Dodaj do ulubionych

Jak oni się zmieniają: Roman Kosecki

IP: *.gprs.plus.pl 29.05.08, 17:14
Zydorowicz wróć!

--
notatki.tolep.info
Obserwuj wątek
    • Gość: kck Re: Jak oni się zmieniają: Roman Kosecki IP: 213.92.149.* 29.05.08, 18:27
      Jesli ktos tu jest zenujacy to osoba piszaca ten artykul. Nie mozna napisac, ze
      kariera Koseckiego w reprezentacji byla zenujaca. Gral w niej dlugo, byl jedna z
      kluczowych postaci. Ze nie bylo awansow? Co jak co, ale gdyby przeniesc
      Koseckiego z tamtych lat do obecnych to, czy redaktorek tego chce czy nie,
      Kosecki bylby czolowa postacia tej reprezentacji.
      • Gość: Lamer Re: Jak oni się zmieniają: Roman Kosecki IP: *.force9.co.uk 29.05.08, 21:16
        gdyby przeniesc
        > Koseckiego z tamtych lat do obecnych to, czy redaktorek tego chce
        czy nie,
        > Kosecki bylby czolowa postacia tej reprezentacji.

NO JEST TAKI DISCLAIMER W TEKSCIE I NA TYM OPIERA SIE CALY ARTYKUL.
        PRZECZYTAJ, ZROZUM, PYSKUJ - W TAKIEJ KOLEJNOSCI WLASNIE ;-)
        • Gość: kck Re: Jak oni się zmieniają: Roman Kosecki IP: 213.92.149.* 30.05.08, 15:08
          No to powiedz mi jak ten naglowek ma sie do jego rzekomej 'zenujacej kariery w
          rperezentacji'? Artykul jest niespojny. Ktos sie nad nim za dlugo nie
          zastanawial i tyle.
          • Gość: true Re: Jak oni się zmieniają: Roman Kosecki IP: *.cust.tele2.pl 01.06.08, 14:23
            No i po co się tak żołądkujesz? Osiągnął coś w reprezentacji czy nie? Nie
            osiągnął, więcej, wraz z równie nieudacznymi kolegami zepchnął reprezentację
            prawie do poziomu Mołdawii czy San Marino (niewiele brakowało, vide mecz w
            Łodzi). Romuś w tych wszystkich interesujących działaniach maczał palce i
            spartaczył mi całe lata mego kibicowskiego dzieciństwa. I g... mnie obchodzi,
            czy strzelił gola dla jakiejś Osasuny czy nie. Nie życzę też sobie, żeby
            recenzował w TV czy gdziekolwiek poczynania Żurawskiego, Krzynówka czy Bąka-
            dzięki nim przeżyłem kilka niezapomnianych momentów i finały wielkich imprez. A
            Romuś Kosecki to Polska - Norwegia 0:3, Polska- Holandia 1:3, Anglia- Polska
            3:0, Polska- Szwecja 0:2, Słowacja- Polska 4:1...Mam wymieniać dalej? Lista
            dokonań kapitana Romana i jego wesołej ekipy jest dłuższa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka