Gość: cholera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:46 W sumie cala prawda tu wychodzi tak jak w moich komentarzach ludzie opamietajcie mamy grac na podworkach czy w europie wrescie!!!!Wioski ciagle chcecie czy duze miasta????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gregy Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.ib.tcz.pl 11.05.08, 21:56 ... pewnie, bo we wioseczkach czasem będą górą ... hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
e-kibic Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud 12.05.08, 09:59 Mam nadzieję że PZPN nie zezwoli na taki cyrk. Pan Drzymała mógł zbudować na zdrowych zasadach silny Śląsk. Dzięki temu zdobyłby we Wrocławiu uznanie i szacunek. Natomiast łącząc Śląsk z Groclinem bierze udział w marnym kabarecie z którego śmieje się pół Polski (Wroclin z Bażin). Ta fuzja nie zakończy się powodzeniem. Będzie smród, kłótnie i pretensje. Odwrócą się kibice, którzy latami kibicowali Śląskowi a zanim „Wroclin z Bażin” zdobędzie nowych to miną całe lata. Do tego czasu Pan Drzymała będzie miał atmosferę na stadionie gorszą niż w Grodzisku. Wytrzyma to? Czy też może znów przeniesie się gdzie indziej? Zapomnijcie o pucharach we Wrocławiu. UEFA nie zgodzi się na rozgrywanie meczów na wrocławskich stadionach a do wybudowania nowego stadionu jeszcze długie lata. Jeśli „Wroclin z Bażin” będzie europejskie puchary rozgrywał w Grodzisku to będzie się z nas śmiała cała piłkarska Europa, bo jak to możliwe że klub z kilkusettysięcznego miasta gra malutkim Grodzisku? Czy władze miasta zgodzą się na taką kompromitację Wrocławia? Mam nadzieję że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynianin fuzji NIE! IP: *.gdynia.mm.pl 12.05.08, 20:50 mimo, ze dzieki fuzji moze zwolniloby sie jedno miejsce w ekstraklasie, to jestem przeciw. takie twory jak Lechia-Olimpia, czy druzyny Ptaka juz przerabialismy w Polsce. moze Drzymala ma kase, moze chce dobrze, ale historia uczy, ze po takich cudach zostaje spalona ziemia i koniecznosc mozolnej odbudowy od IV czy V ligi. to nie USA, to nie NBA, futbolu w Europie nie przenosi sie jak cyrkowcow z jednego stanu do drugiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.08, 21:56 Generalnie to sie zgadzam z panem prowadzacym. Juz widze jak po wykiwaniu drzymaly inwestorzy wala do nas drzwiami i oknami. Ale nic to, ''kibice'' cos na to poradza. Sami beda zarzadzac i sponsorwac bo sa kumaci i decyzyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 17:18 drzymała jak chce mieć klub w Wrocławiu to niech bierze swoich grajków daje kase a nie robi jakies kur,,cyrki z licencją nie dla europejskich pucharów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śląsk Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.chello.pl 11.05.08, 21:57 brzozowski jak smiesz tak pisać chamie!!!!!!! ja chodzę na Śląsk od 30 lat i nie zyczę sobie fuzji bo to klub Wrocławia, i kibiców którzy na niego chodzą. To nie garstka kiboli protestuje tylko 90% prawdziwych kibiców, i będę chodził zawsze a sukcesy należy wywalczyć w sportowej walce a nie kupując. Piszesz o prawdziwej sportowej rywalizacji , a gdzie taka jesli Śląsk sam nie wywalczy awansu a jednak kupi go łącząc się z Groclinem. Jak to wytłumaczyć młodym kibicom , że ktoś dał kasę i bedziemy grali w pucharach - skandal. To może połaczmy się od razu z Wisła Kraków i będziemy mieli Lige Mistrzów?????? brzozowski jak smiesz wypowiadac sie o wroclawskim Śląsku, jakie masz prawo do tego zeby tak pisac łobuzie??? Faktycznie najlepszym rozwiąznaiem byłoby wejście Pana Drzymały jako inwestora wykupującego mniejszowściowy pakiet, Śląsk zostałby Śląskiem i w przyszłym roku sdam wywalczył awans ale czemu nie pisałeś tego w zeszłym roku a teraz mowisz ze to za pozno. Dla was "kibiców sukcesu" nie liczy sie sportowa rywalizacja tylko zwycięstwo za wszelką cenę. To smutne ze taka gazeta ma takiego dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_cholewa Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud 11.05.08, 22:39 Do Śląsk: Gościu jeżeli piszesz, że 90% z "was" nie chce Drzymały to jest was może 4-5 tys. Wrocław ma pewnie ponad 600 tys. mieszkańców, z których (10%) 60 tys. to potencjalni kibice. Niech z tych 60 tys. na mecze przychodzi regularnie 20%(z dziećmi bo będzie bezpieczniej) to będzie 12 tys. O 7 tys. więcej ludzi na stadionie. Dopingujących kulturalniej i bardziej widowiskowo (sic!). O co mi chodzi? O to: Pusty kibolu z twoją "tradycją" i przekonaniem, że Śląsk należy do ciebie: NIE JESTEŚ NAM DO NICZEGO POTRZEBNY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irek-jg Jakie 7 czy 12 tysięcy???? 12.05.08, 07:10 Na Śląsk chodzi garstka ludzi i będzie chodzić ich coraz mniej, bo kto chce oglądać w akcji Pelikan Łowicz???? Bez Drzymały Śląsk będzie cały czas gdzieś w połowie tabeli 2 ligi (wersja optymistyczna) i o pucharach i 1 lidze może zapomnieć! Odpowiedz Link Zgłoś
plxpl Bardzo słuszny komentarz! 12.05.08, 10:58 Od siebie dodam, że nie chodzę na mecze piłki kopanej ze względu na hołotę jaką spotkam na trybunach. Jakoś na koszykówce, siatkówce, żużlu poje!y się nie pokazują. Piłka kopana nie musi być sportem dla marginesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Bardzo słuszny komentarz! IP: *.chello.pl 12.05.08, 13:49 to co nazywasz holota spotkac mozna wszedzie,tak samo wszedzie mozna zarobic w leb i na pilce noznej i na zuzlu i w tramwaju,takze niewypowiadaj sie o czyms o czym niemaszpojecia bo widac ze na meczu nie byles kibicu net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiknikWKS Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 12:31 4-5 tyś mówisz? W takim razie uświadom sobie, że 100% kibiców Śląska nie chce Drzymały. I to oni kibicują Śląsku na dobre i na złe, oni dbają o to, aby atmosfera na stadionie i w klubie była jak najlepsza i aby w Polsce szanowali nas kibiców, piłkarzy i wszystko co jest związane z Śląskiem i Wrocławiem. I uwierz mi, że nikt nie zastąpi tych kibiców, nie chodzi o to, że nie chcą dać się innym wykazać. Jak takiś mądry to organizuj te bardziej widowiskowe oprawy, nawet nie wiesz ile do takiej jednej oprawy potrzeba ludzi, czasu i pieniędzy. A nawet jakby Ci się udało, to za jakiś czas do Twojego domu zapukali by np. kibice Zagłębia Lubin i wtedy byś błagał tych 'pustych kiboli' o pomoc. I mówisz 12 tyś, tak? Chciałbym to zobaczyć, szczególnie gdy by się zdarzyło przegrać parę meczy lub gdyby Drzymała zabrał zabawki i wrócił do Grodziska. Wtedy stadion byłby puściutki, bo przecież 'puści kibole' nie chodzili by na mecze a takim jak Ty, kibicom sukcesu nie chciałoby ruszyć tyłka na stadion wesprzeć drużynę, kiedy ona tak naprawdę tego potrzebuje. Trzeba mieć pewne zasady, a Ci co tak chwalą pomysł fuzji, ich nie mają i można ich bardzo łatwo kupić., na co ta fuzja jest najlepszym dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostam Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.korbank.pl 12.05.08, 21:26 > W takim razie uświadom sobie, że 100% kibiców Śląska nie chce > Drzymały. Skad masz takie informacje? Podaj zrodlo. Ze znanych mi osob wszyscy sa zwolennikami fuzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiknikWKS Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 00:40 Miałem na myśli stosunek tego co napisał cwaniak wyżej, czyli tego, że 5 tyś nie chce Drzymały do średniej frekwencji w całym sezonie. A pytać o zdanie według mnie powinno się tylko tych, którzy naprawdę wiedzą o co chodzi i są na bieżąco. Zarówno z faktami nt. fuzji jak i są na każdym meczu na stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo do zenka IP: *.chello.pl 12.05.08, 13:45 twoja smieszna matematyka to jedno a obecnosc na stadionie to drugie=>90%tych twoich matematycznych kibicow nieruszy d... z domu po 2 remisach,a jak mecz bedzie przy temperaturze kolo 0 to ilu z was przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_wks Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.os3.kn.pl 11.05.08, 22:48 w sportowej rywalizacji powiadasz... jakoś próbują w ten sposób od wielu lat... i nie za bardzo im to wychodzi... gratuluję "jedynie słusznych" poglądów, zapewne należysz do grupy tych debili, którzy skandowali przeciwko Drzymale w trakcie dzisiejszego (jakże udanego dla Śląska :/) spotkania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 22:53 NIE dla rasistów na stadionie Śląska!!!! to właśnie tacy jak Ty niszczą ten klub!! ja tez chodzę na Ślask od 30 lat i wstyd mi za WAS!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz następny IP: *.devs.futuro.pl 12.05.08, 08:12 następny zindoktrynowany przez gw :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan naszym wzorem jest Rudolf H? IP: *.as.kn.pl 12.05.08, 08:28 wchodzi nasz zawodnik a wy jak małpy? a moze barany? przychodzi czlowiek chcac wlazyc kase, a wy slepo odrzucacie mozliwosc wspolpracy? zacofanie. glupota. wstyd mi ze pochodzicie z tego samego miasta co ja. zeby nie bylo, tez chodze na Oporowska, chociaz czesciej (od dziecka) bywalem i bywam na koszu. pozdrawiam wszystkich normalnych kibicow chcacych sportu na dobrym poziomie. CPWCS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Re: następny IP: 212.160.172.* 12.05.08, 11:12 A ty znowu swoje. Szczery komunista, zawsze po stronie żulii ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz komunista ;( IP: *.devs.futuro.pl 12.05.08, 11:43 Komunista ... jeszcze nikt mi tak nie dopiekł na tym forum od czerwonych to mi nigdy po drodze nie było a wypić sobie lubię ale to moja sprawa ;) a co wg. gazetowych demokratów i obrońców kolorowych pijak to juz nie człowiek ? dziwna forma tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Zamknij mordę kibolu!Fuzja z Drzymałą to jedyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 22:56 szansa dla Śląska i dla Wrocławia a was nędznych rasistów=bandytów=dilerów (do wyboru-wszystko prawda) nikt nie pyta o zdanie!jesteście wrzodem naszej piłki, czyrakiem do usunięcia, kibolskie neandertale!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz uuuuu ale furiat ;) IP: *.devs.futuro.pl 12.05.08, 08:15 jak bys dostał pistolet i wsparcie 200 milicjantów to pewnie byś się odważył przyjść i mordować tych kiboli co ;( prawdziwy z ciebie demokrata i tolerancyjny ignorant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Bardzo dobry artykul... i prawdziwy! IP: *.korbank.pl 12.05.08, 13:50 Ja mam to samo zdanie na temat tego artykułu!!!!! Władze powinni teraz na kolanach prosic drzymałę na zgode o fuzji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty kretynie Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cudhttp:/ IP: *.wroclaw.mm.pl 11.05.08, 23:24 Dla mnie jełopie możesz chodzić nawet 100 lat na mecze Ślaska,jak chcesz oglądać wioski to chodź na mecze 2 drużyny i tyle. ---"Wrocławia, i kibiców którzy na niego chodzą. To nie garstka kiboli > protestuje tylko 90%" - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cudhttp: IP: 193.201.167.* 12.05.08, 08:46 To zróbmy fuzja z MU , od razu będziemy grać w CL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cudhttp: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 19:27 To ze sie miejsce kupuje w lidze pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cudhttp: IP: *.lan-177.netconnect.pl 13.05.08, 09:02 Twoim zdaniem zabieranie klubu innym kibicom jest sportowe????!! Co z tego,że chodzi tam mniej kibiców.Zawsze te 3 tysiące na meczach są.Jesteś posranym egoistom piknikiem zapatrzonym w siebie i swój tyłek.Jak nowemu Śląskowi zacznie iść gorzej to nei będziesz chodził na mecze a na stadionie zostanie tylko ta grupa z której Wy się teraz śmiejecie.Oni będą jedyną grupą na stadionie i będą protestować jak teraz kibice LEgii z Żylety.I tak będzie wyglądał nowy Śląsk bo Wy pikniki macie gdzieś klub.Chodzi Wam tylko o sukcesy.Wspinalibyście się najchętniej po trupach jak nasi politycy.Fanatycy mają HONOR.Oni czują,że takie akcje są nie fair,że zabieranie klubu innym kibicom jest nie fair ! Wbijam w was pikniki ! POZDRO dla FANATYKÓW ŚLĄSKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek nowak Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.e-wro.net.pl 11.05.08, 23:35 Red. Brzozowskiego powyzywac, schlastac itp.A moze bys tak kolego sie przedstawil,to kulturalna knajpa,wiec nie rownaj do tych idiotow bandytow kibicow,ktorzy zakrywaja buzie szalikiem i udaja kibicow - szkoda,ze przez nich moga nam czesciowo zamknac stadion na mecz z Lechia.O tym pomyslales?I co nalezy zaglaskac tych idiotow,ze tak reaguja-przeciez z nimi jest gorzej,niz z Tarzanem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cokolwiek slask + groclin = slask wroclaw IP: *.nat.tvk.wroc.pl 11.05.08, 23:47 a ja juz nie chodze na slask, od czasu jak spadli z 1 ligi po prostu mi sie nie chce, jak bym chcial ogladac zesply ze wsi to chodzil bym na klase A , B i C . Drzymala chce zrobic wielka druzyne , to niech ja zrobi , razem ze SLASKIEM, bo z tego co widac to w tym sezonie awansu juz nie bedzie, ( wtopili w warszawie, wtopili dzis z kolejna wsia pod Wroclawiem ) ekstraklasa sie oddala cala polska sie bedzie smiac jak wroclaw wyr... drzymale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travi Re: slask + groclin = slask wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 15:27 Smiac to ja sie bede z "nowych fanatykow" jak drzymala kupi I lige dla "śląska wrocław". Drzymala owszem, nie jestem na nie, ale tylko i wylacznie jesli kupi akcje II ligowego Śląska i wniesie kapital do Klubu. Wtedy bedzie mogl decydowac i wywalczyc awans a nastepnie puchary. A nie przemalowac swoj groclin na WKS Śląsk i liczyc ze my kibice zielono-biało-czerwonych to zaakceptujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: 67.60.67.* 11.05.08, 23:49 Slask,ty nie wiesz w jakim swiecie zyjesz,obodz sie.i przyjmij jeszcze do wiadomosci,ze nie dlugo w kraju bedzie tylko okolo 200 klubow pilkarskich,a i ta liczba bedzie sie zmniejszac.po prostu nowi ludzie zaczna rozumiec,ze sport to tylko zabawa,nic innego. odrzuca podworkowy nacjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawww81 nie podoba ci sie fuzja to nie chodz, łaski bez IP: *.lanet.net.pl 12.05.08, 00:55 a ja sobie nie zycze zeby 2,3 tyg wroclawskiej patologi decydowalo o tym czy we wroclawiu bedzie wielka pilka z 40 tys normalnych kibicow a nie 3,4 tys rasistow ktorym sie wydaje ze maja cokolwiek do powiedzenia, najpierw zdajcie mature, dziadostwo trzeba rozgonic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -_- Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.dyn.optonline.net 12.05.08, 03:16 Gość portalu: Śląsk napisał(a): >To może połaczmy się od razu z > Wisła Kraków i będziemy mieli Lige Mistrzów?????? problem w tym ze Wisla was nie potrzebuje nikt was niechce baranie nawet sami wroclawscy biznesmeni maja Slask w dupie skoro jestes taki madry to proponuje aby kibole skladali sie na klub,na pensje itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grik Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: 213.17.158.* 12.05.08, 11:52 ciekawie ile z Was wykupilo karnety??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms triche wiedzy p. brzozowski IP: *.22.54.194.sta.emit.pl 12.05.08, 07:49 a. rudy z tego co pamiętam przyszedł do ślaska z odry ścinawa. podobnie jak jego bracia, a więc nie kłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lcc kto chodzi na śląsk??? kibice??? IP: 193.109.212.* 12.05.08, 08:09 to chyba żarty, wczoraj na przystanku widziałem tych prawdziwych kibiców - jak jeden każdy z puszką piasta, petem i łysą pałą, średnia wieku 16 lat - dziękujemy za takich kibiców ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blleee Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 08:32 Wlasnie przez takich ludzi jak ty, ktorzy boja sie zmian a na Śląsk chodza chyba z przyzwycajenia i dlatego ze nie maja ciekawszych zainteresowan, na mecze chodzi tylko garstka ludzi - a powinno cale miasto emocjonowac sie kazdym meczem. Śląsk powinnien byc dla miasta najcenniejsza atrakcja a jest jak stara kamienica na Kosciuszki - o ktorej mozna mowic, ze kiedys byla piekna a teraz tylko odstrasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Brzozowski największy wróg Śląska IP: 193.201.167.* 12.05.08, 08:43 Od lat Brzozowski pisał przeciwko Śląskowi, przypomne kolejne wzniecanie konfliktów , szukanie sensacji i budowanie negatywnego klimatu wokół Śląska. Terazwe Wrocławiu tworzy się moda na Śląsk , coraz więcej kibiców pojawia się na Oporowskiej. Brzozowski proponuje nam przekreślenie 61 lat tradycja Śląska i stworzenie potworka Groclinu Wrocław , który będzie miał tyle wspólnego że mecze będą rozgrywane we Wrocławiu. Jeśli Drzymała nie potrafi uszanować wrocławskich kibiców niech lepiej wraca do Grodziska. Hej Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwok Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.08, 08:50 > Piszesz o prawdziwej sportowej rywalizacji , a gdzie taka jesli > Śląsk sam nie wywalczy awansu a jednak kupi go łącząc się z > Groclinem. Jak to wytłumaczyć młodym kibicom , że ktoś dał kasę i > bedziemy grali w pucharach - skandal. To może połaczmy się od razu z > Wisła Kraków i będziemy mieli Lige Mistrzów?????? oczywiście w Śląsku grają sami wychowankowie od przynajmniej dwóch pokoleń Wrocławianie, grają za darmo dla samej legendy i wspaniałości naszego Śląska. nie ma tutaj ani grosza komercji. opanuj się w końcu idioto. piłka nożna to pieniądze, wszyscy grają dla pieniędzy, nikt dla idei. może rajcuje Cię jak w wywiadzie piłkarze mówią o przywiązaniu do barw klubowych, jeśli tak to nie jesteś idiotą, bo to obrażałoby idiotów. jeśli zainwestowałaby wrocławska firma i kupiliby dokładnie tych samych zawodników co Drzymała to wg Ciebie byłoby już OK? > ja chodzę na Śląsk od 30 lat i nie zyczę sobie fuzji bo to klub ja płacę podatki w tym mieście od 30 lat i nie życzę sobie dalszego utrzymywania Twojej wyimaginowanej potęgi z moich pieniędzy. nie chcesz Drzymały to załatw na klub taką samą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
pboecker Pilka...to nie pieniadze...hmmm 12.05.08, 08:54 A moze to Caritas,paru ma szczescie ze glupota nie boli..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: 87.105.182.* 12.05.08, 08:53 Smutne jest to że Sląsk ma takich psełdo kibiców jak ty bo prawdziwym nie jesteś. Ale widząc to dadę taką jak ty nazywających się kibicami to uważam że drzymały powinien kopnąć działaczy w dupę i odejść a my powinniliśmy wreszcie spojrzeć prawdzie w ocy że z takimi psełdo kibicami i działaczami którzy widzą same zyski,są chciwi i zakłamani a ich ideą jest zapchanie własnej kabzy i stołek prezesa - więc miejsce takiej drużyny jest na prowincji. Taka drużyna na 2 - 3 ligę. a za 5,6 lat 4 liga a jak dobrze pjdzie to przez tych dziadków zabiora nam tez organizację euro - BO WROCŁAW ZASCIANKIEM JEST PRZEZ GŁUPICH DZIAŁACZY I KRETYŃSKICH KIBOLI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kena Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.lanet.net.pl 12.05.08, 09:27 A jaka jest różnica w kupowaniu zawodników pojedynczo czy cały zespół jak ktoś lubi oglądać wioski ( Turki , Kmity , Pasikurowice ) to niech sobie ogląda kl. C . Wrocław zasługuje na piłkę na najwyższym poziomie . Oglądałem Śląsk w meczach 1 ligi gdzie był podkradany dodatkowo przez Legię w latach 80 tych .Dlatego Drzymała jest jedynym ratunkiem bo bez niego będziemy ogląda dziadostwo jeszcze z 20 lat . Dlaczego pare rasistowskich wyrostków ma decydować jak ma wyglądać zespól Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.08, 22:00 skończy się jak z aquaparkiem: miasto wezmie calosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej koles!! Re: NIE dla Drzymaly IP: *.as.kn.pl 12.05.08, 08:44 brawo za ambicje... na szczescie nie osrani kibole rządzą we Wrocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaskfan Drzymala ZNIKAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 22:01 tak chca kibice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Panie Drzymała - ignoruj frustratów IP: *.os3.kn.pl 11.05.08, 22:51 ...mam nadzieję, że p. Drzymała, nie zważając na ujadanie nielicznych mącicieli i frustratów, obnoszących się mianem "kibiców śląska", wyciągnie ten klub z zapaści, bo inaczej czeka nas ciąg dalszy tułaczki po II / III lidze... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek.skrzypczak Wrocławianie to pojeby 11.05.08, 23:26 Właśnie dlatego nie należy słuchać kibiców. Poza tym, ilu ich jest!? Jaka jest frekwencja na Śląsku? 3 tysiące frajerów!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dud tiia bo klub gra dla prezesa IP: *.e-wro.net.pl 12.05.08, 18:52 tiia bo klub gra dla prezesa a nie dla kibiców .. prezes wykupi sobie 5 tys biletów zrobi frekwencje i bedzie git ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: Drzymala ZNIKAJ IP: *.lanet.net.pl 12.05.08, 00:39 tak chca kibole i rasisci a nie kibice ktorzy chca miec wielki klub we wroclawiu, chcecie sie bawic we wlasnym sosie ale tak juz nie bedzie, patologie trzeba ze stadionu przegonic i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popieram Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.as.kn.pl 11.05.08, 22:01 Prawie w calosci zgadzam sie z redaktorem... Zdecydowanie od wielu lat wroclaw to sportowa prowincja... ilu to juz lokalnych "specjalistow" ratowalo Slask? Potrzeba silnej reki i wizji... a nie kradziezy i marzen. Brakuje takich ludzi jak kiedys Rusko czy Schetyna - zabraklo tych osob... i znow dno we wroclawskim sporcie. Wiec wszyscy ktorzy "dobrze" zycza Slaskowi niech poczekaja na efekty polityki pana Drzymaly... jak beda problemy... to poraz kolejny wystartujemy od 3 ligi i szczytem marzen bedzie miejscowych "fanatykow" bedzie miejsce premiowane awansem - bo mistrzostwo drugiej ligi i tak bedzie po za zasiegiem. Barcelona nie jestesmy by utrzymywac sie bez skladek wiernych kibicow... jak na razie mamy kiboli i brak perspektyw (oprocz Drzymaly) na solidny Slask. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Śląska Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.dialog.net.pl 11.05.08, 22:11 jestem za inwestycją Drzymały a nie prowincjonalnym Śląskiem z tradycjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobi Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.e-wro.net.pl 11.05.08, 22:14 panie Brzozowski skończ już pan pisać te wypociny!!! "W ten sposób wkrótce grupka kibiców narzuci władzom klubu inne kluczowe decyzje. Na przykład zadecyduje, że Śląsk nie przeniesie się na nowym stadion na Maślicach, bo oni dobrze się czują tylko na Oporowskiej." - większej bredni już dawno nie czytałem, sam pan to wymyślił ???? !!!!! Na pewno pierwszą rzeczą jaką chcieliby kibice, to żeby skończył pan już pisać o Śląsku. A jak chce pan wielkiej piłki to najlepiej niech się przeniesie do innego miasta z grupką "kibiców sukcesu" któtym już teraz marzy się UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 00:08 Panie Sobi ale wszystko sie moze zdarzyc jak oni malpy udaja badz robia siare Wroclawiowi.Co po naszych wiernych niektorych fanach mozna sie spodizewac.Niewiesz w jakim kraju zyjesz.Jak grac o awans to grac a nie co sezon dawac ciala i potem mowic a moze Taras badz kto inny da rade.Jedno jest pewne z taka kasa jaka dysponuje Slask nei jestesmy w stanie w zyciu awansowac do ekstraklasy a co tu myslec o lepszych zawodnikach.Bledy transferowe na wiosne to po pierwsze po drugie pozbycie sie Radka ktorego chcialbym widziec w przerobionym Slasku jak bedzie Drzymala by sie odegrac co na niego wine zwalali!!!!!!!Pozdrawiam normalnych!Mowie dosc kompromitacji Wroclawskiej pilki i jestem za Drzymala bo wyboru poprostu nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.e-wro.net.pl 11.05.08, 22:18 Super, będzie stadion na 45k ludzi dla 2 ligowego zespołu... Dla tych co nie chcą Drzymały, a co niby honorowy jest awans na zgliszczach korupcyjnego pożaru w OE? Lepiej zając miejsce zdegradowanego Widzewa, Zagłębia czy innych którzy polecą z pierwszej ligii?.. Bez sponsora, to nawet nie będzie szans na nawiązanie walki o utrzymanie w OE, a co dopiero mówić o reszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.waw.cdp.pl 11.05.08, 22:28 Drzymała to najpoważniejszy inwestor jakiego Wrocław zobacy przez najbliższe 10 lat. Człowiek ma wizję i konsekwentnie zmierza do celu. Gdyby w Grodzisku mieszkało 300tys. ludzi to nie dostalibyście tej szansy. Życzę Śląskowi sukcesów w Polsce i Europie ale obawiam się że okaże się ślepą kurą co pogardzi złotym ziarnem ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i co wy nato Panie Drzymała są miasta które pana przyjmą !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:08 Cóż powiedzieć Ci co opowiadają o szczytnych ideach idą metodą honorowy ale biedny , a najgorsze że ten honor napędzany jest przez grupę która kręci i myśli co jeszcze z tego Śląska można wycisnąć i ugrać dla siebie bo jak przyjdzi Drzymała to skończą się przkręty i miejska kasa zamknie kurek wg przysłowia "panskie oko konia tuczy " i tego niektórzy najbardziej się boją , że niestety odetnie się im kurek z kasą . Dlatego szukają popleczników wśród głupich i naiwnych kibiców , no ale jak nie chce się grać w pierwszej lidze zawsze można się plątać po drugiej . Dzisiaj futbol to niestety pięniądze , nie ma kasy , nie ma grajków , nie ma grajków nie ma sukcesów - no są jeszcze kibice , nwierni choć ciężko zapłacić 10 zł za bilet lepiej wejść przez płot , ale to jest wierność barwom . No to grajmy dalej w drugiej lidze , na to nas stać . Mierny , bierny ale głupi i wierny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fernando Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 22:34 kto był dziś na meczu z Odrą widział na co stać Śląsk. szczytem marzeń jest 5 miejsce w 2 lidze. Wielka Drużyna to mrzonka, która bez zasadniczych zmian nie ma najmniejszych szans spełnienia. i przychodzi człowiek, który chce coś zacząć, dać impuls a ci debile za Romkiem jak jeden bezmyślnie krzyczą nie. tak samo jak bezmyślnie drą ryje jak małpy bo babcia ich uczyła, że murzyn to antychryst. ktoś pisze, że kiice nie mogą zdecydować o przeniesieniu stadionu ale już o tym gdzie są wyjścia ewakuacyjnye i czy można je zasłaniać flagą to mogą? mam nadzieje, że dutkiewiczowi wystarczy samozaparcia, fuzja dojdzie do skutku, Śląsk się przeniesie na nowy stadion i zagra kiedyś w lidze mistrzów. takie są moje ambicje a nie siedzenie pod dachem z falistej blachy i oglądanie marnych piłkarzy. chodzę na Śląsk regularnie 18 lat i uważam się za prawdziwego kibica. mam nadzieję, że nie jestem tylko wśród 10% jak sugerowł ktoś wcześniej. HEJ ŚLĄSK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumba Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 22:46 krótko: kibole wy nie jesteście w stanie utrzymać klubu i czapki z głów przed Drzymałą, piłka potrzebuje poważnych inwestorów(oczywiście i kibiców mądrych a nie fanatyków(czytaj nieudaczników), a inwestor potrzebuje wsparcia(czytaj możliwości zarobienia na inwestowanie w klubie), aby go utrzymać(pensje dla piłkarzy,trenerów, ceny oświetlenia, itp...)tylko mi nie piszcie: Śląsk to my,bo jak tak to zdeklarujcie się ile będziecie płacić na utrzymanie klubu. I jeszcze raz CZAPKI Z GłóW PRZED DRZYMAłą, że chce inwestować jeszcze w futbol bo w Polsce to żaden interes(burdy na stadionach (kochani kibole zawsze wierni ale niszczyć to potrafią) zero zarobku na biletach no i kary za rasizm chamstwo itp.. kibic z WARSZAWY( nie opluwajcie mnie bez sensu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dir Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.08, 22:33 Piekny pean na czesc Prezesa, niezachwiana wiara w jego zdolnosci. Tylko pozadroscic redaktorkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Klecina Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.lanet.net.pl 11.05.08, 22:35 Ja na mecze chodzę 28 lat ponad 50 wyjazdów z Śląskiem Jestem za wejściem Drzymały do Śląska nawet na licencji Dyskoboli I dla mnie nie są istotne sukcesy sportowe, które Śląsk może odnosić. Najważniejsze jest pozbycie się tych kibiców związanych z Romanem Zielińskim Który jest zawodowym rasistą autorem książki „Jak pokochałem Adolfa Hitlera’ którego najpiękniejszym wspomnieniem jest atak i skakanie po głowie kibicowi z Poznania cyt. z ksiązki „Pamiętnik Kibica” Buczenie na czarnoskórych piłkarzy obrażanie kibiców z innych miast To jest praktyka tego człowieka oraz ludzi związanych z nim Niech odejdą z nim 500 -1000 osób Niech będzie cicho na meczach na Oporowskiej przez kilka sezonów My to przeżyjemy i nowe pokolenia kibiców odtworzą atmosferę na stadionie a na meczach wyjazdowych i tak nie kibicują naszej drużynie tylko jeżdżą dla samych zadym krzykną tylko kilka razy wks Warto spróbować z Drzymała bo te bagno zakompleksione prawicowo- rasistowskie na trybunach jest nie do zniesienia Pozdrawiam Tylko Sląsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobi Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.e-wro.net.pl 11.05.08, 22:55 Jacku z Kleciny a przeczytałeś w ogóle książke R. Zielińskiego " Jak pokochałem Adolfa Hitlera" ?? Zapewne nie, ja też nie więc się nie wypowiadam. Są zreczy, które mi się nie podobają (m.in rasistowskie zachowania grupki kibiców), ale jeśli chodzi o Drzymałę i fuzję to jestem przeciwny grania w UEFA i na licencji Groclinu. Skoro Drzymale tak zależy na kibicach, że przenosi się z prowincjonalnego Grodziska niech w razie niepowodzenia Śląska w walce o awans w tym roku powalczy ze Śląskiem w następnym sezonie. Ja chcę przeżyć i świętować we wrocławskim rynku sportowy awans Śląska a nie kupiony. To samo dotyczy się pucharów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:02 Sobi ...Chcesz świętować awans?? a ile masz lat?? myślisz że z 50 jeszcze pozyjesz?? Drzymała jest jedyną nadzieją Wrocławia na normalny futbol!! I PRECZ Z RASIZMEM!! mam nadzieję że jeszcze Odra dostanie walkowera za te Wasze buczenia może to was czegoś nauczy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kena Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.lanet.net.pl 12.05.08, 14:09 Jak ktoś czeka na świętowanie awansu w rynku to niech się zamrozi i odmrozi po 50 latach , to może będfzie miał okazję na 1ligę . Pamiętacie kto spuśćił Sląsk z 1 ligi - Wujcik oraz nasi kochani kibice za zadymy śląsk grał ostatnie mecze przy pustych trybunach . I teraz ta banda głupków ma mówić co miasto ma robić . Może Drzymała pogoni tych frajerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz no no IP: *.devs.futuro.pl 12.05.08, 08:27 przez 28 lat zrobiłeś 50 wyjazdów fiuu fiuuu pewnie dalej niż za dolnośląsk się nie wybrałeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC, ZAWODZIE Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.chello.pl 11.05.08, 22:40 Żeby to było takie proste. Jeśli ktoś kiedyś zarządzał klubem (np.w FM07)wie że droga na skróty jest bardzo łatwa (edytory itp.)ale satysfakcjca szybko mija. Nie jestem kibicem Śląska i jest mi on obojętny ale pisząc luźną uwagę uważam iż zwycięstwa w 2lidze w przyszłym sezonie (o ile nie awansują co raczej będzie miało miejsce) będą bardziej smakowały kibicom Śląska niż nawet zdobycie Pucharu EUFA na licencji Groclinu. Domyślam się iż większość kibiców Śląska kibicowało (och co za paradoks) mocno Lechowi aby ten zajął miejsce w pucharach a nie Groclin ale nie wyszło. Wtedy w przypadku fuzji byłoby o wiele łatwiej to wszytsko wytłumaczyć gdyby Śląsk awansował do 1ligi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qusseck Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.05.08, 22:47 Wciąż słyszę o "wielkim Ślądsku i tradycjach". Czy może mi ktoś wyjaśnić jakich tradycjach? I jakim "wielkim". Czytając posty kibiców "Wielkiego Śląska z tradycjami" wydaje się, że całkowity drenaż umysłów dokonał się we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żałośni Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.eranet.pl 11.05.08, 22:51 Kultowy klubik !,zakompleksieni kibice !, tylko 15 sezonów w 1 lidze to cała prawda o śląsku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byly mieszkaniec W Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 22:57 Pilka nozna to najlepsza reklama dla miasta. Lepsza od EIT, EXPO itd. Mam nadzieje, ze rozsadni ludzie w tym miescie beda w stanie wykorzystac ta szanse. A odnosnie tych nieszczesnikow z rasistowskimi haslami - dobrze, ze nie trzeba ich ogladac na co dzien, jak w pewnym kraju na Zachod od Polski w latach trzydziestych ubieglego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pałucki Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.nat.tvk.wroc.pl 11.05.08, 22:58 A ja pytam: dlaczego miasto finansuje z publicznych srodkow spolke prawa handlowego? Przekret na skale swiatowa, ale jakos wszyscy cichutko siedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: numenor Dobry artykuł IP: *.sattom.pl 11.05.08, 22:59 Mądrze napisane. Autor trafił w same sedno. I zasadnicze pytanie - kto tu rządzi. Bo nie chcę przyjąć do wiadomości, że jednak skini... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:00 Brzozowski, od Stalówki to ty się odp...rdol. o swojej matce się możesz tak wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAB Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:06 po co Brzozowski mieszasz do tego śmienszego tekstu Stalówkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Awans za pieniądze IP: *.icpnet.pl 11.05.08, 23:07 Redaktor widzę chciałby najlepiej kupić i 1 ligę i puchary,a jednocześnie piszę w gazecie sportowej.Gdzie tu miejsce na sport? Zespół 2 ligowy ma zagrać w pucharach,potem w 1 lidze mimo braku awansu?A wszystko to mają firmować kibice Śląska.Nie ma tu większego znaczenia,że Śląsk nie ma zbyt wielkiej tradyci,ale chodzi o sztuczne przeniesienie coś w rodzaju dzikiej karty w koszykówce.Ta fuzja nie ma nic wspólnego z fuzją Lecha i Amici na którą często się powoływano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumba Re: Awans za pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:12 a co firmują kibice Śląska rasizm i głupotę(mówię o tych co wywieszają te bzdurne teksty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko Śląsk Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.08, 23:08 zwolennicy "wielkiej piłki" i Drzymały we Wrocławiu. Chcecie ogladać europejskie puchary? Chcecie zagarnąć tradycje piłki we Wrocławiu? Proszę bardzo, pierwszym klubem była IKS Ślęza, wchodzicie i macie, a od Śląska sp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumba Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:13 PANIE DRZYMAłA ZAPRASZAMY DO WARZSAWAY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejKK Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.3s.pl 11.05.08, 23:16 He, he Wroclinianie. Cała piłkarska Polska będzie się z was śmiała. Już widzę te transparenty. Piastowie śląscy się w grobie przewracają patrząc, co te zabużańskie "hanysy" wyprawiają. Wiochę na salony zapraszają a wóz Drzymały na prastarym rynku postawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:19 A kolega z Lecha?? i grzdylek skacze???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHA Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:29 Nie Śląsk Wrocław , Granshzuz Breslau - zawsze Breslau polaczki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejKK Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.3s.pl 11.05.08, 23:38 Dziecię neostrady a nie przyszło ci do głowy, że za rok, a może dwa konie zostaną zaprzężone do wozu Drzymały i udadzą się w nieznanym kierunku (wraz z wozem), a wam na rynku zostanie tylko końskie łajno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic z pomorza Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.smgr.pl 11.05.08, 23:43 Kibicuje Śląskowi mimo, że mieszkam daleko od Wrocławia. Szanuje wasz wrocławski honor, ale nie przesadzajcie WKS zasługuje na miano czołowego klubu w Polsce ,a bez Drzymały jak dobrze pójdzie zajmie to 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kena Re: Wrocław nie chce Drzymały i czeka na cud IP: *.lanet.net.pl 12.05.08, 22:33 kto się w grobie przewraca to nie twoja Pyrlancka sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio17 Wrocław chce Drzymały - nie chce rasistów! IP: *.e-wro.net.pl 11.05.08, 23:27 Odpowiedz Link Zgłoś