Gość: grun... W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: 213.77.27.* 12.12.08, 20:23 Przykre ale prawdziwe. Litar zaczyna przesadzać, a nam starym kibolom to się nie podoba. Ten szczeniak bez bojówki jest nikim. Jedynie to te małolaty z kotła się go mogą bać. Ciekawe czy szczeniak chodził na mecze jak Uszol żądził??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic stary Re: W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców IP: *.centertel.pl 12.12.08, 21:16 TEJ A TY WOGLE WIESZ KTO TO JEST LITAR bo mnie sie wydaje dziadku ze zes sie z choinki zerwal przed swietam !!!!?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Zwykła bandziorka jedzie po zioła ! IP: 83.13.74.* 12.12.08, 20:30 I tyle zwykła mafia przyćpanych gó...arzy a ludzie ktorzy mają po 30 40 lat na karku i niejedno z tym klubem przeżyli w TV bedą oglądać ,szmaciarstwo wyższego rzędu i tyle przyjdzie i na nich czas gdy młoda generacja WL nasra im na te zakute łby. Odpowiedz Link Zgłoś
spejsmanki Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA 12.12.08, 20:33 tak naprawde to litar ma troche racji i wiem o co mu chodzi choc nie ukrywam ze troche to wszystko zbyt hermetycznie wyglada. bylem na wisla tottenham i dzieki temu rozumiem doskonale jego obawy. zapici nie do konca zainteresowani meczem i dopingiem 'kibice' nie wystawiaja sobie, klubowi a na wyjazdach zagranicznych nam wszystkim zbyt dobrej opini. litar proponuje nam troche zbyt radykalne rozwiazanie ale na pewno nie tak glupie jak moglo by sie poczatkowo wydawac. i jeszcze sie mojej wiselce dostalo ale rzeczywiscie wiem bylem, widzialem. ps nie bylo najgorzej w sumie bylo swietnie a gdyby nie element o ktorym mowi litar bylo by idealnie no moze gdyby wynik tez byl troche inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość metody owszem kontrowersyjne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 20:36 ale efekt końcowy jakoś zawsze jest chwalony jak gazeta nie wiedziała, że są "zasady" na sprzedaż biletów to sama też kibiców Lecha za zachowanie za granicą chwaliła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.eranet.pl 12.12.08, 20:42 Popieram tą "selekcję". Tylko takie słowa trafiają do chuliganów, nazywających siebie kibicami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.centertel.pl 12.12.08, 21:26 DO WSZYSTKICH KTÓRZY KLIKAJĄ TZW. WYPOCINE "GW" LUDZIE WY IM DAJECIE ZAROBIĆ WIEC LEPIEJ OLAĆ TO CO JUŻ JEST ZLANE CIEPŁYM MOCZEM nara Odpowiedz Link Zgłoś
mih.po Puchar UEFA: rywale Lecha ukarani... za kibiców 12.12.08, 22:21 sport.onet.pl/0,1248712,1880249,wiadomosc.html "Grupowi rywal Lecha Poznań w Pucharze UEFA Feyenoord Rotterdam zapłaci 25 tys. euro, a Deportivo La Coruna 5 tys. euro za wywoływanie zamieszek przez kibiców tych klubów." No i tyle w temacie selekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)egionista484 W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.chello.pl 12.12.08, 23:06 Co za chamy ? Nic , tylko pozazdrościć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekkarol Popieram, chociaż nie jestem z Poznania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 23:45 Selekcja czasem jest potrzebna, to jest mecz o dużą stawkę i niedzielni kibice, którzy przyszli obejrzeć mecz są akurat w tym przypadku niepotrzebni. Lechowi w Rotterdamie będzie potrzebny doping a nie narzekanie, że za zimno, że za drogie bilety, że słabo widać murawie albo że herbata w bufecie była nieposłodzona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalamido Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 01:24 Ja tam z Krakowa jestem i Wisełce kibicuję, ale nie w tym rzecz. Redaktorki z wyborczej chyba wolą jak burda na stadionie jest bo wtedy można napisać, że bydło, że pobili, że zanożowali i kaska dodatkowa zawsze wpadnie. Brawo Kibice Lecha, tak trzymać, gonić hołotę jak najdalej, pilnować i nie sprzedawać biletów. Tutaj nie ma demokracji, nie przejmujcie się opiniami GW, za to nie zamykają !!!!! Olać ten pseudoartykuł !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daleko_od_szosy o WŁADCY bileterni ! IP: *.eranet.pl 13.12.08, 01:33 Mieszkam daleko od Poznania, fanem Lecha jestem od prawie 20 lat. Średnio oglądam 2 mecze Lecha w miesiącu. Czasem w Poznaniu, czasem w innym mieście, w którym gra Lech wiec każdy mecz dla mnie jest wyjazdowy. I z tego powodu idąc tokiem rozumowania PANÓW I WŁADCÓW bileterni, moj rating, respect, czy jak tam sobie nazwiecie powinien rosnąć dwukrotnie. JA MAM GDZIEŚ wasze rozprowadzanie biletów, bo wg mnie jest to lekko naginane. Podejrzewam, ze w pierwszej kolejnosci bilety dostana Wasi kolesie z mlyna, potem ich dziewczyny, bo fajne sklepy w Holandii sobie odwiedza, potem znajomi od interesow, bo dobrze bedzie "zalatwic" dla nich bilet. A co z nowymi, mlodymi kibicami Lecha, ktorzy dopiero co zaczeli zabawe? Za 5 lat moze sie załapia, bo wyrobia sobie status pokazujac sie w mlynie? Nie tedy droga Panowie. Swoja radością kibicowania zarażacie innych i nie ma mowy o odpuszczaniu. Ja jestem z malej wioski i na niedzielne mecze w B-klasie przychodza ludzie po kosciele calymi rodzinami zeby pogadac przy okazji z sasiadem o innych sprawach niz sport :). Mam blizej do klku innych duzych miast ale jakos tak wypadlo na Poznan. Pamietam moj jeden z pierwszych wiekszych meczow na Lechu (lata 80-te)gdzie po 5 minutach w sektorze, dostalem od obcego mi czlowieka szalik na szyje, ktory mam z reszta do dzis. Wiec pamietajcie O WŁADCY bileterni, nie zamykajcie sie we wlasnej sieci, bo zostaniecie sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szefo Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.icpnet.pl 13.12.08, 02:08 proponuje protest agory jak kiedys KP, przeciez napisali to bo jedynym klubem dzieki ktoremu media moga zarobic to Lech!! nawet ligi mistrzow w tvp nie oglada tyle ludzi co meczow Kolejorza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GEJ Jakub Ciastoń, Michał Szadkowski- protest ! IP: *.echostar.pl 13.12.08, 03:39 My metroseksualni rządamy równouprawnienia ! Dzwoniłam dziś i chciałam bilety dla mnie i mojego partnera Michała ale ci podli faceci z Lecha nie zgodzili sie na wywieszenie naszej teczowej flagi. Dranie dyskryminuja nas a my kochamy Lecha tak jak siebie. Kręci nas bycie w spoconym tłumie facetów z Lecha i strasznie nas to wkurzyło.Chyba sobie krzyknę albo coś napiszę. Ech.... Kończe bo Michał wyszedł już spod prysznica. Pa.... Jakub. P.S. To nie prawda że Michał jest facetem bo ja nim dzisiaj jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.pub.sarocom.net 13.12.08, 06:38 popieram litara w 100%...żałosna GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechia W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.infinity.net.pl 13.12.08, 07:37 "prawdziwi kibice" to tacy, którzy jak w Gdańsku - rozwalą płot i będą potem płakać, że było ciasno! litar to jakiś debil, który zbiera zadymiarzy i tyle - 80% zawiniętych w Gdańsku to bezdomne śledzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmu Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.centertel.pl 13.12.08, 10:04 słownictwo pana Litara jest może i nie odpowiednie ale sam pomysł bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kixon W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.klc.vectranet.pl 13.12.08, 10:53 Jacy kibice lecha ? jaka wiara lecha ? Przecież to zwykła amica , lecha juz nie ma !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19GKS71 W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.111.131.181.static.crowley.pl 13.12.08, 11:07 i wszystko jasne tak powinno byc!!!!! nie potrzeba im niedzielnych kibicow ktorzy jada bo to obca druzyna bo ...cz grasz dobrze czy zle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario [...] IP: *.chello.pl 13.12.08, 13:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców IP: *.icpnet.pl 13.12.08, 17:20 niestety ale kulczyk sprzedal udzialy lech browary pajacu a kibice nie pija lecha tylko osrana warke pawianie bez klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty idiota jako legionista przyznaję Ci rację IP: *.chello.pl 13.12.08, 14:57 Wilno to właśnie efekt rozluźnienia we własnych szeregach. U Was w Lechu jest lepiej pod tym względem stąd macie spokój i dobrą atmosferę. Stec, Sarzało, Szadkowski i inne pseudo-dziennikarzyny uwielbiające Waltera niech się schowają do nory albo wyemigrują na bliski wschód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.08, 17:07 100% poparcia dla LECHA!!! mam nadzieje że kibice Lecha nie dadzą się sprowokować. Gdyby nie ta tzw "WIARA LECHA" kibice Lecha nie byliby podziwiani przez Europę jako jedni z najlepszych kibiców na Świecie Odpowiedz Link Zgłoś
turysta86 Nagonka trwa 13.12.08, 17:50 Co się tak ta Wyborcza uwzięła na kibiców? Kolejny już, nie zliczę nawet który, artykuł szkalujący fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Motor Lublin W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: 84.201.210.* 14.12.08, 12:07 to jest konkretne to z sie wam nie podoba to gó... kogo obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprykarz W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.zone3.bethere.co.uk 14.12.08, 21:15 Cala polska patrzy na was, jestescie nasza wizytowka. Brawo z gre i doping! Lech bez jego Wiary nie zaszedłby tam gdzie jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkn WL jedzcie do Rotterdamu! IP: *.icpnet.pl 14.12.08, 23:39 kibicujcie super naszemu Lechowi!a "zydowka" sobie tylek podetrzyjcie,srajac gdzies na parkingu pod Hannoverem albo Appeldorn.PS.na parkingach autostradowych w Holandii nie ma kibli,dziwne ale prawdziwe.Niech zwycieza Lech!!! Odpowiedz Link Zgłoś