Gość: llllllijjjut0 FIFA wsadzmy sobie w d.... UEFE tez i tych ... IP: *.promax.media.pl 01.10.08, 22:20 ...Blaterów i Platninich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio To niska cena za oczyszczenie polskiej piłki IP: *.centertel.pl 01.10.08, 22:21 niska cena za pozbycie się tej skorumpowanej bandy, betonowego aparatu, śmiejących się nam w twarz nierobów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alikanta PO jak wycofasz z kuratora to dla ciebie śmierc ! IP: *.promax.media.pl 01.10.08, 22:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek FIFA: Albo kurator wychodzi z PZPN albo nie gra.. IP: 195.248.88.* 01.10.08, 22:25 Jeśli zawiesza nas i zabiorą nam Euro 2012.r. to będzie wina tylko tego Listkiewicza i jego bandy z PZPN-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość FIFA: Albo kurator wychodzi z PZPN albo nie gra.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 22:31 nie wiem jak reprezentatywne jest to forum,ale 99% jest za olaniem fifśmieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta FIFA: Albo kurator wychodzi z PZPN albo nie gra... IP: *.chello.pl 01.10.08, 22:34 Pilkarzom i tak wszystko jedno bo i tak nieprzejda pierwszej rundy. Moze nimi potzasnie i zaczna grac a nie robic biznesy. Fifa niech sie nie wtraca w nie swoje sprawy , chyba ze mieli tu jakies swoje interesy i je eraz bronia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper bez kopania IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.08, 22:39 to już może gronkowiec odpuści sobie te kopanie na dziesięciolecia stadionik na nowo do wynajęcia dla wietnamców jak była kicha tak dalej jest tylko jeszcze większa i nadal Polska obciachem europy co do wcześniejszych re. mam w dupie listkiewicza ale mam również w dupie ludzi którzy nie dbają o własny interes jak to polacy z szabelką a później budzą się z ręką w nocniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic a niech FIFA robi co chce, g...o mnie to obchodzi! IP: *.komster.pl 01.10.08, 22:40 zwykły kibic (i ja też!) chce mieć nadzieję na "lepsze jutro" w polskiej piłce, nawet kosztem MŚ. jak non stop jestem zmuszony patrzeć na te gęby Listkiewiczów, Koźmińskich, Latów, Engelów i innych leśnych dziadów, to mnie krew zalewa! naprawdę, pomyślcie. jak wykluczą nas z MŚ i europejskich pucharów to i tak w zasadzie nic nie stracimy, przynajmniej oszczędzimy sobie wstydu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel RP Już w 1998roku po Finale PP Amica - Aluminium ... IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.08, 22:41 Już w 1998roku po Finale PP w Poznanium trzeba było rozpędzić tę bandę, Zamiast wywalić Marka Kowalczyka, to wzieli go na szefa Kolegium Sędziów PZPN a ten dawal przykład jak się przekręca w lidze. Bronił go później Listkiewicz i Strejlau. Już wtedy trzeba było reagować na tę ośmiornicę, to wtedy zaczynał karierę "Fryzjer". Może należy teraz pokazać jakie są kary i skala korupcji , aby kumple w UEFA i FIFIe wiedzieli o skali przestępstw. Te zielone ludki już dawno powinny skończyć na bruku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec A ja jestem ciekaw, czy Fifa ma plan B 01.10.08, 22:44 Na wypadek gdyby jednak kurator nie zostal wycofany. Jestem swiecie przekonany, ze blattery nawet nie biora tego pod uwage, bo wydaje im sie, ze wystarczy pogrozic i wszyscy potulnie posluchaja wielkich panow wladcow futbolu. A jak nie zostanie wycofany kurator, to co? Zdaje sie, ze Fifa takze bedzie mialo nielada klopocik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper i jeszcze jedno IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.08, 22:51 i jeszcze jedno powyciastowaniu zielonych ludków kto nam kibicom zapewni że już nigdy nie będzie bagna drzewiecki? jacyśinni politycy? przecież każdy człowiek na poziomie wie że u koryta trzepią kasę ażtrzeszczy i co nowe korytko będzie się bawić w filantropię? widzę tu raczej 99% naiwniactwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKCJA KIBICOW FIFA: Albo kurator wychodzi z PZPN albo nie gra... IP: 74.12.32.* 01.10.08, 22:56 Petycja do FIFA link - www.petitiononline.com/PZPN/petition.html Fani polskiej pilki noznej!! Przyszedl czas kiedy musimy sie zjednoczyc i dolozyc swoja cegielke w walce z PZPN. Zlozmy petycje, napiszmy listy do FIFA, UEFA, MKOL, PKOL, RZADU RP, zorganizujmy pokojowy marsz na siedzibe PZPN. Zjednoczmy sie w tej godzinie potrzeby. Piszcie na darekfun@hotmail.com i organizujmy sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clichy Listka w UEFA wszyscy kochają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 22:58 W końcu jedyny polski sędzia międzynarodowy! Czy FIFA nie wie że gościu łoji lewą kasę? Śmierdzi mi tu konszachtami i korupcją w FIFA i UEFA. Nie grać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martis31 FIFA: Albo kurator wychodzi z PZPN albo nie gra... IP: *.chello.pl 01.10.08, 23:00 witam opini tutaj dużo! ;) i dobrze! cieszę się że każdy kibic ma zdanie. jeśli pozwolicie to mam takie spostrzeżenie....... jesli mam być szczery to nawet chciałbym żeby wykluczyli Polskę na jakieś 2 lata ze struktur FIFA. byłby czas na uporządkowanie polskiej piłki, przemyślenia nad przyszłością i nierobienie wszystkiego na hura. ale najpierw trzeba usunąć, zaległy od dziesięcioleci tzw beton! a beton to wasi dzialacze!!!! najmniejszych klubow!!! zrobcie wszystko zeby ich usunac!!!!!! oni wybieraja!!!! oni to tworza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mico Podpisz i podaj dalej: IP: *.range81-132.btcentralplus.com 01.10.08, 23:00 www.petitiononline.com/PZPN/petition.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Dzrewiecki się wygłupił, zrobił ten sam błšd co IP: *.speed.planet.nl 01.10.08, 23:01 jego poprzednicy. Wg mnie Drzewiecki za miesišc a może tydzień nie będzie juz ministrem sportu. Nie ma pojecia o polityce, ani o regułach gry zwłaszcza w relacjach z FIFA i UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Drzewiecki kompletnie się wygłupił zrobił ten sam IP: *.speed.planet.nl 01.10.08, 23:05 bład co jego poprzednicy. Za miesišc albo za tydzień Drzewiecki nie bedzie już ministrem sportu. Nie zna się na polityce, nie potrafi poruszać się w delikatnej materii zależnosci od FIFy i UEFy. Mozna powiuedzieć dobrowalnie wlazł pod ciężarówkę. Przykre to ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martens To niech się nie odbędą. Niech spada kacyk Blatter IP: *.aster.pl 01.10.08, 23:24 Kompromitacja międzynarodowej mafii piłkarskiej. Jestem za KURATOREM i przejrzeniem WSZYSTKICH papierów tej tajemnej organizacji PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luberstein Waniejsza jest ucziwość i wola narodu IP: *.dynamic-dialup.coretel.net 01.10.08, 23:27 reszta z pasożydniczymi związkami (pzpn,uefa itd) są mniej (lub wcale) ważne. Na pohybel złodziejom. Patrz na złodziejsko-pasozydnicze maski pokazane na czele artykółu. Czas woła o wielkiego Adolfa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTI Spadaj frajerze Blater! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 23:39 No i dobrze, nie ugniemy się. Chcemy porządku i tak bedxzie! Precz z PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
maclawyer FIFA: Albo kurator wychodzi z PZPN albo nie gra... 01.10.08, 23:42 Tyle tylko, że kurator w PZPN został ustanowiony w oparciu o przepis art. 23-a Ustawy o sporcie kwalifikowanym, który jest niezgodny z Konstytucją. Ponadto aby orzeczenie arbitrażowe o ustanowieniu kuratora było wykonalne, musi uzyskać stwierdzenie wykonalności,które nadaje sąd państwowy. A takiego nie ma. Czyli nie ma też kuratora !!! Szczegółową analizę prawną - bez merytorycznej oceny PZPN - przedstawiam na swoich stronach maclawyer.wordpress.com/2008/10/01/art-23-a-ustawy-o-sporcie-kwalifikowanym-a-zasady-arbitrazu/ MacLawyer Odpowiedz Link Zgłoś
maclawyer Kurator w PZPN, czy zgodnie z Konstytucją ? 01.10.08, 23:45 Art. 23-a ustawy o sporcie kwalifikowanym, w oparciu o który Trybunał Arbitrażowy ustanowił kuratora PZPN jest sprzeczny z Konstytcją. Ponadto kurator nie uzyskał stwierdzenia wykonalności orzeczenia arbitrażowego o jego ustanowieniu. Stwierdzenia takiego dokonuje sąd państwowy. Szczegółowa i obszerna analiza prawna - bez oceny merytorycznej PZPN - na moich stronach maclawyer.wordpress.com/2008/10/01/art-23-a-ustawy-o-sporcie-kwalifikowanym-a-zasady-arbitrazu/ ZAPRASZAM ZAINTERESOWANYCH MacLawyer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam FIFA: Albo kurator wychodzi z PZPN albo nie gra... IP: *.sileman.net.pl 01.10.08, 23:47 Uważam, że należy trzymać twardy kurs i nie ustąpić z tej formy działania, powinna również zareagować unia europejska. To karygodne aby ktoś nakazywał nam kto ma być i co ma robić? To drugi Watykan. Polski rząd we własnym kraju nie może podjać żadnej decyzji w sparawie na jego terytorium, tylko płacić ma. Gdyby znęcano sie nad PZPN-em lub prześladowano ich politycznie to rozumię, ale chamstwo korupcję i kradzież FIFA promuje i broni? To nie trudno sobie wyobrazić jakimi pieniędzmi oni operują. Ja poświeciłbym nawet mistrzostwa w piłce nożnej aby pokazać światu że poza UEFA i FIFA jest jeszcze zwykła moralnosć, szacunek do kibica i człowieka. Na mistrzostwa przy starych działaczach nie mamy się co wybierać, bo zagrają 2-3 mecze i koniec piesni a kasy na to pjdzie w miliardach i znów złodzieje na NAS zarobią. A wiec nie dać im tej możliwosci i już nie ustępować po raz drugi. Pozdrawiam P. Ministra Odpowiedz Link Zgłoś
babayaga-is-me FIFA: Albo kurator wychodzi z PZPN albo nie gra.. 01.10.08, 23:51 Zlikwidować korupcjogenny zarząd zatwardziałych kolesiów. FIFA i UEFA mogą nam naskoczyć, Polska reprezentacja i tak nic nie zdobędzie na żadnych rozgrywkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał FIFA: Albo kurator wychodzi z PZPN albo nie gra... IP: *.chello.pl 01.10.08, 23:54 Olać ich. Polska piłka i tak nie istnieje. Co mamy do stracenia? PZPN jest wrzodem, maść nie pomoże, wrzody się wycina. Odpowiedz Link Zgłoś