Dodaj do ulubionych

Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rządz...

IP: *.wh.uni-hannover.de 15.12.08, 17:06
Ja, Ja, Herrn Ostrowski.

Chcecie pokazać jedną stronę medalu. Chcecie zniszczyć koloryt polskiej piłki
nożnej. Róbcie to jednak u "siebie" w Wwie, a od Poznania i reszty się
odczepcie. Zresztą Legia i tak nie jest wasza.

Robicie pranie mózgu, nie można wam wierzyć, bo z kłamstwa robicie prawdę, a
prawdą skłamaną podajecie.

Komentarz jest jeden:
pl.youtube.com/watch?v=6zl0u9AAOzE
Ślepo ufającym mediom współczuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rządz... IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 17:08
      ej gościu,ktorys to napisał, naprawde ci sie az tak nudzi, czy mariuszek kazał?
    • Gość: kolejorz Legiunia z zadrości już nie wie co wymyśleć. IP: *.icpnet.pl 15.12.08, 17:24
      Wstyd ITI.
    • Gość: abrams Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rządz.. IP: *.echostar.pl 15.12.08, 17:24
      bo kluby są dla kibiców a nie dla właścicieli - jak się to komuś nie mieści w
      głowie to niech się nie zajmuje organizacja klubu sportowego bo takie kluby
      działają dla kibiców a nie dla właścicieli
    • Gość: sdvsdv Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rządz.. IP: *.cust.o2.ie 15.12.08, 17:25
      a w barcelonie kto wybiera prezesa jak nie kibice,odpier.....cie sie
      w koncu i zacznijcie pisac o sporcie a nie szukac dziury w calym
      • Gość: caputokey Re: Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rzą IP: *.icpnet.pl 15.12.08, 17:31
        I znowu wypociny na ten sam temat... Dobrze widzicie, że to coście zrobili na
        Legii to porażka pod każdym względem, więc czemu się czepiacie innych klubów?? I
        co to znaczy 'pozorny spokój'?? Od dobrych 5 lat na meczach Lecha nie ma
        absolutnie żadnych rozrób, całe rodziny przychodzą na stadion, nikt nie
        narzeka... Jeśli to jest pozorny spokój według was, to lepszy taki "pozorny" niż
        ten wasz spokój (prawdziwy spokój = brak kibiców na trybunach).

Panowie ze sportowej części GW...żal mi was...tak szczerze.
      • Gość: antydurnie Re: Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rzą IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 21:19
        ale w Barcelonie socios muszą za ten przywilej nieźle wybulić. jak
        zaczniesz płacić to możesz wybierać, narazie to możesz "mądry" post
        napisać.
    • Gość: mouse Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rządz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:26
      ale o czym jest ten artykuł. Toż to jakieś totalne brednie... Ktoś
      wierzy ktoś nie wierzy - I CO Z TEGO??? JAKI Z TEGO MORAŁ?? JAKI
      TEGO SKUTEK? Czyżby tylko wynagrodzenie za wierszówkę?

NO I KTOTO JEST TEN "NIKT" Z UEFA???

"UEFA jest bezwzględna w tym zakresie - jeśli ktoś kibicuje danej
      drużynie, jest jej kibicem i klub ponosi za jego zachowanie
      odpowiedzialność" Każdy o tym wie - wiec jeszcze raz sie zapytam -
      ALE O CO CHODZI w tym artykule?

• Gość: witryna Re: Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rzą IP: *.ip.telfort.nl 15.12.08, 17:31
        Chodzi o to, że wyborcza sobie zrobiła jakąś krucjatę przeciwko kibicom w ogóle
        - bo nieładnie pachną, mają brzydkie fryzury i przeklinają. Nazwali kibica kibol
        i za każdym razem jak już na serio nie ma o czym pisać to się pisze o tym złym
        "kibolu". I chyba o to tu chodzi.
        • Gość: MatriX Re: Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 18:18
          www.lechpoznan.net/news-5832.html
    • Gość: 71 Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rządz.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.12.08, 17:32
      Od Ślaska się odczepcie, to był kompromis. Dobrze się stało, normalny klub na
      normalnych zasadach.
    • Gość: Maciu Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rządz... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.12.08, 17:32
      Ostrowski ma problem. Niech sie leczy.
    • Gość: Paolo KKS Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rządz.. IP: *.centertel.pl 15.12.08, 17:34
      Dziękuję za ten kolejny artykuł! Czekałem, czekałem niecałe 24 h i jest. Kolejny
      debilny, obnażający prawdziwą twarz dziennikarzy GW denny tekst, ktorym
      pierzecie tylko swoje własne mózgi (móżdżki). Już chyba nawet żelazny elektorat
      PO wam już nie wierzy, chcecie zniszczyć wszystko co polskie. Wiele wam się
      udało śmierdziele, ale tym razem nic wam nie wyjdzie. GW przestanie istnieć -
      już niedługo. Ale póki co, czekam na kolejne beznadziejne wypociny - z
      niecierpliwością!
      • mikolaj.plank Re: Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rzą 15.12.08, 17:46
        Recycling tekstów z jednego wywiadu zrobili już cztery szkalujące Lecha materiały.
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,1590011,2,1.html
        Dziękujemy, że gw kompetentnie przygotowuje nas do środowych emocji w
        Rotterdamie. Rozumiem, że lotne ekipy dziennikarzy już biegają po knajpach i
        spisują relacje anonimowych sprzedawców haszyszu, którzy kilogramami sprzedawali
        swój towar już pijanym kibicom z Polski. gazeto, czekamy - jesteście lepsi niż
        Anna Kłodzińska - mam nadzieję że w redakcji został choć jeden człowiek, który
        skojarzy o co chodzi. Chyba, że wszyscy porządni ludzie Gazety zostali już
        wyparci przez Szadkowskich, Ciastoni i im podobne szumowiny.
    • Gość: yogi Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rządz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:39
      umieszczenie tego artykułu(?) jako głównego newsa w dziale sportowym utwierdza w
      przekonaniu, że poziom Gazety sięgnął dna. w ogóle to przykre, że największe
      polskie dzienniki rozmieniają się na drobne idąc drogą szmatławcy pokroju faktu
      czy se...człowiek już o sporcie normalnie nigdzie nie poczyta. żadnego
      obiektywizmu,sami wieczni malkontenci i sponsorowane artykuły...przykre
    • jusup A imperialiści zrzucają zmutowaną stonkę-mordercę 15.12.08, 17:41
      Poziom absurdu w Wyborczej przekracza wszelkie granice :) Były czasy, gdy sport
      na gazeta.pl był świetny, a w sprawach innych mocno się z nimi nie zgadzałem.
      Potem uznałem, że w wielu sprawach (sport jeszcze w najmniejszym) stosują
      zwyczajne podwójne standardy, zachowują się jak komuna, tylko nieco subtelniej.
      Dziś to (w sprawach polityki i sportu jednakowo) nie dość że szmatławiec, to
      jeszcze z logiką, augmentami na poziomie absurdalności prasy stalinowskiej,
      sztywności, której bym się spodziewał w Korei Północnej i z poziomem
      argumentacji Miecia Moczara.
      Czy naprawdę chcecie kierować swoje artykuły tylko do tak wielkich kretynów, że
      będą oni w stanie na poważnie przyjąć to, co piszą ludzie na poziomie
      Szadkowskiego i im podobnych?
      • Gość: eoo Re: A imperialiści zrzucają zmutowaną stonkę-mord IP: *.versanet.de 15.12.08, 17:54
        No, serio, zeszmacili sie troszke, dla marnych srebrnikow.
        Czy to nie jest problem, ze bedac pracownikami GW, realizuja cele jakichs innych podmiotow?
        Swoja droga jesli tym "owym" oplaca sie wywalac wielki hajs na czarny piar to musi tu isc o jeszcze wieksz hajs.

Coz trudno, ale w neciejest jescze wiele innych portali informacyjnyc.
        • Gość: de Re: A imperialiści zrzucają zmutowaną stonkę-mord IP: *.wh.uni-hannover.de 15.12.08, 18:58
          oni przede wszystkim powinni być dziennikarzami i dociekać racji obu stron.
          A GW stała się mediową siłą polityczną, bo jako takowa powstała.
      • Gość: praca_u_podstaw Re: A imperialiści zrzucają zmutowaną stonkę-mord IP: *.icpnet.pl 16.12.08, 08:21
        nie bylo takich czasow... od kiedy judejczycy przy(i)byli do europy jest tylko
        jedna zasada: skrzywdzilem cie i NIGDY ci tego nie wybacze!!!

• rad500 Proletariat rządzi 15.12.08, 17:45
      komuna nie odeszła na wieki.
    • Gość: lechita Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rządz.. IP: *.eastwest.com.pl 15.12.08, 17:46
      aktualnie panuje kapitalizm a jedna z jego glownych zasad jest prawo do
      posiadania wlasnosci. dlatego nie rozumiem dlaczego kibice legii reaguja w ten
      sposob. widac ze jeszcze komuna gleboko tam tkwi.

co do oskarzen GW w kierunku innych klubow niz legia to juz mam powoli tego
      dosyc. dopoki nikt nie popelni przestepstwa to wogole nie powinno byc tematu.
      narazie sa tylko domnienia, insynuacje, naciagniecia i bledne interpretacje oraz
      puste oskarzenia za ktore notabene mozna slono zaplacic

GW ewidentnie probuje ustanowic wlasny porzadek. ciekawy jestem jak Tow. Michnik
      zareaguje w momencie gdy rozpoczety zostanie BOJKOT tego pismaka. Polscy kibice
      pokazali ze potrafia. W Poznaniu bojkotowano skutecznie KP a na stadionach
      glupie przepisy.

widac ze redaktorzy wstrzymywali sie rozpoczeciem konfliktu i dopiero na koniec
      sezonu rozkrecaja machine majac nadzieje na to ze przez 3 miesiace pojdzie to w
      niepamiec.
    • Gość: kibic Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rządz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:47
      no i prosze jak tu lubic legie !poszedl i sie poskarzyl ze nie chca sie bawic z nim w piaskownicy! dzieci wołaja kapus kapus!!!!
    • Gość: Poznaniak Panie Ostrowski - kończ waść, wstydu oszczędź! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:47
      Panie Ostrowski - końćz waść, wstydu oszczędź!

Do panów z wybiórczej już nawet nie pisze, bo oni bardziej ośmieszyć się nie mogą.
    • Gość: gość Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rządz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:49
      Ale kret,

Wywiad bez sensu. Pan nie podaje żadnych nazwisk. Kolejny nieudany artykuł z
      całej serii piętnującej Lecha Poznań. Liczbę postów sugerujących obecność
      glonojadów i wodorostów w mózgach autorów przemilczę.

Prawda jest taka:

Legia zazdrości Lechowi (reszta też), że wraz z kibicami dogadał się i sprawił, że:

- Na Lecha chodzą mamisynki ze średnią 5.0, które nigdy w życiu się nie biły, a
      jak pani podniesie głos to mają gacie pełne kupy ze strachu.

- Na Lecha chodzą białe kołnierzyki.

- Te białe kołnierzyki zabierają na lecha swoich 8 letnich synów. (może nie na
      mecz z Legią, bo wtedy rzeczywiście się dowiedzą, że Legia to k***wa i trzeba ją
      j***ć. Ale taki już urok tych meczów, to nie są spotkania w klubie z cygarem i
      na snookerze.

- Białe kołnierzyki, ich dzieci i mamisynki mają karnety.
      - Oni rzadko jeżdżą na mecze wyjazdowe.
      - Ale regularnie przychodzą na mecze krajowe.
      - Przychodzili też, gdy Lechowi nie śniło się o nawet 4 miejscu w lidze.

Lech od kilku lat prowadzi starannie przemyślaną strategię, która przynosi
      efekty. W moim mieście zawisły reklamy "zabierz ojca na mecz". W moim mieście
      jeszcze 5 lat temu ktoś, kto nosił szalik jakiegokolwiek zespołu był złoczyńcą i
      niebezpiecznym elementem. Przechodziłem wtedy na drugą stronę ulicy. W moim
      mieście, gdy ktoś coś zbroił w szkole, to najpierw szukaliśmy tych z szalikami.
      Szalik to był obciach, sub-kultura, zło. Dziś sam mam szalik. Dziś sam
      organizuję wyjścia na Lecha z chętnymi uczniami (mamisynkami też), bo nie boję
      się, że ktoś mi da po ryju. W moim mieście jest akcja liść na meczu. Nie umiesz
      się zachować - Dostajesz liścia: żyganie, wandalizm, sikanie po kątach = liść. W
      moim mieście i w moim kraju nie powstała jeszcze taka firma ochroniarska, która
      by mogła wprowadzić porządek jaki wprowadzili kibice. Na policję nie ma co liczyć.

Ktoś napisał, że jak tylko przebudują stadion, to kibole z młyna pójdą do
      lamusa. Nie pójdą. Oni są częścią przedstawienia. Oni są niezbędni. Białe
      kołnierzyki (takie jak ja) wpieprzające czipsy czekają właśnie na oprawy. My za
      to też płacimy.

Jedyna rzecz. Nie podoba mi się, jak jakiś koleś Litar pie... mi, że jestem
      zwykłym piknikiem. Jestem i co z tego. Przecierz właśnie o to klubowi chodziło,
      nie? O pikników. Żeby się nie bali, żeby przyszli, żeby kupili bilet, kiełbaskę,
      bułkę, szalik, kubek kumplowi, T-shirta, ... ,.... itd. itp. Rób swoje misiu, my
      będziemy robić swoje i będzie kaska na transfery. Kaska notabene, której nie
      mają Legia, Wisła i cała reszta nieprofesjonalnego motłochu.

Pozdro,

Belfer
      • Gość: jar Re: Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 18:05
        zgadza sie z cala trescia artykulu, ale odniose sie do ostatniej czesci...

faktycznie niektorzy troche za duzo chyba naogladali sie filmu Hooligans i teraz
        mysla, ze prawdziwi kibice to tylko ci, ktorzy nadstawiaja na kazdym meczu swoj
        kark, wydaja na pamiatki zwiazane z Lechem ostatni grosz i po prostu nie maja
        zycia poza Ukochana Druzyna !

a ja szczerze mowie, ze jestem prawdziwym kibicem lecha ! choc:
        1) nie chodze na mecze (wole obejrzec z przyjaciolmi, ktorych niestety nie stac
        na karnet, a jesli by bylo stac to i tak by nie kupili, bo potem nie maja
        zamiaru wcinac scian, bo sie kasa skonczyla...),
        2) ogladam (o zgrozo!) takze siatkowke, malysza i inne popierdowy (dla tych, co
        sa za bardzo ograniczeni, zeby zrozumiec co to brak monotematycznosci: to tez sa
        ciekawe sporty, a ja kibicuje Polsce - choc tu musze przyznac, ze na pewno
        jakbym mial wybierac, to obejrzal bym lecha, gdyby sie nakladal termin ;])

a mecze ogladam na canal plusie w pubie i swietnie sie tam bawie z
        kumplami/kumpelami i dziewczyna...

a lecha mialem w sercu nawet wtedy, gdy grozil mu spadek do 3 ligii, a na mecze
        chodzilo po 500 kibicow !

czy to wystarczy zebym pojechal na mecz wyjazdowy do rotterdamu?? nawet gdybym
        bawil sie/dopingowal rownie dobrze jak Wy i nie szczedzil kasy na flagi, kary itp??

nawet jesli tak, to NIE MAM ZAMIARU, bo ostatnio sie zrobilo 1-2tys kibicow,
        ktorzy mysla ze postradali wszystkie rozumy i po prostu obrzydzaja mi ta piekna
        druzyne... czy Wy myslicie, ze tylko Wy jestescie prawdziwymi kibicami ??
        • Gość: Krzyś Re: Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 19:06
          Jak nie starcza kasy na karnet to nie ma co mówić o kosztach wyjazdu
          zagranicznego. Dlaczego przez Ciebie nie ma jechać ktoś, kto regularnie chodzi
          na mecze w Poznaniu i bywa na wyjazdach? Chyba ma większe prawo od Cibie do
          zakup biletu? Dlaczego, skoro odpowiada Ci atmosfera w pubie, chcesz jechać na
          mecz wyjazdowy, skoro nawet na Bułgarskiej nie bywasz? Miesięczny koszt karnetu
          na Lecha to około 50 pln. Nawet gdy koledzy są uczniami czy studentami to nie
          wierzę nie można zarobić takiej kwoty, tym bardziej że na piwko w pubie stać.
          • Gość: DK (L) czy ktos sie jeszcze dziwi dlaczego na Legii TRWA IP: *.chello.pl 15.12.08, 19:12
            protest?? probuja nas zniszczyc wszelkimi mozliwymi metodami...
            zakazy, klamstwa, akcja widelec 741, burzenie 3 trybun naraz, kupiona orkiestra
            i klakierzy na sektorach a,b,c...
            mozna wymieniac i wymieniac... na szczescie zwykli ludzie w calej Polsce nie
            daja sie omamic kretynom z iti i gw...
            pozdrawiam
    • Gość: jar86 Zazdrośc o kibiców, ktorzy nie robią WIOCHY??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:50
      gdzie nie pojawia sie kibice legii, tam zaraz robia rozrobe, po ktorej caly
      pilkarski swiat boi sie polskich kibicow... ale (tu do członków zarzadu legii) w
      pozostalych miastach kibice potrafia sie zachowac... dodatkowo sami dbaja o to,
      zeby porzadek byl i na wlasnym stadioni i tym bardziej na stadionie na wyjezdzie !

nie mierzcie wszystkich swoja miara!!
    • partyzant82 To już się robi nudne 15.12.08, 17:56
      Już nawet tego kolejnego artykułu sponsorowanego nie czytam. Czyżby w pakiecie
      było taniej i Walter zamówił codzienne obs***anie Lecha Poznań dajmy na to przez
      dwa tygodnie?

Prawda to, co piszą kibice - (pseudo)dziennikarze sportowi z Czerskiej to
      pierwszej klasy prasowe kurtyzany dające d**y spółce ITI.
    • Gość: luki Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rządz.. IP: *.szczecin.mm.pl 15.12.08, 17:56
      coś na pewno jest na rzeczy w temacie poznanskim, na pewno w jakims
      stopniu mają wpływ w poznaniu na funkcjonowanie klubu kibole.Kazdy
      przecież wie ze jest tam najlepiej zorganizowana w polsce chuliganka
      przykład jacka bąka mówi duzo bał sie zgłosic sprawe jego
      zastraszania przed meczem pucharowym na policje, a kto ma o tym
      napisac jak nie pismak z innego miasta, przeciez poznaniak o tym nie
      napisze w lokalnym dodatku
      • Gość: dzik Re: Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 20:19
        Gościu... błagam Cie! Nie znasz sprawy Jacka Bąka więc się zamknij! Byłeś w tym
        hotelu? Widziałeś co się działo? NIE! Więc niegrzecznie mówię Ci: zamknij swoją
        gębę i dowiedz się wszystkiego, a później łaskawie wyrażaj opinie! Popłynąłem
        trochę, ale nie mogę na takich buców patrzeć!
    • Gość: le ming Re: Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rzą IP: *.aster.pl 15.12.08, 17:58
      "Chcecie zniszczyć koloryt polskiej piłki"

"Koloryt polskiej pilki" to piate (czy ktores tam) od konca miejsce w
      europejskich rankingach i regularne baty repry na imprezach rangi mistrzowskiej
      - bo nikt nie bedzie inwestowal w taki chory pseudobiznes jak polska liga, w
      ktorej lysole i szyici maja najwiecej do powiedzenia.
      • Gość: ded Re: Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rzą IP: *.wh.uni-hannover.de 15.12.08, 18:31
        NAJWIĘCEJ do powiedzenia. Tak, to łysole zrobili turniej Lech Cup w Arenie, to
        łysole sprowadzili Stilica, Arboledę, Lewnadowskiego i innych do Lecha, to
        łysole budują stadion!

Hej, a gdzie jest Zarząd? Zarząd robi oprawy meczowe, jeździ na mecze wyjazdowe.
        Tak to wygląda w Lechu.
      • Gość: dan Re: Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 20:20
        Odezwał się, pożal się Boże znawca i fachowiec od polskiej piłki...
    • Gość: bezele przestaje czytac ta kłamliwa strone ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 18:01
      dziennikarz na poziomie Laty i innych wynalazków tego typu
      BOZE CHRON NAS OD TAKICH NIEUKÓW I NIEDORAJDÓW ZYCIOWYCH JAK TEN
      DZIENNIKARZ CZY CZLOWNKOIW PZPN-U
      • Gość: biafra Re: przestaje czytac ta kłamliwa strone ! IP: *.aster.pl 15.12.08, 18:08
        widze ze panowie "działacze" z ległej juz nie maja powoli komu sie żalic...

a żal d.. ściska/hehe
        gazeto wybiórcza - bedą kolejne odcinki na temat złych kibiców z pyrlandii?

czekam z rozbawieniem!!! co teraz?
    • Gość: eeeo dobre! podbijam IP: *.versanet.de 15.12.08, 18:02
      wklej reszte!

baaardzo ciekawe to wszystko, cala to wojenka pieniadza z ludzmi.
      ZObaczymy kto wygra. Piniadz+media jak na razi w ofenysywie, ale daleko na tych klamstwach i manipulacjach nie zajada.
      • Gość: d Polska zawsze byla wolnosciowa...!! Tak jest!! IP: *.acn.waw.pl 15.12.08, 18:06
        Polska bez stosow, liberum veto, dzis Legia i Slask ;)
    • Gość: (()) Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rządz.. IP: *.echostar.pl 15.12.08, 18:04
      co to za jazgot się podniósł w Gazecie?? już sie odwalcie! ile
      artykułów macie zamiar jeszcze napisać i ile wypowiedzi jakiś debili
      przytaczać?? członek zarządu legii niech zajmie sie swoimi kibicami
      bo to są pradziwe buraki, a niestety, taka jest cena za dobry doping
    • Gość: Marcin Ostrowski: W UEFA nie wierzą, że w Polsce rządz.. IP: *.echostar.pl 15.12.08, 18:19
      Jestem liberałem i zwolennikiem PO ze Szczecina. Tak żenujących
      artykułów jak ostatnia nagonka na Lecha po GW sie nie spodziewałem.
      WSTYD !!! Panowie "dziennikarze". Zalatuje najgorszymi czasami
      artykułów pisanych na polecenie
    • artur74 GW prowadzi nagonkę na Lecha, niczym na PiS... 15.12.08, 18:20
      Teraz już chyba najgłupszy sympatyk PO rozumie, jak działa w Polsce nagonka na
      PiS. GW i ITI stosują te same metody, które się sprawdzają w polityce na piłkę
      nożną, by na tle rzekomych bandytów z Poznania, pokazać, jaka ta Legia jest cacy!
      Idę o zakład, że po zupełnej przebudowie stadionu w Poznaniu, dziennikarze GW i
      TVN-u wybiorą się do Poznania, by pokazać sensacyjne fakty, jak krzywe są
      trybuny nowego stadionu Lecha w porównaniu do nieistniejącego jeszcze stadionu
      Legii!
      Czy w takich dziwnych okolicznościach natury, ktoś się jeszcze dziwi, że HGW-u
      buduje nowy stadion dla ITI???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka