Gość: pie Lech - Grasshopper na żywo IP: *.icpnet.pl 14.08.08, 23:44 własnie wrocilem z meczu, chyba w tv dobrze sie ogladalo mecz, bo chłopaki pokazali klase, szkoda ze L poLegła, może w rewanzu dadza rade. Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Gratulacje dla Lecha za chec do gry i wole walki 14.08.08, 23:44 od kibica (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdswa Lech - Grasshopper na żywo IP: 83.233.182.* 14.08.08, 23:45 nie wierzyłem ze jeszcze kiedys lech bedzie grał takie spotkania jeszcze pare lat temu lech grał 17latkami przegrywał 0:3 z zabkami i 2:5 z włokniarzem kietrz i byl praktycznie w 3 lidze !! a teraz duma polski!!!!!!!!! bravo bravo bravo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yerzy33 toruń Lech rozgromił Grasshopper! 6:0! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 23:50 tak lech ma grac. można mówić w Poznaniu o trenerze różne rzeczy. dla mnie Franz jest DE BEST. JUż TO KILKAKROTNIE UDOWODNIł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznanianka Lech - Grasshopper na żywo IP: *.komster.pl 14.08.08, 23:53 Oj Lechu, Lechu my Cię kochamy.... Wpadkę z Bełchatowem też wybaczamy! Niech sie schowają inne drużyny... W naszego Lecha tylko wierzymy!!! Legii i Wiśle dokopli obcy - inni My Was pomścimy, nie czujcie sie winni :)) Humor nam nieżle dzis dopisuje... Bo Lech dla "Polski" w UEFA punktuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Re: Lech - Grasshopper na żywo IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 15.08.08, 00:24 gratuluje rymow. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzesinki Lech - Grasshopper na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 23:55 Mecz super szkoda że Legła legła bo to przeciez przedstawiciel RP. Odpowiedz Link Zgłoś
pollen Re: Lech - Grasshopper na żywo 15.08.08, 13:22 Tak jak Kaczynski, tylko wstyd w tej wawie... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez223344 Lech - Grasshopper na żywo IP: *.icpnet.pl 14.08.08, 23:56 Witam wszystkich kibiców z całej Polski.Byłem jednym z tych 17tys. kibiców na stadionie i było pięknie,wczoraj kibicowałem Wiśle a dzisiaj Legii i dopiero Lechowi się udało.Lech grał świetnie,ale z Barceloną też by nie wygrał,a Legia wcale nie była gorsza od FK Moskwa.Cała Polska powinna wspierać Polskie drużyny,tak jak ja to robie co roku.Gdyby nie działania PZPN-u Polska piłka już osiągnełaby poziom jaki prezentują Grecy czy Turcy,czyli średni poziom europejski(co roku przynajmniej jedna drużyna w Lidze MIstrzów),a tak cieszymy się tylko z jednego zwycięstwa naszej drużyny w rundzie wstepnej pucharu UEFA.Walczmy z betonem i leśnymi dziadkami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bioly a co to niby jest? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.08.08, 00:03 wszyscy sie podniecaja jakby kolejorz ogral co najmniej Ajax!a co to za liga ze szwajcarii?gorsza niz nasza p......na ekstraklasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Re: a co to niby jest? IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 15.08.08, 00:26 i ludzie w PZPN licza na glos wlasnie osoby o takiej mentalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Re: a co to niby jest? IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 15.08.08, 01:08 polska liga lepsza od szwajcarskiej tak... keep dreaming. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Re: a co to niby jest? IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 15.08.08, 01:09 jeden mecz nic nie znaczy, wiec prosze sie nie podniecac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcd Re: a co to niby jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 20:15 to nie był 'jeden' mecz... no może 'jeden taki mecz' przydarzył się z Bełchatowem;]. Naprawdę serce rośnie. Byłem tam! byłem! i wino piłem;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: a co to niby jest? IP: *.icpnet.pl 15.08.08, 02:19 Ty to Co naprawdę wyszło polska liga mocniejsza od szwajcarskiej - spójrz na statystyki gdzie My jesteśmy a gdzie Oni, następnie potem sie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Lech - Grasshopper na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 00:07 fantastyczny mecz lechitow... czy tak moze grac polska druzyna.... niesamowite... stadion....kibice, bajka, normalnie bundesliga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregoriusz Lech - Grasshopper na żywo IP: *.zax.pl 15.08.08, 00:20 Brawo Lech! Oby Wisła powtórzyła taki wynik za 2 tygodnie, pokazaliście że można! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Lech - Grasshopper na żywo IP: *.eastwest.com.pl 15.08.08, 00:45 nie rozumiem dlaczego redaktor portalu zdecydowal sie na wyroznienie artykulu o drugoligowym zespole i historii niepelnosprawnego masazysty, a informacja o swietnym rezultacie i sukcesie Lecha zostala zepchnieta na dalsze miejsce i niewyrozniona :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Lech rozgromił Grasshopper! 6:0! IP: 78.151.163.* 15.08.08, 00:32 Uwielbiam Legię i ciężko mi się oglądało mecz z FK Moskwa, żałuję że przegraliśmy. Ale za to Lech niesamowicie poprawił mi humor- pamiętam mecze Grashoppers kiedyś z Legią, potem Wisłą Płock, no i FC Zurych z Legią - jednym meczem odegrali się za wszystkie !!! Szacunek dla Lecha ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebi Lech rozgromił Grasshopper! 6:0! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.08, 00:38 co nie udało sie lechowi w meczu z bełchatowem to teraz z rozdwojoną siłą i pocieszeniem dla nas kibiców zrobił lech wygrywając 6-0 brawo dla KOLEJORZA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Legia! IP: *.system-sat.pl 15.08.08, 00:41 Ciesze się ogromnie, że lech po tak pięknej grze wygrał. Ale wbrew temu co tutaj piszą, trzymam mocno kciki za Legie i Wisłę. Jak Wrocław występowałby w UEFA, też bym trzymał. Te PUNKTY potrzebne są całej polskiej piłce, kto tego nie rozumie jest durniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SuniM Racja... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 15.08.08, 01:54 ... choć bardzo boli, gdy kibice mojej Legii tak ewidentnie biorą w du.pę od Lecha... to porównanie dzisiejsze to było więcej niż to 6-0... więc zazdroszczę Lechowi klubu, drużyny, kibiców i atmosfery... Mam nadzieję, że ITI zobaczył co można osiągnąć i wie, że Legia ma potencjał 5x taki jak Lech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Racja... IP: 189.180.235.* 15.08.08, 02:13 hahaha idz sie poloz, glowka rozbolala Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Racja... 15.08.08, 02:24 Gość portalu: SuniM napisał(a): > Mam nadzieję, że ITI zobaczył co > można osiągnąć i wie, że Legia ma potencjał 5x taki jak Lech Eeetam, może z 3x, ale i tak powalczymy;)) Legia na Bułgarskiej w tym roku to przebój Ligi. Znam takich co tylko dlatego kupili karnet;) pzdr, dla kibiców w tym watku, super się czyta, tak zawsze być powinno. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jungler Lech rozgromił Grasshopper! 6:0! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 00:53 Ja jestem kibicem Śląska i Lecha. Mam nadzieję że Śląsk będzie się wzorował na Lechu który znacznie przewyższa wszystkie polskie drużyny pod względem taktyki, która jest genialna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Lech rozgromił Grasshopper! 6:0! IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.08, 01:05 Ciężko cokolwiek powiedzieć, poza gratulacjami dla Lecha i kibiców- za fantastyczną grę i fantastyczny doping- widowisko pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeChelsea Cudownie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 01:15 Kolejorz to zjawisko w polskim sporcie,a w naszej lidze zjawisko wręcz kosmiczne.Porównajcie obie dzisiejsze transmisje,kibiców,stadion,poziom gry.Do tego dodajmy wynik czysto sportowy i zastanówmy się czy warto promować takie widowiska?Do tego właśnie dążyć na każdym polskim stadionie?Czytając centralną prasę,śledząc media dochodzimy do wniosku że nie warto.Lepiej szykanować jeden z łódzkich klubów i w ten chyba sposób leczyć kompleksy po porażce "Oczka w głowie- misia Rysia"(dokopcie tym słabeuszom w tej Moskwie,trzymam kciuki!).Wyborcza pokazuje swoją małość po raz kolejny,a wydarzenie w sensie sportowym powinno być lepiej nagłośnione bo na to zasługuje.Po Euro ,które wszyscy pamiętamy,po aferach ze statusem przyznawania licencji,po przekładaniu kolejek i po dotychczasowych występach naszych drużyn w pucharach,no i po popisach Olimpijczyków zobaczyliśmy nagle TO!!! Futbol,emocje,widowisko,happy end!Panowie z Gazety -to POLSKI klub a nie tylko LECH zagrał tak fantastyczne spotkanie!Oczywiście nie popadajmy w hurra optymizm,to nie był nawet mecz pierwszej rundy P.UEFA,ale nauczmy się póki co,cieszyć z tego co mamy.Kibice z całej Polski potrafią na tym forum pomimo naszych ligowych animozji,pochylić się z szacunkiem dla tego co dziś zobaczyliśmy a wy piszecie,że ta zaliczka powinna wystarczyć do przejścia do następnej rundy???Wasz "obiektywizm" jest porażający... A o samym meczu?Palce lizać,nie mogę uwierzyć w to co zobaczyłem.Oni umieją grać w piłkę i do tego strzelać bramki-SZOK!!!Stilic to perła (jak to możliwe,że ten chłopak trafił do tej ligi?),na której klub szybko i dużo zarobi.Jest piękniejący-właściwie to zawsze był piękny;) stadion,najlepsza publika,grający pomnik i cudownie kontrowersyjny trener.Sam sobie zazdroszczę,że jako fan jestem tego wszystkiego częścią. Przyznajcie,że chyba dla całej polskiej piłki lepiej będzie jeśli to my sięgniemy po tego majstra w tym roku? Once A Blue,Always A Blue Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Lech - Grasshopper na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 01:16 Nie zapominajcie o ważnym elemencie. W Poznaniu są świetni kibice, stadion i drużyna, ale jest także Właściciel który po pierwsze wykłada pieniądze na transfery, a po drugie jest cierpliwy. Gdyby właścicielem był Cupiał zdążyłby już ze trzy razy wywalić Smudę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SuniM Gratulacje... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 15.08.08, 01:50 Gratuluję Lechowi: meczu, drużyny, kibiców, atmosfery. Zawsze miałem nadzieje, że to wszystko odrodzi się właśnie na Łazienkowskiej... niestety tutaj głosuje nadal banda przygłupów blokujących rozwój klubu i drużyny! Porównanie obu zespołów i ich kibiców było bardzo smutne dla mojej Legii... Wspaniałe widowisko w Poznaniu i żenujące bydło w Warszawie. Wynik porównania dość wiernie oddają wyniki meczów... Och, jak boli. Mając nadzieję, że na Legii się też zmieni życzę Lechowi samych sukcesów w PUEFA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszedlem Lech rozgromił Grasshopper! 6:0! IP: *.range81-151.btcentralplus.com 15.08.08, 02:15 nawiazujac do poprzednich wypowiedzi, ja tez rzygam stronniczoscia gw, widzialem wisle pogrzebana, teraz jest lech bez zaslug. problem tkwi w tym, co my mozemy? juz wielu apelowalo, jeszcze wiecej obrzucalo obelgami, nic sie ne dzieje...wytworzylo sie w redakcji towarzystwo wzajemnej adoracji i moga bezkarnie pisac i pisac... nieszszescie wielkie, ze mnostwo ludzi przyzwyczailo sie do strony( moze jednak bardziej tutejszego forum) i nie mamy gdzie wyrazic swoich opinii jesli liczymy na konstruktywna odpowiedz. nienajlepsi dziennikarze gw wiedza o tym doskonale i bawia sie dalej... taki jestem zrezygnowany, boj moj post nic nie wniesie, tak samo jak Twoj i Twoj... pomijajac mylace komentarze, panowie dziennikarze, mieszkam w londynie, mam sezonowy na west ham, w wolne kolejki chadzam na fulham badz crystal palace, widzialem sporo angielskiej pilki i prze ostatnie piec lat nie doczekalem sie jednego sensownego podsumowanie po weekendzie. jest czlowiek u mnie w pracy, tim, ktory kupuje codziennie the sun, ja z kolei codziennie skladam mu wizyte, zeby spojrzec na cycki z 3 strony i przerzucam sport( w pl nie czytalem se, nie bede karmil sie gownem, bo z domu wyjechalem) i wiecie co? drukujecie sun jakies 6-7 godzin pozniej. jak to jest, ze macie czelnosc fakt i se krytykowac? jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic GóRNIKA Re: Lech - Grasshopper na żywo IP: *.sileman.pl 15.08.08, 02:16 Doping tak jak u nas w Zabrzu wspaniały , wspaniali kibice ,wspaniała drużyna .Powodzenia w lidze i w pucharach...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shock widzicie kibole (L) jak mozna wspaniale kibicowac? IP: 78.52.224.* 15.08.08, 02:39 uczcie sie a prezes legii to jest poje.glupi ze nie potrafi zaprowadzic porzadku u siebie i zrobic przyjaznej atmosfery na stadionie wyrzucic na zbita morde zadymiarzy, do kamieniolomow albo peng peng chcemy spokoju na stadionach i przyjaznej atmosfery kibice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: widzicie kibole (L) jak mozna wspaniale kibic IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 15.08.08, 03:54 No,no, jestem zaskoczony postawa Lecha,chociaz przeciwnik byl mizerny. Zwracam honor, i przepraszam za krytyke sprzed paru dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Lech rozgromił Grasshopper! 6:0! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 05:17 Jesli Lech grałby z FC Moskwa to dowaliłby im chyba 14:0. Mecz Ległej był groteskowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madraf Lech rozgromił Grasshopper! 6:0! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 08:25 Dzięki lechowi bilans bramkowy pucharowych meczów w tym tygodniu to 7-6. Brawo chłopcy! A w tym olimpijskim czasie jakoś trudno uwierzyć, że Polacy potrafią wygrywać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darioCK Lech - Grasshopper na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 08:49 Niestety, to niemożliwe. To była tylko komputerowa symulacja ;-))) Niewiarygodne. Szacunek dla Poznania, szacunek dla Franza. Kielce pozdrawiają Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iguana 07 Lech - Grasshopper na żywo IP: *.eranet.pl 15.08.08, 09:06 LECH - SZACUNEK - kibic z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trolesko Lech - Grasshopper na żywo IP: *.icpnet.pl 15.08.08, 09:10 Po prostu KOLEJORZ !!! :] Odpowiedz Link Zgłoś