zydomason20 08.10.08, 13:06 Blaszczykowski sierota,troszke pobiegal i juz placze,zupelnie jak wujaszek Brzeczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: binder Re: Błaszczykowski: Myślałem, że mi mięśnie wystr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.08, 13:26 Jak można być tak głupim, obłudnym człowiekiem. Jak można zabierać głos w tematyce o której nie ma się bladego pojęcia. Trole internetowi działają mi na nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Błaszczykowski: Myślałem, że mi mięśnie wystr 08.10.08, 14:01 Najpierw pobiegaj 1/10 tego co biega każdy pilkarz na meczu a potem się wypowiadaj. Albo lepiej nie jak masz pisać takie brednie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Błaszczykowski: Myślałem, że mi mięśnie wystr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 18:03 Dostaje za to kasę grubą :). Za taką kasę też bym sobie pobiegał :). Ale wolałem intelektualnie się rozwijać, a nie bezmózgim yeti być ;D. Patrz a np Cristiano "lalka" Ronaldo nie narzeka, że go mięśnie bolą po meczu (ba gra po 90min zazwyczaj :D). Heh. Brak jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 14:19 Przez takich jak Ty dupku w sporcie jest doping i inne śiwństwa. Oprócz branych pod sądu sportowców oskarżanych za doping to powinno się pozwać też zawodowe kluby i tą całą bandę pseudo kibiców. Bo oni wymagają od sportowców nadludzkich rzeczy i nie rozumieją w ogóle co to jest sport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo przecież wg nich np. - 10,20 w biegu na 100m to "cienizna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildcatApollo Błaszczykowski: Myślałem, że mi mięśnie wystrzelą IP: *.pool.einsundeins.de 08.10.08, 14:35 Blaszczykowski gra bdb, ale troche rozmieszyla mnie wypowiedz o podejsciu indywidualnym trenera do niego. Trener Klopp to dosc emocjonalny czlowiek i czesto rozmawia z zawodnikami podczas meczu i wszedobylskie mikrofony wylapuja wszystko. No i jak "Kloppo" krzyczy "Kuba, wechsel jetzt die Seite!", to chlopak potrzebuje 2-3 minuty az sie zorientuje. Najlepiej jak do przodu wysuniety jest po drugiej stronie Lee - to jest dopiero komunikacja ;P. Mimo wszystko swietny gracz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Błaszczykowski: Myślałem, że mi mięśnie wystrzelą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 16:18 pewnie dotanie mu sie bura od beenhakera : "co mecz to on ma problemy z mięśniami..." :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Gwiazda Re: Błaszczykowski: Myślałem, że mi mięśnie wystr IP: 80.48.166.* 08.10.08, 16:59 A Ty gdzie biegasz?? miedzy smietnikiem a trzepakiem?? buraczku Odpowiedz Link Zgłoś
brunschwick Żelazna kondycja? 08.10.08, 17:10 Myślę, że to najlepszy obecnie polski piłkarz ale mówienie o żelaznej kondycji u zawodnika który dość regularnie łapie poważne wykluczające na kilka miesięcy z gry kontuzje to chyba lekka przesada. No ale życzę mu żeby to się skończyło. Może być naprawdę wielki. Odpowiedz Link Zgłoś