Gość: Ramzes IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.03, 22:33 szczera prawda będzie ciekawie ..... czekam na popisy szybkości Niedzielana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katolik Jak wygrywać IP: *.wsp.czest.pl 27.10.03, 22:40 Opiekun Stateu'i Bukareszt biznesmen Becali znalazł receptę: obiecuje przed każdym meczem (ważnym), że wybuduje kosciół jeżeli jego drużyna wyeliminuje przeciwnika w rozgrywkach UEFA. No i wygrywa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Re: Legia - Groclin już w środę IP: *.tmb.fr.studentenwohnheim-bw.de 27.10.03, 22:43 na szczescie i tak kopacze z Groclinu musza polec, bo i tak wygra kto???????????? LEGIA LEGIA LEGIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaz Re: Legia - Groclin już w środę IP: *.starcom.com.pl 28.10.03, 09:46 bedzie remis 2-2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEZ Re: Legia - Groclin już w środę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 19:37 Legia jest cienka jak barszczyk w warszawskim barze mlecznym. Utrzynują się tylko z układów PZPN. Jeb...ć Legie. Jurto Dyskobolia rozp...li was cwele jak gnój po polu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleik Re: Legia - Groclin już w środę IP: 62.233.140.* 27.10.03, 23:37 o co ta walka i tak petra was pogodziła. Do boju Wisełka Płock!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo C.w.e.l.k.a, C.w.e.l.k.a IP: incolnx* / 192.168.48.* 28.10.03, 07:36 Mam nadzieję, że C.w.e.l.k.a dostanie po dupie i skończy kozaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Gall Re: C.w.e.l.k.a, C.w.e.l.k.a IP: armagedon:* 28.10.03, 08:25 TY JO CWELKE TO CI WSZYSCY Z D...Y ROBIA GLĄBIE JEDEN!!!! Gość portalu: Jo napisał(a): > Mam nadzieję, że C.w.e.l.k.a dostanie po dupie i skończy > kozaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: C.w.e.l.k.a, C.w.e.l.k.a IP: *.parp.gov.pl 28.10.03, 09:39 te pedalskie opinie zachowaj dla siebie ciulu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocki Szlachcic Re: C.w.e.l.k.a, C.w.e.l.k.a IP: *.ci.uw.edu.pl 28.10.03, 10:08 a ty nie wypisuj tych cwelowskich komentarzy bo i tak ci to nic nie da i uciekaj do swych kumpli cweli z żylety. MISTRZ MISTRZ ZKS!!! TYLKO WISŁKA PŁOCKA WISEŁKA!!!pogoni was wszystkich szmaciarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavvel Re: Legia - Groclin już w środę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 10:06 szybkość to pokazac moze ale Sagan!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legia pokaze szybkosc. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.10.03, 10:33 Szybko straci bramke. A potem druga. :) Cala Polska kibicuje Groclinowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Legia pokaze szybkosc. IP: *.waw.pl 30.10.03, 18:16 i gdzie ta cala Polska była??? Bo trybuna gosci w czasie meczu swieciła pustkami.No tak, bluzgać na necie potraficie ale swojej drużynie kibicować na wyjeździe nie ma komu.Bravo!!! - Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasta Re: Legia - Groclin już w środę IP: *.f / 192.168.10.* 28.10.03, 10:21 to nie będzie dobry mecz niestety Legia to nie Groclin ani Wisła i nieprawdą jest że Legia potrafi wygrywać z lepszymi bo tak naprawde to Legia w tych meczach lepszymi zachowuje sie tak jak cała liga w meczach z ww trójką.Ja jestem kibicem Legii ale jak widze niektórych zawodnikow Legii(Jóźwiak ) to robi mi sie niedobrze.bo nie dość że jest po prostu słaby to jeszcze cwaniak ale widocznie tacy już są wszyscy warszawiacy że im woda sodowa uderza do głowy.Chłopaki zejdzcie na ziemie bo jesteście słabsi zarówno od Wisły jak i Groclinu.Za co ja tak lubie ta Legie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: Legia - Groclin już w środę IP: *.chello.pl 28.10.03, 11:13 To co mamy kibicowac Groclinowi??? Nawet jakby byla 1000 razy slabsza wierzylbym w zwyciestwo Legii, a czy jest slabsza to sie okaze w srode. Szkoda ze Choto nie zagra:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Legia - Groclin już w środę IP: *.chello.pl 28.10.03, 15:05 Człowieku co ty pieprzysz. To niby jak ta Legia się zachowuje w meczach z "lepszymi". Jóżwiak jest słaby, ale popatrz na Jopa - lepszy? Jaka woda sodowa? Myśl człowieku, myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasta Re: Legia - Groclin już w środę IP: *.f / *.pl 28.10.03, 17:08 A no tak że kopnij do przodu i zobacz co sie stanie!!!A kto powiedział że Jop jest dobry????To wszystko są gwiazdy i święte krowy!!! Surma Magiera Sagan oni jeszcze sie starają walczyć ale reszta???Tak człowieku woda sodowa myślą że śa w Legii i im wszystko wolno a tak naprawde to nic nie robią.Niestety ale do Wisły i o czy sie przekonamy jutro (choć cięzko mi to pisać)do Groclinuto im jeszcze baedzo dużo brakuje. Poza tym jaka w Legii jest polityka kadrowa cała Polska już wie kto ma przyjść do Wisły a do Legii???słyszałeś coś bo ja tylko o tych co mają odejść. Myślałem że po minionym sezonie jak ich wyprzedził Dospel ambicją właśnie i wolą walki to sobie to wezną do serca ale po co ??"przecie my jesteśmy z Warszawy i co nam mogą zrobić " wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Legia - Groclin już w środę IP: *.knurowski.net 28.10.03, 12:52 www.wtopa.republika.pl dobre typy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 ZWYCIESTWO CZEKA NAS!!!! IP: 213.46.162.* 28.10.03, 15:18 znienawidzeni w polsce, uwielbiani w stolicy. wynik moze byc tylko jeden. DO BOJU LEGIO MARSZ!!!! niech 'polski real' wraca na swoja wioske z podkulonym ogonem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: ZWYCIESTWO CZEKA NAS!!!! IP: *.petrotel.com.pl 29.10.03, 09:54 Gość portalu: hakon666 napisał(a): > niech 'polski real' wraca na swoja wioske z podkulonym > ogonem!!! Najpierw pomysl potem pisz, bo organizacyjnie, a i jak ostatnio sie okazuje takze sportowo, jestescie daleko w tyle za ta "wioska" i jeszcze kilkoma innymi "wioskami". Tak wiec ublizasz sam sobie. Liczy sie nie ilosc a jakosc. :P A na boisku i tak wygra lepszy..:D Odpowiedz Link Zgłoś