dominik.olsztyn Nie udało się wykastrować kolejnego pedofila... 07.10.08, 00:18 Ciekawe czy po tym wszystkim dotrze do Tuska, że ładne gesty pod publiczke nie rozwiązują żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Re: kompromitacja Rządu RP wobec gangsterów z FIF 07.10.08, 09:12 Mam wątpliwą satysfakcję z tego, że to przewidziałem. Wolałbym, żeby wreszcie ktoś zrobił porządek z tym betonem. Wszyscy wiedzą, że na czele PZPN stoi banda przestępców, którzy się śmieją w nos czterdziestomilionowemu narodowi i nic nie można z tym zrobić? Panie Tusk, cudu trzeba! Podobno jest Pan cudotwórcą? Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: kompromitacja Rządu RP wobec gangsterów z FIF 07.10.08, 12:56 ...i dokonał cudu. Cudem była błyskawiczna kapitulacja, bo narobił w gacie, że się część kibiców pogniewa. Albo, że Polska utraci Euro2012 i w efekcie będą straty dla rządzących (brak łapówek). Odpowiedz Link Zgłoś
protoplex Drzewiecki popełnił błąd. 07.10.08, 13:07 Minister Drzewiecki zrobił sobie dupę z gęby stawiając takie ostre ultimatum, a potem się z niego grzecznie wycofując z podkulonym ogonkiem jakby nigdy nic. I to był jego główny błąd, stracił dla mnie całą wiarygodność i nie chcę, żeby człowiek który robi sobie szmatę z gęby rządził sportem w moim kraju. Jak ktoś idzie na wojnę i się boi pierwszego wystrzału, to może lepiej niech siedzi w lazarecie i opatruje bohaterów, którzy strzałów się nie boją. Odpowiedz Link Zgłoś
mazurek111 Brakuje mi tylko „bufetowej”! 07.10.08, 17:27 Teraz dla osiągnięcia maksymalnego napięcia dramatycznego powinna się pojawić na scenie nasza nieoceniona „bufetowa” zmieniając lokalizację z terenów Stadionu Dziesięciolecia na Zielonkę. To byłoby godne Owidiusza... Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: kompromitacja Rządu RP wobec gangsterów z FIF 09.10.08, 20:22 manhu napisał: > ...i dokonał cudu. Cudem była błyskawiczna kapitulacja, bo narobił w gacie, że > się część kibiców pogniewa. Albo, że Polska utraci Euro2012 i w efekcie będą st > raty dla rządzących (brak łapówek). PO raz kolejny nie udał się skok na kasę POsrańcom. Próbowali skoczyć na kasę telewizji publicznej a teraz na kasę PZPN, Ciekaw jestem na jaką organizacje teraz skoczą. Precz z idiotami tego rządu. Nie ma dnia by nie mącili i oskarżali wszystkich o złodziejstwo. Sami niech Posrańce przestana kraść i wezmą się za właściwą prace a nie tylko opie...ją się za publiczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: kompromitacja Rządu RP wobec gangsterów z FIF 09.10.08, 20:22 canisparvus napisał: > Mam wątpliwą satysfakcję z tego, że to przewidziałem. Wolałbym, żeby > wreszcie ktoś zrobił porządek z tym betonem. Wszyscy wiedzą, że na > czele PZPN stoi banda przestępców, którzy się śmieją w nos > czterdziestomilionowemu narodowi i nic nie można z tym zrobić? > > Panie Tusk, cudu trzeba! Podobno jest Pan cudotwórcą? tak SS Tusk przyśle Wermacht z dziadkami na czele i będą zabijać Polaków tak jak zabili mojego dziadka wermachtowcy tuskowie Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Nie udało się wykastrować kolejnego pedofila. 09.10.08, 20:19 dominik.olsztyn napisał: > Ciekawe czy po tym wszystkim dotrze do Tuska, że ładne gesty pod > publiczke nie rozwiązują żadnych problemów. PO raz kolejny nie udał się skok na kasę POsrańcom. Próbowali skoczyć na kasę telewizji publicznej a teraz na kasę PZPN, Ciekaw jestem na jaką organizacje teraz skoczą. Precz z idiotami tego rządu. Nie ma dnia by nie mącili i oskarżali wszystkich o złodziejstwo. Sami niech Posrańce przestana kraść i wezmą się za właściwą prace a nie tylko opie...ją się za publiczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin120 Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN prze... 07.10.08, 00:28 "Polacy, nic sie nie stalo, Polacy nic sie nie stlo" A na powaznie, to daliscue dupy. takie pie....e lesne dziadki z PZPN pestraszy.y rzad no to kurw..a nie wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN pr 07.10.08, 00:34 i słusznie, bo tu burdel miał się od niedawna zmniejszać a się okazuje, że jest wprost przeciwnie. a rząd z tym bezjajecznym Drzewieckim, to są mientkie faje zwykłe, nie politycy - Kury szcz... wam prowadzać, nie politykę robić! - cytując klasyka.. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Co będzie jeżeli PKOI podtrzyma decyzję?Czym FIFA 07.10.08, 07:03 zagrozi Trybunałowi Arbitrażowemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Koziolek Drzewiecki- matolek Tusku 07.10.08, 00:31 "Jak sie wyciaga rewolwer, to trzeba byc przygotowanym pociagnac za spust" R.Reagan Odpowiedz Link Zgłoś
jakas1 Re: Koziolek Drzewiecki- matolek Tusku 07.10.08, 00:34 Przecież Sarzało jeszcze dziś rano pisał, że rząd się z pewnością nie ugnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Koziolek Drzewiecki- matolek Tusku 07.10.08, 00:40 jakas1 napisał: > Przecież Sarzało jeszcze dziś rano pisał, że rząd się z pewnością nie ugnie :D Jak to mowil, to mu na pewno poszarzalo wtedy a tym bardziej teraz. Zalosni POpaprancy przy wladzy. Brawo Panie Blatter, moze za pana sprawa Polacy przejrza na oczy i zobacza, kogo to wybrali na premiera rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Koziolek Drzewiecki- matolek Tusku 09.10.08, 20:23 jakas1 napisał: > Przecież Sarzało jeszcze dziś rano pisał, że rząd się z pewnością nie ugnie :D PO raz kolejny nie udał się skok na kasę POsrańcom. Próbowali skoczyć na kasę telewizji publicznej a teraz na kasę PZPN, Ciekaw jestem na jaką organizacje teraz skoczą. Precz z idiotami tego rządu. Nie ma dnia by nie mącili i oskarżali wszystkich o złodziejstwo. Sami niech Posrańce przestana kraść i wezmą się za właściwą prace a nie tylko opie...ją się za publiczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: Koziolek Drzewiecki- matolek Tusku 07.10.08, 02:37 fromwindsor napisał: > "Jak sie wyciaga rewolwer, to trzeba byc przygotowanym pociagnac za > spust" R.Reagan ano własnie... i rzadowi zabrakło konsekwencji w pojsciu na "czołowke" z tymi gnojkami z sryfa.. co to jest qwa zeby jakiescw...e skorumpowane rzadziły co wolno a co nie rzadowi 40 mln. kraju??? pogłupieli wszyscy??? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Koziolek Drzewiecki- matolek Tusku 07.10.08, 09:31 mw-te napisał: > i rzadowi zabrakło konsekwencji w pojsciu na "czołowke" z tymi > gnojkami z sryfa.. co to jest qwa zeby jakiescw...e skorumpowane rzadziły co > wolno a co nie rzadowi 40 mln. kraju??? pogłupieli wszyscy??? Ja tam żaden kibic,na piłce się nie znam, korupcji nie lubię (to - tytułem wyjaśnienia), ale bardzo mnie ciekawi, co Ty i reszta forumowych bohaterów niezłomnych byście powiedzieli, gdyby rząd się nie ugiął, w konsekwencji polskie drużyny pozbawiono by prawa startu w rozgrywkach, a Polskę - organizacji Euro 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Re: Koziolek Drzewiecki- matolek Tusku 07.10.08, 10:09 Masz rację, byłaby to totalna klęska PO (a przy okazji Polski). Tylko po co, u licha, ci wybrancy bogów wpakowali się w sytuację, z której nie ma dobrego wyjścia? Na własne życzenie? Porządek w PZPN trzeba zrobić, ale na wojnie atakuje się wtedy, gdy się ma duże szanse na sukces, a nie wtedy, gdy się ma przewagę moralną. Najwyraźniej stratedzy PO się przeliczyli z możliwościami. Wyszło jak wyszło. Ludzie nie lubią, gdy im się klęskę przedstawia jako zwycięstwo. PO sama sobie strzeliła w stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Koziolek Drzewiecki- matolek Tusku 07.10.08, 10:29 Święte słowa, Canissparvus! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Koziolek Drzewiecki- matolek Tusku 13.10.08, 07:31 canisparvus napisał: > > Tylko po co, u licha, ci wybrancy bogów wpakowali się w sytuację, z > której nie ma dobrego wyjścia? Na własne życzenie? (...) Zgadzam się z każdym Twoim słowem, z dalszym ciągiem Twej wypowiedzi też. Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: Koziolek Drzewiecki- matolek Tusku 09.10.08, 20:24 koloratura1 napisała: > mw-te napisał: > > > i rzadowi zabrakło konsekwencji w pojsciu na "czołowke" z tymi > > gnojkami z sryfa.. co to jest qwa zeby jakiescw...e skorumpowane rzadziły > co > > wolno a co nie rzadowi 40 mln. kraju??? pogłupieli wszyscy??? > > Ja tam żaden kibic,na piłce się nie znam, korupcji nie lubię (to - tytułem wyja > śnienia), ale bardzo mnie ciekawi, co Ty i reszta forumowych bohaterów niezłomn > ych byście powiedzieli, gdyby rząd się nie ugiął, w konsekwencji polskie drużyn > y pozbawiono by prawa startu w rozgrywkach, a Polskę - organizacji Euro 2012. > PO raz kolejny nie udał się skok na kasę POsrańcom. Próbowali skoczyć na kasę telewizji publicznej a teraz na kasę PZPN, Ciekaw jestem na jaką organizacje teraz skoczą. Precz z idiotami tego rządu. Nie ma dnia by nie mącili i oskarżali wszystkich o złodziejstwo. Sami niech Posrańce przestana kraść i wezmą się za właściwą prace a nie tylko opie...ją się za publiczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Chamstwo nie zastąpi argumentów. 13.10.08, 07:54 rokets_w napisał: > > PO raz kolejny nie udał się skok na kasę POsrańcom. Próbowali skoczyć na kasę > telewizji publicznej a teraz na kasę PZPN, Ciekaw jestem na jaką organizacje > teraz skoczą. Precz z idiotami tego rządu. Nie ma dnia by nie mącili i oskarżal > i > wszystkich o złodziejstwo. Sami niech Posrańce przestana kraść i wezmą się za > właściwą prace a nie tylko opie...ją się za publiczne pieniądze. Chamstwo jest bronią tych, którym brak argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
nemzi Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN prze... 07.10.08, 00:34 Dużo szumu i żadnych zmian... --------- www.100klatka.pl/video/view/id/394 Odpowiedz Link Zgłoś
carpyook Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN prze... 07.10.08, 00:36 Nareszcie element rozsądku w tej powodzi inwektyw pod adresem Drzewieckiego, Tuska i (o dziwo, w znacznie mniejszym stopniu) PZPN. Sprawdza się stare hasło "Ty mi nie mów, ile mogę zarobić, tylko - ile mogę stracić?". FIFA/UEFA do stracenia miała niewiele, nasze EURO chętnie przejmą przynajmniej ze 3 inne kraje... PZPN reputację ma tam, gdzie dobro polskiej piłki, czyli w głębokim poważaniu... A rząd tracąc EURO, straciłby wszystko. EURO to problem znacznie większej wagi niż skorumpowany PZPN i takiej straty nie zrekompensuje wywalenie paru leśnych dziadków. Nie warto. Wnioski są dwa. Po pierwsze, żeby zacząć walkę z PZPNem trzeba mieć mocne dowody na łamanie prawa przez jego Zarząd. Korupcja, oszustwa podatkowe, defraudacje, proszę bardzo... ale udowodnione! Wtedy nawet FIFA im nie pomoże... I tu rząd dał ciała na całej linii, podobnie zresztą jak poprzednicy (najpierw za łby ze związkiem brał się minister powiązany z gangsterami, potem - minister- łapówkarz...). A u nas króluje stara polska zasada "coś tam się zrobi i jakoś to będzie". Drugi wniosek jest bardziej pesymistyczny. Teraz bowiem, do 2012 (no, może 2011) staliśmy się zakładnikami tej pezetpeenowskiej kliki, bo zawsze nas mogą ich kumple z UEFY postraszyć zabraniem EURO... Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN pr 07.10.08, 00:38 sad but true.. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne sposob na mafie 07.10.08, 00:39 po pierwsze prokuratura po drugie piłkarscy biznesowi darczyńcy po trzecie kontrola decyzji władz związku w sprawie karania poszczególnych klubów i tzw regulaminowe zmiany decyzji po czwarte koszty działania ścisłego kierownictwa PZPN po piąte ochrona piłkarskich widowsk tylko na koszt ich organizatorów po szóste pomoc publiczna dla klubów tylko na szkolenie młodzieży reszta łącznie z utrzymaniem tzw zawodowych stadionów na koszt związku i klubów Realizacja powyższych postulatów spowoduje ,że piłkarskie doły na taczkach wywiozą kierownictwo PZPN bez pomocy władz państwowych....a wtedy nawet UEFA i FIFA przyznają rację słusznemu gniewowi piłkarskiego ludu. JANUSZ PIECHOCIŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN pr 07.10.08, 14:13 Zgoda, lecz to (ryzyko utraty EUro) było tak oczywiste przed, że po co w ogole ruszano do boju??? (niektórzy wręcz myśleli że CHODZI o utratę Euro) Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN prze.. 07.10.08, 00:41 ...Po siodme- zmienic rzad w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN pr 07.10.08, 00:42 problem w tym, że kandydaci się skończyli i już nie ma na kogo.. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN pr 07.10.08, 09:38 fromwindsor napisał: > ...Po siodme- zmienic rzad w Polsce Na ten, co przedtem? Też próbował wojować z PZPN-em i co wskórał? Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Re: Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN pr 07.10.08, 10:26 koloratura1 napisała: > Na ten, co przedtem? > Też próbował wojować z PZPN-em i co wskórał? Ale ten miał być podobno lepszy. Poza tym mógł uczyć się na błędach poprzedników. Podobno nawet średniointeligentny szczur w labiryntach doświadczalnych nie nabiera się na ten sam kawał dwa razy... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN pr 13.10.08, 05:02 canisparvus napisał: > koloratura1 napisała: > > Na ten, co przedtem? > > Też próbował wojować z PZPN-em i co wskórał? > > Ale ten miał być podobno lepszy. Poza tym mógł uczyć się na błędach > poprzedników. Masz rację, tyle tylko, że mnie interesowało, na KTÓRY rząd mamy wymienić obecny. Jakieś sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś
hugow Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN prze... 07.10.08, 00:46 czyli kolejny cud klamTuska Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.55 Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN prze... 07.10.08, 00:50 No coz,bylem zly na rzad ze wyskoczyl z tym kuratorem.Troche teraz czuje sie lepiej bo wedlug mnie rzad przynajmniej sie zreflektowal.Nie uwazam iz rzad tu przegral.Raczej zachowal twarz.Rozumiem ze chcial wywrzec presje na PZPN i nawet FIFA ale na koniec nie zagrzebal by przeciez Polskiej pilki.Za to dziekuje.Powtorze jeszcze raz iz wybory PZPN-u powinny byc dokonywane przez ludzi w Polsce i jest to wazne bardzo, kogo sie wybiera.Od tego sie wszystko zaczyna.Trzeba przede wszystkim ludzi uczciwych,znajacych temat,chcacych i bedacych gotowych wprowadzic pozytywne zmiany.Ktos kto ma rowniez wizje..Trzeba tak robic zeby PZPN funkcjonowal sumiennie,zgodnie z prawem.Z FIFA trzeba miec dobre relacje.FIFA to nie jest komuna,to jest organizacja ktora zrzesza dobrowolnie przeszlo 200 krajow a wiec organizacja ktora jest niezbedna nie tylko ze wzgledow czysto sportowyvh ale integracji spolecznej,miedzynarodowej.Pilka nozna jest przeciez nie tylko ucielesnieniem samym w sobie ale daje mozliwosc poznania innych kultur,osobowosci,temperamentow.Swiadczy tez o stopniu organizacji i strukturach na szczeblu klubowym i reprezentacji.Dlatego mozemy podziwiac kunszt trenerow,ich warsztatu pracy ale nie tylko.Dowiadujemy sie o bazie sportowej poszczegolnych krajow a to wszystko wiaze sie z tym poznawaniem swiata i kultur.Cos co nam Polakom zamknietym na swiat od czasow wojny tak bardzo jest potrzebne.Dziekuje rzadowi za odwage Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN pr 07.10.08, 03:31 leszek.55 napisał: Bardzo dobrze, tyle, ze, jak sadze profesor Bartoszewski, nie mowiac o nieboszczyku drogim Bronislawie moga wytknac brak jednego z istotnych atrybutow pilki noznej - walke z antysemityzmem. I w tym kontekscie nalezaloby ocenic skutecznosc walki rzadu Tuska. Dlatego tez nieprzejednane stanowisko Blattera nalezy jednoznacznie okreslic jako przyklad jawnego antysemityzmu...i braku woli w walce o "world peace". Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN pr 07.10.08, 08:00 leszek.55 napisał: >> dziekuje.Powtorze jeszcze raz iz wybory PZPN-u powinny byc > dokonywane przez ludzi w Polsce Tja, zwłaszcza przez Fryzjera i jego kilkuset kumpli. > Trzeba tak robic zeby > PZPN funkcjonowal sumiennie,zgodnie z prawem.Z FIFA trzeba miec > dobre relacje. No to zrób coś! > FIFA to nie jest komuna, To nie komuna, to mafia specjalizująca się w wymuszaniu pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
matadore1 Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN prze... 07.10.08, 00:59 Kuratora trzeba wprowadzić na 3 miesiące przed euro 2012. Niech wtedy podskakują i zabierają nam co chcą. Wytyczyć procesy działaczom z Polski, a może nawet tym z zagranicy (SB - ciekawe inicjały)za wspieranie przestępczości zorganizowanej. I wtedy niech skaczą nam do oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kwasenbrau Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN prze.. 07.10.08, 01:14 Z mafią nikt nie wygrał i nie wygra - patrz Neapol. Mieszkańcy toną w śmieciach i nic się nie da zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
sprytnymaciek [...] 07.10.08, 01:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn Re: Wpisujcie miasta, które śmieją się z Tuska !! 07.10.08, 02:14 > tusk to palant, ścierwo, śmieć bez jaj!!! > Warszawa !!!!! > Tusk, ty śmiecu, obyś zdechł !!! Zwal se konia, to sie wyluzujesz. Rozumiem ze mozna sie z niego smiac, nielubic za koniunkturalizm i populizm, ale pisac w ten sposob o kimkolwiek moze tylko czlowiek ciezko chory, zaslepiony neinawiscia. Idz sie leczyc kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
pinokkio cała Europa sie smieje! 07.10.08, 02:16 - nie z Tuska tylko, ale i z Polski w ogóle. Jak można się podejmować organizacji Euro, mając takie szambo w związku piłkarskim? Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: cała Europa sie smieje! 07.10.08, 03:33 pinokkio napisał: ... Jak można się podejmować organizac Euro, mając takie szambo w związku piłkarskim?" Przepraszam, w zwiazku, czy w rzadzie ? Kto jest oraganizatorem EURO 2012 - Wachock, czy Polska ? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 pomyliłeś forum, debilu, to nie onet:) 07.10.08, 08:39 na onecie jest modne "wpisujcie sie..." wiec wpisuj się na onecie, kretynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Zwycięstwo Donalda Castro... 07.10.08, 01:45 nie odebrali nam Euro i nie wykluczyli nas z rozgrywek; nasze Słoneczko wygrało - jak zwykle zresztą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 To co zrobiła FIFA i UEFA jest bezczelne i podłe! 07.10.08, 02:02 Zwykły szantaż, paskudny! Zbojkotujmy mecze! Co to znaczy że nie możemy już w niczym decydować? :[ Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Re: To co zrobiła FIFA i UEFA jest bezczelne i po 07.10.08, 03:19 FIFA zrobila akurat to, czego nie zrobili wyborcy w Polsce w 2007 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.55 Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN prze.. 07.10.08, 02:19 Nie, to nie to ze nie mozna wygrac.Ale trzeba zrozumiec ze w dzisiejszym swiecie rzadza pewne mechanizmy i trzeba sie umiec przystosowac.I to nie jest tak ze jakas ustabilizowana instytucja jest mafia albo terrorysta.Nie ma szans ,zrzeszaja 200 krajow ktore przystapily dobrowolnie a wiec idea przynajmniej w tym wypadku FIFA byla przekonowujaca.Zreszta to odnosi sie wogole do zycia.Wezmy Karte Praw Czlowieka.Mozna by bylo tez sie nie zgodzic ze ingeruje sie w wewntrzne sprawy religii poszczeglonych krajow,tradycje kulturowa etc.Czy nawet program Unii moze byc kontrowersyjny ale niezaleznie nie moze byc tak ze maly kraj jak Polska,chce przewrotow,rewolucji.Nauczmy sie dystansu,dyplomacji,cierpliwosci.Wszystko mozna zmienic na dobre ale od tego jest planowanie,czas etc.W przypadku problemow PZPN nie obciazajmy tutaj FIFA.Zacznijmy od wyborow,uczestnictwa innych srodkow dyplomatycznych.Ameryka stala sie niemodna ze swoim rewolwerem w reku a tu nagle dostala w leb kamieniem na srodku ich salonu (Trade Centre).Dzisiaj nastal czas na myslenie,dyplomacje i uczestnictwo w sprawach dla nas waznych.Dlatego jeszcze raz uwazam ze wycofawanie sie rzadu jest bardziej aktem madrosci niz glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn Re: Wpisujcie miasta, które śmieją się z Tuska !! 07.10.08, 02:50 > idz sie utop jebany debilu!!!! rzad walczy z najbardziej skorumpowana > totalitarna pozostałoscia po komunie jaka jest pzpn i ta mynda listkiewicz!!!! Nie popieram wylewania pomyj na Tuska, ale mam drobną uwagę. Ten rząd i ten premier wcale nie walczą z PZPN. Oni tradycyjnie już dla siebie, jedynie UDAJĄ, że walczą by móc o tym opowiedzieć Tobie w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Re: Wpisujcie miasta, które śmieją się z Tuska !! 07.10.08, 03:36 Za co sie nie wezmie ten rudy kondon to spier.... . A tak na marginesie czy ta cholota z P-olit O-bory nic sie nie uczy? Przeciez PIS zrobil dokladnie to samo pare miesiecy temu. Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 To za Głupek z tego Tomczaka!!! 07.10.08, 05:40 Jeżeli takimi ludźmi posługuje się ten operetkowy "kurator" (przepraszam za wyrażenie), to należy go raz na zawsze przepędzić z PZPN na zbity pysk!!!!! Zapamiętajcie sobie POpaprańcy z rządu, że polską piłkę może reformować tylko PZPN, jako pozarządowa, autonomiczna, samorządna i NIEZALEŻNA organizacja - WARA WAM OD NIEJ!!! Zakonotujcie to sobie raz na zawsze w swoich tępych kwadratach. Nieszczęściem polskiej i światowej piłki jest panoszenie się Klubów sportowych, jako świętych krów, dyktujących warunki nie tylko PZPN, ale także telewizji a nawet ... kibicom. Za dużo jest we współczesnej piłce kapitalizmu!!!!! Zawodnicy są "zajeżdżani" przez Kluby - Spółki Akcyjne (w imię zysku!!!) i ledwo słaniają się na nogach. Nic dziwnego, że potem np. na olimpiadzie ledwo powłóczą tymi nogami!!! Kapitalizm jest z definicji złodziejski a zatem kluby nastawione na zysk muszą a być złodziejskie i muszą OSZUKIWAĆ. Czepianie się PZPN, to totalne nieporozumienie. Na dodatek jeszcze prokuratura wymusza różne idiotyczne zeznania i przyznania się do winy ludzi, którzy w normalnym, praworządnym państwie w ogóle nie podlegaliby w większości sankcjom prawnym!!! Przy okazji nikt nie zauważa, że PZPN spisał się bez zarzutu. Zobaczcie ile klubów zostało karnie zdegradowanych - to przecież ewidentna zasługa PZPN!!! To trybunały odwoławcze utrudniały wykonanie decyzji PZPN a nawet ją blokowały "w majestacie prawa"!!!! Zatem opamiętajcie się ludzie w swoim amoku! Zacznijcie już przepraszać PZPN za kalumnie jakie rzucanie na ludzi, którzy SPOŁECZNIE zapracowują się na śmierć po to, żeby podnieść na wyższy poziom polską piłkę (przykład - Pan Koźmiński!!!). Nie słuchajcie różnych STUKNIĘTYCH FACETÓW w rodzaju Jana Tomaszewskiego, gdyż facet ok kilkunastu lat leczy swoje kompleksy wylewaniem pomyj na kolegów i PZPN (WYJĄTKOWA FLANELOWATOŚĆ!!!). Facet nadaje się do psychiatry a nie do telewizji. Przez niego głupieją też Internauci. No bo, żeby czepiać się Pana Antoniego Piechniczka, który jest czysty jak łza i po Michale Listkiewiczu jest drugim INTLEKTUALISTĄ w polskiej piłce, to trzeba mieć coś naprawdę nie po kolei z KWADRATAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Marcinkiewicz miał rację 07.10.08, 10:04 simchat napisał: > ...PO to "cieniasy" Obaj z Marcinkiewiczem znacie lepszych? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekviki Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN prze... 07.10.08, 06:20 Premier rzadu i jego minister,wpuszczeni w"kanał",w" maliny",z dużej chmury,mały deszczyk.FIFA pluje Premierowi i ministrowi w twarz,a oni mówią,że deszcz pada!!!Powiem krótko i treściwie:TRZY(CZTERY) LITERY WAM W CZTERY LITERY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ....tusk naprezyl miesnia...... 07.10.08, 06:38 i pekly szwy w majtkach.Tak mozna okreslic postawe Tuska w kluczowych dla Polski sprawach.Sprawa z PZPN to totalna klapa.Wiadomo ze kryje sie za tym Schetyna.Pokazuje ta sprawa dobitnie-Tusk i spolka przecenili swoja wartosc.Dodajmy.Poltora roku temu, rzad PiS , podobnie zaatakowal PZPN-wprowadzajac kuratora.Poddal sie presji FIFA i UEFA.Jednak osiagnieto minimalny sukces.Utworzono czteroosobowa komisje(Prezydent,rzad,FIFA, UEFA).Co wiec wynika z akcji PO?.NIC.Wycofano kuratora, komisja jak byla, tak jest.Zyskał PZPN i FIFA, które potwierdziły, że ich pozycja prawna stawia ich poza kontrolą organów państwa.Niepotrzebna zabawa malych chlopcow w piaskownicy. Jeszcze kilka dni temu rzad Tuska zaatakowal Prezydenta.Jakim prawem Prezydent mowi ze Polsce grozi kryzys.Wszystko jest jak w raju.Dzisiaj wiemy ze Prezydent mial racje.Kryzys juz sie zbliza.PO popieraja takze eksperci.Ciekawe czy wezma odpowiedzialnosc za kryzys?.To jest dywersja prezydencka, żeby podczepić się pod cokolwiek, aby tylko uzyskać jakieś punkty w polityce - mówi o zwołaniu Rady Gabinetowej ekonomista prof. Jan Winiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Moze GW poda te wszystkie uchybienia PZPN ? 07.10.08, 07:00 Plujecie, oskarzacie tylko nie wiadomo o co. Gdzie wasza rzetelnosc dziennikarska ? Tusk wycofal sie bo mu ktos, chyba Merkel, powiedziala ze wychodzi na glupka tak jak Obierki Ziemniaczane Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Re: Moze GW poda te wszystkie uchybienia PZPN ? 07.10.08, 08:46 Dziękuję za znakomitą ocenę postępowania premiera. Rzeczywiście tak mogło być i chyba tak było. Na tym Forum ludzie bluzgają, bo żyją w wirtualnym świecie Gazety Wyborczej i jej tendencyjnych, stronniczych redaktorów(!) a tymczasem Europa nam ucieka zarówno w działaniu jak i w myśleniu. Donek i Drzewiecki chcieli ośmieszyć Polskę. Na szczęście ta durnota i błazenada im nie wyszła. W Europie nie maj takich głupków, jak w polskim rządzie (złotą palmę w tej dziedzinie dałbym temu mądremu inaczej Gradowi, który zamiast przygotowywać biznesplan dla restrukturyzacji stoczni, przygotowywał prawie przez rok(!) jakąś ZIDIOCIAŁĄ "białą księgę". Komisja Europejska miała ubaw po pachy. Nie wiem tylko czy śmiać się z tego, czy płakać. Może by zapytać w tej sprawie stoczniowców ze Szczecina, Gdyni i Gdańska!? Odpowiedz Link Zgłoś
pionier630 A była taka świetna okazja, aby wreszcie 07.10.08, 07:02 roz.......ć to towarzystwo przekrętaczy. Nie wiem, czego przestraszyła się strona rządowa, bo chyba nie utraty Euro i Mundialu. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN prze... 07.10.08, 07:04 a czego niby po Donku należy się spodziewać? On każdemu kto mówi "dobryj dień", "guten morgen" bądź inne europejskie czy też strategiczne pozdrowienia od razu tyłka nadstawia. I to gdzie - nawet w dziedzinie rozrywki. Dzięki fest za takiego "płemieła". Ale oczywiście co Mu trzeb przyznać; miłością zionie że hej. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
gregmi Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN prze.. 07.10.08, 07:06 jak to nie wygral? jak najszybciej (dzis?) aresztowac, najlepiej na granicy bialoruskiej, i skazac na kare bewzglednego wiezienia, moze byc skromne 8 lat, nie krocej niz piec, bo rok nie wyrok za korucje, machloje i podatki i po listku i po fifie listkowiczoski pzpn-ek zlikwidowac sadownie w grudniu, jak reprezentacja przegra z czechami, a lech z milanem i hertha i po zawodach nie wygra z fifa?, tez mi problem!! Odpowiedz Link Zgłoś
manfred211 Re: Mirosław Drzewiecki przegrał z FIFA z PZPN pr 07.10.08, 08:38 Dziękuję!!! - masz nie tylko rację, ale i poczucie humoru, którego brak np. Drzewieckiemu! Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Wpisujcie miasta, które śmieją się z Tuska !! 07.10.08, 07:26 > > tusk to palant, ścierwo, śmieć bez jaj!!! > > Tusk, ty śmiecu, obyś zdechł !!! > idz sie utop jebany debilu!!!! rzad walczy z najbardziej > skorumpowana totalitarna pozostałoscia > jebac fifa...niech sie dymaja > ...jesli jest smieciem...to dlatego ze ustapił tym sqwielom!!!!! widzę, że koledzy sobie troszkę ze sobą porozmawiali :-) Zobaczycie; już Donald Castrator was namierzy po IP a potem telewizja pokaże was jako pedofili Odpowiedz Link Zgłoś