Gość: kks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 22:52 I co tak gały wlepiacie,Wielki gra dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Brawo Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.08, 22:55 Pieknie Lech ciesze sie ze awansowali aha i taka poprawka do sport.pl Lech gra w Fazie pucharowej ale nie jako pierwsza druzyna w histori xDxD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raven Re: Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awan IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 23:05 No tak, ale jako pierwszy po wprowadzeniu fazy grupowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no.5 I cościerwo warszawskie???? IP: *.icpnet.pl 17.12.08, 22:57 jaki wynik??? Wielki Kolejorz KKS~!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cieniek Re: I cościerwo warszawskie???? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.08, 23:12 wafel jesteś, jestem Lechitą i wstyd mi za Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa Re: I cościerwo warszawskie???? IP: *.chello.pl 17.12.08, 23:14 Warszawa gratuluje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LD Re: I cościerwo warszawskie???? IP: *.toya.net.pl 17.12.08, 23:30 Łódź dołącza się do gratulacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wixi Re: I cościerwo warszawskie???? IP: *.echostar.pl 18.12.08, 00:18 a my dziękujemy Warszawie i Łodzi za gratki. Tak po prostu, bez chamstwa i prostactwa jakie prezentują tu na tym forum niektórzy "patrjoci lokalni". Mam nadzieję ze niedługo nie 1, a 3 polskie zespoły będą grac ładnie w Europie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio (RTS) Re: I cościerwo warszawskie???? IP: *.pabianice.msk.pl 18.12.08, 00:50 I jeszcze ja - fajnie, że gracie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio (RTS) Re: I cościerwo warszawskie???? IP: *.pabianice.msk.pl 18.12.08, 00:52 Aaa właśnie - czy Szadkowski i Sarzało widzieli mecz??? Czy się wstydzą nasmarowanych bździn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba głupia prowokacja IP: 83.143.98.* 17.12.08, 23:20 Górny Śląsk gratuluje awansu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no.9 Re: I cościerwo warszawskie???? IP: *.icpnet.pl 17.12.08, 23:25 Niech zwycieza Lech!!! Wielki Kolejorz KKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak jerry! co? g.ó.w.n.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 22:57 Kolejorz jest w Europie.Wszystko.legła patrzy i się uczy,bo może....kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e [...] IP: *.93.classcom.pl 17.12.08, 22:57 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koooleeejooorz!!!! Re: Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 07:56 a ode mnie uslyszysz serdeczne krakowskie "zdupcaj". Gramy dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górnik Zabrze Re: Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awan IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.12.08, 22:58 Gratulacje z Zabrza, oby jak najdalej przerwijcie bolaczke naszego futbolu! Jestem za Górnikiem ale dzis kibicowalem wam, tak jak pewnie wy kiedys kibicowaliscie nam w pucharach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awan IP: *.kopnet.pl 17.12.08, 23:01 brawa z Gliwic dla Lecha. Szacun dla kibicow Odpowiedz Link Zgłoś
bad_moherfvcker Re: Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awan 18.12.08, 07:58 Do dziś pamiętam dwumecz Lech-Barca i Górnik-Real w pucharach. Lech odpadł po karnych, Górnik po dwóch bramkach w końcówce meczu (wcześniej prowadzili na Bernabeu 2-1). Ech, wtedy mieliśmy chyba nieco bliżej do europejskiej czołówki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: *.icpnet.pl 17.12.08, 22:58 i co wy idioci z Wyborczej?? najpierw kolejorza jedziecie że bilety tylko dla wybranych itd, a jaka atmosfera była na stadionie?? coś mi sie wydaje że ani razu dupy na mecz nie ruszyliście, a teraz co?? AWANS KOLEJORZA w tytule wstyd i hańba - pismaki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx [...] IP: *.minvenw.nl 18.12.08, 07:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_moherfvcker Re: Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awan 18.12.08, 08:02 Co, zazdrościsz ludziom, którzy zostali w Polsce, a mimo to stać ich na bilet do Rotterdamu? Wracaj do sadzonek tulipanów, zamiast tyle sczekać w holenderskiego ip :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awan IP: *.minvenw.nl 18.12.08, 12:54 Buhahaah. primo ultimo - organizacji takich jak wiara lecha nienawidze. primo po drugie ultimo - wlasnie siedze w pracy "przy sadzonkach tulipanow" ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieś górą Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 22:58 Szczerze gratulujemy Amice awansu. Odpowiedz Link Zgłoś
pall_mall_red Re: Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awan 18.12.08, 10:19 to jest Lech złamasie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cimathel [...] IP: *.icpnet.pl 17.12.08, 22:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 22:59 Święta Racja!!!!!!!!!!! W końcu polska drużyna pokazała się w Europie i to jak. Oby tak dalej, puchar UEFA do Poznania!!!!!!!!!!!!!! Brawo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eart Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: *.chello.pl 17.12.08, 22:59 Jak dla mnie mecz lekko gorszy od pozostałych w tym sezonie, ale jednak cieszy wygrana :) Gratuluje Lechowi, czekam do wiosny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontener22 Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! 17.12.08, 22:59 w Lechu nie ma kto goli strzelać - tyle sytuacji [znowu] i 1 gol, a w końcówce oblężenie Częstochowy i nerwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadupie Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 23:00 Ole, ole ole ole, Amica jest wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 23:08 amica dala d..y wiec nie porownoj jej z Kolejorzem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awan IP: *.hsd1.nj.comcast.net 17.12.08, 23:01 Nareszcie! Po tylu latach Polski klub bedzie gral na wiosne w europejskich pucharach. Mam nadzieje ze wspaniala postawa Lechitow przelozy sie na dokonania Reprezentacji. Nasza wiosna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba ..a jak tam kibolstwo redaktorze Szadkowski ? IP: 83.143.98.* 17.12.08, 23:02 Czy są już oficjalne statystyki holenderskiej policji o ilości zabójstw dokonanych przez Wiarę Lecha w ciągu ostatniej doby ? Czy możemy się spodziewać artykułu redaktora Szadkowskiego uświadamiającego nas z jakim to odrażającym "kibolstwem" mamy do czynienia ? Czy znajdziemy na gazeta.pl jakiś artykuł opierający się na wypowiedzi anonimowego kibica lub anonimowego członka zarządu Lecha udowadniającego, że Wiara Lecha to organizacja skrajnie niebezpieczna ? Czy znajdzie się jakiś członek zarządu Legii, który będzie przekonywał, że to jego klub jest lepszy bo pogonił kibiców ze stadionu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ..a jak tam kibolstwo redaktorze Szadkowski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 23:17 Wyjąłeś mi to z ust, chciałem posta o podobnym brzmieniu napisać. Jestem ciekaw jaką to "dziennikarz" szadkowski opinie wyrazi o tych kibicach dopingujących swój klub przez cale 90min. Czy na podstawie opowiadań działacza legii znowu ich potępi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: ..a jak tam kibolstwo redaktorze Szadkowski ? IP: 83.143.98.* 17.12.08, 23:19 "Czy na podstawie opowiadań działacza legii znowu ich potępi??" Zawsze można również zacytować anonimowego działacza Lecha, że na przykład wstydził się kibiców z Poznania w Rotterdamie bo widział jak kilku z nich pije piwo przed meczem. Artykuł może mieć tytuł "Wiara Lecha - zapijaczone kibolstwo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Co On ma wyrazić ? Przecież przez 90 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 23:36 musiał na zmianę z towarzyszem Ostrowskim onanizować się do zdjęcia pewnego nieślubnego dziecięcia generała Swierczewskiego, któremu nadano nazwisko po pseudonimie tego generała co był tak pijany, że kulom się nie kłaniał.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Jaka pierwsza polska druzyna??? IP: 189.146.129.* 17.12.08, 23:02 No jak pierwsza? A Wisła nie grała w 1/8 Pucharu UEFA kilka lat temu? W dodatku wtedy to było trudniejsze, musiała wyeliminować po kolei kilka zespołow, a teraz Lech w grupie 5 drużyn jest trzeci i ma zaledwie 5 pktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belmi Re: Jaka pierwsza polska druzyna??? IP: *.icpnet.pl 17.12.08, 23:06 Zgadza się ale to było przed wprowadzeniem GRUP w Pucharze UEFA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusnier Re: Jaka pierwsza polska druzyna??? IP: 78.144.109.* 17.12.08, 23:09 Zapomnialo ci sie ze Lech wczesniej wyeliminowal 3 druzyny + teraz do tego grupa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: *.icpnet.pl 17.12.08, 23:03 oooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! DUMĄ POLSKI JESTEŚMY OD LAT!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eldorado Re: Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awan IP: *.chello.pl 17.12.08, 23:13 to był dowcip czy modlitwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pemo Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 23:04 I co panie Szadkowski?Doping się podobaŁ?A po akredytacje na następny mecz w UEFA na kolanach przyczłapiesz z Gó...aną w zębach,marna dziennikarska szujo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukaaaaa Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: *.net130.okay.pl 17.12.08, 23:04 Brawo Lech! Brawo Smuda! Brawo kibice Lecha! Owacja na stojąco z Tarnowa. Macie charakter. W końcu od czasów Legii i Widzewa w LM ktoś odbił się od dna. Gratulacje LECH! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris wielki mi tam sukces IP: 189.146.129.* 17.12.08, 23:05 To zaledwie 5 punktów w 4 meczach i trzecie miejsce wśród miernych pięciu zespołów. Wielki mi sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: wielki mi tam sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 23:19 Mierne zespoły? Zdobywca PUEFA sprzed dwóch lat - CSKA Pogromca Milanu z czołowej Ligi hiszp. Deportivo Pogromca Wisły (1:3) AS Nancy Z wszystkimi grali zarabiscie, Deportivo zupełnie zgnietli. Przedtem wyeliminowali silną Austrię (która w ciągu 3 ost. lat dwa razy eliminowała mistrza Polski Legie z miedzyn. rozgrywek). Odpowiedz Link Zgłoś
sfaczim Re: wielki mi tam sukces 18.12.08, 01:45 Gość portalu: Michał napisał(a): > Mierne zespoły? > Zdobywca PUEFA sprzed dwóch lat - CSKA > Pogromca Milanu z czołowej Ligi hiszp. Deportivo > Pogromca Wisły (1:3) AS Nancy > Z wszystkimi grali zarabiscie, Deportivo zupełnie zgnietli. > Przedtem wyeliminowali silną Austrię (która w ciągu 3 ost. lat dwa razy > eliminowała mistrza Polski Legie z miedzyn. rozgrywek). Podpisuję się pod tym obiema rękami. Chodzę na Legię, ale głównie jestem kibicem reprezentacji. Wszyscy w Polsce powinni być dumni z wyników Lecha. Gratulacje dla trenera Smudy za stworzenie fajnie grającej drużyny. Kibicom Lecha gratuluję wspaniałego dopingu. Miło było patrzeć na waszą radość zwłaszcza po golu Murawskiego przeciwko Austrii Wiedeń. Powodzenia na wiosnę. A ligę niech wygra najlepszy bez pomocy sędziów :-). Pozdrowienia z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olok Zazdrośnicy być muszą... IP: *.173.30.253.tesatnet.pl 17.12.08, 23:22 i są. Nie popultaj się tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 23:05 Cały Poznan na to czekał od początku jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrt Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: *.acn.waw.pl 17.12.08, 23:06 I jak się szanownej redakcji (Szadkowski?) podobał doping tej bandyckiej chołoty, za jaką uważacie Wiarę Lecha? Dzięki nim Lech mógł naprawdę czuć się jak u siebie. Inne kluby mogą jedynie pozazdrościć takiego dopingu ze strony kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękny Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: *.grybow.net.pl 17.12.08, 23:06 gratulacje dla Lecha od kibica Wisły powodzenia na wiosnę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandej Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: *.sm-rozstaje.pl 17.12.08, 23:07 Brawa !!!!!! Z Gdańska !!!! Lech jest wielki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś