Gość: gacu IP: 213.199.218.* 10.02.09, 08:38 pójdzie odpowiednia kasa pod stołem do FIFA to dostanie zgode bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jjrak Re: Lato: Zależy nam na Obraniaku 10.02.09, 10:19 no i dobrze ;-) wiekszy z niego pożytek będzie niż z Rogera. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky19 Re: Lato: Zależy nam na Obraniaku 10.02.09, 19:00 bedzie z niego wiekszy pozytek niz z Laty:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Lato: Zależy nam na Obraniaku IP: *.icpnet.pl 10.02.09, 11:32 Niech się zabiorą za szkolenie młodzieży w Polsce a nie szukają kolejnego Rogera na jeden mecz... Byłem instruktorem piłki za granicą i teraz widzę jaka żenująca mizeria jest u nas. Cały wisiłek na pozyskanie tego Oberka, niech skupią na szkoleniu. Ja nie jestem przeciwko, ale my zawsze od dupy strony zaczynamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Mistrzostwo świata jest nasze!!! IP: *.csk.pl 10.02.09, 13:28 Czyli mamy w reprezentacji już Brazylijczyka teraz Francuza - jeszcze tylko jakiś Argentyńczyk, Hiszpan, Niemiec i Mistrzostwa są nasze!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Mistrzostwo świata jest nasze!!! IP: *.csk.pl 10.02.09, 13:33 A przepraszam - przecież Niemca już mamy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traxx Obraniak to kozak IP: 83.168.111.* 10.02.09, 13:51 myimgs.my.funpic.de/show.php/97_obraniak.jpg.html tylko on i blaszczykowski sa dobrymi pilarzami w tej reprze. ale ludovic jest lepszy od kuby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Lato: Zależy nam na Obraniaku IP: *.wro.vectranet.pl 10.02.09, 13:53 Obraniak może wiele wnieść do kadry. To świetnie wyszkolony technicznie zawodnik, obdarzony dobrym dryblingiem i strzałem. I na dodatek bramkostrzelny jak na pomocnika. A systemu szkolenia w Polsce właściwie nie ma. Dlatego to jest dobry sposób na wzmocnienie kadry. Tak się robi w Niemczech, Francji i nie tylko. Nawet Turcy mają prężną organizację, która zajmuje się szukaniem i werbowaniem talentów z zagranicy do kadry. I na Euro Turcy dobrze na tym wyszli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni99 Lato: Zależy nam na Obraniaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 14:28 PZPN to organizacja ! Oni mogą załatwić wszystko nawet obywatelstwo ! Za co zamykają naszych zasłuzonych " działaczy" chyba za tą " siłę". Mój znajomy walczy o polskie obywatelstwo dla swojej żony Ukrainki juz 12 lat po ślubie, dzieci nie mają bo czekają na obywatelstwo i ... nic, czeka. PZPN by załatwił nieco szybciej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Grzesiu oby tak dalej! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 15:37 Pan Lato zaczyna mi sie podobac. Wreszcie jest prezes ktory zajuje sie pilka a nie kasa. Fajnie by bylo jak by jeszcze Kolodziejczaka z lyonu wcisnol do polskiej kadry. Grzesiu oby tak dalej a bedziemy potega w pilce nozenej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocarz Lato: Zależy nam na Obraniaku IP: *.range86-174.btcentralplus.com 10.02.09, 23:30 antoni99 napisal ze jego znajomy czeka juz 12 lat na obywatelstwo zony ukrainki i dobrze,nie czeka jeszcze drugie tyle,malzenstwo za kase.najwyzszy juz czas lowic polskie talenty za granica bo jeszcze chwila i w reprze beda grac zawodnicy ktorzy tylko grzeja lawe a mecze beda wyglada jak ostatni z litwa Odpowiedz Link Zgłoś