Gość: tolep IP: *.gprs.plus.pl 29.05.08, 17:14 Zydorowicz wróć! -- notatki.tolep.info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kck Re: Jak oni się zmieniają: Roman Kosecki IP: 213.92.149.* 29.05.08, 18:27 Jesli ktos tu jest zenujacy to osoba piszaca ten artykul. Nie mozna napisac, ze kariera Koseckiego w reprezentacji byla zenujaca. Gral w niej dlugo, byl jedna z kluczowych postaci. Ze nie bylo awansow? Co jak co, ale gdyby przeniesc Koseckiego z tamtych lat do obecnych to, czy redaktorek tego chce czy nie, Kosecki bylby czolowa postacia tej reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lamer Re: Jak oni się zmieniają: Roman Kosecki IP: *.force9.co.uk 29.05.08, 21:16 gdyby przeniesc > Koseckiego z tamtych lat do obecnych to, czy redaktorek tego chce czy nie, > Kosecki bylby czolowa postacia tej reprezentacji. NO JEST TAKI DISCLAIMER W TEKSCIE I NA TYM OPIERA SIE CALY ARTYKUL. PRZECZYTAJ, ZROZUM, PYSKUJ - W TAKIEJ KOLEJNOSCI WLASNIE ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Re: Jak oni się zmieniają: Roman Kosecki IP: 213.92.149.* 30.05.08, 15:08 No to powiedz mi jak ten naglowek ma sie do jego rzekomej 'zenujacej kariery w rperezentacji'? Artykul jest niespojny. Ktos sie nad nim za dlugo nie zastanawial i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: Jak oni się zmieniają: Roman Kosecki IP: *.cust.tele2.pl 01.06.08, 14:23 No i po co się tak żołądkujesz? Osiągnął coś w reprezentacji czy nie? Nie osiągnął, więcej, wraz z równie nieudacznymi kolegami zepchnął reprezentację prawie do poziomu Mołdawii czy San Marino (niewiele brakowało, vide mecz w Łodzi). Romuś w tych wszystkich interesujących działaniach maczał palce i spartaczył mi całe lata mego kibicowskiego dzieciństwa. I g... mnie obchodzi, czy strzelił gola dla jakiejś Osasuny czy nie. Nie życzę też sobie, żeby recenzował w TV czy gdziekolwiek poczynania Żurawskiego, Krzynówka czy Bąka- dzięki nim przeżyłem kilka niezapomnianych momentów i finały wielkich imprez. A Romuś Kosecki to Polska - Norwegia 0:3, Polska- Holandia 1:3, Anglia- Polska 3:0, Polska- Szwecja 0:2, Słowacja- Polska 4:1...Mam wymieniać dalej? Lista dokonań kapitana Romana i jego wesołej ekipy jest dłuższa Odpowiedz Link Zgłoś