Dodaj do ulubionych

Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacja

IP: *.spray.pl 08.06.08, 12:09
dobre dobre, niespodzianka murowana
Obserwuj wątek
    • Gość: hamsi Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 08.06.08, 12:24
      Austriaczka ładniejsza? Końskie odbarwione zęby z pewnością dodają jej uroku. Ślepaki
    • Gość: freud Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj IP: *.spray.pl 08.06.08, 12:25
      to papiez psychologii;) wiec raczej nikt mu by sie nie rownal. on wymyslil ten caly cyrk.
    • el_kooba Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj 08.06.08, 12:42
      Jeśli chodzi o dziewczyny, to ja wolę Chorwatkę, mam słabość do brunetek ;)
    • rybieudka Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj 08.06.08, 12:42
      W kategorii Miss ZDECYDOWANIE wygrywa Chorwatka... oj Panowie, postarajcie się bardziej;)
    • Gość: dwoogee Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 12:48
      dotychczas wasze poprzdnie konfrontacje na przedpolu znlazly odzwieciedlenie w wyniku meczu wiec faktycznie może być niespodzianka, zróbcie jeszcze zdecydowanie nieobiektywna konfrontacje na przedpolu Polska-Niemcy w której rozniesiemy niemców
    • Gość: Cebek Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 12:49
      Chorwatka zdecydowanie wygrywa - bardziej naturalna i nie umalowana jak lafirynda. Co do pączków, to te austriackie jakoś przypominają mi kupę...
    • Gość: Abok Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj IP: *.elsat.net.pl 08.06.08, 13:06
      No nie wiem co do tej Chorwatki. Ja nie uważam żeby Austriaczka miała końskie zęby albo żeby wyglądała jak lafirynda :| Chorwatka nie pokazuje zębów i zdjęcie jest zrobione z dalsza :P Obie są ładne na równi, tu bym dał idealny remis.
    • el_kooba Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj 08.06.08, 14:11
      08.06.08, 12:49
      Gość: Cebek
      [...] Co do pączków, to te austriackie jakoś przypominają mi kupę...

Faktycznie, zwłaszcza ten z prawej, najciemniejszy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka