Dodaj do ulubionych

Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ...

IP: 212.160.148.* 30.10.08, 10:43
Wśród wyborców z okręgów praktycznie nie ma byłych piłkarzy ze
starzem reprezentacyjnym, za to są DZIAŁACZE post..PRLowskich
organizacji. GS nic dodać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Martinez Boniek już wygrał! Menu pod niego jest ułożone! IP: *.uprp.pl 30.10.08, 10:51
      Przecież to praktycznie sama "włoszczyzna"! :-)))
      • Gość: torro drzewieckizacja prawa trwa IP: *.chello.pl 30.10.08, 16:10
        zastapila ziobryzacje
        • Gość: 1908 te przemowy to jak z jakiegos plenum kc pzpr IP: 83.238.137.* 30.10.08, 17:09
          sluchac sie tego nie da. właśnie jakiś beton tłumaczy, że oni
          wszyscy zostali wybrany przez podstawowe ogniwa piłkarskie i
          bełkocze tą pzprowską gadką dalej. niestety nie będzie lepiej, nie
          ma się co łudzić. wcale nie chodzi tylko o listkiewicza, tylko o to
          całe szambo, które siedzi na sali i krzywdy sobie nie da zrobić.
          • Gość: 1908 o k.....wa analfabete wybrali buhaha o nie moge:) IP: 83.238.137.* 30.10.08, 17:17
          • Gość: duzo wiedzacy Re: te przemowy to jak z jakiegos plenum kc pzpr IP: 80.185.172.* 30.10.08, 17:36
            PZPR WRACA...
            KONIEC Z PILKA ....
            NIECH SOBIE KOPIA DO SWOJEJ BRAMKI ...
            PRZEPEDZIC TEN PZPN ...NA TO ZASLUZYLI...
        • Gość: coss Re: drzewieckizacja prawa trwa IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.08, 17:56
          Nie wierzę... po prostu nie wierzę.
          Deus est maior!

Jakimś cudem, mimo medialnej nagonki nie wybrano Króla Lodziarzy - zbońka.

Niecierpliwy naród czeka teraz na przymknięcie tego koszernego cwaniaczka!

(choc może to nie wina zbońka - wywodząc się z takiego klubu mistrzów zielonego stolika przestępstwem, oszustwem i łajdactwem nasiąkł od młodych lat)
    • nikalaj Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... 30.10.08, 10:59
      Patrząc na menu już wiem dlaczego głosowanie odbywa się poprzez podniesienie
      do góry mandatu. Głupio by było jakby na hasło; "Lato" 80 % działaczy opluło
      się makaronem krzycząc: "Mój ci on !"
    • Gość: Marta Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 11:09
      co za nerwy, co za emocje
      atmosfera napięta do granic możliwości
      nie pozostaje nic innego jak koniaczek walnąć
      :P
      • Gość: makova Re: Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa IP: *.tomaszow.mm.pl 30.10.08, 14:00
        napięta jak baranie jaja
      • dami7 Re: Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa 30.10.08, 15:44
        Mnie też nalej, proszę!
    • Gość: lipa to PO Piłkarska mafia wybiera nowego Al Capone IP: *.promax.media.pl 30.10.08, 11:11
      Jesteśmy świadkami nieprawdopodobnych zdarzeń. Oto w państwie prawa, pod
      rządami nieomylnych, najbardziej mądrych i inteligentnych rozgrywa sie farsa.
      Oto widzimy jak międzynarodowa mafia piłkarska wciągnęła pod swoje skrzydła rząd
      suwerennego kraju , rząd nieomylnych,rząd Tuskowy ...., który chyba z
      niedowierzaniem przypatruje się jak mu władza z rąk się wymyka. Do d...z takim
      rządem
    • h5n1_kaczory Jagodziński już oświadczył,że przekaże swoje głosy 30.10.08, 11:29
      na Kręcinę (bezpodstawnie oczerniany w mediach) lub na Grzegorza
      Lato (któremu CBA i prokuratura zaczyna deptać po piętach). Tak więc
      akcje pana Bońka lecą w dół... Swoją drogą dziwne, że CBA i
      prokuratura szukają materiałów na Grzegorza Lato, a na Bońka cisza,
      chociaż sam Jagodziński w swojej czarnej teczce więcej materiałów
      obciążających znalazł właśnie na Bońka.
    • Gość: Tom Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 11:29
      Jest w menu dużo makaronów. A makaron, jak wiadomo, o ile nie jest w rosole, okręca się wokół widelca, co mogłoby wskazywać też w jakimś stopniu na Kręcinę. Gdyby zaś wśród deserów było coś jagodowego, to miałbym pewność, że wybory są rzeczywiście równe.
      • zigzaur Re: Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa 30.10.08, 17:36
        Tortelloni to nie makaron ale pierogi.

Włoskie określenie "pasta" jest wspólne dla makaronów i pierożków (ravioli,
        tortellini, gnocchi).
    • Gość: Grzes Może jakieś gry i zabawy dla odmiany? IP: 89.25.232.* 30.10.08, 11:42
      Na takim zjeździe to chyba nudno, nic nowego. Może by podrzucić delegatom
      propozycję kilku zabaw?
      Ja mam na razie jedną. Kładziemy na stoliku talerz z 5 schabowymi i
      zapraszamy 6 osób do zabawy. Następnie nagle gasimy światło a każdy z
      uczestników próbuje złapać schabowego (ale tylko jednego). Ten kto został z
      pustymi rękami, przegrał i obszedł się smakiem.
      Może niezbyt wyszukana ta zabawa ale ... jaki Pan taki kram.
      • Gość: mała Mi Re: Może jakieś gry i zabawy dla odmiany? IP: 213.17.152.* 30.10.08, 11:49
        i co? ten co nie odpadnie do końca zostaje prezesem? W sumie pomysł
        niezły: prezesem bedzie ten który poradził sobie w warunkach
        ekstermalnych.
        • Gość: Grzes Re: Może jakieś gry i zabawy dla odmiany? IP: 89.25.232.* 30.10.08, 11:56
          W sumie to była propozycja dla delegatów, ale dlaczego nie zmienić zasad
          wybierania prezesa. Zawsze to jakaś odmiana. Ale żeby wynik był sprawiedliwy to
          musiałoby być więcej konkurencji np. strzelanie w dal pestkami z kompotu z
          wiśni. Bo w konkurencjach typu - kto pierwszy zje Kręcina wydaje się murowanym
          kandydatem.
          • Gość: Grzes Re: Może jakieś gry i zabawy dla odmiany? IP: 89.25.232.* 30.10.08, 11:57
            Miało być - murowanym faworytem. Stres mnie dopada :)
    • Gość: Rafi Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... IP: *.sgh.waw.pl 30.10.08, 11:57
      Ja osobiście myślę, że hasło "Liskiewicz wróć!" pojawi się jeszcze w tym roku.
      Jestem z natury optymistą, więc biorąc na to poprawkę to może nawet w
      Listopadzie !
    • Gość: macqo Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 12:00
      a mnie sie podobało to
      "ja czuję że moje życie zmienia się na lepsze, zwłaszcza po wczorajszej rozmowie
      z jednym szeregowym delegatem, który dostał dyrektywę głosowania na Latę -
      uprzedzono go, żeby się przypadkiem nie wychylał. Tak jak zresztą mówiono
      Bońkowi żeby się nie wygłupiał z tą swoją kandydaturą. Tak, życie jest piękne,
      bo już wiem kto zostanie prezesem PZPN :) Nie będę się przynajmniej tym
      stresował, bo już się bałem że wybiorą Bońka i się przypadkiem coś zmieni w PZPN."

ja też sie bałem ale juz sie nie boje bo to polska przecież a nie jakiś normalny
      kraj
    • Gość: aa Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... IP: *.ip.netia.com.pl 30.10.08, 12:01
      Proszę wyjaśnić raz na zawsze czy Pan Kręcina to Zdzisław czy Zbigniew? Musimy
      rozstrzygnąć biurowy spór!
    • the_dzidka Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... 30.10.08, 12:09
      Moje życie zmienia sie na lepsze! Przestanie straszyc swoim zakaz...
      tego, swoja osobowością, Koźmiński. Ten facet doprowadza mnie do
      szewskiej pasji. Jest szansa, że po wyborach zniknie forever.
    • Gość: Grzes Re: Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa IP: 89.25.232.* 30.10.08, 12:14
      Inteligencja kandydatów powala. Wczoraj Kręcina na konferencji powiedział że ...
      i tu pełne zaskoczenie, będzie kandydował, a dziś Lato powiedział że wybory się
      odbędą. Mogli by jeszcze publicznie potwierdzić że dziś czwartek 30-go
      października 2008 roku żeby informacje były kompletne.
    • Gość: brthq Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... IP: 195.242.183.* 30.10.08, 12:24
      no patrzę na to kazanie Listkiewicza poprzez waltera24.pl, i rozumiem mniej
      więcej tyle: bla bla bla, bla bla, coś tam mniej wyraźnego, bla bla bla...
      nagłośnienie specjalnie chyba jest tak zrobione, żeby nikt nie wiedział o co biega
    • Gość: Piotrek Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 30.10.08, 12:38
      Dwa krótkie zdania. 1.Wybiorą tego kogo chcą, a wam nic do tego. 2.
      Listkiewicz nie jet winien korupcji w polskiej piłce, bo ta była od
      dawna i dopiero za jego kadencji zaczęto z tym walczyć.
    • Gość: prym Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... IP: 89.174.4.* 30.10.08, 12:55
      Bardziej wkurzające, namolne i irytujące od powtarzanych przez Listkiewicza
      wciąż frazesów o "honorze" są reklamy miesięcznika podróże na gazeta.pl
    • hwojtek Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... 30.10.08, 12:58
      To nieprawdopodobne, ale Mann, Materna, Wasowski, Szczęśniak i Stegienka 18
      lat temu wiedzieli jak wyglądają te obrady...

www.youtube.com/watch?v=YDh5UHS1ZTg
    • Gość: pitek Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ... IP: 195.7.34.* 30.10.08, 13:10
      jakis siwy czlowiek strasznie sie wydziera - znaczy chyba bo jestem w pracy i
      moge sobie pozwolic na sama wizje, bez dzwieku. jest ktos w stanie wytlumaczyc
      o co chodzi ?
      • Gość: marco Re: Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 13:12
        Nic ciekawego siwy człowiek dziękował Grzesiowi i Michasiowi że na niego głosowali
    • Gość: Dr Yamak Panowie, nie "open mike" a "open mic" być powinno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 13:12
      Nie to żebym się czepia. Pozdrowienia :-)
    • Gość: Pietrek Zjazd ponadczasowy IP: 217.153.180.* 30.10.08, 13:19
      www.youtube.com/watch?v=RqPE37xyvOo
      Chłopaki, podrzućcie link na relację, niech wszyscy zobaczą jak
      kiedyś wyglądały zjazdy PZPN i ile się zmieniło od tego czasu...
    • Gość: bocy chłe,chłe redaktorki!!!!! IP: *.szczecin.mm.pl 30.10.08, 13:20
      i paplcie ozorami ile sobie chcecie redaktorki a karawana i tak
      potoczy się swoją drogą.Trafi to do Was kiedyś że g...o macie do
      tago kto zostanie Prezesem.Prześcigacie się chłopcy w
      jatrzeniu,mieszaniu i co z tego????Ano nic wszyscy i tak maja Was w
      d...e.Mnie by to już dawno się znudziło Wam nie bo najłatwiej skakać
      na kogoś jak już inni skaczą.Zaden z Was jedak poza mieleniem ozorem
      nie znalazł żadnej recepty na "uzdowienie polskiej piłki"poza
      wyciąganiem słusznych czy nie zarzutów w większości Made in Jan
      Wielki Tomaszewski.
      • Gość: Jojo Re: chłe,chłe redaktorki!!!!! IP: 213.69.142.* 30.10.08, 13:34
        Ot dureń kostropaty!
    • Gość: Mikołaj Re: Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa IP: 193.164.157.* 30.10.08, 13:32
      Panowie, przypomnijcie wszystkim nieśmiertelny skecz KMN pt. "Zjazd PZPdZ" -
      pl.youtube.com/watch?v=ONG9cpaapgE
    • Gość: Warka z Tych jest dno nie ma głębi... IP: *.mas.airbites.pl 30.10.08, 13:50
      Słucham i czuje,ze jestem na zebraniu Komitetu Wojewódzkiego PZPR
      [którego byłem członkiem] a nie piłki kopanej.
      St.J.Lec mówił o takich: "Można znależć się na dnie nie osiągnąwszy
      głębi". Amen
    • Gość: Piotrek Idzie nowe, chłe, chłe, chłe. Wybory prezesa PZ.. IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 30.10.08, 14:04
      Panowie z czuba chcą być śmieszni, ale im nie wychodzi...
    • nikalaj nudne procedury 30.10.08, 14:05
      korespondent tvn24 powiedział mniej więcej coś takiego: ...nudne procedury,
      ale wszystkich trzeba dopełnić.

Rozumiem, że chodzi o procedurę opróżniania koryta (w niektórych kręgach
      zwanego "szwedzkim stołem")... Nawet nie wiedziałem, że jest taka procedura.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka