Gość: qdlatyxes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:38 Zagłębie Sosnowiec nie jest śląskim klubem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fear Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: 77.236.0.* 21.01.09, 13:27 Sosnowiec nie leży na Śląsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huh Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: 80.246.106.* 21.01.09, 13:53 @Fear: a gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fear Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: 77.236.0.* 21.01.09, 14:14 Popytaj ludzi, poszukaj na mapie, zapytaj googli. O ile oczywiście nie robisz teraz z siebie idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 14:15 W Zagłębiu Dąbrowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.chello.pl 21.01.09, 14:32 Taaa, a Warszawa nie jest na Mazowszu, Warszawa jest w Warszawie. A za granicą jest diabeł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doniu Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 14:35 @ huh: Sosnowiec leży w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huh Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: 80.246.106.* 21.01.09, 15:24 @wszyscy: a bo dla mnie jak cos lezy w woj slaskim to jest na slasku. i np jak w zakladce "urzedy miast slaskich" w serwisie slask24 wyskakuje mi Sosnowiec to tez jest na slasku. no i generalnie staram sie, by sympatie/antypatie futbolowe nie przeslanialy mi rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.idzik.pl 21.01.09, 15:27 Zagłębie jest tak śląskim klubem jak polonia warszawskim ;) Legia i Zagłębie na zawsze !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karpik Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.telpol.net.pl 21.01.09, 23:00 Stolpa w Enkopings według wikipedii (wiem co to za źródło) strzelił 4 gole w 14 meczach. Nie wiem ile w tym prawdy, ale na pewno tam się jakoś odnalazł i awansował z chłopakami do drugiej ligi. mundialeiro.blogspot.com/2009/01/tomasz-stolpa-jeli-dzi-jest-wtorek-to.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mango Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.09, 16:28 a jak cos nie jest w woj. slaskim to nie jest na Ślasku? Slask ciagnie sie z wiek wieka od olkusza po zielona gore (jesli chodzi o Polske, bo i w Czechach Slask znajdziemy), geniusze geograficzno - historyczni; a stolica Slaska od wiekow pozostaje Wroclaw - tego sie juz nie zmieni, tak jest na szczescie (moze dla niektorych niedoukow - niestety) historia naszego Kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarJan Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.net-serwis.pl 22.01.09, 20:12 Zagłębie Dąbrowskie jest częścią Małopolski, lecz często, niepoprawnie, jest kojarzone ze Śląskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sachi Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.chello.pl 23.01.09, 00:07 Za nazwanie Zagłębia śląskim klubem można się spodziewać nieprzyjemności. Radzę poprawić ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arre Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.09, 02:12 Do autora artykułu: Pisząc bzdury o tym, że Zagłębie jest śląskim klubem robi Pan z siebie analfabetę nie tylko geograficznego, ale też futbolowego. Po co Pan pisze o czymś, na czym się nie zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KING Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.telpol.net.pl 23.01.09, 06:23 ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC TO KLUB Z WOJEWÓDZTWA ŚLĄSKIEGO A NIE ZE ŚLĄSKA . ZAPAMIĘTAJCIE SOBIE TO RAZ NA ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logos Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 09:33 Sosnowiec leży w ZAGŁĘBIU DĄBROWSKIM!!! Zagłebie Dąbrowskie zawsze polskie nigdy śląskie! p.s. Zagłębie Dąbrowskie to tereny Małopolski, podobnie jak Ziemia Częstochowska a że jest w województwie które nazywa się śląskie to jedynie sztuczny,administracyjny twór, zresztą nie najlepiej nazwany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.chello.pl 23.01.09, 14:29 co za kretyn napisał ze Zagłębie jest klubem ze Śląska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.nplay.net.pl 23.01.09, 15:12 Hehehe dobry leszcz ten artykuł napisał :D Zagłębie klubem śląskim, jajca na całego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mani Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 17:38 Co za kretyn i nieuk pisał ten artykuł? Do szkoły idioto a nie artykuły pisać! Jakim śląskim? Ja jak nie mam o czymś pojęcia to tego nie robię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.gprs.plus.pl 23.01.09, 23:25 Kolega Przemysław chyba za dużo się naczytał opowieści niesamowitych treści.. artykuł generalnie do Bani.. skąd masz takie informacje bo nie sądzę,że od menadżera lub samego Pana Tomasza... ? Radzę najpierw dobrze przestudiować historię naszego piłkarza i dopiero brać się za pisanie.. poza tym może wskocz na boisko i strzel kilka bramek.. chociażby w Azerbejdżanie.. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: 212.175.206.* 28.01.09, 11:09 koles wez sie naucz troche geografi i poczytaj wiecej o tym pilkarzu bo ani jedno ani drugie ci NIE WYSZLO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.gprs.plus.pl 28.01.09, 12:18 ciekawe!, jesli od poczatku swojej zagranicznej kariery byl takim kiepskim zawodnikiem to jakim cudem dostawał kolejne propazycje i kontrakty? chyba ma autor problemy z logicznym myśleniem:) ps. jestm z s-ca i czuje się urazona tym śląskiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.chello.pl 14.11.09, 00:28 Heh myślałem, że to coś o programie work and travel dla studentów tak jak na www.jobster.pl.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Tomasz Stolpa Work & Travel IP: *.chello.pl 14.11.09, 00:29 Heh myślałem, że to coś o programie work and travel dla studentów tak jak na www.jobster.pl ... Odpowiedz Link Zgłoś