Dodaj do ulubionych

Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA

• Gość: grun... W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: 213.77.27.* 12.12.08, 20:23
      Przykre ale prawdziwe. Litar zaczyna przesadzać, a nam starym
      kibolom to się nie podoba. Ten szczeniak bez bojówki jest nikim.
      Jedynie to te małolaty z kotła się go mogą bać. Ciekawe czy
      szczeniak chodził na mecze jak Uszol żądził???
      • Gość: kibic stary Re: W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców IP: *.centertel.pl 12.12.08, 21:16
        TEJ A TY WOGLE WIESZ KTO TO JEST LITAR bo mnie sie wydaje dziadku ze zes sie z
        choinki zerwal przed swietam !!!!??????????
    • Gość: kol Re: Zwykła bandziorka jedzie po zioła ! IP: 83.13.74.* 12.12.08, 20:30
      I tyle zwykła mafia przyćpanych gó...arzy a ludzie ktorzy mają po 30
      40 lat na karku i niejedno z tym klubem przeżyli w TV bedą
      oglądać ,szmaciarstwo wyższego rzędu i tyle przyjdzie i na nich czas
      gdy młoda generacja WL nasra im na te zakute łby.
    • spejsmanki Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA 12.12.08, 20:33
      tak naprawde to litar ma troche racji i wiem o co mu chodzi choc nie
      ukrywam ze troche to wszystko zbyt hermetycznie wyglada. bylem na
      wisla tottenham i dzieki temu rozumiem doskonale jego obawy. zapici
      nie do konca zainteresowani meczem i dopingiem 'kibice' nie
      wystawiaja sobie, klubowi a na wyjazdach zagranicznych nam wszystkim
      zbyt dobrej opini. litar proponuje nam troche zbyt radykalne
      rozwiazanie ale na pewno nie tak glupie jak moglo by sie poczatkowo
      wydawac.
      i jeszcze sie mojej wiselce dostalo ale rzeczywiscie wiem bylem,
      widzialem.

ps nie bylo najgorzej w sumie bylo swietnie a gdyby nie element o
      ktorym mowi litar bylo by idealnie no moze gdyby wynik tez byl
      troche inny
    • Gość: gość metody owszem kontrowersyjne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 20:36
      ale efekt końcowy jakoś zawsze jest chwalony
      jak gazeta nie wiedziała, że są "zasady" na sprzedaż biletów to sama
      też kibiców Lecha za zachowanie za granicą chwaliła...
    • Gość: P W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.eranet.pl 12.12.08, 20:42
      Popieram tą "selekcję". Tylko takie słowa trafiają do chuliganów,
      nazywających siebie kibicami.
    • Gość: kibic Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.centertel.pl 12.12.08, 21:26
      DO WSZYSTKICH KTÓRZY KLIKAJĄ TZW. WYPOCINE "GW" LUDZIE WY IM DAJECIE ZAROBIĆ
      WIEC LEPIEJ OLAĆ TO CO JUŻ JEST ZLANE CIEPŁYM MOCZEM nara
    • mih.po Puchar UEFA: rywale Lecha ukarani... za kibiców 12.12.08, 22:21
      sport.onet.pl/0,1248712,1880249,wiadomosc.html
      "Grupowi rywal Lecha Poznań w Pucharze UEFA Feyenoord Rotterdam zapłaci 25 tys.
      euro, a Deportivo La Coruna 5 tys. euro za wywoływanie zamieszek przez kibiców
      tych klubów."

No i tyle w temacie selekcji.
    • Gość: (L)egionista484 W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.chello.pl 12.12.08, 23:06
      Co za chamy ? Nic , tylko pozazdrościć .
    • Gość: bartekkarol Popieram, chociaż nie jestem z Poznania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 23:45
      Selekcja czasem jest potrzebna, to jest mecz o dużą stawkę i niedzielni
      kibice, którzy przyszli obejrzeć mecz są akurat w tym przypadku niepotrzebni.
      Lechowi w Rotterdamie będzie potrzebny doping a nie narzekanie, że za zimno,
      że za drogie bilety, że słabo widać murawie albo że herbata w bufecie była
      nieposłodzona...
    • Gość: Lalamido Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 01:24
      Ja tam z Krakowa jestem i Wisełce kibicuję, ale nie w tym rzecz. Redaktorki z
      wyborczej chyba wolą jak burda na stadionie jest bo wtedy można napisać, że
      bydło, że pobili, że zanożowali i kaska dodatkowa zawsze wpadnie. Brawo Kibice
      Lecha, tak trzymać, gonić hołotę jak najdalej, pilnować i nie sprzedawać
      biletów. Tutaj nie ma demokracji, nie przejmujcie się opiniami GW, za to nie
      zamykają !!!!! Olać ten pseudoartykuł !!!!!
    • Gość: daleko_od_szosy o WŁADCY bileterni ! IP: *.eranet.pl 13.12.08, 01:33
      Mieszkam daleko od Poznania, fanem Lecha jestem od prawie 20 lat. Średnio
      oglądam 2 mecze Lecha w miesiącu. Czasem w Poznaniu, czasem w innym mieście, w
      którym gra Lech wiec każdy mecz dla mnie jest wyjazdowy. I z tego powodu idąc
      tokiem rozumowania PANÓW I WŁADCÓW bileterni, moj rating, respect, czy jak tam
      sobie nazwiecie powinien rosnąć dwukrotnie. JA MAM GDZIEŚ wasze rozprowadzanie
      biletów, bo wg mnie jest to lekko naginane. Podejrzewam, ze w pierwszej
      kolejnosci bilety dostana Wasi kolesie z mlyna, potem ich dziewczyny, bo fajne
      sklepy w Holandii sobie odwiedza, potem znajomi od interesow, bo dobrze bedzie
      "zalatwic" dla nich bilet. A co z nowymi, mlodymi kibicami Lecha, ktorzy
      dopiero co zaczeli zabawe? Za 5 lat moze sie załapia, bo wyrobia sobie status
      pokazujac sie w mlynie? Nie tedy droga Panowie. Swoja radością kibicowania
      zarażacie innych i nie ma mowy o odpuszczaniu. Ja jestem z malej wioski i na
      niedzielne mecze w B-klasie przychodza ludzie po kosciele calymi rodzinami
      zeby pogadac przy okazji z sasiadem o innych sprawach niz sport :). Mam blizej
      do klku innych duzych miast ale jakos tak wypadlo na Poznan. Pamietam moj
      jeden z pierwszych wiekszych meczow na Lechu (lata 80-te)gdzie po 5 minutach w
      sektorze, dostalem od obcego mi czlowieka szalik na szyje, ktory mam z reszta
      do dzis. Wiec pamietajcie O WŁADCY bileterni, nie zamykajcie sie we wlasnej
      sieci, bo zostaniecie sami.
    • Gość: szefo Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.icpnet.pl 13.12.08, 02:08
      proponuje protest agory jak kiedys KP, przeciez napisali to bo
      jedynym klubem dzieki ktoremu media moga zarobic to Lech!! nawet
      ligi mistrzow w tvp nie oglada tyle ludzi co meczow Kolejorza
    • Gość: GEJ Jakub Ciastoń, Michał Szadkowski- protest ! IP: *.echostar.pl 13.12.08, 03:39
      My metroseksualni rządamy równouprawnienia ! Dzwoniłam dziś i
      chciałam bilety dla mnie i mojego partnera Michała ale ci podli
      faceci z Lecha nie zgodzili sie na wywieszenie naszej teczowej flagi.
      Dranie dyskryminuja nas a my kochamy Lecha tak jak siebie. Kręci nas
      bycie w spoconym tłumie facetów z Lecha i strasznie nas to
      wkurzyło.Chyba sobie krzyknę albo coś napiszę. Ech.... Kończe bo
      Michał wyszedł już spod prysznica. Pa....
      Jakub.
      P.S. To nie prawda że Michał jest facetem bo ja nim dzisiaj jestem.
    • Gość: mateusz Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.pub.sarocom.net 13.12.08, 06:38
      popieram litara w 100%...żałosna GW
    • Gość: lechia W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.infinity.net.pl 13.12.08, 07:37
      "prawdziwi kibice" to tacy, którzy jak w Gdańsku - rozwalą płot i będą potem
      płakać, że było ciasno! litar to jakiś debil, który zbiera zadymiarzy i tyle -
      80% zawiniętych w Gdańsku to bezdomne śledzie.
    • Gość: dmu Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.centertel.pl 13.12.08, 10:04
      słownictwo pana Litara jest może i nie odpowiednie ale sam pomysł bardzo dobry
    • Gość: Kixon W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.klc.vectranet.pl 13.12.08, 10:53
      Jacy kibice lecha ? jaka wiara lecha ? Przecież to zwykła amica ,
      lecha juz nie ma !!!
    • Gość: 19GKS71 W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.111.131.181.static.crowley.pl 13.12.08, 11:07
      i wszystko jasne tak powinno byc!!!!! nie potrzeba im niedzielnych kibicow
      ktorzy jada bo to obca druzyna bo ...cz grasz dobrze czy zle..
    • Gość: Mario [...] IP: *.chello.pl 13.12.08, 13:40
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ktos Re: W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców IP: *.icpnet.pl 13.12.08, 17:20
        niestety ale kulczyk sprzedal udzialy lech browary pajacu a kibice nie pija
        lecha tylko osrana warke pawianie bez klubu
    • Gość: anty idiota jako legionista przyznaję Ci rację IP: *.chello.pl 13.12.08, 14:57
      Wilno to właśnie efekt rozluźnienia we własnych szeregach. U Was w Lechu jest
      lepiej pod tym względem stąd macie spokój i dobrą atmosferę. Stec, Sarzało,
      Szadkowski i inne pseudo-dziennikarzyny uwielbiające Waltera niech się schowają
      do nory albo wyemigrują na bliski wschód.
    • Gość: aras W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.08, 17:07
      100% poparcia dla LECHA!!! mam nadzieje że kibice Lecha nie dadzą
      się sprowokować. Gdyby nie ta tzw "WIARA LECHA" kibice Lecha nie
      byliby podziwiani przez Europę jako jedni z najlepszych kibiców na
      Świecie
    • turysta86 Nagonka trwa 13.12.08, 17:50
      Co się tak ta Wyborcza uwzięła na kibiców? Kolejny już, nie zliczę nawet który,
      artykuł szkalujący fanów.
    • Gość: Motor Lublin W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: 84.201.210.* 14.12.08, 12:07
      to jest konkretne to z sie wam nie podoba to gó... kogo obchodzi
    • Gość: paprykarz W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.zone3.bethere.co.uk 14.12.08, 21:15
      Cala polska patrzy na was, jestescie nasza wizytowka.
      Brawo z gre i doping! Lech bez jego Wiary nie zaszedłby tam gdzie jest teraz.
    • Gość: jkn WL jedzcie do Rotterdamu! IP: *.icpnet.pl 14.12.08, 23:39
      kibicujcie super naszemu Lechowi!a "zydowka" sobie tylek
      podetrzyjcie,srajac gdzies na parkingu pod Hannoverem albo
      Appeldorn.PS.na parkingach autostradowych w Holandii nie ma
      kibli,dziwne ale prawdziwe.Niech zwycieza Lech!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka