Gość: Marek IP: *.local.pl / 192.168.1.* 06.10.03, 23:39 Od kilku lat czekam na polską ligę w otwartej telewizji. Mam nadzieje, że tym razem się uda i cała Polska będzie mogła śledzić mecze a nie tylko wyniki ekstraklasy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: normal Re: Polska liga w telewizji publicznej? IP: *.uga.pl 06.10.03, 23:50 proponuję nie wygłupiać się i nie próbować na siłrobić programu profesjonalnego, tylko od razu stworzyć ciepłą atmosferę opartą na swobodnej konwencji typu "echa stadionów", czy cośtam. można zaprosić do studia gwiady żeńskiej ligi piłkarskiej, pokazać klasyfikację ,który piłkarz jeździ najszybszym samochodem, zrobić tradycyjny już przegląd prasy, itp. aha, i niech to wszystkopoprowadzi szaranowicz, żeby ktoś z "ekspertów" przypadkiem nie poruszył jakiegoś drażliwego tematu (reprezentacja, machlojki pzpn, ojcowskie klapsy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Polska liga w telewizji publicznej? IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.10.03, 01:07 Szefowi sportu w TVP Panu Basałajowi zawdzięczałem j e d n e g o dnia: - brak transmisji finału ME Turcja-Polska - brak transmisji(na żywo) meczu o brązowy medal ME - brak transmisji meczu na szczycie Wisła - Groclin Kreślę się jako Zwykły - upokorzony kibic - wzywany apelami do płacenia abonamentu (za co?) dla TVP. PS Mogłem za to obejrzeć reportaż i koncert, który z powodzeniem można było puścić "z konserwy". Takiej "polityce programowej" TVP zawdzięczam skrawki żużla odgrzewanego w TVP3, migawki ze Złotej Ligi LA, piękne plansze z herbami klubów polskiej I ligi (bo na II już nie ma czasu)i mordobicie w Gorzowie, gdzie nie ma żadnych tradycji bokserskich w ramach pretensjonalnej imprezy ze "szturmówkami" na kijach od szczotek. To jest poziom! Nie wierzę, że Pan Basałaj coś zmieni. On MA służbowy dostęp do kanałów sportowych innych stacji. W moim mieście, podobnie, jak w kilkuset innych: nie ma I - II - III ligi - jest za to kilka punktów, gdzie mogę kupić dostęp do kodowanych kanałów. Może o to właśnie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spy www.komentatorzy.socccer.com.pl IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 06:27 Centrum Mediów Sportowych - Jedyny polski serwis internetowy, w którym możesz: znaleźć wszelkie informacje o dziennikarzach sportowych, lapsusy komentatorów i ich entuzjastyczne reakcje w mp3; przeczytać wywiady, a także artykuły o sportowej prasie, transmisjach TV i komentatorach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziom Polska liga w telewizji publicznej? IP: *.lodz.mm.pl 07.10.03, 09:16 Nareszcie!Sytuacja jest ciekawa, bo moim zdaniem, canal+ z jednej strony ratuje wiele klubów przed upadkiem, a z drugiej hamuje ich rozwój. Wielu kibiców od dawna nie widziało wyczynów swoich pupili i nie skuszą się z tego powodu na dekoder. A sport bez kibiców...wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Po znajomości? IP: *.uwm.edu.pl 07.10.03, 09:33 Basałaj załatwił dla TVP? A innych stacji otwartych w Polsce nie ma? Polsat i TVN się nie liczą? Przypuszczam, że mogliby więcej zapłacić niż abonamentowo-reżimowa TVP. Siatkówkę TVP też kiedyś kupiła i nie pokazywała, a jeżeli już to o 24.00. Kwiatkowski wtedy twierdził, że oglądalność 5-8% go nie interesuje. Na pohybel z Kwiatkowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siolo Polska liga w telewizji publicznej? IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.10.03, 10:05 Dopóki nie zobaczę, nie uwierzę w ani jedno słowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Nie chce ligi polskiej w TV publicznej! IP: 193.111.56.* 07.10.03, 11:28 Nie wiem, dlaczego ktos ma placic za cos tak beznadziejnego jak polska liga, gdzie najwieksza atrakcja podczas meczu sa rasistowskie okrzyki i mordobicie na trybunach... Samych zawodnikow, tez nie chce widziec na ekranie tv, gdyz wydaje mi sie, ze jedynym slowem jakie potrafia mowic to "qrwa"... Nie mam ochoty placic za ich "gwiazdorskie" zachowanie na boisku poziomem przypominajace ta grupke hooliganow na trybunach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Nie chce ligi polskiej w TV publicznej! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 17:27 chyba nie widziales meczu wisla-groclin, czy nawet wisla legia:) to nie jest poziom pilki podworkowej, ale naprawde znakomity futbol. oczywiscie, ze jest pewna grupa zespolow, ktore swoja gra nie prezentuja nic, ale w kazdej kolejce znajdzie sie mniejszy lub wiekszy hit... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Nie chce ligi polskiej w TV publicznej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 13:03 stary to oglądaj dalej obrady sejmu.... miłego oglądania...pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina wreszcie zrozumiem po co płacę abonamet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 13:02 wreszcie zrozumiem po co płace abonament!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: canal+ 09.10.03, 23:12 canal+ obecnie jest kamieniem u nogi dla najlepszych klubów typu wisła ,groclin,legia ,amika czy nawet lech (najlepszych w sensie finasowym) natomiast ratuje te biedne jak wodzisław czy katowice.z tym magazynem to niema się czym podniecać bo to ma być tylko skrót bramek a nie żadne transmisje .canal + jest za pazerny bo powinien dać możliwość wykupienia samego tylko canału niebieskiego gdzie jest liga a nie od razu całego pakietu za bodajże 80 zł ,ja i podejrzewam że wielu kibiców chętnie byśmy zapłacili te 25 zł misięcznie za możliwość oglądania polskiej ligi w telewizji ,a tak to dupa zimna dla nas kibiców dla canału + bo mógłby mieć więcej kasy i dla klubów bo by im nie obniżali tych całych transz ,pozatym jakby więcej ludzi mmiało wykupiony abonament na ligę to i reklamodawców by przyciągneło więcej i wszyscy byliby zadowoleni.jest takie powiedzenie że pazerny to chciałby i szkłem dupe wytrzeć i one jak ulał pasuje do polityki marketingowej canału+. natomiast te najlepsze kluby zarobiłby by dużo wiecej sprzedając poszczególne mecze stacjom otwartym . = Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: canal+ IP: *.acn.waw.pl 11.10.03, 18:12 Dokładnie to C+ w kablówce kosztuje 39zł ale faktem jest, że wykupiłem go tylko dla piłki. Nie wiem czy liga znajdzie się w TP ale jesli transmisje miałyby byc takie jak kiedyś czyli skrót 1 połowy i 40 min drugiej z 1 kamery to ja za to dziękuję i pozostane przy C+. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: canal+ 17.10.03, 23:07 chodzi o to że w większości kablówek nie nożna wykupic samego kanału plus i tu jest pies pogrzebany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki27 Re: Polska liga w telewizji publicznej? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 11:58 Buraczane studio i redaktorzy.Obejrzyjcie stacje DSF i studio pilkarskie 2 Bundesligi ,moze czegos sie nauczycie.Odnosnie transmisji-wiecej kamer i roznych ujec. Odpowiedz Link Zgłoś