Gość: Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:18 Tarasiewicz panienko- jak się nie podoba u nas w Śląsku to wynocha nieudaczniku. Z Jagiellonii już Ciebie wyrzucili za brak wyników! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: makator Tarasiewicz się niecierpliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:46 ja pier.... nie zawracajcie sobie głowy tym nędznym śląskiem. oni zawsze będą raczej w tej drugiej części tabeli. mówię wam to miejsce, które teraz zajmują to będzie najwyższe w ciągu wielu adchodzących lat. niech więc się cieszą póki mogą bo do czołowej 4 -rki wiele im jeszcze brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Tarasiewicz się niecierpliwi IP: *.srem.net 25.02.09, 11:11 Mimo iż jestem kibicem Kolejorza, mam nadzieję że po wejściu pana Solorza powstanie tam super zespół, ponieważ zyska na tym cała nasza liga. Jej poziom wzrośnie, więcej drużyn będzie pretendowało do walki w pucharach, a kibiców będą czekać coraz atrakcyjniejsze pojedynki ligowe. Mam nadzieję, że w Śląsku pozostanie trener Tarasiewicz, ponieważ osiągnął do tej pory z tą drużyną dużo (mam na myśli obecną pozycję tego BENIAMINKA Ekstraklasy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Re: Tarasiewicz się niecierpliwi IP: *.joanitow.finemedia.pl 25.02.09, 13:02 przywracasz mi wiarę w ludzi :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrowro Re: Tarasiewicz się niecierpliwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.09, 16:03 Ladnie powiedziane, widac sa jeszcze normalni kibice w naszym kraju. A ja trzymam kciuki za Lecha jutro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajns [...] IP: *.dialog.net.pl 25.02.09, 12:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Marna prowokacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 14:01 ...gazety Wybiórczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika Marna prowokacja IP: *.tktelekom.pl 26.02.09, 15:40 Dokladnie Tak! Boi sie ,ze go wywalą! Typowa metoda szantazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajnus Tarasiewicz się niecierpliwi IP: *.dialog.net.pl 25.02.09, 11:59 Tarasiewicz wyznaje, że jeśli sytuacja z Śląsku ostatecznie się nie wyjaśni, to nie będzie narzekał na brak zajęcia. Sytuacja z Śląsku - kolejny raz błędy, błędy, błędy - skandaliczne pomyłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Tarasiewicz się niecierpliwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 12:28 Rysiu Tarasiewicz!!!! a tymi pyrusami bym sie nie przejmował! Wystarczyło tylko zatrzymać rejsika i od razu z lecha i od razu z lecha został amica!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barej Tarasiewicz się niecierpliwi 25.02.09, 12:44 Myślę,że Solorz namiesza trochę we Wrocławiu obojętnie kto będzie prowadził ten zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolek Re: Tarasiewicz się niecierpliwi IP: 193.172.150.* 25.02.09, 13:00 A w Śląsku też ma "brak wyników"? Pajacu? Ten facet to aktualnie 50% drużyny a ty takie bzdury piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Solorz ma wejść? Jak będzie chciał. IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 13:26 O wejściu Solorza słyszę już od dawna i jakoś kończy sie na gadaniu. Zdziwiłbym się gdyby biznesmen- a zakładam , że Solorz jest biznesmenem- w dobie kryzysu, który jeszcze dna nie osiągnął wchodził w taki wątpliwy interes. Cupiał chciał zarobić na Wiśle ale nie zarobił a Wisła jest u niego zadłużona.Sport -zwłaszcza w Polsce - to worek bez dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blake Re: Solorz ma wejść? Jak będzie chciał. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 14:42 ...w tej chwili mieć własną drużynę to jest wizytówka dla biznesmena...ot taki kaprys dla tłumu...mus się zadeklarować swoimi możliwościami...i niekoniecznie w tym przypadku chodzi o zysk finansowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Solorz ma wejść? Jak będzie chciał. IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 15:44 Gość portalu: blake napisał(a): > ...w tej chwili mieć własną drużynę to jest wizytówka dla biznesmena...ot taki > kaprys dla tłumu...mus się zadeklarować swoimi możliwościami...i niekoniecznie > w tym przypadku chodzi o zysk finansowy coś ci sie pomyliło -tak kosztownych wizytówek w kryzysie nikt nie chce.Żyjesz jeszcze rozbuchaną przeszłością, kiedy się wydawało, że prosperity będzie trwać nawet gdyby wszystko bylo wirtualne,Teraz trzeba wrócić na ziemię. Nie chcę krakać ale myślę, że Solorz zrezygnuje z tego dealu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Jakie "u nas"?? :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 14:00 Internetowy frustracie - jeśli w kontekście pracy R.Tarasiewicza w Śląsku określasz go mianem "nieudacznika" to pozwól że ja określę cię mianem "debila". Chyba mam więcej argumentów na takie porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meku Czekam na nowy klasyk.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 14:12 Polsat Wrocław - TVN Warszawa! To będzie coś.. heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cierp_liwości Tarasiewicz się niecierpliwi IP: 85.128.7.* 25.02.09, 14:21 czyli doszły do chłopa sygnły, że jak wejdzie Solorz to go po wiośnie wyautuje:) Nie nerwuj się Rychu, gdzieś sie zachaczysz. Nie odbiegasz zbytnio od poziomu "polskiej myśli trenerskiej" a z wiekiem temperament ci złagodnieje. Dasz radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvv Re: Tarasiewicz się niecierpliwi IP: 91.208.150.* 25.02.09, 14:37 Tarasiewicz nie powinien siadać na ławce rezerwowych skoro ma go nie być za pół roku... Niech będzie równie konsekwentny jak z Ostrowskim Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Na miejscu Tarasiewicza zachował bym się podobnie. 25.02.09, 14:59 Fachowiec powinien się szanować a nie czekać na jałmużnę od pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś