iker jest niezniszczalny, a z drugiej strony nie chca miec jakiegos 20-latka..juniora rezerwowego.. a zaden 30-latek nie przyjdzie bo chce grac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUDEK............. Re: Dudek ty galerniku...17 miljonów euro..haahha IP: *.bredband.comhem.se 06.05.08, 22:38 Real nie po to zrobil taki kontrakt z 17 miljonami...zeby cie puscic, a co ty dales dla realu zeby oni mieli pójsc ci na reke? SZEFOSTWO REALU NIE TAKICH "GWIAZDORÓW" PRZERABIALI...chyba ze dostaniesz sraczki jak prezydent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupi Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.broker.com.pl 06.05.08, 22:57 Hm problem Dudka polega na tym chyba, ze potrafi zrobic szum sam wokol siebie. W sklepie, markecie z pamiatkami realu na santiago, wystepuje jesynie na zdjeciu druzyny. nie ma ani koszulki z jego nazwiskiem, ani solo-zdjecia, nie wspominajac o laleczce :) z pieciu kiboli REalu zapytanych o Dudka: jeden znal, jeden kojarzyl ze chyb ajakis polak, reszta - no echo :)) wiec mamy local-hero Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: Jerzy Dudek: Opuszczam Real 06.05.08, 23:49 no prosze,ktos trzezwo myslacy. Dudek,daj sobie spokoj z realem.nie wiedzieli kogo wziac na lawke(bo chyba o grze nie marzyles,prawda??)i trafiles sie ty.bo inny bramkarz nie przyjdzie.z gory wie ze z casillas ma male szanse. milion ludzi,por favor... bylo o wiele mniej ,ale to drobiazg. pozdrawiam z hiszpanii www.poloniamadryt.net/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUZO WIEDZACY Re: Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: 80.185.182.* 07.05.08, 00:00 KASA INTERESOWALA GO ZAWSZE I INTERESUJE... ALE TERAZ POLSKA II LIGA..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koti Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.wroclaw.mm.pl 06.05.08, 23:47 Starsze pokolenia maja Górskiego i jego orły. Ja mam narazie Dudka :) peace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutella Idz plakac do Lisa! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.05.08, 00:27 Najwiekszym sukcesem reprezentacji w ostatnich latach sa nie tyle awanse na mundial z Engelem czy na Euro z Leonem. Najwiekszym kapitalem jest fakt, ze reprezentacja uwolnila sie od przereklamowanego bramkarzyny, ktory mial w niej miejsce niejako z urzedu. Tyle, ze teraz Jurus, nikt juz ciebie do sportowych zawodow nie musi zabierac, chyba ze w przeciaganiu liny podczas dni Knurowa ,ewentualnie. Koszmar rozpoczety twoim debiutem w Tel Avivie (1-2 z Izraelem) zakonczyl sie koszmarem bydgoskim z Finlandia. Idz i nie wracaj! Gratuluje znalezienia kolejnego frajera, ktory zatrudnia cie na sportowym etacie i to w znanym futbolowym (to najdowcipniejsze...) klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madrista Wiem, ze czytasz takie rzeczy Jurek, wiec napisze IP: *.dsl.zen.co.uk 07.05.08, 01:48 w 1 osobie. Trzeba bylo odejsc bo Stambule, wtedy moglbys liczyc na gre w LM, w druzynie, z ktorejs z 3 najlepszych lig swiata. Na dzien dzisiejszy dobrowolne odejscie z Realu to wlasnie przyklad braku ambicji. Skoro juz tam jestes to zawsze masz szanse na to, ze z powodu kartek czy kontuzji Iker bedzie musial odpoczac, i a nuz zdarzy to sie przed waznym meczem w LM czy Primera Division i bedzie kolejna okazja do powspominania czegos powaznego na emeryturze. A jezeli chodzi o kluby, ktore by Cie chcialy na pierwszego bramkarza to w najlepszym razie bedzie to czolowka Championship, albo dolne rejony w Hiszpanii albo Italii, wiec w najlepszym razie bedziesz mogl swietowac awans do ekstraklasy, albo unikniecie spadku z I ligi. Jakos nie widze by daloby to satysfakcje komus, kto wygral LM. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Istar Jerzy Dudek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 01:33 A ja tego człowieka bardzo szanuje. Grał świetnie, jest wzorem profesjonalizmu. Odsądzany od czci i wiary, jakoby się niby stoczył strasznie nisko, wygniatał ławe. Nie wiem czemu traktować siedzenie na ławce w Realu Madryt jako jakiś straszny dyshonor... Co on komu właściwie przeszkadza? Nie gra w kadrze, więc to że nie jest w rytmie meczowym w niczym Polkiej reprezentacji nie przeszkadza. Kuszczak i Fabiański siedzą tak samo i nikt sobie z tego nic nie robi. Mówi, że chce grać. Chciałbym żeby jeszcze wrócił do naszej ligi i paru młodszych piłkarzy czegoś nauczył. Nawet tego co tak niektórych irytuje - umiejętności wypowiadania się dla prasy. Więcej takich piłkarzy mogłoby przyciągnąć sponsorów. Piłkarzy, którzy nie potykają się o własne nogi a jednocześnie potrafią dobrze wypaść w telewizji. Może, jeżeli pogra właśnie tak do 39 roku życia to udowodni naszym grajkom, że opłaca się dobrze prowadzić i profesjonalnie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.mofnet.gov.pl 07.05.08, 07:40 cieszy sie z mistrzowstwa do ktorego sie nie przysluzyl nawet jedna minuta gry hmmmm ciesze sie jego szczesciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: port erupcja kundlizmu na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 08:00 Erupcja złośliwych, dołujących komentarzy na tym forum. I to w odniesieniu do bardzo dobrego zawodnika (Real nie zatrudnia byle kogo) Jurek, nie przejmuj się - jeśli frustratom potrzebne jest zapisywanie swoich banialuków na publicznym forum - wybacz im. Wańkowicz okreslał to mianem kundlizmu czyli bezinteresownej zawiści. Szewc zazdrości kanonikowi, że ten został biskupem. Kowalski zazdrości Dudkowi, że ma kontrakty w największych europejskich klubach. Mam jednak do Ciebie prośbę: pograj jeszcze na boisku, choćby nie w Realu - dla sympatyków p.n. ktorzy lubią oglądać w akcji znakomitych zawodników. Szkoda Cię na ławkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: erupcja kundlizmu na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 09:38 brukowiec rzucil krzykliwy tytul, to tusza sie zbiegla i ujada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CELL767 Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.08, 10:18 Gdzie teraz nasz przereklamowany bramkarzyk pójdzie grzać ławę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oko Obserwatora Re: Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.chello.pl 07.05.08, 10:34 A możesz mi napisać dlaczego przereklamowany? - a może zapłacił za zdobycie pucharu Europy?, może dopłacił Liverpoolovi żeby ten go kupił? Może też dał łapówkę że Panowie z Realu zdecydowali się go wziąć na zmiennika swojego bramkarza - co może stworzyć w każdej chwili sytuację, że na bramce wielkiego Realu, który nawet w lidze nie może sobie odpuścić 2 meczy z rzędu pojawi się przereklamowany nieudacznik??? Nie sądzę żeby Panowie z Realu aż tak ryzykowali. Wskaż mi któregoś piłkarza w Polsce który osiągną coś zbliżonego do Dudka - a nawet jakbyś znalazł takich 5 to i tak nie będziesz mógł powiedzieć o nim że jest przereklamowany - bo na razie to on ustalił porzeczkę dla piłkarskiej Polski! Możesz się czepiać najwyżej jego medialnych wypowiedzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baraja Re: Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.08, 11:06 Wróć na onet chłopczyku i tam może epatuj swoim yntelektem,lepiej dla ciebie i dla czytających to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oko Obserwatora Re: Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.chello.pl 07.05.08, 11:48 A może jakiś konkret - czy też może to Cię już przerasta? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CELL767 Re: Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.gdynia.mm.pl 08.05.08, 00:25 Drogie dzieci oraz czytelnicy Bravo sport i tak nie zrozumiecie ale już wam mówię. Jeśli dla was nie jest przereklamowany bramkarzyk któremu wyszły 2,3 spotkania w karierze to co mam wam tłumaczyć. To właśnie Dudzio skompromitował nasza reprezentację między innymi w pojedynkach z Szwecją, Koreą, Portugalią, Białorusią, Ukrainą, Finlandią, Łotwą i wieloma innymi spotkaniami których nie sposób teraz przytoczyć tak okazała jest to liczba. To właśnie Jureczek kompromitował Liverpool w potyczkach z Arsenalem,Manchesterem, Middlesbrough czy też z Leverkusen To właśnie Jurek biegł do TV jak dziecko z rozwolnieniem by poskarżyć się jaki to Janas niedobry że go nie powołał a i przypominając sławny już finał to pamiętajmy że Dudzio wpuścił w 45 minut 3 gole z którego jeden obciąża jego konto Może jakieś konkrety dzieci Neo czy to przerasta wasze możliwości intelektualne i pozostaniecie na wyzwiskach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.aster.pl 07.05.08, 13:13 w koronie mistrza kraju :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mulat Eeee, tam, zaraz "opuszcza"! Wywalili patałacha! IP: 216.6.210.* 07.05.08, 18:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzny Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem ! IP: *.cust.tele2.se 07.05.08, 23:55 Wyraznie napisane: Opuszczam Madryt ! A nie opuszczam Real Madryt. Dudek jedzie na wakacja do zimnego kraju, schlodzic pupcie, bo mu sie zagrzala od lawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Jerzy Dudek: Opuszczam Real IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.08, 13:45 Jak dla mnie Jurek zrobil bardzo dobrze ze siedzi na lawce w realu. Dostaje duza kase i plawi sie w luksusie a nawet nie musi grac:] Ja bym na jego miejscu inaczej postapil a mianowicie poszedl do jakiegos sredniaka i tak odbudowac forme no ale Jurek woli grzac lawe ... Odpowiedz Link Zgłoś