Dodaj do ulubionych

H jak Helikopter

IP: *.gdynia.mm.pl 24.02.09, 13:06
Przyznajemy, że na krykiecie nie znamy się prawie wcale, ale dzięki tej historii nauczyliśmy się jednej ważnej rzeczy odnośnie przepisów tej gry - najwyraźniej helikoptery lądujące na boisku są wbrew nim.

Mistrz :D:D:D !
Obserwuj wątek
    • Gość: KS Świteź Re: H jak Helikopter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 14:02
      Też mi... Mam zdjęcia (materiał wideo jakby ktoś nie zczaił) z meczu Strzelinianki Strzelin, który też został przerwany ladowaniem helikoptera, który do miasta przyleciał z Wrocławia po ofiarę jakiegoś wypadku. Ciekawostką jest, że to ten sam helikopter, który spadl kilka dni temu pod Wrocławiem gdzie zginęło dwoje ratowników.
    • Gość: Tata-Pilot Re: H jak Helikopter IP: *.aster.pl 24.02.09, 14:23
      Leciał pilot Jaro znany z jakąś jędrną Józką,
      ale że nazbyt długo majstrował pod bluzką,
      więc nim zdążył... już koniec był całej przygody.
      Że Jaro jest jełop, jawne w tym dowody.
    • Gość: zdegustowany Re: H jak Helikopter IP: *.chello.pl 24.02.09, 14:44
      Niech mi ktoś wyjaśni po co na siłę ilustrować każdą informację zdjęciem? Co wnosi fotografia radzieckiego MI2 W barwach Lotniczego Pogotowia Ratunkowego? Czy macie czytelnika za debila, który nie wie co to jest helikopter. Żenada.
    • Gość: zizizi Re: H jak Helikopter IP: *.axelspringer.pl 24.02.09, 16:29
      Nie znacie się nie tylko na krykiecie, ale też na geografii. To nie były drużyny, które nazywały się Himachal Pradesh i Punjab, tylko reprezentacje indyjskich stanów Himachal Pradesh (nie ma polskiej nazwy) i Pendżab.
    • max.headroom Re: H jak Helikopter 24.02.09, 17:43
      a jakby napisać, że drużyna Polski podejmowała dryżynę Niemiec też by to było takie niewybaczalne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka