Dodaj do ulubionych

San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty

10.09.08, 22:34
żenada, żenada i... jeszcze raz żenada!
i my byliśmy na EURO? jakim cudem?
Obserwuj wątek
    • Gość: staram_sie San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty IP: *.icpnet.pl 10.09.08, 22:35
      Statystyka? Po co to? prosze o bardziej wymagajacy komentarz. przepraszam nie
      moge teraz zolc mnie zalewa
      • Gość: asdf Krowy paść, a nie w piłkę grać IP: 195.82.180.* 10.09.08, 23:42
        • Gość: elvis Zęby bolą, gdy się ich ogląda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 10:08
          Mam w doopie polski futbol. Byłem na Euro i wstyd mi było, że jestem Polakiem.
    • Gość: Pio Czy nie przesadzamy z optymizmem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 22:40
      Po tym co dzisiaj widziałem to nie wróżę tej reprezentacji wielkich sukcesów. To
      może być jedyna wygrana w tych eliminacjach!

Ludzie 2-0 z najgorszą drużyną świata (200 miejsce w rankingu FIFA), brak ligi
      zawodowej, ok 30000 mieszkańców... Drużyna składająca się w większości z
      amatorów. A my po mękach wygraliśmy ledwo 2:0?!

Hahaha. Nie wiem co o tym myśleć. Irlandia remisuje z Czechami. Słowacja wygrywa
      ze Słowenią... Oj czarno widzę te eliminacje :/.
      • Gość: hans hebron Slowenia wygrywa ze Slowacja... IP: *.icpnet.pl 10.09.08, 22:55
        umiesz czytac?
        • Gość: Pio Re: Slowenia wygrywa ze Slowacja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 22:58
          To przez agresywne stringi :). Przepraszam za błąd :).
    • Gość: leomista Jestesmy na pierwszym miejscu w grupie!!! IP: 89.127.232.* 10.09.08, 22:43
      Cieszmy sie!!!
      • Gość: jasio cieszmy sie, wiecej powodow do radosci nie bedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 22:47
        ;p
      • stolat3 Re: Jestesmy na pierwszym miejscu w grupie!!! 10.09.08, 22:49
        Przecież ten mecz był taki jak poprzednich 20. Nagle komentatorom i
        kibicom otworzyły się oczy.A
      • Gość: Wanda Mamy lidera!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 23:06
        Witaj mundialu, witaj RPA!!!
    • Gość: korek pitolenie, wygrali i koniec kropka IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.08, 22:46
      Czasem trzeba się pomęczyć. Średnia strat 4 bramki na mecz, to średnia, czyli
      raz przegrali 6:0 raz 2:0, raz 13:0 i kilka razy pod rząd 0:2 itd. Na wyjeździe
      tracili więcej, u siebie mniej. Nie czułem w żadnym momencie, że miałyby być
      jakieś kłopoty i szkoda, że karniaka nie strzelili, bo przynajmniej skończyłoby
      się z 1:5. Brzydki mecz, sporo było w nim udawania, krzyków, boisko jak
      klepisko, podskakująca piłka, ale nic się nie działo groźnego. Kwestia
      trafienia, jak się trafi to można ich pojechać wysoko, jak nie, to mecz tak
      będzie wyglądał.
    • Gość: katatonik San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty IP: *.chello.pl 10.09.08, 22:48
      Benhaker cudotwórca!!!!
      Po trzykroć wiwat!!!
      LEOLEOLEOLEO
    • Gość: gtx San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty IP: *.inowroclaw.mm.pl 10.09.08, 22:48
      Ale za to jesteśmy na 1 miejscu w grupie! ;)

buahaha
    • Gość: I co z tego ? San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty IP: *.pools.arcor-ip.net 10.09.08, 22:49
      Szwajcaria:Luksemburg 1:2 xD

• Gość: nanook San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty IP: *.pronet.lublin.pl 10.09.08, 22:52
      Szkoda komentować bo się same niecenzuralne słowa cisną na usta.
    • Gość: zaciekawiony To będzie bardzo ciekawa grupa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 22:53
      Chciałbym wszystkim przemiewcom zwrócić uwagę na inne wyniki. Naprawdę
      dobra Słowacja (już od paru lat gra z roku na rok coraz lepiej, jak
      kiedyś Czesi) przegrała ze Słowenią, Czesi nie umieli wygrać z
      Irlandią Północną. Słabeusze dają radę, a trójka faworytów grupy ma
      kryzys. Ciekawe, co z tego wyjdzie.
    • Gość: ffan San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 10.09.08, 22:54
      8-10 punktow po 4 meczach to minimum. Jak widac w tej grupie nawet
      Czesi traca punkty. Nie mysle, ze musimy sie obawiac Slowenii mimo,
      ze wygrali dzisiaj ze Slowacja. Irladnia moze byc czarnym koniem. Do
      ME tez im niewiele brakowalo w trudnej grupie. Zreszta meczylismy
      sie z nimi u siebie w eliminacjach ostatnio. Remis z Czechami i
      wygrana ze Slowacja i bedzie dobrze. Gramy lepiej jesienia. A o tym
      meczu dzisiaj najlepiej zapomniec.

• Gość: maz45 Re: San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko pun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 23:06
        Dokładnie! Nie ma co panikować, będzie dobrze, do składu wróci Boruc i Dudka i
        gra z tyłu będzie o niebo lepsza. Po tym co pokazał dziś Saganowski, to Leo
        więcej go nie powoła. Zagra Brożek, choć nie wydaje mi się by był on zbawcą
        naszej reprezentacji. Leo ma miesiąc na przemyślenia i znajdzie sposób na lepszą
        grę. Ten kryzys formy musi się skończyć!
        Czesi nie tacy straszni, Słowacy są właściwie słabi, więc nie ma co panikować.
        Zimę spędzimy na fotelu lidera, więc lepiej zachowajmy spokój, bo żadne nerwowe
        ruchy nigdy nic dobrego nam nie przyniosły...
    • Gość: Piotrek San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 22:55
      Tragedia. Bez pomysłu, ładu i składu, żadnej normalnej akcji z
      amatorami. Liczyłem że się nie uda, ale trudno było nic nie
      strzelic. Leo kończ waść wstydu oszczędź polskiej piłce. Nie masz
      żadnego pomysłu nawet na amatorów. Jestes winny rozwalenia
      reprezentacji! Przykro było patrzeć na tą zmęczoną życiem spuszczoną
      na kwintę twarz! Nie męcz nas i siebie!
      • Gość: jurasek lecz sie na nogi profesjonalisto IP: 193.26.131.* 10.09.08, 23:00
        na glowe za pozno
      • Gość: Lala Re: San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko pun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 23:20
        Gość portalu: Piotrek napisał(a):
        > Przykro było patrzeć na tą zmęczoną życiem spuszczoną
        > na kwintę twarz! Nie męcz nas i siebie!

Piotrek, przestań pier. nie męcz nas. Siebie męcz w cholerę ile chcesz. Nie
        musisz się lubić, mam to w d. Ale nam daj spokój.

Selekcjoner reprezentacji, w której mało kto potrafi przyjąć piłkę (Ebi ma
        wtórny analfabetyzm, jedyny sensowny technicznie chłop to Kuba, Pereiro
        udowadnia, dlaczego gra w legii) robi co może. Czego nie może, nie zrobi.
        Piłkarze muszą umieć grać w piłkę nożną - to ich zawód. A nie umieją. Dzisiaj
        przynajmniej nie ma zastrzeżeń, że im się nie chciało - to bym uznał za spory
        plus. Wojtkowiak to niestety kolejna tykająca bomba - co interwencja to albo na
        granicy faulu albo całkiem faul. A to byli jednak fryzjerzy silnie zmotywowani.
        • Gość: Piotrek Re: San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko pun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 00:05
          Co za bzdury! Popatrz sobie jak grała Polska w el. poprzednich
          mistrzostw świata za Janasa i Engela!!! Czesi nas zleją, trzeba się
          ratować! Każdy kolejny mecz to porazka! Z Polski można dużo więcej
          wycisnąć, niż to co robi ten zmeczony życiem dziadek!
          • porarelaksu Re: San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko pun 11.09.08, 00:48

"Co za bzdury! Popatrz sobie jak grała Polska w el. poprzednich
            mistrzostw świata za Janasa i Engela!!!"

Proszę, napisz jak, bo nie chwytam przekazu
      • Gość: asdf Re: San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko pun IP: 195.82.180.* 10.09.08, 23:41

> Jestes winny rozwalenia
        > reprezentacji

Ona już była rozwalona na długo na długo przed Leo
    • Gość: R San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty IP: *.wro.vectranet.pl 10.09.08, 22:58
      Okazało się, że jesteśmy tylko minimalnie lepsi od San Marino (i
      tylko dzięki bramkarzowi). Czyli polska kadra jest na poziomie Wysp
      Owczych.
    • Gość: maciek San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 23:02
      Według mnie asystentem Leo powinien być Pudzian, a nie Ulatowski. Może wtedy
      nasi piłkarze realizowaliby na boisku założenia taktyczne Holendra w obawie o
      sromotne lanie w szatni.
    • Gość: maxim Polska kadra to nowicjusze, SPOX!!! Leo cos skleci IP: 193.26.131.* 10.09.08, 23:03
      sadze, ze to zle dobrego poczatki
    • Gość: krzycho San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty IP: *.214.57.60.coditel.net 10.09.08, 23:12
      roger beznadzieja. widać że gra w "legia warszawa"
    • Gość: Poznań Brożek może buty czyścić R.Lewandowskiemu .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 23:17
      to chyb żart prowadzącego .."z Czechami zagra Paweł Brożek, a Lewandowski
      spokojnie może być zmiennikiem wiślaka."
      To zapewne żart ... Lewandowski od samego początku w ataku z Czechami,a brożek
      może buty wiązać Lewandowskiemu ...
      Ile jeszcze trzeba czekać aż jaśnie wielmożny Brożek sie przełamie ..?
    • Gość: yosemitesam San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 23:18
      Gdyby nie swietna postawa Fabiano w pierwszych 20 minutach, zaczynalibysmy od 0-2. Z kim? z ostatnią drużyna rankingu FIFA. Wymęczone 2-0 to wstyd i hanba. Poza bramkami nie stwarzalismy sytuacji bramkowych, gole wpadly w efekcie przypadkowych odbic. Swoja droga to rozumiem, ze w tak malym kraju jak San Marino ziemniaki i inne płody rolne uprawia się wszędzie, ale mogliby ten plac gry po wykopkach jakos w miarę zawalcować ;-)
    • Gość: adam nasi mogą się uczyć od zawodników san marino ambic IP: *.beta.furrynet.org 10.09.08, 23:25
      ji ,żaangażowania i woli walki.Wiedziałem ze tak się skończy tzn ze wymęczymy zwycięstwo po fataknej grze. Inna sprawa to zachowanie gwiazdora Smolarka ktoremu w głowie się poprzewracało.Zawodnicy San Marino mi zaimponowali w tym meczu bo przecież oni się realizują w innych dziedzinach życia i piłka to tylko ich hobby.Natomiast nie chce mi się wierzyc ze jak powiedział po meczu Kołodziejczyk czy jak mu tam że oni przyjechali na ten mecz prosto z wakacji nie widząc się od roku.Za dobrą mieli organizacje gry widać ze pewnie ćwiczą nie wiem w weekendy lub po pracy.Gra Polaków załosna i boje się bo teraz będzie już tylko trudniej
    • Gość: Stefan San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty IP: *.wroclaw.mm.pl 10.09.08, 23:28
      a ja mam dość tej piłki nożnej !
    • Gość: Niesmak San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 23:35
      Grali źle... bardzo źle. Ale sędzia chyba na co dzień gwiżdże w 3 lidze
      greckiej bo był po prostu tragiczny! Nabierał się na każdą symulkę piłkarzy z
      San Marino. Ogólnie marny mecz prowadzony przez najgorszego sędziego FIFA z
      Europy!
    • kracy.pan San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty 10.09.08, 23:41
      Przyznam szczeze, ze mialem mieszane uczucia co do wyniku meczu ale
      jednak nas nie zawiedli
    • Gość: DSD Massimo Bonini IP: 144.92.198.* 10.09.08, 23:42
      Ja tylko w sprawie statystyczno-historycznej. Najlepszym pilkarzem w
      historii San Marino byl jednak zdecydowanie Massimo Bonini, ktory
      gral w pierwszym skladzie Juventusu w latach 80tych, u boku
      Platiniego, Rossiego, Bonka, Zoffa, Tardellego, Scirei czy
      Cabriniego. Niezla paka jak na gracza z San Marino (a juz na pewno
      lepsza niz beniaminek Serie B). Inna sprawa ze Bonini gral tez w
      mlodziezowce Wloch, a w kadrze San Marino pojawil sie dopiero u
      schylku kariery, gdy zostala ona oficjalnie uznana przez UEFA. Coz,
      gdyby byl u szczytu kariery i pojawil sie dzisiaj na boisku to nie
      wiem czy w pojedynke nie ogralby naszych 'miszczuf'.
    • Gość: Kontradmirał San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty IP: *.chello.pl 10.09.08, 23:48
      No straszna tragedia, oddajmy im 3 punkty... wycofajmy drużynę z eliminacji...
      naród malkontentów, żałobników i frustratów ... żałośni jesteście - krytycy
      onaniści ...
      • Gość: Gid racja IP: *.pools.arcor-ip.net 11.09.08, 00:43
        Nigdy sie nie podoba
    • mesi12 San Marino - Polska 0:2 - Liczą się tylko punkty 10.09.08, 23:50
      Mam nadzieje że nie awansujemy do mistrzostw świata bo znowu się skompromitujemy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka