Dodaj do ulubionych

Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA

• Gość: kamilkamas Porządek musi być IP: *.INTELINK.pl 12.12.08, 15:31
      DOPING TEŻ. POPIERAM.
    • Gość: ba Re: Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UE IP: 195.93.222.* 12.12.08, 15:37

Zgadzam się z klimonem. 100% racji, a powiem że jestem z rzeszowa :)
    • Gość: PASIAK Brawo LECH tak powinno być !! IP: *.ghnet.pl 12.12.08, 15:37
    • Gość: polonia bytom Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.gl.digi.pl 12.12.08, 15:37
      Brawo lechici.Trzymajcie poziom młyna i nie dajcie się naiwnym
      dziennikarzom.Jak ktoś chce obejrzeć koniecznie mecz to niech kupi
      sobie bilet w sektorze z holendrami: to nie polska - nie dostaniecie
      tam po mordzie.Chyba mecz na żywo jest najważniejszy a nie z kim się
      siedzi?
      • Gość: D Re: Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UE IP: 155.136.80.* 12.12.08, 15:43
        GW jak zwykle...Ktos zaplacze o bilety...Ktos krzyknie cos o
        zydach...Ktos rzuci bananem...Zostancie patronem medialnym
        lewackiego scierwa z nigdy wiecej moze UE wam cos rzuci jeszcze za
        krzewienie walki z ksenofobia i rasizmem...Poprawni politycznie
        hehe. Ch... wam do tego jak rozprowadzaja miedzy soba kibice Lecha
        bilety.To ich sprawa.

Terrormachine till and die !
    • Gość: piggy W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: 213.172.178.* 12.12.08, 15:40
      Chłopaki robią naprawdę kawał dobrej roboty! W pełni popieram. Oby więcej takich prawdziwych kibiców.
    • Gość: zwykły Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 15:44
      GW, jesteście żałośni.
      • Gość: sea Re: Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UE IP: *.icpnet.pl 13.12.08, 16:49
        pie...ie sie malysze i inne debile z ponponami
      • Gość: wr Re: Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UE IP: *.who.vectranet.pl 13.12.08, 18:17
        > GW, jesteście żałośni.

a co w tym żałosnego? jak dla mnie to jest rzetelnie opisany proceder,
        dziennikarz przecież w tekście nie ocenia, czy to jest dobre czy złe, jedynie
        cytuje niezadowolonego kibica, który nie dostał biletu i przedstawia również
        punkt widzenia drugiej strony, czyli tej dystrybuującej bilety

dla mnie żałosnym by było, gdyby dostając takie informacje w ogóle o tym nie napisał

mam wrażenie, że kibole czują się jak w oblężonej twierdzy i każdy tekst, bez
        względu na to jaki, traktują jako atak na nich, ja osobiście w rzeczonym tekście
        żadnego ataku nie widzę

poza tym sam nie wiem czy to dobrze, czy źle, że bilety są w ten sposób
        dystrybuowane, jest pewien sens w tym, bo jest porządek przynajmniej, ale czysto
        teoretycznie jest to sytuacja nie do zaakceptowania
        • Gość: ChoRzowski Re: Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 21:01
          A Ty kolego nie bierz sie za rozkminke tego artykułu,bo sie nie znasz
          widać...Ten artykul Gw,jak z reszta cala reszta artykułow z tej i innych gazet
          na temat kibicow jest zalosna,po pierwsze kibice Lecha na wyjazdach
          zagranicznych zachowuja sie nienagannie,z tego własnie wzgledu ze eliminuja
          przypadkowe osoby,ktore moga narobic syfu...Jezdza osoby znane,kumate,za ktorych
          Wiara Lecha odpowiada...Widac Gazeta żydowska(wyborcza)musiała sie do czegos
          doczepic...ALE TO NORMALKA WIEC NIE MA SIE CO PRZEJMOWAC TYLKO ROBIC
          SWOJE!!!RUCH CHORZÓW POLSKA!!
    • Gość: ANTY"GW" Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 15:48
      STOP PROWOKACJOM
    • zawaldemar może parę faktów a nie emocje 12.12.08, 16:05
      Feyenoord ma stadion na ok 51 000 miejsc. Dają do sprzedaży Lechowi 5% to
      jest ok 2500 biletów, dostali 3000. Szacunek jeśli Lech ma 2500 kibiców
      gotowych zapłacic koszty wyjazdu do Holandii czyli MINIMUM 360 zł. A zasady są
      zdrowe i tu mozna przeczytać o nich.
      forum.wiaralecha.pl/index.php?showtopic=7320&pid=277613&mode=threaded&start=
      , a jak ktoś krzywo się odezwie to normalne więc nie szukać taniej sensacji
      to nie Fakt z gołymi babami!! Pozdrawiam.
    • Gość: ZS W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 16:07
      Braow Lech selekcja powinna byc wszędzie ! Aby wyeliminowac "kibiców" którzy w razie zagrożenia wepchna Cię w ogien albo sprzedadza za swą nietykalność.
    • szuszwol Ordnung muss sein! 12.12.08, 16:08
      Żeby sprawa była jasna - jestem czytelnikiem GW od 1989 roku i obrzydzenie mnie
      bierze jak widzę żałosne próby dowalenia kibicom i Lechowi za wszelką cenę.
      Jestem kibicem z czwartej i włączam się w doping jak cała trybuna - czyli raz po
      raz, ale w pełni popieram reguły jakie obowiązują przy dystrybucji biletów. W
      Holandii Kolejorz potrzebuje oddanych kibiców, którzy dopingiem przez 90 minut
      poniosą drużynę do zwycięstwa. Jeśli ktoś inny chce obejrzeć mecz niech ogląda
      go w tv albo szuka szczęścia w sprzedaży otwartej w Rotterdamie. W biznesie i
      marketingu działania Wiary Lecha by nazwano programem lojalnościowym. A po
      ludzku to stowarzyszenie kibiców, bo od tego ono m.in. w końcu jest, dba o to by
      na meczach wyjazdowych nie było czegoś takiego co zaprezentowała Legia w Wilnie.
      A stowarzyszeniu proponuję, by zamiast PM na forum do Litara napisać czytelny
      regulamin dystrybucji biletów i rezerwację przez jakąś stronę internetową.
      Wygląda to profesjonalniej i nikt nie ma prawa się wtedy dopieprzać.
      • Gość: kijson Re: Ordnung muss sein! IP: *.escom.net.pl 13.12.08, 16:03
        Widać po twoim tytule, że z lektury wyborczej i generalnie
        znajomości historii Polski wiele wyniosłeś...
    • Gość: starszy Mroczek Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.eastwest.com.pl 12.12.08, 16:09
      Ciekawe ilu z baranów bluzgających na Litara byłoby w stanie powtórzyć to
      spotykając się z nim twarzą w twarz :). Dziękujcie za internet bo tylko tu
      możecie ujadać pieski :).
    • Gość: FAN Jak zostac "GWiazdą" IP: *.eastwest.com.pl 12.12.08, 16:10
      Wystarczy napisać artykuł o Lechu i już jesteś gwiazdą dnia, nawet mistrzostwo
      świata T.Adamka schodzi na drugi plan. Szukanie afery na siłę to ostatnio domena
      szmatławca rodem Michnik factory...

"...Lech chce mieć takich kibiców, jakich ma i jest z nimi bardzo
      szczęśliwy...", a GW niech pisze co chce.
    • trzymilionowy.post Wszyscy działacze chcieliby mieć takich kibiców 12.12.08, 16:16
      jak Lech więc nic dziwnego, że sprawa z biletami, których ilość jest
      ograniczona mniej więcej tak wygląda jak dziennikarz opisał.

Dla pełni obrazu mógłby podać kiedy na Bułgarskiej ostatni raz
      doszło do jakichś ekscesów.
      • Gość: Jacek To dzieci-śmieci z patologicznych rodzin ! IP: *.chello.pl 12.12.08, 16:19
        Lech już nie ma prawdziwych kibiców. To małoletnie bydełko.
        • Gość: ww Re IP: *.eastwest.com.pl 12.12.08, 16:28
          bydełko?? Coś próbujesz na siłę i nie wychodzi, nie masz nic mądrego do
          napisania to łaskawie przymknij ryj.
        • trzymilionowy.post Re: To dzieci-śmieci z patologicznych rodzin ! 12.12.08, 17:07
          Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Lech już nie ma prawdziwych kibiców. To małoletnie bydełko.

Dzięki ci znawco:)))
          Co za idiota.
    • Gość: TomEK W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.gozap.pnet.com.pl 12.12.08, 16:21
      Idioci, niech jada jak bydło i robią bydło, jak zwykle. Kto chce
      zobaczyć ten mecz na żywo, bez problemu kupi bilety w Rotterdamie
      przed meczem. Lech to nie Barcelona. nie mam problemu z kupnem
      biletów. A tacy kolesie jak litar są żenującymi przygłupami którzy
      przez agresje i błednie pojmowany honor i lojalność próbują maskować
      swoje kompleksy.
    • Gość: brewery szansa dla Warty Poznan IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 12.12.08, 16:21
      Coz, moze taka selekcja to szansa na powstanie jakiegos ruchu kibicowskiego na
      Wildzie. .. A tak powaznie to mino ze jestem Polonusem (Poznaniakiem) to
      popieram selekcje. Na meczu musi byc atmosfera pilkarskiego swieta , a nie
      zamroczone twarze alkoholem i decie w plastikowe trabki. Zdaje sobie sprawe ze
      pewnie nie predko zobacze na zywo Lecha w Europie , ale przy okazji kazdej
      wizyty w kraju , mecz na Bulgarskiej obowiazkowy... Sorry za brak polskich liter
      ! Pozdrawiam kibicow Lecha.
    • Gość: kibic Idioci z GW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 16:25
      Banda kretynów z GW dowala Lechowi, na którego wyjazdach jest zawsze ok.
      Wspaniała dystrybucja jest natomiast w Legii, gdzie do Wiednia pojechali
      "najlepsi" kibice. Myślę, że gdyby i w Warszawie były takie zasady wyjazdowe,
      to uniknęlibyśmy walk: "kibic"-policja na murawie. Litar trzymaj się. GW się
      powoli stacza na dno. Piszą już takie historyjki jak w Bravo Girl.
    • Gość: aero Re: Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 16:26
      Nie jestem fanatykiem/szalikowcem. Natomiast mam karnet i chodze na mecze Slaska
      Wroclaw.
      W tym przypadku jestem po stronie kibicow Lecha - nawet wulgarne cytaty Gazety,
      ktore tylko i wylacznie wskazuja ze srodowisko kibicowskie nie jest wolne od
      wulgaryzmow (no i wiadomo), nie sa zadnym argumentem dla sprawdzonego i dajacego
      efekty, sprawiedliwego przy tym, sposobu dystrybucji biletow.

Takze maja racje kibice Lecha, ze poprzez twarda eliminacje sprzedazy biletow,
      zapewniaja dobre wsparcie dopingu na meczach wyjazdowych.
      Pozdrowienia z Wroclawia. Skopcie Feye, a w rundzie wiosennej na Oporowskiej
      bedzie zupelnie inna bajka :)
    • Gość: kibic lecha Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.aster.pl 12.12.08, 16:36
      Ie trzeba miec w bicepsie żeby pojechac na wyjazd? Kumpel mi mówił że 48 a ja
      mam tylko 45. Wezmę omka i do meczu nadrobię.Tylko czy dostanę biet.Panie
      Litarze proszę o pomoc...
      • Gość: kto ty ???? Re: Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 16:38
        Ty sie nazywasz kibicem Lecha ???? OBY JAK NAJMNIEJ TAKICH D......
    • Gość: dudi ... na Wisłę... IP: *.autocom.pl 12.12.08, 16:50
      Powiedział gość, na którego drużyny mecze (nawet z przymróżeniem oka mam na
      myśli Lecha, a nie Amicę- niech im będzie) jeszcze niedawno chodziło mniej
      ludzi niż na Wartę :lol:. Żałośni jesteście chórzyści z Poznania. Ilu Was tam
      było kilka lat temu? 150, a na Warcie w tym czasie 300 osób? Dobrze pamiętam?
      Widać, teraz kiedy wszystkie media w Polsce Was miziają po główkach i zaczęli
      przychodzić na Bułgarską ludzie oglądać Amicę trochę zapomnieliście jak to
      było niedawno, co? Wierni kibice <lol>
      • Gość: te wislak Re: ... na Wisłę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 16:54
        I własnie tych 150 dostalo bilety a takie JANUSZE jak ty ich nigdy niezobaczy BO
        W NAS JEST SILA LECHA a nie w trapce
      • Gość: pacal źle pamiętasz IP: *.gprs.plus.pl 12.12.08, 17:49
        Szkoda czasu na dłuższe dyskusje z takim burakiem, więc nie będę ci tu robił
        wyliczanki z historii.

Powiem krótko: frekwencja w Poznaniu zawsze - od kilkudziesięciu lat - była
        jedną z najwyższych w Polsce, znajdziesz te informacje w każdej porządnej
        książce o polskiej piłce. Króciutki (z tego co pamiętam ok. 3 lata w dole tabeli
        frekwencji) okres załamania który przywołujesz (i jeden mecz z wyjątkowo niską
        liczbą widzów) to czysta (trudne słowo) demagogia. W tym czasie cała Polska
        przeżywała podobny kryzys.

Reymonta słynie z tego, że "kibice" znikają gdy Wisła wypada z pierwszej piątki.
        W Poznaniu ludzie się rozkręcili gdy Lech spadał do II ligi i później w niej
        był, dłuuuuugo przed jakimikolwiek sukcesami. Taka drobna różnica.
      • Gość: kibic58 Re: ... na Wisłę... IP: *.icpnet.pl 12.12.08, 21:39
        Myślisz dudi, że Lech ma tylko kibiców którzy chodzili na niego w II lidze. Jeszcze są kibice pamiętający Lecha w III lidze. Zdziwił byś ze w latach 60-tych mecze Lecha oglądał komplet widzów.
    • Gość: Shampoz Dziwi mnie to wszystko ... IP: *.171.205.80.awakom.net 12.12.08, 16:55
      Kupiłem bilet do Feyenordu w ostatni dzień sprzedaży na 2 godz przed zamknięciem Tifo. Nie jestem z Poznania. Nie było żadnej selekcji, pytań czy czegoś takiego. Posiadam karnet i pare razy w roku jeżdze na wyjazdy ligowe, ale nie znam żadnych "ekip", "bandytów", nie wiem jeszcze jak to nazwać. Ja zawsze jeżdze ze swoimi znajomymi przeżyć fajny wyjazd, pogadać, podopingować i jakieś piwko w drodze wypić. Nigdy nikt mi uwagi nie zwrócił, nie uderzył, albo czymś zagroził. Co do tej całej selekcji to faktycznie, niektóra wiara jest pijana, nieprzytomna, robiąca gnój - jestem za żeby to usuwać, bo to nawet mi przeszkadza. W góre serca niech zwycięża LECH!!!
    • Gość: odo W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 16:59
      a jeżeli ktoś jest początkowym kibicem i chce się dopiero przekonać do
      prawdziwego kibicowania to jak go zachęcicie bo na pewno nie tym takimi
      tekstami jakie daje ten litro czy jakoś tam jest waz już sporo ale może być
      jeszcze więcej zachęcajcie zachecajcie
      • Gość: Kibic Re: W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:25
        To zacznij od meczów u siebie na Bułgarskiej.

Dlaczego "kibice sukcesu" mają dostać bilety kosztem kibiców Lecha, ktorzy jezdza za tym klubem od kilku,kilkunastu, a niektórzy nawet kilkudziesięciu lat? Ci drudzy czekali na takie prestiżowe wyjazdy po Europie od dawna i teraz gdy nadażyła się okazja, maja nie dostać biletu, bo ich miejsce chca zajac ludzie, ktorzy kibicuja Kolejorzowi, tylko dlatego, że odnosi sukcesy?

Na całym świecie jest tak, że osoby regularnie chodzące na mecze mają pierwszenstwo w kupnie biletów na mecze u siebie i wyjazdowe. Tylko, że tam jest to bardziej sformalizowane.
    • rumel24 nagonki na Lecha cd czyli... 12.12.08, 17:02
      Sukces Lecha - nie tylko sportowy, ale i marketingowy komus w GW wybitnie sie
      nie podoba.

Co pewien czas na czolowke wjezdzaja kolejne skandale dotyczace Lecha jak
      chocby sektorówka podczas meczu z Legia, ktora mialaby wedlug GW chwalic
      Niemcow niszczacych Warszawe w PW. Zarzuty sa zawyczaj absurdalne, a potem
      rozdmuchane. Z drugiej strony na miejsce na 1 stronie portalu Lech np. nie
      zasluzyl gdy wygral z Grasshopersem Zurich 6-0. Infomracja taka byl wowczas
      tylko na podstornie dotyczacej pilki noznej. Za to byly 3 linki do przegranego
      meczu Legii z Moskwa.

Sukces Lecha wiec komus jest nie na reke. Kiedy tylko mozna wytacza sie armaty
      i go niszczy, teraz atakujac to co Lech ma najcenniejszego - kibicow!

Sam jestem kibicem Lecha od bardzo dawna. Chodzilem na mecze Lecha jeszcze w
      koncowce lat 80-tych, chodze i dzis, co prawda nie na kazdy. Nie widze jednak
      niczego zlego, ze klub nagradza biletami kibicow, ktorzy przynosza mu chwale -
      za oprawy i doping chwala nas wszyscy w pucharze uefa. sam nie mam karnetu -
      wiec nie mam pierwszenstwa przy zakupie najlepszych kaskow - naturalne.

coz zlego w tym, ze pierwszenstwo w zakupie biletu ma staly klient, a nie
      jednorazowy. to normalna praktyka. jesli GW uznaje to za skandal - prosze
      pisac o skandalu gdy np. skelpy odziezowe wprowadzaja rabaty tylko dla stalych
      klientow. Przeciez to chamstwo i skandal! Dlaczego wszyscy nie moga krozystac
      z promocji??

Jedyne do czego mozna sie przyeczepic to JEDEN wulgaryzm na forum kibicow.
      Konia z rzedem temu, kto znajdzie forum w tym kraju, na ktorym wulgaryzmow nie
      ma. OCzywiscie idealem byloby, gdy ich nie bylo, ale wszyscy wiemy, ze to
      niemozliwe.

Cos czuje, ze nastepnym skndal bedzie taki: Chamski kibic Lecha podczas meczu
      wykrzyknal: k...wa! NIeprawdopodbne! jak sie mozna tak zachowac????

A GW radze zaprzestac tej nagonki, bo w Wielkopolsce dosyc silne sa tradycje
      bojkotow niektorych produktow. nie zycze GW takiego potraktowania tutaj, ale
      swoja postawa powoli na to pracuja. szkoda bedzie, ze wowczas za kretynskie
      teksty kilku warszawskich redaktorow (jakosc poznanscy dziennikarze sie pod
      tymi tekstami nie podpisuja - dlaczego???) odpowiadc moze cala redakcja jednej
      z najlepszych gazet codziennych w tym kraju.
    • bula.ts W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... 12.12.08, 17:17
      Mam nadzieje,ze mecz w Roterdamie bedzie ostatnim w rozgrywkach pucharowych dla Lecha. Moze zaczna sprawdzac pochodzenie kibicow?szerokosc nosa,kolor oczu itp. Powinni wprowadzic segregacje jak hitlerowcy. Napewno powinni bilety sprzedawac tylko i wylacznie dresiarzom. O ile dres mam odpowiednia ilosc paskow.Debile!!!
      • Gość: kedzior Re: W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców IP: *.softdesk.com.pl 12.12.08, 17:22
        pozwolę sobie zacytować wypowiedz jednego z kolegów z forum:

"Grupa, która buduje zamek, dbając o niego świetnie się bawi, sławiąc go na cały
        świat. W żadnej innej piaskownicy takiego zamku nie ma. A wokół przebierają
        nóżkami matołki ze swoimi łopatkami, gotowi rozdeptać choćby jedną z wież.
        Nikogo to chyba nie dziwi, że dostaną piachem po oczach. Chcesz się bawić? Nie
        psuj zamku."

jasne?
      • Gość: Poznańczyk Re: W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:29
        Cytat z tego forum:
        "Kupiłem bilet do Feyenordu w ostatni dzień sprzedaży na 2 godz przed zamknięciem Tifo. Nie jestem z Poznania. Nie było żadnej selekcji, pytań czy czegoś takiego. Posiadam karnet i pare razy w roku jeżdze na wyjazdy ligowe, ale nie znam żadnych "ekip", "bandytów", nie wiem jeszcze jak to nazwać. Ja zawsze jeżdze ze swoimi znajomymi przeżyć fajny wyjazd, pogadać, podopingować i jakieś piwko w drodze wypić. Nigdy nikt mi uwagi nie zwrócił, nie uderzył, albo czymś zagroził. Co do tej całej selekcji to faktycznie, niektóra wiara jest pijana, nieprzytomna, robiąca gnój - jestem za żeby to usuwać, bo to nawet mi przeszkadza."

Jak ktoś naprawdę chciał i się troche ogarnął to bilet do Rotterdamu kupił...
      • Gość: toemk g-no Re: W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców IP: *.serv-net.pl 12.12.08, 21:10
        to sie uprzejmie pytam gdzie byli ci "wielcy kibice"kolejorza jak grali z
        polonia bytom czy piastem gliwice???i na tym bym zakończył całą dyskusje
      • Gość: RUCH CHORZÓW Re: W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 20:53
        Buła sądzac po nicku jestes z Wisly,wiec to wszystko tłumaczy,przyklad Was mecz
        w Londynie z Totenhamem(3 tys kibicow z czego 300 z Krakowa,a połowa z 3 tys to
        moze kibice Wisly reszta polonusy,z Anglii itp itd...Wiara Lecha jest wiec
        wzorem do nasladowania,jak powinno to wygladac,jezdza Ci co sa aktywni!!koniec
        kropka!!!
    • Gość: Tomaj Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.pneuhage.icnet.pl 12.12.08, 17:18
      GW schodzi do poziomu Faktu, banda zakompleksionych frustratów.
    • Gość: HUTNIK KRAKÓW W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.chello.pl 12.12.08, 17:20
      Brawo tak powinno być bilety dla prawdziwych kibiców, sezonowcy i kibice sukcesu niech sobie kupią paluszki i oglądaja mecz w TV!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka