Dodaj do ulubionych

Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka

IP: *.telpol.net.pl 04.06.08, 10:11
Tomaszewski to zakompleksiony wiecznie spocony frustrat,rzygać mi
się chce jak czytam jego komentarze a ogladać go nie mam siły
Obserwuj wątek
    • Gość: fatality Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.e-wro.net.pl 04.06.08, 10:18
      grubas jeszcze wszystko odszczeka..
      • Gość: kubic Tomaszewski ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 19:43
        Roger może złym piłkarzem nie jest, ale do Ballacka mu tak daleko
        jak stąd na Mars.
    • Gość: Franek Dolas Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.08, 10:18
      Tego Tomaszewskiego to juz słuchac sie nie da. Zamiast ciągle
      krytykowac, wez sie Pan za jakąś robote.
      • Gość: sabaku.no.gaara Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: 195.20.110.* 04.06.08, 10:32
        Kiedy tego kretyna przestana nazywac legendarnym bramkarzem?
    • Gość: Jerofiejew Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.am.gdynia.pl 04.06.08, 10:36
      Roger powinien czuc sie gorszy od kazdego z reprezentacji Niemiec a
      do Balacka to juz nie powinnien nawet podchodzic w porowananiach!
      • Gość: qron Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.INTELINK.pl 04.06.08, 10:45
        nie znosze tomaszewskiego ale w tym przypadku ciezko sie z nim nie zgodzic. w
        ogole to jakas glupota z tym obywatelstwem i powolaniem pana rogera na euro...
    • Gość: Arr Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 10:41
      Nie porównujmy osiągnięć w pucharach i reprezentacji, tu Roger faktycznie nie
      może się równać z Ballackiem. Chodzi o 90 minut w Klagenfurcie i wykonanie
      poleceń Beenhakkera w ciągu meczu.
      • Gość: jasne hahahahh IP: *.be.jnj.com 04.06.08, 10:51
        Co jeszcze wymysli wyborcza zeby promowac Rogera ? Lepszy od
        Ballacka ? HAHAHAHHAHAHAHHAHA NO PROSZE WAS ..........
    • Gość: cofu Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 10:52
      Tomaszewski to powinien wyemigrowac z Polski. Takich ludzi nam nie potzreba
      którzy tylko potrafią krytykować. Nie lubie tego gościa. On psuje cała
      atmosfere. Jest strasznie do polskiej piłki negatywnie nastawiony. Myśli że "
      zatrzymał Anglie" i to wystarczy żeby czuć sie leprzy od innych. Myśle ze
      jakby tomaszewski bronił w tych czasach to najwyzej w IV lidze. Dawniej piłki
      były wolniejsze niz teraz i bramkarze mieli dużo łatwiej.
    • Gość: Przemek Czuba Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.zabrze.net.pl 04.06.08, 10:57
      Wypowiedzi Tomaszewskiego są przewidywalne jak sracz dla hydraulika. Co by się
      nie działo, gdy widzę jego spasioną twarz (delikatnie rzecz ujmując) w telewizji
      to już wiem co powie. Zastanawiam się czy nie mógłby on zostać selekcjonerem
      naszej reprezentacji skoro tyle wie. Podejrzewam, że zblamowałby się bardziej
      niż Boniek. Ale wracając do meritum sprawy to i tak w niedzielę zobaczymy
      porównanie Ballacka z Rogerem (o ile ten ostatni zagra w naszych barwach). Na
      dzień dzisiejszy nie widzę jednak podstaw do tego by powiedzieć iż Roger jest
      podobnej klasy piłkarzem co Ballack (z całym szacunkiem dla możliwości Rogera).
      Chciałbym jednak by zagrał świetny mecz z Niemcami, miał dwie asysty i strzelił
      jedną bramkę. Tego mu szczerze życzę i za to trzymam kciuki!
    • Gość: iwet21 [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Przemek Czuba Re: Tak!!! IP: *.zabrze.net.pl 04.06.08, 11:18
        Zacny poziom dyskusji... Nie ma co.
    • Gość: Meesh Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.billbird.pl 04.06.08, 11:06
      Rogera?! Raczej Mariusza Lewandowskiego...
    • Gość: Tybald Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:21
      Jasiu Rogerski w składzie zwyczajnie sie nie mieści. Zresztą bardzo dobrze. Nie ważne jak dobrym piłkarzem by był to jednak IMO nie zasłużył sobie na występ w pierwszym składzie. więcej na
      tybald.blox.pl
    • ksks3 Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka 04.06.08, 11:22
      A maniery Tomaszewskiego bez zmian
      • Gość: .........z Chelsea powiedzial prawde, szkoda ze niemamy Laparta...... IP: *.bredband.comhem.se 04.06.08, 11:27
        taki Lampart to by se poradzil z tym Ballackiem, on jest kompletnym
        pilkarzem, swietnym rozgrywajacym, ofensywnym, ale równoczesnie
        atletyczny i ostry w defensywie, umie grac tez glowa, no i poteznie
        strzela z 25 metrów..
        Lampart + Rasiak... zamiast Guerreiro + Pazdan
    • Gość: teemoor Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.so.lublin.pl 04.06.08, 11:29
      przepraszam a kim jest ten Jan Tomaszewski
      • Gość: Gneg Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:33
        Jak to kim? To legenda polskiej bramki :D lepszego nie było, nie ma i nie będzie ;)
    • hubertus46 Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka 04.06.08, 11:33
      Mam wielka prośbe do wszystkich redakcji.Mianowice chodzi mi o to, żeby Jan
      Tomaszewski juz nigdy nie zawierał głosu w wywiadach bo to co on mówi na temat
      innych jest żenująco smieszne i czytać się nie chce to co on ma do
      powiedzenia.Pozdrawiam wszystkie redakcje.Jan Tomaszewski to dno i hańba
      wszystkich polaków,do Jana T.Zastanów sie chłopie co ty gadasz i najlepiej
      utnij sobie język.
      • Gość: epkaaaaaaaa Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 17:24
        zgadzam sie w 100%. Pan Jan umie tylko zmieszać człowieka z błotem...taka jest
        prawda. wstyd mi za pana i za pana zenujace teksty.
      • Gość: Lopez Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 18:16
        Zgadzam sie w 100 % z wypowiedzią mego poprzednika ! Tomaszewskiego czasy dawno
        przemineły wiec niech staruszek doczeka spokojnego końca życia nie udzielając
        się w sprawy o których nie ma już pojęcia . Dzisiejsza piłka różni sie od tej w
        czasach Jana T. jest w niej o wiele więcej techniki a roger to zawodnik który
        posiada technikę która jest nam potrzebna ...
      • Gość: lol Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 20:44
        popieram...i prosze aby nie zawierac jego wywodów ponieważ jest hamski i nieprzyjemny..jeżeli bedziecie dalej go cytować to stracicie czytelników tak jak np. interia...
    • Gość: omegaxx Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:34
      ... ja nie wiem po co redaktorzy wogóle cytują Tomaszewskiego,
      wogóle nie rozmuiem co robią byli zawdodnicy w kadrach trnerskich
      lub opiniotówrczych. Przecież to ludzie którzy całe życie kopali
      piłkę kosztem szkół... Nie znają sie na nowej roli, a cała ich
      wiedza na temat zarządzania w sporcie opiera sie na "Piłkarskim
      pokerze". Moim zdaniem kryzys polskiej piłki to brak profesjonalnej
      kadry szkoleniowej i zarządczej co zresztą Benchaker udowadnia im na
      każdym kroku swoją pracą i wynikami.
    • Gość: dzida Wstyd Panie Tomaszewski IP: *.centertel.pl 04.06.08, 11:38
      Tomaszewskiego porównałbym do Leppera polskiej polityki, albo do Pana Palikota. Nawet piłka nożna ma "swojego Leppera, czy Palikota", z przykrością czyta się komentarze tego człowieka
    • Gość: widzewfan Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: 212.244.154.* 04.06.08, 11:38
      nie jestem fanem Tomaszewskiego, ale akurat w tym porównaniu
      niewiele się pomylił...
      • daelek Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka 04.06.08, 11:41
        no tak, bo ballack to cud życia, nie? weź się fanie widzewa czasem zastanów,
        użyj głowy nie tylko do 'walenia z baśki'
        • Gość: Patriota Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 14:13
          Człowieku, gdyby Roger gał jak Ballack, grałby dzisiaj w Legii??... Niesądze
      • Gość: Przemek Czuba Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.zabrze.net.pl 04.06.08, 11:47
        No nie, porównanie jest bardzo w stylu Tomaszewskiego, czyli malownicze ale i
        bezczelne. Nie podoba mi się sposób formułowania myśli przez Pana T. (zakładam,
        że czasem myśli, choć to może zbyt ryzykowne) ale jeżeli chodzi o porównanie
        Rogera i Ballacka to nie ma co się tu specjalnie podniecać. Roger do tej pory
        nic nie osiągnął gra w przeciętnym klubie w przeciętnej lidze. Ballack to gracz
        światowego formatu co by o nim nie mówić. Mój kumpel to trafnie skomentował:
        "ale Roger napisał, że nie czuje się gorszy od Ballacka, ja też się nie czuję
        gorszy od Ronaldo, szczególnie po pierwszym piwie".
    • Gość: scooby13 Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.cust.tele2.se 04.06.08, 11:47
      Panie Tomaszewski - czym skorupka za mlodu na siaknie tym na starosc
      smierdzi. Nakarmili Pana w kasynie MO zarciem bez IQ oraz pelnym
      chamstwa, to teraz widac tego rezultaty. Nawet gdy Roger nie jest w
      Pana oczach wartosciowym reprezentantem, to nic nie upowaznia Pana
      do takich publicznych komentarzy, a jezeli juz sie pan odwazyl, to
      tylko mozna stwierdzic zes Pan burak.
    • Gość: luki_i Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:52
      Tomaszewski...zejdz już ze sceny i przestań pierdoły
      opowiadac....idz lepiej sie zakop bo jak slysze i widze co
      opowiadasz za bajeczki i swoje marudzenia to az krew zalewa nie
      tylko mnie ale wszystkich kibicow Reprezentacji polski...ZRÓB COŚ
      DLA NAS I NARODU...SPADAJ
      • Gość: ASIUNIA Re: Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:55
        sZCZERA PRAWDA LUKI_I .......SSSSSSSPPPPPAAAADDDDAAAJJJJ Jasiu na
        drzewo banany prostowac....
    • sc0rp no nie wytrzymam... 04.06.08, 11:53
      ...Czy nie mozna zamknac Tomaszewskiego, Laty, Swierczewskiego itp. bucow w
      jakims lochu na czas przygotowania do euro i w czasie euro.

Apeluje do mediow w szczegolnosci do gazety aby przestali cytowac ty debili,
      kogo obchodzi co oni maja do poweidzenia ja na linki podpisane "Tomaszewski:
      ...." nie klikam to wklejacie fragmenty w wypowiedzi innych osob. Na litosc
      boska przeciez to wola o pomste do nieba. Koles mial 1 farta w zyciu ze
      angielscy napastnicy grali najgorszy mecz zycia i teraz uwaza sie za super hero,
      co tomaszewski jest wart pokazal z dwoma meczami z niemcami dla przypomnienia
      1:3 w debiucie i w polfinale MS 0:1
    • Gość: maciek9989 Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.um.konet.pl 04.06.08, 12:07
      Oczywiście. Najlepszy i najmądrzejszy jest oczywiście Pajac jan Tomaszewski.
    • Gość: "Roger" Tomaszewski IP: *.oborniki.net 04.06.08, 12:21
      Pan Tomaszewski daje wiele opini błednych i dlatego znów się myli ROGER to
      dobry gracz bo gdyby tak nie było to LEO znakomity trener nie wybrał go do gry
      na EURO.
    • Gość: jasne Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.gprs.plus.pl 04.06.08, 13:07
      No cóż każdy ma swoje zdanie...
      Ja tam myśle że Guerreiro ciężko porównywać do Ballacka, ale to porównanie
      krzesła elektrycznego do tronu to mocna przesada.
      Co najwyżej można by się pokusić o coś w stylu skali porównawczej
      4,5 do 5 dla Ballacka. A jeśli chodzi o tron to przecież można podpiłować
      jedną noge i jeśli usiądzie na nim za duży ciężar nawet tron sie
      połamie.(jeżeli Niemcy oparliby)

• Gość: ja Roger: Nie jestem gorszy od Ballacka IP: *.gemini.net.pl 04.06.08, 13:13
      a to skromne rodżeżysko....
    • Gość: hakon666 też mam dośc tego pajaca IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.08, 13:16
      Ile jest osob na świecie, których wypoeiwdz mozna zamiescic pod takim artykulem? dlaczego znow wybieracie tego ultrabuca? Co to kogo obchodzi w którą strone bedzie teraz szczekał? Nie życzę sobie wypowiedzi tego łacha co chwila w jakimś artykule. Jego dni już minęły niech wraca do swojej nory i siedzi cicho.
      • Gość: hakon666 Re: też mam dośc tego pajaca IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.08, 13:16
        *wypowiedź - sorki za literówke
    • Gość: totek Panie pajacu ! Zgaś się. IP: *.dynamic-dialup.coretel.net 04.06.08, 13:40
      Woda i pustka opanowała pański mózg. W swojej marierze najlepiej wyszedł pan
      przy dmuchaniu balonika, bo edobrzy bramkarze potrafią obroniać po trzy
      jedenastki w jednym meczu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka