Gość: wer IP: *.toya.net.pl 23.10.08, 14:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lider Pytanie z prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 14:18 Dlaczego skoro oszczerstwo było na ramach Super Expressu i Echa Miasta to oświadczenie ma być w Wyborczej, a nie w tych dwóch tytułach? Życzliwym dziękuję za wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Pytanie z prawa 23.10.08, 14:47 Takie było żądanie pozwu zapewne :) Chodzi o to, że owe oskarżenia wyszły poza te dwa pisma i odpowiednio szerzej trzeba kierować przeprosiny. A tak poza tym, to bardzo cieszy, że ta spocona mieląca ozorem kukła dostała zdrowo w skórę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Pytanie z prawa IP: 156.17.53.* 23.10.08, 15:12 "Obecnie jest jednym z najbardziej znanych komentatorów życia futbolowego." Obecnie jest jednym z najbardziej znanych oszołomów w życiu futbolowym. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Tomaszewski będzie musiał zapłacić grzywnę za o... 23.10.08, 15:16 tak to jest jak mysli sie swoimi kompleksami a nie głową ,dla tomaszewskiego każdy kto nie jest takim samym nieudacznikiem życiowym i zawodowym jak on jest złodziejem i niechybnie musi byc w cos nielegalnego zamieszany, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Tomaszewski będzie musiał zapłacić grzywnę za o.. IP: 195.117.116.* 23.10.08, 15:40 haha ale jestes zalosny janku ! spocony janku ! widzisz jak dales sie podpuscic przez grajewskiego ciekaw jestem czy odda ci kase za te twoje zlote mysli!!! ale jestes bezmozgim przyd....em grajewskiego!!! swoj swojego zawsze znajdzie dwaj koledzy na tym samym poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZB Tomaszewski będzie musiał zapłacić grzywnę za o... IP: *.gdynia.mm.pl 23.10.08, 15:42 Zobaczcie gdzie dzialal Pan Jan: ...Patriotyczny Ruch Odrodzenia Narodowego (PRON) - organizacja polityczna utworzona w okresie stanu wojennego przez PZPR i podporządkowane jej stronnictwa polityczne oraz zależne od władz organizacje katolickie w celu propagandowego wykazania poparcia społeczeństwa dla polityki partii, a w szczególności wprowadzenia stanu wojennego. Członkami PRON byli m.in.: Jan Dobraczyński – działacz PAX o poglądach katolicko-nacjonalistycznych, pisarz, lekkoatletka Irena Szewińska, bramkarz Jan Tomaszewski, chirurg Zbigniew Religa, aktor Wojciech Siemion, aktorka Halina Kossobudzka, architekt Adolf Ciborowski, socjolog Mikołaj Kozakiewicz, socjolog Kazimierz Żygulski, profesor pedagogiki Anna Przecławska, pl.wikipedia.org/wiki/Patriotyczny_Ruch_Odrodzenia_Narodowego Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Dlaczego ci byli piłkarze tak się nienawidzą? 23.10.08, 15:43 (Bo nie tylko o Bońka i Tomaszewskiego chodzi.) Zmacali się pod prysznicem, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
valana Re: Dlaczego ci byli piłkarze tak się nienawidzą? 23.10.08, 15:56 zigzaur napisał: > (Bo nie tylko o Bońka i Tomaszewskiego chodzi.) > > Zmacali się pod prysznicem, czy co? Cóż, pewnie jak zwykle- sława, pieniądze i władza... Klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qnegunda Re: Dlaczego ci byli piłkarze tak się nienawidzą? IP: *.chello.pl 23.10.08, 16:22 Tu na tym forum piszą same oszołomy, którym jak z tego wynika korupcja i kumoterstwo w PZPN są na rękę lub jeszcze lepiej czerpią z tego burdelu piłkarskiego korzyści materialne, bo inaczej tego pojąć nie sposób, skoro ktoś popiera fryzjerów, kombinatorów i krętaczy a człowieka który walczy z mafią PZPN, chcącego doprowadzić do ukrócenia praktyk jakie obecnie królują w tym związku obrzuca się błotem, to można pomyśleć że tak rozumują dzieci z podstawówki, lub ktoś komu takie praktyki odpowiadają....pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tls Re: Dlaczego ci byli piłkarze tak się nienawidzą? IP: *.chello.pl 23.10.08, 17:18 A odpowiadały Ci metody jakimi Lepper walczył z wszelką niesprawiedliwością w Polsce? Tomaszewski to taka jeszcze gorsza odmiana Leppera, żyje z obrzucania błotem innych i z populistycznych haseł głoszonych pod publiczkę. Zdecydowanie popieram walkę z korupcją ale nie rękoma tego pana... "Złodziej najgłośniej krzyczy "łapać złodzieja!" Odpowiedz Link Zgłoś
flaku Re: Dlaczego ci byli piłkarze tak się nienawidzą? 23.10.08, 17:48 tls to nie fair ja chciałem to napisać w 100% sie zgadzam z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Tomaszewski będzie musiał zapłacić grzywnę za o... 23.10.08, 16:08 Może wreszcie zniknie z ekranów TV,ta obleśna dyżurna gęba...jedynego sprawiedliwego z PZPNu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Id Tomaszewski ośmiesza walkę z korupcją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 16:27 Nie wiem dlaczego TVN go tak lansuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dabcan Tomaszewski będzie musiał zapłacić grzywnę za o... 23.10.08, 16:32 Mieszkam daleko od kraju, ale sledze polska prase i TV. Nareszcie moze to obudzi tego Pana, ktory nadaje sie tylko do tego co kiedys robil bardzo dobrze. "Do obrony bramki". Mysle ze to bedzie koniec z jego hamskimi tekstami. Dziwie sie ze jeszcze tolerujecie takiego "wynalazka" i jest zapraszany na publiczne dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no to ja Tomaszewski będzie musiał zapłacić grzywnę za o... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 16:43 Mam nadzieje, że ten obwieś w końcu zniknie bo chyba wszyscy maja już dość jego spoconej gęby! Jedyne pocieszenie jest takie, że na live możę w tvn24 zawału dostać! Mam nadzieje, że Bońike zostanie prezesem bo nie ma innego kandydata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr G. A co z badaniami psychiatrycznymi ? IP: *.chello.pl 23.10.08, 17:05 Wystarczy spojrzeć .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek płać spocony janie i zamknij wreszcie twarz IP: *.xdsl.centertel.pl 23.10.08, 17:17 nareszcie spocony zamknie mordę bo już nie mogę patrzeć na tego kołtuna jestem z Łodzi i wstyd mi za niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . hm? IP: *.chello.pl 23.10.08, 17:18 na glownej pisza, ze bedzie musial przeprosic Bonka. w artykule nie ma o tym ani slowa. publikacja wyroku, a przeprosiny to 2 rozne sprawy, niektorzy komentujacy maja problemy ze zrozumieniem tego, co czytaja. to jest wyrok karny, a nie cywilny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zyczliwy Re: hm? IP: *.itt.com 23.10.08, 19:46 uwazam ze macie kompletne szambo w Polsce w pilce noznej, ludzie ktorzy kiedyz byli swietnym pilkarzami teraz zajmuja sie brudami i szkalowaniem, wielu z tych sportowcow weszlo w brudne interesy i poczuli wielkie pieniadze, stracili swoja twarz i wiarygodnosc po prostu zeszmacili sie dla zlotego cielca.Platini niegdys duzego formatu pilkarz stal sie miernym karierowiczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris spocony IP: *.ozorkow.mm.pl 23.10.08, 18:14 spoconego janka biora do tv zeby ludzie sie mogli troszke posmiac i zeby ogolnie bylo wesolo. facet strzela glupotami jak z kalasznikowa. w domu mam kota i jest o niebo madrzejszy...janek byl w smiesznej komisji etyki pzpn a potem przyznal ze mecze sprzedawal...farsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Tomaszewski będzie musiał zapłacić grzywnę za o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 18:42 Ja już tego wszystkiego nie rozumiem, nie wiem komu wierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Tomaszewski będzie musiał zapłacić grzywnę za 23.10.08, 22:16 jakoś boniek przed prokuratorem i sądem nie stawał a jak stawal to wygrywał procesy .boniek to najmadrzejszy facet z tego towarzystwa i tylko on na obecna chwile jest w stanie coś tam jako nowy prezes zrobic . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oz Tomaszewski będzie musiał zapłacić grzywnę za o... IP: *.tpgi.com.au 24.10.08, 04:31 Chyle czola Panie Janku,przynajmniej moze Pan spojrzec sobie w oczy. Przeciez Boniek to zero,zostawil kadre w polowie sezonu i uciekl jak szczur z tonacego okretu,wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś