Gość: gość Wesołe przygody PZPN, kuratora, ministra i FIFA.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 16:58 chamstwo wygrało,prezesi i pijane ryje w szalikach,polska bialoczerwoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlatkoganczev Wesołe przygody PZPN, kuratora, ministra i FIFA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 16:59 ..śmieszni jesteście wszyscy razem wzięci..gdyby nie ustąpili to nie było by spotkań z Czechami i Słowacją..ciekawe co byście wtedy mówili..z tej sytuacji nie ma dobrego wyjścia więc odwalcie się od rządu..ja bym czyszczenie piłki zaczął od FIFA a potem dopiero PZPN..na szczęście mecz z Czechami się odbędzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_mroz_uff Re: Wesołe przygody PZPN, kuratora, ministra i FI 06.10.08, 17:15 sam jesteś śmieszny - jeżeli się powiedziało "A" to trzeba powiedzieć "B" inaczej nie trzeba było rozpoczynać rozpierduchy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.marcinkowski Re: Wesołe przygody PZPN, kuratora, ministra i FI 06.10.08, 17:39 To trzeba bylo Drzewieckiemu spojrzec w kalendarz eliminacji i odstawic cala szopke PO meczach - odpadloby szantazowanie reprezentacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator PZPN/FIFA..Tusk na Kaszuby IP: *.pools.arcor-ip.net 06.10.08, 16:59 Żenada i rozpacz, dlaczego...??? ... nie chcałem politykować, ale po stanowczej wypowiedzi premiera (mówił sensownie i miałem nadzieję - matka głupich) myślalem, że skończy się rządzenie tej grupy nieudaczników pod wodzą Michała L., ale widzę na tym przykładzie jaki mamy rząd.....!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ßßß Wesołe przygody PZPN, kuratora, ministra i FIFA.. IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.08, 17:02 ...krazy,krazy zloty pieniadz...a flaszki tocza sie dalej!!! Listkiewicz juz jesien-czas juz spadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wesołe przygody PZPN, kuratora, ministra i FI IP: *.ed.shawcable.net 07.10.08, 05:56 I nadejdzie taka wiosna ze na drzewach zamiast lisci beda pzpn-isci Odpowiedz Link Zgłoś
litwor Za Listkiewiczem 06.10.08, 17:03 Zgłaszam kandydaturę Pana Listkiewicza do wyborów na prezesa PZPN. Niezniszczalny, niezatapialny. Takich nam trzeba. A następnie na szefa FIFY.Tylko on sie nadaje. Wie jak z tą bandą sie dogadać. A mimo że byłem za Premierem Tuskiem zgłaszam wniosek o odwołanie go ze stanowiska. Beztalencie, brak kompetencji, na kogo ja głosowałe??. Chyba miałe pomroczność jasną lub ciemną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzn komunikat - biuro rzeczy znalezionych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 17:06 uwaga, dziś w godzinach południowych znaleziono w centrum warszawy podkulony ogon. są przesłanki wskazujące na właściciela, ale do jutra do godzin południowych nie będziemy publicznie tego ogłaszać. ciężko przerażonemu właścicielowi gwarantujemy "anonimowość" (choć i tak wszyscy wiedzą panie drewkowski, drewniakowski, czy jak tam panu, do kogo należał). znalazca twierdzi, że obok ogona leżał też mało używany honor, ale na widok zbliżających się osób uciekł wołając coś o wstydzie i upokorzeniu, których nie może znieść. poszukiwania trwają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak PO bez jaj - czyli jak zwykle! IP: *.acn.waw.pl 06.10.08, 17:14 ... strasznie się zawiodłem! Szukajcie sobie innego wyborcy! Jak zwykle - gęby pełne uśmiechów, oczy w słupki - popularności i jak zwykle!!!!! koooooommmmmppplllletny brak czynów - za słowami!! Nie zawracajcie mi więcej Mojej dupy! Pa chłopaki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siara Re: PO bez jaj - czyli jak zwykle! IP: *.promax.media.pl 06.10.08, 17:51 .... i bez dydka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadjan Wesołe przygody PZPN, kuratora, ministra i FIFA... IP: *.132.rev.vline.pl 06.10.08, 17:16 No jeśli to prawda to tylko powiem tyle: Tuskopatałachy i tyle. Naczelny głupek z pisu niech się nie cieszy bo on jest jeszcze większy patałach. Smutne jest żyć w takim kraju gdzie ku..wa i złodziej zawsze wygrywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123... Wesołe przygody PZPN, kuratora, ministra i FIFA.. IP: 213.192.88.* 06.10.08, 17:30 Jak W.Putin robił porządek w rosyjskiej federacji żadna FIFA ani UEFA nie odważyła się grozić Rosjanom. Ale żeby tak było to decydent musi mieć jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałło Kleiber w komisji IP: *.ghnet.pl 06.10.08, 17:41 "Rząd doszedł z polską federacją do porozumienia, a sytuację w PZPN ma uregulować Niezależna Komisja Wyborcza kierowana przez prof. Michała Kleibera." No tak Prof. Kleiber uzdrowił naukę Polską, teraz PZPN. OMNIBUS Ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yzrey Wesołe przygody PZPN, kuratora, ministra i FIFA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 18:14 Listkiewicz na Prezydenta!Potrzeba nam tak skutecznego polityka. Tusk,jak to Tusk,indyczył się i jak zwykle zawinął ogon po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk żenada IP: *.xdsl.centertel.pl 06.10.08, 18:59 jeszcze jest szansa, że teraz wkroczy prokurator i pozamyka dziadów; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tebo Re: żenada IP: *.xdsl.centertel.pl 06.10.08, 19:01 oni to mogą staruszków dręczyć; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan A może Tuskowi chodziło o to aby odebrali to Euro IP: *.chello.pl 06.10.08, 19:23 2012 bo wie, że to jest skazane na pełną kompromitację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Wesołe przygody PZPN, kuratora, ministra i FI IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 06.10.08, 20:49 no nic, pozostaje wykonac ten sam manewr (tzn kuratora) za jakies 3,5 roku tak ze 3 dni przed inauguracja EURO. Odpowiedz Link Zgłoś
jano53 Wesołe przygody PZPN, kuratora, ministra i FIFA.. 06.10.08, 22:09 Nie wiem dlaczego rząd się ugiął,przecież taki wspaniały plan zasługujący na nagrodę Nobla w dziedzinie ogłupienia Polaków,wszystko prawie zapięte na ostatni guzik tylko FIFA miała to przyklepać i wycofać nas z organizacji EURO-2112. Po co się zblamować przed całym światem że nie wybudowaliśmy na czas stadionów,autostrad,lotnisk,hoteli i całej reszty.Kochani,ręce czyściutkie-przecież my chcieli,to ta paskudna,wredna FIFA odebrała nam EURO-2112. Tak moi drodzy,to jest prawdopodobnie cała prawda o tej wesołej przygodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jano53 Re: Wesołe przygody PZPN, kuratora, ministra i FI 06.10.08, 22:14 jano53 napisał: > Nie wiem dlaczego rząd się ugiął,przecież taki wspaniały plan zasługujący na > nagrodę Nobla w dziedzinie ogłupienia Polaków,wszystko prawie zapięte na ostatni > i > guzik tylko FIFA miała to przyklepać i wycofać nas z organizacji EURO-2012. Po > co się zblamować przed całym światem że nie wybudowaliśmy na czas > stadionów,autostrad,lotnisk,hoteli i całej reszty.Kochani,ręce > czyściutkie-przecież my chcieli,to ta paskudna,wredna FIFA odebrała nam > EURO-2012. Tak moi drodzy,to jest prawdopodobnie cała prawda o tej wesołej > przygodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saad Wesołe przygody PZPN, kuratora, ministra i FIFA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 00:16 Miało być pięknie,wyszło jak zawsze. Cóż,trzeba mieć "jaja" i bronić sprawy,którą uważa się za słuszną. Marszałek Piłsudski o pewnych politykach powiedział kiedyś: :Kury wam szcz... prowadzać,a nie politykę robić". PO i pan Tusk stracili w moich oczach resztkę autorytetu. A polskiej piłki nie mam zamiaru oglądać... żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Wesołe przygody PZPN, kuratora, ministra i FIFA... IP: *.ed.shawcable.net 07.10.08, 04:12 I tak zostalo panstwo wpanstwie Odpowiedz Link Zgłoś