Gość: maxx IP: *.telpol.net.pl 04.06.08, 10:11 Tomaszewski to zakompleksiony wiecznie spocony frustrat,rzygać mi się chce jak czytam jego komentarze a ogladać go nie mam siły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fatality Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.e-wro.net.pl 04.06.08, 10:18 grubas jeszcze wszystko odszczeka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubic Tomaszewski ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 19:43 Roger może złym piłkarzem nie jest, ale do Ballacka mu tak daleko jak stąd na Mars. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Dolas Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.08, 10:18 Tego Tomaszewskiego to juz słuchac sie nie da. Zamiast ciągle krytykowac, wez sie Pan za jakąś robote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabaku.no.gaara Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: 195.20.110.* 04.06.08, 10:32 Kiedy tego kretyna przestana nazywac legendarnym bramkarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerofiejew Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.am.gdynia.pl 04.06.08, 10:36 Roger powinien czuc sie gorszy od kazdego z reprezentacji Niemiec a do Balacka to juz nie powinnien nawet podchodzic w porowananiach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qron Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.INTELINK.pl 04.06.08, 10:45 nie znosze tomaszewskiego ale w tym przypadku ciezko sie z nim nie zgodzic. w ogole to jakas glupota z tym obywatelstwem i powolaniem pana rogera na euro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arr Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 10:41 Nie porównujmy osiągnięć w pucharach i reprezentacji, tu Roger faktycznie nie może się równać z Ballackiem. Chodzi o 90 minut w Klagenfurcie i wykonanie poleceń Beenhakkera w ciągu meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne hahahahh IP: *.be.jnj.com 04.06.08, 10:51 Co jeszcze wymysli wyborcza zeby promowac Rogera ? Lepszy od Ballacka ? HAHAHAHHAHAHAHHAHA NO PROSZE WAS .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cofu Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 10:52 Tomaszewski to powinien wyemigrowac z Polski. Takich ludzi nam nie potzreba którzy tylko potrafią krytykować. Nie lubie tego gościa. On psuje cała atmosfere. Jest strasznie do polskiej piłki negatywnie nastawiony. Myśli że " zatrzymał Anglie" i to wystarczy żeby czuć sie leprzy od innych. Myśle ze jakby tomaszewski bronił w tych czasach to najwyzej w IV lidze. Dawniej piłki były wolniejsze niz teraz i bramkarze mieli dużo łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Czuba Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.zabrze.net.pl 04.06.08, 10:57 Wypowiedzi Tomaszewskiego są przewidywalne jak sracz dla hydraulika. Co by się nie działo, gdy widzę jego spasioną twarz (delikatnie rzecz ujmując) w telewizji to już wiem co powie. Zastanawiam się czy nie mógłby on zostać selekcjonerem naszej reprezentacji skoro tyle wie. Podejrzewam, że zblamowałby się bardziej niż Boniek. Ale wracając do meritum sprawy to i tak w niedzielę zobaczymy porównanie Ballacka z Rogerem (o ile ten ostatni zagra w naszych barwach). Na dzień dzisiejszy nie widzę jednak podstaw do tego by powiedzieć iż Roger jest podobnej klasy piłkarzem co Ballack (z całym szacunkiem dla możliwości Rogera). Chciałbym jednak by zagrał świetny mecz z Niemcami, miał dwie asysty i strzelił jedną bramkę. Tego mu szczerze życzę i za to trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Czuba Re: Tak!!! IP: *.zabrze.net.pl 04.06.08, 11:18 Zacny poziom dyskusji... Nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meesh Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.billbird.pl 04.06.08, 11:06 Rogera?! Raczej Mariusza Lewandowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tybald Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:21 Jasiu Rogerski w składzie zwyczajnie sie nie mieści. Zresztą bardzo dobrze. Nie ważne jak dobrym piłkarzem by był to jednak IMO nie zasłużył sobie na występ w pierwszym składzie. więcej na tybald.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka 04.06.08, 11:22 A maniery Tomaszewskiego bez zmian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .........z Chelsea powiedzial prawde, szkoda ze niemamy Laparta...... IP: *.bredband.comhem.se 04.06.08, 11:27 taki Lampart to by se poradzil z tym Ballackiem, on jest kompletnym pilkarzem, swietnym rozgrywajacym, ofensywnym, ale równoczesnie atletyczny i ostry w defensywie, umie grac tez glowa, no i poteznie strzela z 25 metrów.. Lampart + Rasiak... zamiast Guerreiro + Pazdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teemoor Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.so.lublin.pl 04.06.08, 11:29 przepraszam a kim jest ten Jan Tomaszewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gneg Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:33 Jak to kim? To legenda polskiej bramki :D lepszego nie było, nie ma i nie będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus46 Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka 04.06.08, 11:33 Mam wielka prośbe do wszystkich redakcji.Mianowice chodzi mi o to, żeby Jan Tomaszewski juz nigdy nie zawierał głosu w wywiadach bo to co on mówi na temat innych jest żenująco smieszne i czytać się nie chce to co on ma do powiedzenia.Pozdrawiam wszystkie redakcje.Jan Tomaszewski to dno i hańba wszystkich polaków,do Jana T.Zastanów sie chłopie co ty gadasz i najlepiej utnij sobie język. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epkaaaaaaaa Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 17:24 zgadzam sie w 100%. Pan Jan umie tylko zmieszać człowieka z błotem...taka jest prawda. wstyd mi za pana i za pana zenujace teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 18:16 Zgadzam sie w 100 % z wypowiedzią mego poprzednika ! Tomaszewskiego czasy dawno przemineły wiec niech staruszek doczeka spokojnego końca życia nie udzielając się w sprawy o których nie ma już pojęcia . Dzisiejsza piłka różni sie od tej w czasach Jana T. jest w niej o wiele więcej techniki a roger to zawodnik który posiada technikę która jest nam potrzebna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 20:44 popieram...i prosze aby nie zawierac jego wywodów ponieważ jest hamski i nieprzyjemny..jeżeli bedziecie dalej go cytować to stracicie czytelników tak jak np. interia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omegaxx Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:34 ... ja nie wiem po co redaktorzy wogóle cytują Tomaszewskiego, wogóle nie rozmuiem co robią byli zawdodnicy w kadrach trnerskich lub opiniotówrczych. Przecież to ludzie którzy całe życie kopali piłkę kosztem szkół... Nie znają sie na nowej roli, a cała ich wiedza na temat zarządzania w sporcie opiera sie na "Piłkarskim pokerze". Moim zdaniem kryzys polskiej piłki to brak profesjonalnej kadry szkoleniowej i zarządczej co zresztą Benchaker udowadnia im na każdym kroku swoją pracą i wynikami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzida Wstyd Panie Tomaszewski IP: *.centertel.pl 04.06.08, 11:38 Tomaszewskiego porównałbym do Leppera polskiej polityki, albo do Pana Palikota. Nawet piłka nożna ma "swojego Leppera, czy Palikota", z przykrością czyta się komentarze tego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewfan Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: 212.244.154.* 04.06.08, 11:38 nie jestem fanem Tomaszewskiego, ale akurat w tym porównaniu niewiele się pomylił... Odpowiedz Link Zgłoś
daelek Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka 04.06.08, 11:41 no tak, bo ballack to cud życia, nie? weź się fanie widzewa czasem zastanów, użyj głowy nie tylko do 'walenia z baśki' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 14:13 Człowieku, gdyby Roger gał jak Ballack, grałby dzisiaj w Legii??... Niesądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Czuba Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.zabrze.net.pl 04.06.08, 11:47 No nie, porównanie jest bardzo w stylu Tomaszewskiego, czyli malownicze ale i bezczelne. Nie podoba mi się sposób formułowania myśli przez Pana T. (zakładam, że czasem myśli, choć to może zbyt ryzykowne) ale jeżeli chodzi o porównanie Rogera i Ballacka to nie ma co się tu specjalnie podniecać. Roger do tej pory nic nie osiągnął gra w przeciętnym klubie w przeciętnej lidze. Ballack to gracz światowego formatu co by o nim nie mówić. Mój kumpel to trafnie skomentował: "ale Roger napisał, że nie czuje się gorszy od Ballacka, ja też się nie czuję gorszy od Ronaldo, szczególnie po pierwszym piwie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scooby13 Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.cust.tele2.se 04.06.08, 11:47 Panie Tomaszewski - czym skorupka za mlodu na siaknie tym na starosc smierdzi. Nakarmili Pana w kasynie MO zarciem bez IQ oraz pelnym chamstwa, to teraz widac tego rezultaty. Nawet gdy Roger nie jest w Pana oczach wartosciowym reprezentantem, to nic nie upowaznia Pana do takich publicznych komentarzy, a jezeli juz sie pan odwazyl, to tylko mozna stwierdzic zes Pan burak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki_i Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:52 Tomaszewski...zejdz już ze sceny i przestań pierdoły opowiadac....idz lepiej sie zakop bo jak slysze i widze co opowiadasz za bajeczki i swoje marudzenia to az krew zalewa nie tylko mnie ale wszystkich kibicow Reprezentacji polski...ZRÓB COŚ DLA NAS I NARODU...SPADAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIUNIA Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:55 sZCZERA PRAWDA LUKI_I .......SSSSSSSPPPPPAAAADDDDAAAJJJJ Jasiu na drzewo banany prostowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
sc0rp no nie wytrzymam... 04.06.08, 11:53 ...Czy nie mozna zamknac Tomaszewskiego, Laty, Swierczewskiego itp. bucow w jakims lochu na czas przygotowania do euro i w czasie euro. Apeluje do mediow w szczegolnosci do gazety aby przestali cytowac ty debili, kogo obchodzi co oni maja do poweidzenia ja na linki podpisane "Tomaszewski: ...." nie klikam to wklejacie fragmenty w wypowiedzi innych osob. Na litosc boska przeciez to wola o pomste do nieba. Koles mial 1 farta w zyciu ze angielscy napastnicy grali najgorszy mecz zycia i teraz uwaza sie za super hero, co tomaszewski jest wart pokazal z dwoma meczami z niemcami dla przypomnienia 1:3 w debiucie i w polfinale MS 0:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek9989 Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.um.konet.pl 04.06.08, 12:07 Oczywiście. Najlepszy i najmądrzejszy jest oczywiście Pajac jan Tomaszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Roger" Tomaszewski IP: *.oborniki.net 04.06.08, 12:21 Pan Tomaszewski daje wiele opini błednych i dlatego znów się myli ROGER to dobry gracz bo gdyby tak nie było to LEO znakomity trener nie wybrał go do gry na EURO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasne Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.gprs.plus.pl 04.06.08, 13:07 No cóż każdy ma swoje zdanie... Ja tam myśle że Guerreiro ciężko porównywać do Ballacka, ale to porównanie krzesła elektrycznego do tronu to mocna przesada. Co najwyżej można by się pokusić o coś w stylu skali porównawczej 4,5 do 5 dla Ballacka. A jeśli chodzi o tron to przecież można podpiłować jedną noge i jeśli usiądzie na nim za duży ciężar nawet tron sie połamie.(jeżeli Niemcy oparliby) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.gemini.net.pl 04.06.08, 13:13 a to skromne rodżeżysko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 też mam dośc tego pajaca IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.08, 13:16 Ile jest osob na świecie, których wypoeiwdz mozna zamiescic pod takim artykulem? dlaczego znow wybieracie tego ultrabuca? Co to kogo obchodzi w którą strone bedzie teraz szczekał? Nie życzę sobie wypowiedzi tego łacha co chwila w jakimś artykule. Jego dni już minęły niech wraca do swojej nory i siedzi cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 Re: też mam dośc tego pajaca IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.08, 13:16 *wypowiedź - sorki za literówke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totek Panie pajacu ! Zgaś się. IP: *.dynamic-dialup.coretel.net 04.06.08, 13:40 Woda i pustka opanowała pański mózg. W swojej marierze najlepiej wyszedł pan przy dmuchaniu balonika, bo edobrzy bramkarze potrafią obroniać po trzy jedenastki w jednym meczu. Odpowiedz Link Zgłoś