Dodaj do ulubionych

Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i na...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 19:28
Gudiwning
Obserwuj wątek
    • Gość: aem Re: Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i IP: *.chello.pl 27.05.08, 19:34
      dziś wszyscy jesteśmy białorusinami :). nie ma to jak strzelić 3 bramki w meczu
      z Niemcami :)
      • errata21 tego nigdzie nie przeczytasz: 27.05.08, 20:00
        www.dziennik.pl/wydarzenia/article180139/Na_Blide_byly_mocne_dowody.html
        • Gość: As I skończymy triumfalnie na 1:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 22:09
          Tyle mamy ambicji. POdobno motywacji im brakuje bo gra o pietruszkę.
          Tymczasem rozgrywają między sobą piłkę w środku pola 20 podań na
          własnej połowie... Im się w piłkę nie chce grać, nie ma komu podać,
          bo się nie ruszają, nie szukają pozycji, nie ma ciągu na bramkę.
          Akcje Albańczyków są dynamiczniejsze, nawet jeśli są nieporadnie
          wykończone lub kończą się spalonymi. Widać już, że nasi max. wynik
          osiągnęli, 3 minuta gry i chwacit.
    • karol86 matilda 27.05.08, 19:36
      Matilda kojarzy mi sie przede wszystkim z czołgiem (i to kiepskim), wg mnie
      polka zdecydowanie wygrywa :)
      pl.wikipedia.org/wiki/Matilda_Mk_II
      • tw.zenek Re: matilda 27.05.08, 21:24
        karol86 napisał:

> Matilda kojarzy mi sie przede wszystkim z czołgiem (i to kiepskim), wg mnie
        > polka zdecydowanie wygrywa :)

A jednak Niemcy mieli przed nią respekt - przynajmniej w Afryce. :)
    • stern82 Roger Rogerem, Żuraw Żurawiem... 27.05.08, 19:38
      ...ale gdzie jest Ebi???
    • Gość: fabbianau la masakra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 19:48
      dzis o 13 wpadl leo by nas dobudzic. poczulem korki na tylku i krzyk dzis grasz
      kur.. no gram pomyslalem 1000 euro u buka na albe jak nic postawione :)nastepna
      czesc poranka standardowa, pozbierac puszki, powyganiac panienki, i znalesc
      gienia. Mus nie mus przebiezka po okolicznych lasach byla, gieniu lubi nature
      sie znalazl pod mostem, nieodlaczna puszka bro przy mordzie i belkot przez sen
      ze wygrywamy z Niemcami. Prorok jakis chyba. mi Gianni kazal twardo po ziemi
      stapac.....powiedzial ze zapite paly ( znaczy nas ) czekaja 3 mecze i to czas by
      kupic pamiatki do domu. Polecal Bentleya, trza sie szanowac w koncu. Wiec
      poszlismy poogladac auta w domach znaczy komisach nieopodal, przechwycilem tez
      standardowego tira fajek. Plus taki ze na jednej z bib znaczy treningow chlopaki
      wysprzedaly wszystko co sie dalo z gabinetu odnowy, przynajmniej sie miejsce na
      magazyn znalazlo. Ja jebie po cholere mnie on na to boisko ciagnie, gienek
      wlasnie kega podmienia. Trza artka gdzies poszukac bo sa naprawde lepsze rzeczy
      do roboty niz bieganie za jakimis Ahmedami.
    • Gość: K komu kibicowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 19:50
      Ja od soboty kibicuje Ukrainie :D www.youtube.com/watch?v=P8FbpoSLk2E
    • Gość: pacior4 żaden z dublerów nie był rączy jak Jeleń IP: 212.76.37.* 27.05.08, 19:52
      ze sie tak wyrażę
    • Gość: paul25 Gdzie można obejrzeć ten mecz na necie na żywo? IP: *.w86-194.abo.wanadoo.fr 27.05.08, 19:54
      j.w.

Dzięki z góry

P.S. Jestem za granicą.
      • Gość: pako Re: Gdzie można obejrzeć ten mecz na necie na żyw IP: *.proxy.aol.com 27.05.08, 20:36
        www2.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=12873&part=sports
        Tutaj, musisz tylko wyszukac ktory kanal, ja ogladam na trzecim o
        ile sie nie myle :)
    • Gość: iwet21 No to do boju!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:06
      Żebyście chociaz remis mieli jak Niemcy!!!
    • Gość: liq Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i na.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:13
      rezerwowi: 1. Artur Boruc (bramkarz), 7. Euzebiusz Smolarek, 15. Michał Pazdan,
      19. Rafał Murawski, 21. Tomasz Zahorski, 24. Adam Kokoszka, 26. Marek Saganowski.

ze strony PZPN
    • Gość: Ziggy Nokia e90 IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.05.08, 20:17
      Nie wiedzialem, ze Nokia E90 robi tak słabe foty... ale i tak korespondent ma
      fajna machine, przynajmniej bedzie mial zajecie w czasie ziewania pomiedzy
      nieudolnymi podaniami :D
    • daniel.kaczynski Ostatnia szansa na przekonanie-tylko kogo i czym? 27.05.08, 20:18
      Niby ostatnia szansa na przekonanie, ale kto kogo czym i po co ma przekonywać?
      Na pewno nie chodzi tutaj o przekonywanie trenera, bo ten już dawno wie, kogo
      zabierze do Austrii (chwalił się przecież, że ma już skład na Niemców). Normalne
      przekonywać musieliby Wawrzyniak, Żurawski i Roger.
      Wychodzi na to, że ten sparing jest po to, aby przekonać kibiców, że Leo zrobił
      dobrze nie sprawdzając i/lun odrzucając kilku dobrych zawodników oraz
      przekonywać będą zawodnicy, że potrafią w ogóle grać w piłkę na poprawnym poziomie.
    • Gość: pablo Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i na.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:18
      Co robi w bramce bywalec trybun Fabiański ?
      • Gość: k ^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:23
        To samo co robił Kuszczak wczoraj, ogrywa sie.
    • Gość: eve Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i na.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:29
      czy mi się wydaje czy Niemcy i Białorusini mieli białe i czerwone koszulki?
      Czyżby tamten mecz miał z naszym więcej związków?
    • Gość: Analityk Re: Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.05.08, 20:30
      Roger spiewa hymn ! :D
    • Gość: pops Wawrzyniak IP: *.chello.pl 27.05.08, 20:31
      Wawrzyniak wygląda jakby mu ktoś głowę helem napompował...
    • Gość: Jastrząb Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i na.. IP: *.chello.pl 27.05.08, 20:31
      Do redakcji: Czy Michał Pol sprawdził zgodność numerów albańskich piłkarzy z
      rzeczywistością?
    • Gość: asga To juz nowa swiecka tradycja, IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.08, 20:35
      by strzelac Albanczykom gola w 1min, ostatnio tez tak bylo, ale nie pamietam
      strzelca :)
    • Gość: Dżast Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i na.. IP: *.e-wro.net.pl 27.05.08, 20:36
      Czyżby Jasiu Rogerski miał asyste, czy mi sie tylko wydawało?
      • Gość: nie nie Re: Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:37
        Nie miał, uchylił się w porę :)
        • Gość: Dżast Re: Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i IP: *.e-wro.net.pl 27.05.08, 20:49
          Przynajmniej dobra decyzja- zawsze coś :) Chociaż teraz zmarnował 100% szansę.
          Niby Albański obrońca trącił piłkę, ale jednak Roger powinien to strzelić
      • Gość: zgoda Re: Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i IP: *.e-wro.net.pl 27.05.08, 20:43
        a pamiętam, jak niektorzy na niego pluli podczas ostatnich meczy towarzyskich. szczegolnie na tym portalu - urządzajac sobie (z podpuszczenia Panów Zczuba) "udaną" zabawę.
        a można chyba normalniej... (?)

• Gość: Kaspar Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i na.. IP: *.acn.waw.pl 27.05.08, 20:40
      Wczoraj czekałem na bramkę 83 minuty, dzisiaj na chwilę poszedłem do łazienki...
      Cholerne orzełki.
      • Gość: torwart88 Re: Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:44
        Pojawił się przebłysk nadzeji, malutki promyczek, że nie będzie
        totalnej kompromitacji...
    • Gość: fazik 8 minuta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:44
      czy ktoś policzył ile podań wykonali Polacy w 8 minucie ??
      jeszcze czegoś takiego nie widziałem
    • Gość: Stary.Virus Bimber na Zielonym Przyladku IP: *.hsd1.ca.comcast.net 27.05.08, 20:44
      Tak sie robi bimber "Grogue" na Wyspach Zielonego Przyladka..
      Nie pilem ... nie bylo szklanek
    • Gość: Lukasz Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i na.. IP: *.hsd1.il.comcast.net 27.05.08, 20:52
      Oj Jasiu Roger PILKA ZESZLA MU PO NODZE !!!
      • Gość: Dżast Re: Ostatnia szansa na przekonanie Leo Z czuba i IP: *.e-wro.net.pl 27.05.08, 21:00
        No bo zeszła. Miał prawo tego nie trafić.
    • Gość: Anty Roger Troche obiektywizmu klakierzy Łogeła IP: *.ghnet.pl 27.05.08, 20:54
      ".... do Rogera. Pomocnik Legii nie trafia, ale wcześniej obrońca trącił piłkę."
      Ta trącił - jasne.
    • Gość: wujek dobra rada oj roger, z 6-ciu metrów na pustą bramę IP: *.centertel.pl 27.05.08, 20:55
      to brazylijczyk powinien zewnętrzną częścią wątroby strzelić.
      jeszcze jedno takie zagranie i doczekasz się postulatu z trybun o treści :
      żadnych łodzełów i łodełyków
      a także juskowiaków na stanowisku komemtatołskim.
      niech nie bulgocze.
      • Gość: querdemole Re: oj roger, z 6-ciu metrów na pustą bramę IP: *.proxy.aol.com 27.05.08, 21:22
        Gość portalu: wujek dobra rada napisał(a):

> to brazylijczyk powinien zewnętrzną częścią wątroby strzelić.
        > jeszcze jedno takie zagranie i doczekasz się postulatu z trybun o
        treści :
        > żadnych łodzełów i łodełyków
        > a także juskowiaków na stanowisku komemtatołskim.
        > niech nie bulgocze.

Bujaj sie mal po okulary jak niedowidzisz co sie na boisku dzieje :)
        • Gość: wdr Re: oj roger, z 6-ciu metrów na pustą bramę IP: *.centertel.pl 27.05.08, 22:36
          a co się działo na boisku, bo zdrzemnąłem się ok. 65 minuty.
          u mnie w snach było fajnie, a co z meczem ?
          ktoś wygrał ?
          łodzeł nadal jest polakiem ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka