Gość: K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 19:28 Gudiwning Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aem Re: Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i IP: *.chello.pl 27.05.08, 19:34 dziś wszyscy jesteśmy białorusinami :). nie ma to jak strzelić 3 bramki w meczu z Niemcami :) Odpowiedz Link Zgłoś
errata21 tego nigdzie nie przeczytasz: 27.05.08, 20:00 www.dziennik.pl/wydarzenia/article180139/Na_Blide_byly_mocne_dowody.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As I skończymy triumfalnie na 1:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 22:09 Tyle mamy ambicji. POdobno motywacji im brakuje bo gra o pietruszkę. Tymczasem rozgrywają między sobą piłkę w środku pola 20 podań na własnej połowie... Im się w piłkę nie chce grać, nie ma komu podać, bo się nie ruszają, nie szukają pozycji, nie ma ciągu na bramkę. Akcje Albańczyków są dynamiczniejsze, nawet jeśli są nieporadnie wykończone lub kończą się spalonymi. Widać już, że nasi max. wynik osiągnęli, 3 minuta gry i chwacit. Odpowiedz Link Zgłoś
karol86 matilda 27.05.08, 19:36 Matilda kojarzy mi sie przede wszystkim z czołgiem (i to kiepskim), wg mnie polka zdecydowanie wygrywa :) pl.wikipedia.org/wiki/Matilda_Mk_II Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Re: matilda 27.05.08, 21:24 karol86 napisał: > Matilda kojarzy mi sie przede wszystkim z czołgiem (i to kiepskim), wg mnie > polka zdecydowanie wygrywa :) A jednak Niemcy mieli przed nią respekt - przynajmniej w Afryce. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stern82 Roger Rogerem, Żuraw Żurawiem... 27.05.08, 19:38 ...ale gdzie jest Ebi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabbianau la masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 19:48 dzis o 13 wpadl leo by nas dobudzic. poczulem korki na tylku i krzyk dzis grasz kur.. no gram pomyslalem 1000 euro u buka na albe jak nic postawione :)nastepna czesc poranka standardowa, pozbierac puszki, powyganiac panienki, i znalesc gienia. Mus nie mus przebiezka po okolicznych lasach byla, gieniu lubi nature sie znalazl pod mostem, nieodlaczna puszka bro przy mordzie i belkot przez sen ze wygrywamy z Niemcami. Prorok jakis chyba. mi Gianni kazal twardo po ziemi stapac.....powiedzial ze zapite paly ( znaczy nas ) czekaja 3 mecze i to czas by kupic pamiatki do domu. Polecal Bentleya, trza sie szanowac w koncu. Wiec poszlismy poogladac auta w domach znaczy komisach nieopodal, przechwycilem tez standardowego tira fajek. Plus taki ze na jednej z bib znaczy treningow chlopaki wysprzedaly wszystko co sie dalo z gabinetu odnowy, przynajmniej sie miejsce na magazyn znalazlo. Ja jebie po cholere mnie on na to boisko ciagnie, gienek wlasnie kega podmienia. Trza artka gdzies poszukac bo sa naprawde lepsze rzeczy do roboty niz bieganie za jakimis Ahmedami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K komu kibicowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 19:50 Ja od soboty kibicuje Ukrainie :D www.youtube.com/watch?v=P8FbpoSLk2E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacior4 żaden z dublerów nie był rączy jak Jeleń IP: 212.76.37.* 27.05.08, 19:52 ze sie tak wyrażę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul25 Gdzie można obejrzeć ten mecz na necie na żywo? IP: *.w86-194.abo.wanadoo.fr 27.05.08, 19:54 j.w. Dzięki z góry P.S. Jestem za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako Re: Gdzie można obejrzeć ten mecz na necie na żyw IP: *.proxy.aol.com 27.05.08, 20:36 www2.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=12873&part=sports Tutaj, musisz tylko wyszukac ktory kanal, ja ogladam na trzecim o ile sie nie myle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 No to do boju!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:06 Żebyście chociaz remis mieli jak Niemcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liq Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i na.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:13 rezerwowi: 1. Artur Boruc (bramkarz), 7. Euzebiusz Smolarek, 15. Michał Pazdan, 19. Rafał Murawski, 21. Tomasz Zahorski, 24. Adam Kokoszka, 26. Marek Saganowski. ze strony PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziggy Nokia e90 IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.05.08, 20:17 Nie wiedzialem, ze Nokia E90 robi tak słabe foty... ale i tak korespondent ma fajna machine, przynajmniej bedzie mial zajecie w czasie ziewania pomiedzy nieudolnymi podaniami :D Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.kaczynski Ostatnia szansa na przekonanie-tylko kogo i czym? 27.05.08, 20:18 Niby ostatnia szansa na przekonanie, ale kto kogo czym i po co ma przekonywać? Na pewno nie chodzi tutaj o przekonywanie trenera, bo ten już dawno wie, kogo zabierze do Austrii (chwalił się przecież, że ma już skład na Niemców). Normalne przekonywać musieliby Wawrzyniak, Żurawski i Roger. Wychodzi na to, że ten sparing jest po to, aby przekonać kibiców, że Leo zrobił dobrze nie sprawdzając i/lun odrzucając kilku dobrych zawodników oraz przekonywać będą zawodnicy, że potrafią w ogóle grać w piłkę na poprawnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i na.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:18 Co robi w bramce bywalec trybun Fabiański ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k ^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:23 To samo co robił Kuszczak wczoraj, ogrywa sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i na.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:29 czy mi się wydaje czy Niemcy i Białorusini mieli białe i czerwone koszulki? Czyżby tamten mecz miał z naszym więcej związków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.05.08, 20:30 Roger spiewa hymn ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pops Wawrzyniak IP: *.chello.pl 27.05.08, 20:31 Wawrzyniak wygląda jakby mu ktoś głowę helem napompował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jastrząb Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i na.. IP: *.chello.pl 27.05.08, 20:31 Do redakcji: Czy Michał Pol sprawdził zgodność numerów albańskich piłkarzy z rzeczywistością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga To juz nowa swiecka tradycja, IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 20:35 by strzelac Albanczykom gola w 1min, ostatnio tez tak bylo, ale nie pamietam strzelca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżast Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i na.. IP: *.e-wro.net.pl 27.05.08, 20:36 Czyżby Jasiu Rogerski miał asyste, czy mi sie tylko wydawało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie nie Re: Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:37 Nie miał, uchylił się w porę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżast Re: Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i IP: *.e-wro.net.pl 27.05.08, 20:49 Przynajmniej dobra decyzja- zawsze coś :) Chociaż teraz zmarnował 100% szansę. Niby Albański obrońca trącił piłkę, ale jednak Roger powinien to strzelić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgoda Re: Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i IP: *.e-wro.net.pl 27.05.08, 20:43 a pamiętam, jak niektorzy na niego pluli podczas ostatnich meczy towarzyskich. szczegolnie na tym portalu - urządzajac sobie (z podpuszczenia Panów Zczuba) "udaną" zabawę. a można chyba normalniej... (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaspar Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i na.. IP: *.acn.waw.pl 27.05.08, 20:40 Wczoraj czekałem na bramkę 83 minuty, dzisiaj na chwilę poszedłem do łazienki... Cholerne orzełki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torwart88 Re: Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:44 Pojawił się przebłysk nadzeji, malutki promyczek, że nie będzie totalnej kompromitacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazik 8 minuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:44 czy ktoś policzył ile podań wykonali Polacy w 8 minucie ?? jeszcze czegoś takiego nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary.Virus Bimber na Zielonym Przyladku IP: *.hsd1.ca.comcast.net 27.05.08, 20:44 Tak sie robi bimber "Grogue" na Wyspach Zielonego Przyladka.. Nie pilem ... nie bylo szklanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i na.. IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.05.08, 20:52 Oj Jasiu Roger PILKA ZESZLA MU PO NODZE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżast Re: Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i IP: *.e-wro.net.pl 27.05.08, 21:00 No bo zeszła. Miał prawo tego nie trafić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Roger Troche obiektywizmu klakierzy Łogeła IP: *.ghnet.pl 27.05.08, 20:54 ".... do Rogera. Pomocnik Legii nie trafia, ale wcześniej obrońca trącił piłkę." Ta trącił - jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada oj roger, z 6-ciu metrów na pustą bramę IP: *.centertel.pl 27.05.08, 20:55 to brazylijczyk powinien zewnętrzną częścią wątroby strzelić. jeszcze jedno takie zagranie i doczekasz się postulatu z trybun o treści : żadnych łodzełów i łodełyków a także juskowiaków na stanowisku komemtatołskim. niech nie bulgocze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: querdemole Re: oj roger, z 6-ciu metrów na pustą bramę IP: *.proxy.aol.com 27.05.08, 21:22 Gość portalu: wujek dobra rada napisał(a): > to brazylijczyk powinien zewnętrzną częścią wątroby strzelić. > jeszcze jedno takie zagranie i doczekasz się postulatu z trybun o treści : > żadnych łodzełów i łodełyków > a także juskowiaków na stanowisku komemtatołskim. > niech nie bulgocze. Bujaj sie mal po okulary jak niedowidzisz co sie na boisku dzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdr Re: oj roger, z 6-ciu metrów na pustą bramę IP: *.centertel.pl 27.05.08, 22:36 a co się działo na boisku, bo zdrzemnąłem się ok. 65 minuty. u mnie w snach było fajnie, a co z meczem ? ktoś wygrał ? łodzeł nadal jest polakiem ? Odpowiedz Link Zgłoś