Gość: lester IP: *.hsd1.nj.comcast.net 07.10.08, 07:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rt Re: Z Czechami zagra Łukasz Fabiański? IP: 212.76.37.* 07.10.08, 08:54 nikt na świecie tak pięknie nie selekcjonuje jak nasz Leoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Z Czechami zagra Łukasz Fabiański? IP: 212.76.37.* 07.10.08, 09:00 ale nic dziwnego bo wyselekcjonował go PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eq Re: Z Czechami zagra Łukasz Fabiański? IP: *.aster.pl 07.10.08, 14:29 "tak komfortowej sytuacji jak Polska nie ma na tej pozycji... nikt w Europie" a Hiszpanie to co? psy? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Z Czechami zagra Łukasz Fabiański? 07.10.08, 09:01 pierwszyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!! No nie ma to jak merytoryczny komentarz :DD Osobiście podejrzewam, że mecz z Czechami będzie trudniejszy, dlatego z większym komfortem psychicznym oglądałabym go, widząc w bramce Boruca jednak. Takie pomijanie go miałoby ręce i nogi, gdyby był kompletnie bez formy, puszczał szmatę za szmatą, albo dalej chlał na umór :D ale tak? Zgoda- narozrabial, karę dostał, odpokutował :) więc? Argument " z nimi Boruc nie grał nigdy" w ogóle do mnie nie przemawia... Coz tego że nie grał? Nie grał-to zagra. I napewno ich świetnie "ustawi" jak zajdzie taka potrzeba :) Jasne, dajmy Lukaszowi szansę, zyczę mu jak najlepiej ,ale może niekoniecznie w takiej sytuacji w jakiej teraz jesteśmy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyskobol Z Czechami zagra Łukasz Fabiański? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 09:05 W protescie przeciwko utraconej nadziei, na meczu z Czechami, skandujmy przez całą pierwszą połowę: Je... Je...ć PZPN!!!! Chyba duzo czasu upłynęło, aby ktoś do tego stopnia zawiódł zaufanie Polaków, którzy mieli nadzieję na zmiany. Dlatego pamiętajcie kibicie, przez całą pierwszą połowę meczu z Czechami: Je... Je... PZPN!!! Moze to da tym Panom coś do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mass Lubię Fabiana, ale w jakiej jest formie grając raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 09:07 w miesiącu? Co roku Wenger mydli oczy, że jest równie dobry jak Almunia, a potem daje grać w co szóstym meczu. Niech zmieni klub i potwierdzi, że powinien być bramkarzem nr. 1 w reprezentacji. Boruc potwierdza to przynajmniej raz w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokoleoko Z Czechami zagra Łukasz Fabiański? IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.08, 09:11 Boruc kontra Fabiański Dobre sobie, nie ma przepaści! SMIECH !!! Fabiański to tylko rezerwowy a Boruc gra regularnie w lidze, niech nie wciska Leo ciemnoty, San Marino i Słowenia to drużyny z jakiej półki tej najniższej, SMIECH !!!Boruc to numer 1 w naszej reprezentacji !!! wyśmienicie sprawdza się w tej roli i tak powinno zostać, a ktoś chyba chce wypromować Fabiańskiego, taką gre jaką przedstawił Fabiański w dwóch ostatnich meczach mógł również pokazać Kowalewski!! ciekawe co by wtedy mówili, że też nie widzą przepaści między tymi bramkarzami, SMIECH !!!Boru nabroił i powinien zostać ukarany ale jest numerem 1 w naszej reprezentacji!!!! a Fabiański niech się uczy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geres Z Czechami zagra Łukasz Fabiański? IP: *.zone2.bethere.co.uk 07.10.08, 09:16 Tendencyjny artykul!!! Ja moge dac kilka argumentow. Po pierwsze ile meczow ten bramkarz Arsenalu zagral w ostatnih kilku miesiacach w barwach swojego klubu? Po drugie co to byli za przeciwnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostro_basen Boruc wróć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 09:25 jakoś mnie Fabiański nie przekonuje. Boruc przynajmniej potrafi krzyknąć na obrońców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Zniesie! Wezmie na plecy i zniesie... IP: 195.94.210.* 07.10.08, 09:26 .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_KooBa Z Czechami zagra Łukasz Fabiański? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 09:35 Ja wprawdzie oglądałem tylko pierwszą połowę meczu ze Słowenią (meczu z SM nie oglądałem wcale), ale z tego, co pamiętam, to tam Fabiański przynajmniej w dwóch sytuacjach zachował się jak junior i przyprawił kibiców o szybsze bicie serca. Ja z ręką na sercu mogę powiedzieć, że Boruc zachowałby się lepiej, a za samo dopuszczenie do takich sytuacji skląłby obrońców do piątego pokolenia wstecz. Z krzyków Fabiańskiego nikt sobie nic nie robił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szycha Z Czechami zagra Łukasz Fabiański? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.10.08, 09:38 leo traci mój szacunek.... Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Z Czechami zagra Łukasz Fabiański? 07.10.08, 09:48 Boruc zachowałby się lepiej, a za samo dopuszczenie do takich sytuacji skląłby obrońców do piątego pokolenia wstecz. Z krzyków Fabiańskiego nikt sobie nic nie robił. Otóż to :P Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Z Czechami zagra Łukasz Fabiański? 07.10.08, 10:23 siedzieć na ławce u Leo to tak jak grać u Beniteza albo Mourinho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falkor Re: Z Czechami zagra Łukasz Fabiański? IP: *.enercon.de 07.10.08, 10:24 Nie ma przepaści między Borucem i Fabiańskim? Że co? Nic nie mam do Fabiańskiego, ale on jest co najwyżej materiałem na bramkarza. Boruc to pierwsza liga światowa. Kto wogóle wpadł na pomysł, żeby ich dwóch porównywać? Szykują Fabiańskiemu jakis transfer, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xol Z Czechami zagra Łukasz Fabiański? IP: *.b-ras1.blp.dublin.eircom.net 07.10.08, 10:30 Ludzie nie konfliktujcie tych facetów, nie róbcie z Boruca - Wichniarka. To że facet miał problemy życiowe i popił, stać go, 99% z nas zrobiłby podobnie. Dalej jest gwiazdą i nią pozostanie niezależnie czy zagra czy posiedzi na ławie. Ale nie podsycajcie atmosfery, Artur też pewnie pluje sobie w brodę, że posłuchał głupich podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Błaszczykowski IP: *.rbw.stud.uni-goettingen.de 07.10.08, 10:36 Niech tylko Błaszczykowski będzie zdrowy, jedynie on na dzień dzisiejszy może zrobić różnicę, reszta średnio, raz lepiej raz gorzej, ale jeszcze nie na international level. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Błaszczykowski 07.10.08, 10:53 Sam jeden Kuba nam meczu raczej nie wygra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Z Czechami zagra Łukasz Fabiański? IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.08, 10:47 proste jak drut, do tej wspaniałej kadry z lig zagranicznych Boruc nie pasuje bo gra a Fabiański nie będzie ich "dołował", jest z tej samej parafii ławkowiczów. Problem tylko z Błaszczykowskim ale pewnie nie zdąży się wyleczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Po co powołali Boruca na mecz z Ukrainą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 11:23 Jaki był tego sens, aby po znakomitym Euro Boruc jechał pół Europy by popatrzeć jak gra Fabian (skądinąd całkiem przyzwoity bramkarz)? Jak dla mnie absurd do potęgi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: Z Czechami zagra Łukasz Fabiański? IP: 82.146.248.* 07.10.08, 12:37 Po co ta cała dyskusja ? Boruc jest sto razy lepszy od ciepłej kluchy Fabiańskiego. Każdy kto twierdzi inaczej albo nie zna się na piłce albo ma jakiś interes by Artur nie grał. BORUC JESTEŚMY Z TOBĄ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Boruc zniesie ,Błoński się zesra IP: 77.223.195.* 07.10.08, 19:04 a gdyby borubara posadzil kuszczak to kibol blonski zrobiłby sobie sepuku. Odpowiedz Link Zgłoś