Gość: DOSADNY Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek... IP: *.chello.pl 17.06.08, 01:26 .. to wszystko nie przypadek: 30 min. przeciętna Austria stawia nas pod ścianę 30 min.!!! .... gramy bez składu i ładu, bez polotu! Smolarek po wejściu na boisko pokazał, że można walczyć! UWAŻAM, ŻE LEO POWINNIEN ODEJSC RAZEM Z LISTKIEWICZEM, KTÓRY POLSKĄ LIGĘ I POLSKĄ REPREZENTACJĘ DOPROWADZIŁ DO STANU BEZNADZIEJNOŚCI!!!! TO NIE SĘDZIEMU Z ANGLII POWINNO SIĘ GROZIĆ,ALE TYM BANDYTOM Z PZPN-U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ŁKS-Żydzew Re: Znakomita narodowa drużyna Chorwacji ! IP: *.magma-net.pl 17.06.08, 01:32 > UWAŻAM, ŻE LEO POWINNIEN ODEJSC RAZEM Z LISTKIEWICZEM, KTÓRY > POLSKĄ LIGĘ I POLSKĄ REPREZENTACJĘ DOPROWADZIŁ DO STANU > BEZNADZIEJNOŚCI!!!! > TO NIE SĘDZIEMU Z ANGLII POWINNO SIĘ GROZIĆ,ALE TYM BANDYTOM > Z PZPN-U > Tak jest. Powrót do narodowej drużyny i polskiego trenera. Chorwacja dała świetny przykład. Wyrzucamy kosmopolityczne media z Polski z GWnem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Znakomita narodowa drużyna Chorwacji ! 17.06.08, 10:20 pl.wikipedia.org/wiki/Eduardo_da_Silva - a to jest rdzenny Chorwat z Zagrzebia (tu wstaw ironikon dla co wiekszych tlumokow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ŁKS-Żydzew Re: Zawodników zmęczył holenderski instruktaż IP: *.magma-net.pl 17.06.08, 01:28 Każdego zmęczyłby stały wysiłek zrozumienia co mówi do niego trener. Panowie kibice, trener musi mówić językiem zrozumiałym dla zawodników. Inaczej nie spełni swojego zadania. Nie dajcie sobie mieszać w głowach kosmopolitycznym mediom i polskojęzycznym gazetom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Higgins Re: Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynów IP: *.compi.net.pl 17.06.08, 01:39 No, rzeczywiście - ci na których liczyliśmy kompletnie zawiedli :/ Na szczęście jede pewniak (Boruc) i jeden "rzutem an taśmę" pokazął,że costam potrafimy (wystarczy spoojrzeć na statystyki na strocne Castrola). Przynajmniej mamy dwóch piłkarzy światowej klasy. A Krzynówek judo wymiany. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek... IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.08, 01:40 jestem kibicem ale kibicem pragmatykiem wpracy tylko ja wytypowałem 0:2 dla niemców bo było oczywiste że przegramy po takich cienkich meczach jak z USA Macedonią czy Albanią. Nikt też nie zauważył słabych występów w eliminacjach Armenia Finlandia Serbia. Przed mistrzostwami powstała jakaś gigantyczno-idiotyczna wrzawai amok rozdmuchany przez media(duże pretensje należy mieć do redaktorów sportowych za beznadziejną wylewność)Nadal wierzę w Beenhakera bo właśnie on studził w czasie eliminmacji rozpalone łby co poniektórych a nasi raz wypadli dobrze raz źle.Czas na zmiany dekoracji ,muszą odejść starsi a trener może coś znajdzie z tej ligowej szarzyzny, może coś odłupie...Beenhaker nie zrobił błędu Janasa i wziął najbardziej doświadczonych.Nikt nie wiedział że go zawiodą że słabo zagrająOgólnie rzecz biorąc na taką ligę taka reprezentacja-cieszmy się tym co mamy i grajmy dalej.Nasze kluby jak zwykle nie przejdą do faz grupowych a wokół jak powiedział Boniek po meczu szaleje korupcjaJeśli chcecie szukać winnych to najpierw trzeba było na chłodno przetrawić stan naszej piłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoltar Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek... IP: *.cable.smsnet.pl 17.06.08, 01:52 Ja chce powiedziec tylko to ze nie rozumiem czemu polscy pilkarze w meczu z Croatia opadli w niezrozumialy dla mnie sposob z sil i oddali pilke Croatii (czyt. Chorwacji) przeciez w pierwszysch minutach po prostu "rzadzili" na boisku a pozniej stracili wladze;p to jest dla mni dziwne i niezrozumiale sam gralem w pilke i wiem jedno jesli ktos cie potrafi zdominowac na starcie ten cie tez zdominuje jesli opadasz z sil(mam na mysli sport glownie pilke nozna bez blednych interpretacji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zolti77 Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek.. IP: *.cable.smsnet.pl 17.06.08, 02:07 Proste jest jedno nasza reprezentacja nie byla gotowa na EURO2008 ani fizycznie ani psychicznie ale ze dostalismy "laske" przygotowania euro2008 w naszym kraju (min.) to nas jakos wcisneli do EURO2008, wszycho na ten temat bez postow plis i z gory thx ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zolti77 Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek.. IP: *.cable.smsnet.pl 17.06.08, 02:10 sry EURO2012*-poprawka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zolti77 Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek.. IP: *.cable.smsnet.pl 17.06.08, 02:16 a od Krzynowka to wy sie odpie..ie bo z tego co widzialem to gosc sie staral ale mu nie szlo wiec wnioch jest prosty i sympatyczny wrzuc na luz gosciu bo mozesz sie mylic przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek... IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.06.08, 03:19 no tak oceny paczac przez pryzmat polskiej ligi o procz Boruca podzielic od razu przez 2 a nic nie umniejszajac Borucowinaprawde wspaniala gra jak by byl to mecz wazny dla chorwatow to bramka byla by juz na poczatku niechcielirobic nam krzywdy oni te byli by zadowoleni eliminacja niemiec no ale nasi pseldo zawodnicy robili wszystko zeby tego meczu nie wygrac pomijajac Boruca i moze paru jeszcze no palcow u jednej reki by wystarczylo no gra wygladala bardzo wspaniale w naszym wykonaniu a moze uda mi sie kopnac pilke a gdzie ona poleci to niech sie martwia inni TO CO NASI POKAZALI TO KOMPLETNA ZENADA ALE ASPIRACJE WIELKIE DUZE PIENIADZE ZA NIC A DO KOPALNI NA 3 MIESIACE tylko za kazda tone wegla kubek wody i kromka chleba za 10 premia kaszanka Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek... 17.06.08, 05:05 Niech lechu kaczyński odznaczy tę "wielką" ekipę odznaczeniami państwowymi za wybitne osiągnięcia sportowe!! Wart Pac pałaca a pałac Paca!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek... IP: 195.200.212.* 17.06.08, 06:23 To może tych wyslijmy do Niemiec do Podolskiego a my dajmy paszporty jeszcze dziesiatce brazylijczyków i będzie dobry kompromis; my coś wygramy a i tamci będą dobrze grać. Krzynówek okulary sobie kupi i zobaczy w końcu gdzie bramka jest itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 06:49 Lewandowski 3+, a Dudka 2+? Czy was pogięło? Chyba odwrotnie?! Moim zdaniem to powinien być koniec kariery reprezentacyjnej tego lewusa. Nigdy nie byłem do niego przekonany tak na 100%, ale teraz mam 100% pewności - temu panu już dziękujemy! A jeśli znajdzie się ktoś na jego miejsce to Dudki też chętnie bym się pozbył. Odpowiedz Link Zgłoś
royalpalace Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek... 17.06.08, 07:28 Niestety tylko Artur Boruc gral i reprezentowal klase.Reszte zawodników mozna wymienic. www.hotelroyalpalace.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaw Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 07:33 Łobodziński 3? Przecież on nawet na 0 nie zasługuje... Fatalny zawodnik i to nie tylko w tym meczu ale już od jakiegoś czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petla1 Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek... IP: *.sdi.h-da.de 17.06.08, 07:48 Ciekawe, ze w Polsce tylko krytykuje sie Krzynowka, natomiast stacje zagraniczne uwazaja go za jednego z najlepszych na boisku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 07:50 Po co te oceny, wszyscy to miernoty poza Borucem. WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiz Alternatywny skład IP: *.074.c72.petrotel.pl 17.06.08, 08:07 Kibice! Czy mozecie sie pokusic o zmontowaniu skladu polskiej druzyny z pilkarzy ktorzy nie sa gwiazdorami. Moze lepiej wziac chlopakow z 2 ligi ktorzy chociaz wypluja pluca biegajac, skoro 1 sklad i tak daje d... Najlepszy byl Krzynowek po meczu gdy zarzucil mu dziennikarz nieudolnosc, obrazil sie prawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek... IP: *.gdynia.mm.pl 17.06.08, 08:14 a ja nie chcę, żeby reprezentowała mnie na arenie międzynarodowej taka drużyna! Dramat!!! Jak można tak słabo wykonywać swój zawód?... Mnie wywaliliby z roboty! Czy nie bylibyśmy w stanie w naszym kraju znaleźć 23 informatyków, marketingowców, kafelkarzy, hydraulików itd... którzy byliby świetni w tym co robią? Odpowiedz Link Zgłoś
hunter70 Z kury ptaka.... 17.06.08, 08:14 i sportowca z polaka...nie zrobi nawet Leo Benhakker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fragrotka Sport.pl ocenia Polaków. IP: *.crowley.pl 17.06.08, 08:16 Krzynówek choć nie w swojej najlepszej formie i tak grał, rozgrywał, starał sie.. fakt, ze skoro wiemy na co go stać jak jest w formie to i wymagamy od niego duzo.. pełen szacunek Jacek.. mimo wszystko sie starałeś. za to co na boisku robił Lobodzinski, i z jakiej racji ma wyższą ocene niz Jacek... ???? Boruc zasłuzenie wysoko, Wasilewski, Zewłakow - nieźle chłopaki <pamietajcie zawsze mozna lepiej>, Ebi - stać cie na wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Badurek@.pl Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek... IP: *.tcz.pl 17.06.08, 08:29 Jestem zawiedziona. Sądziłam, że wyjdziemy z grupy. Gdyby nie Boruc! Podziwiam go. Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Polska drużyna jest jaka jest. Owszem Leo, wykonał 17.06.08, 08:31 Polska drużyna jest jaka jest. Owszem Leo, wykonałeś niezłą robotę ale jeden nie wystarczysz żeby uzdrowić naszą piłkę. Potrzeba nam dobrego PZPN a co jest? I najważniejsze pytanie: czy kraj, który nie ma dobrej ligi piłkarskiej, kraj, którego kluby od dziesięcioleci mało znaczą w Europie, czy taki kraj może mieć dobrą reprezentację? Jak widać nie może. Po co było próbować robić (media!) ze Smolarka, z przeciętnego gracza, supergwiazdę na miarę Zidana? Po to żeby inne podobne „supergwiazdy” z polskiej zazdrości przestały mu podawać piłkę? Ja nawet nie zauważyłem żeby zawodnik o nazwisku Smolarek był na boisku. A jak wygląda nasz „najlepszy” gracz Krzynówek? Owszem, dużo biega, inni nawet tego nie potrafią, owszem jak jest gdzieś na 40-tym metrze to wykopuje mocno piłkę w kierunku bramki (to się nazywa, że „strzela”), dobre i tyle, bo inni nawet tego nie próbują i nawet połowę akcji mu wychodzi czyli mówiąc wprost połowę akcji, pardon, pieprzy – traci piłkę, niecelnie podaje albo odkopuje bezmyślnie do kolesia dwa mertry dalej. No ale czego wymagać od zawodnika drugiej Bundesligi w starciu z zawodnikami pierwszej Bundesligi? Czyli kto miał w tym naszym ataku strzelać gole? Brazylijczyk? Może kiedyś będzie strzelał, ma technikę choć nie szybkość, głową też nie bardzo potrafi strzelić ale jest inteligentny – może to wystarczy jak się otrzaska. A nasza obrona? Popełniająca dosłownie szkolne błędy (Golański), gubiąca się, faulująca w okolicach polka karnego czy wręcz na polu karnym. Tak, my mamy naszą polską specjalność: rozpaczliwe obrony, dlatego dajemy światu tak dużo znakomitych bramkarzy – od Jana Tomaszewskiego przez Dudka do Boruca. Dobre i tyle(?) – niech zatem każdy kibic sam zadecyduje czy rozpaczliwe obrony są powodem do dumy czy do rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
momoneymoproblems Lewandowski Ty pało! 17.06.08, 08:49 Polscy piłkarze są jak dzieci specjalnej troski - trzeba im kibicować - ale spodziewać się po nich nie można zbyt wiele:))) Nikt przecież tak na prawdę nie liczył że dojdziemy do ćwierćfinału.PO co opluwać arbitra i robić z siebie kretynów??? Lewandowski - udowodnił że gra nieczysto i nie potrafi przejąć piłki bez faulu. Gdyby Leon nie zdjąłby go w porę z boiska graliby w dziesiątkę bo ten patafian pomylił football z zapasami i tym samym narobił kwasu całej drużynie która i tak przyliczyła niezłą wtopę.Potrójnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dtra Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 09:03 Lewandowski 1, Dudka 3+, Wawrzyniak 4, łobodziśki 0, Krzynówek 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xav~2 Sport.pl ocenia Polaków. Beznadziejny Krzynówek... IP: *.cable.wsm.wielun.pl 17.06.08, 09:04 znacie sie jak swinie na niebie. lobodzinski 3 ... smiech na sali. dajcie sobie na luz palanty i wezcie sie za pisanie opinii do faktu albo super expresu Odpowiedz Link Zgłoś