Gość: gdzie są piłkarze IP: 212.160.148.* 30.10.08, 10:43 Wśród wyborców z okręgów praktycznie nie ma byłych piłkarzy ze starzem reprezentacyjnym, za to są DZIAŁACZE post..PRLowskich organizacji. GS nic dodać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martinez Boniek już wygrał! Menu pod niego jest ułożone! IP: *.uprp.pl 30.10.08, 10:51 Przecież to praktycznie sama "włoszczyzna"! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torro drzewieckizacja prawa trwa IP: *.chello.pl 30.10.08, 16:10 zastapila ziobryzacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 te przemowy to jak z jakiegos plenum kc pzpr IP: 83.238.137.* 30.10.08, 17:09 sluchac sie tego nie da. właśnie jakiś beton tłumaczy, że oni wszyscy zostali wybrany przez podstawowe ogniwa piłkarskie i bełkocze tą pzprowską gadką dalej. niestety nie będzie lepiej, nie ma się co łudzić. wcale nie chodzi tylko o listkiewicza, tylko o to całe szambo, które siedzi na sali i krzywdy sobie nie da zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 o k.....wa analfabete wybrali buhaha o nie moge:) IP: 83.238.137.* 30.10.08, 17:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzo wiedzacy Re: te przemowy to jak z jakiegos plenum kc pzpr IP: 80.185.172.* 30.10.08, 17:36 PZPR WRACA... KONIEC Z PILKA .... NIECH SOBIE KOPIA DO SWOJEJ BRAMKI ... PRZEPEDZIC TEN PZPN ...NA TO ZASLUZYLI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coss Re: drzewieckizacja prawa trwa IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.08, 17:56 Nie wierzę... po prostu nie wierzę. Deus est maior! Jakimś cudem, mimo medialnej nagonki nie wybrano Króla Lodziarzy - zbońka. Niecierpliwy naród czeka teraz na przymknięcie tego koszernego cwaniaczka! (choc może to nie wina zbońka - wywodząc się z takiego klubu mistrzów zielonego stolika przestępstwem, oszustwem i łajdactwem nasiąkł od młodych lat) Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... 30.10.08, 10:59 Patrząc na menu już wiem dlaczego głosowanie odbywa się poprzez podniesienie do góry mandatu. Głupio by było jakby na hasło; "Lato" 80 % działaczy opluło się makaronem krzycząc: "Mój ci on !" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 11:09 co za nerwy, co za emocje atmosfera napięta do granic możliwości nie pozostaje nic innego jak koniaczek walnąć :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makova Re: Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa IP: *.tomaszow.mm.pl 30.10.08, 14:00 napięta jak baranie jaja Odpowiedz Link Zgłoś
dami7 Re: Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa 30.10.08, 15:44 Mnie też nalej, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa to PO Piłkarska mafia wybiera nowego Al Capone IP: *.promax.media.pl 30.10.08, 11:11 Jesteśmy świadkami nieprawdopodobnych zdarzeń. Oto w państwie prawa, pod rządami nieomylnych, najbardziej mądrych i inteligentnych rozgrywa sie farsa. Oto widzimy jak międzynarodowa mafia piłkarska wciągnęła pod swoje skrzydła rząd suwerennego kraju , rząd nieomylnych,rząd Tuskowy ...., który chyba z niedowierzaniem przypatruje się jak mu władza z rąk się wymyka. Do d...z takim rządem Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory Jagodziński już oświadczył,że przekaże swoje głosy 30.10.08, 11:29 na Kręcinę (bezpodstawnie oczerniany w mediach) lub na Grzegorza Lato (któremu CBA i prokuratura zaczyna deptać po piętach). Tak więc akcje pana Bońka lecą w dół... Swoją drogą dziwne, że CBA i prokuratura szukają materiałów na Grzegorza Lato, a na Bońka cisza, chociaż sam Jagodziński w swojej czarnej teczce więcej materiałów obciążających znalazł właśnie na Bońka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 11:29 Jest w menu dużo makaronów. A makaron, jak wiadomo, o ile nie jest w rosole, okręca się wokół widelca, co mogłoby wskazywać też w jakimś stopniu na Kręcinę. Gdyby zaś wśród deserów było coś jagodowego, to miałbym pewność, że wybory są rzeczywiście równe. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa 30.10.08, 17:36 Tortelloni to nie makaron ale pierogi. Włoskie określenie "pasta" jest wspólne dla makaronów i pierożków (ravioli, tortellini, gnocchi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Może jakieś gry i zabawy dla odmiany? IP: 89.25.232.* 30.10.08, 11:42 Na takim zjeździe to chyba nudno, nic nowego. Może by podrzucić delegatom propozycję kilku zabaw? Ja mam na razie jedną. Kładziemy na stoliku talerz z 5 schabowymi i zapraszamy 6 osób do zabawy. Następnie nagle gasimy światło a każdy z uczestników próbuje złapać schabowego (ale tylko jednego). Ten kto został z pustymi rękami, przegrał i obszedł się smakiem. Może niezbyt wyszukana ta zabawa ale ... jaki Pan taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Mi Re: Może jakieś gry i zabawy dla odmiany? IP: 213.17.152.* 30.10.08, 11:49 i co? ten co nie odpadnie do końca zostaje prezesem? W sumie pomysł niezły: prezesem bedzie ten który poradził sobie w warunkach ekstermalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Może jakieś gry i zabawy dla odmiany? IP: 89.25.232.* 30.10.08, 11:56 W sumie to była propozycja dla delegatów, ale dlaczego nie zmienić zasad wybierania prezesa. Zawsze to jakaś odmiana. Ale żeby wynik był sprawiedliwy to musiałoby być więcej konkurencji np. strzelanie w dal pestkami z kompotu z wiśni. Bo w konkurencjach typu - kto pierwszy zje Kręcina wydaje się murowanym kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Może jakieś gry i zabawy dla odmiany? IP: 89.25.232.* 30.10.08, 11:57 Miało być - murowanym faworytem. Stres mnie dopada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... IP: *.sgh.waw.pl 30.10.08, 11:57 Ja osobiście myślę, że hasło "Liskiewicz wróć!" pojawi się jeszcze w tym roku. Jestem z natury optymistą, więc biorąc na to poprawkę to może nawet w Listopadzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macqo Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 12:00 a mnie sie podobało to "ja czuję że moje życie zmienia się na lepsze, zwłaszcza po wczorajszej rozmowie z jednym szeregowym delegatem, który dostał dyrektywę głosowania na Latę - uprzedzono go, żeby się przypadkiem nie wychylał. Tak jak zresztą mówiono Bońkowi żeby się nie wygłupiał z tą swoją kandydaturą. Tak, życie jest piękne, bo już wiem kto zostanie prezesem PZPN :) Nie będę się przynajmniej tym stresował, bo już się bałem że wybiorą Bońka i się przypadkiem coś zmieni w PZPN." ja też sie bałem ale juz sie nie boje bo to polska przecież a nie jakiś normalny kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... IP: *.ip.netia.com.pl 30.10.08, 12:01 Proszę wyjaśnić raz na zawsze czy Pan Kręcina to Zdzisław czy Zbigniew? Musimy rozstrzygnąć biurowy spór! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... 30.10.08, 12:09 Moje życie zmienia sie na lepsze! Przestanie straszyc swoim zakaz... tego, swoja osobowością, Koźmiński. Ten facet doprowadza mnie do szewskiej pasji. Jest szansa, że po wyborach zniknie forever. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa IP: 89.25.232.* 30.10.08, 12:14 Inteligencja kandydatów powala. Wczoraj Kręcina na konferencji powiedział że ... i tu pełne zaskoczenie, będzie kandydował, a dziś Lato powiedział że wybory się odbędą. Mogli by jeszcze publicznie potwierdzić że dziś czwartek 30-go października 2008 roku żeby informacje były kompletne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brthq Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... IP: 195.242.183.* 30.10.08, 12:24 no patrzę na to kazanie Listkiewicza poprzez waltera24.pl, i rozumiem mniej więcej tyle: bla bla bla, bla bla, coś tam mniej wyraźnego, bla bla bla... nagłośnienie specjalnie chyba jest tak zrobione, żeby nikt nie wiedział o co biega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 30.10.08, 12:38 Dwa krótkie zdania. 1.Wybiorą tego kogo chcą, a wam nic do tego. 2. Listkiewicz nie jet winien korupcji w polskiej piłce, bo ta była od dawna i dopiero za jego kadencji zaczęto z tym walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prym Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... IP: 89.174.4.* 30.10.08, 12:55 Bardziej wkurzające, namolne i irytujące od powtarzanych przez Listkiewicza wciąż frazesów o "honorze" są reklamy miesięcznika podróże na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hwojtek Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... 30.10.08, 12:58 To nieprawdopodobne, ale Mann, Materna, Wasowski, Szczęśniak i Stegienka 18 lat temu wiedzieli jak wyglądają te obrady... www.youtube.com/watch?v=YDh5UHS1ZTg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... IP: 195.7.34.* 30.10.08, 13:10 jakis siwy czlowiek strasznie sie wydziera - znaczy chyba bo jestem w pracy i moge sobie pozwolic na sama wizje, bez dzwieku. jest ktos w stanie wytlumaczyc o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 13:12 Nic ciekawego siwy człowiek dziękował Grzesiowi i Michasiowi że na niego głosowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Yamak Panowie, nie "open mike" a "open mic" być powinno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 13:12 Nie to żebym się czepia. Pozdrowienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Zjazd ponadczasowy IP: 217.153.180.* 30.10.08, 13:19 www.youtube.com/watch?v=RqPE37xyvOo Chłopaki, podrzućcie link na relację, niech wszyscy zobaczą jak kiedyś wyglądały zjazdy PZPN i ile się zmieniło od tego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocy chłe,chłe redaktorki!!!!! IP: *.szczecin.mm.pl 30.10.08, 13:20 i paplcie ozorami ile sobie chcecie redaktorki a karawana i tak potoczy się swoją drogą.Trafi to do Was kiedyś że g...o macie do tago kto zostanie Prezesem.Prześcigacie się chłopcy w jatrzeniu,mieszaniu i co z tego????Ano nic wszyscy i tak maja Was w d...e.Mnie by to już dawno się znudziło Wam nie bo najłatwiej skakać na kogoś jak już inni skaczą.Zaden z Was jedak poza mieleniem ozorem nie znalazł żadnej recepty na "uzdowienie polskiej piłki"poza wyciąganiem słusznych czy nie zarzutów w większości Made in Jan Wielki Tomaszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: chłe,chłe redaktorki!!!!! IP: 213.69.142.* 30.10.08, 13:34 Ot dureń kostropaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa IP: 193.164.157.* 30.10.08, 13:32 Panowie, przypomnijcie wszystkim nieśmiertelny skecz KMN pt. "Zjazd PZPdZ" - pl.youtube.com/watch?v=ONG9cpaapgE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych jest dno nie ma głębi... IP: *.mas.airbites.pl 30.10.08, 13:50 Słucham i czuje,ze jestem na zebraniu Komitetu Wojewódzkiego PZPR [którego byłem członkiem] a nie piłki kopanej. St.J.Lec mówił o takich: "Można znależć się na dnie nie osiągnąwszy głębi". Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ.. IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 30.10.08, 14:04 Panowie z czuba chcą być śmieszni, ale im nie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj nudne procedury 30.10.08, 14:05 korespondent tvn24 powiedział mniej więcej coś takiego: ...nudne procedury, ale wszystkich trzeba dopełnić. Rozumiem, że chodzi o procedurę opróżniania koryta (w niektórych kręgach zwanego "szwedzkim stołem")... Nawet nie wiedziałem, że jest taka procedura. Odpowiedz Link Zgłoś