Gość: Chels IP: *.icpnet.pl 21.05.08, 13:12 jesli Ash nie zagra... wrrr. Swietny dobor muzyki btw;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: Przed finałem Ligi Mistrzów: Makelele to szpi IP: 82.160.205.* 21.05.08, 15:40 nie jestem pamiętliwy, ale cashleyowi sie należy, a Makelele jak zwykle niewinny. szkoda, że nie było sedziego, reszta drużyny, jak to zawsze mają w zwyczaju, powinna ruszyć z pretensjami, ze przecież panie sędzio nic nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Przed finałem Ligi Mistrzów: Makelele to szpieg.. IP: *.wroclaw.mm.pl 21.05.08, 15:40 To miał być brutalny faul. Zwykły wślizg, piłka trafiona, Ashley powinien uciec z prawą noga przy tym wślizgu, a on ją niepotrzebien zostawił. Jak widać na końcu filmiku nic się wielkiego nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Przed finałem Ligi Mistrzów: Makelele to szpieg.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 00:09 Zna ktoś moze tytuł tej piosenki...? jeśli tak to proszę dajcie znać... z góry dziekuję i pozdrawiam. ManU ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: claude Przed finałem Ligi Mistrzów: Makelele to szpieg.. IP: 83.238.116.* 22.05.08, 12:58 jaka to piosenka?dajcie tytl;););) Odpowiedz Link Zgłoś