Dodaj do ulubionych

Tarasiewicz się niecierpliwi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:18
Tarasiewicz panienko- jak się nie podoba u nas w Śląsku to wynocha nieudaczniku.
Z Jagiellonii już Ciebie wyrzucili za brak wyników!
Obserwuj wątek
    • Gość: makator Tarasiewicz się niecierpliwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:46
      ja pier.... nie zawracajcie sobie głowy tym nędznym śląskiem. oni zawsze będą
      raczej w tej drugiej części tabeli. mówię wam to miejsce, które teraz zajmują to
      będzie najwyższe w ciągu wielu adchodzących lat. niech więc się cieszą póki mogą
      bo do czołowej 4 -rki wiele im jeszcze brakuje
      • Gość: Kibic Re: Tarasiewicz się niecierpliwi IP: *.srem.net 25.02.09, 11:11
        Mimo iż jestem kibicem Kolejorza, mam nadzieję że po wejściu pana Solorza
        powstanie tam super zespół, ponieważ zyska na tym cała nasza liga. Jej poziom
        wzrośnie, więcej drużyn będzie pretendowało do walki w pucharach, a kibiców będą
        czekać coraz atrakcyjniejsze pojedynki ligowe. Mam nadzieję, że w Śląsku
        pozostanie trener Tarasiewicz, ponieważ osiągnął do tej pory z tą drużyną dużo
        (mam na myśli obecną pozycję tego BENIAMINKA Ekstraklasy).
        • Gość: breslauer Re: Tarasiewicz się niecierpliwi IP: *.joanitow.finemedia.pl 25.02.09, 13:02
          przywracasz mi wiarę w ludzi :) pozdrawiam.
        • Gość: wrowro Re: Tarasiewicz się niecierpliwi IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.09, 16:03
          Ladnie powiedziane, widac sa jeszcze normalni kibice w naszym kraju. A ja
          trzymam kciuki za Lecha jutro:)
      • Gość: ajns [...] IP: *.dialog.net.pl 25.02.09, 12:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: tadgh Marna prowokacja IP: 83.147.188.* 25.02.09, 11:47
      • Gość: WKS Re: Marna prowokacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 14:01
        ...gazety Wybiórczej :)
      • Gość: andzelika Marna prowokacja IP: *.tktelekom.pl 26.02.09, 15:40
        Dokladnie Tak! Boi sie ,ze go wywalą! Typowa metoda szantazu.
    • Gość: ajnus Tarasiewicz się niecierpliwi IP: *.dialog.net.pl 25.02.09, 11:59
      Tarasiewicz wyznaje, że jeśli sytuacja z Śląsku ostatecznie się nie
      wyjaśni, to nie będzie narzekał na brak zajęcia.

Sytuacja z Śląsku - kolejny raz błędy, błędy, błędy - skandaliczne
      pomyłki
    • Gość: wks Tarasiewicz się niecierpliwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 12:28
      Rysiu Tarasiewicz!!!! a tymi pyrusami bym sie nie przejmował!
      Wystarczyło tylko zatrzymać rejsika i od razu z lecha i od razu z
      lecha został amica!!!!
    • barej Tarasiewicz się niecierpliwi 25.02.09, 12:44
      Myślę,że Solorz namiesza trochę we Wrocławiu obojętnie kto będzie prowadził ten
      zespół.
    • xjerzy1 Paszoł !!!!! 25.02.09, 12:51
      ..szuka durniów!!!!!
    • Gość: Rolek Re: Tarasiewicz się niecierpliwi IP: 193.172.150.* 25.02.09, 13:00
      A w Śląsku też ma "brak wyników"? Pajacu? Ten facet to aktualnie 50%
      drużyny a ty takie bzdury piszesz.
    • Gość: romek Solorz ma wejść? Jak będzie chciał. IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 13:26
      O wejściu Solorza słyszę już od dawna i jakoś kończy sie na gadaniu.
      Zdziwiłbym się gdyby biznesmen- a zakładam , że Solorz jest biznesmenem- w
      dobie kryzysu, który jeszcze dna nie osiągnął wchodził w taki wątpliwy
      interes. Cupiał chciał zarobić na Wiśle ale nie zarobił a Wisła jest u niego
      zadłużona.Sport -zwłaszcza w Polsce - to worek bez dna.
      • Gość: blake Re: Solorz ma wejść? Jak będzie chciał. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 14:42
        ...w tej chwili mieć własną drużynę to jest wizytówka dla biznesmena...ot taki kaprys dla tłumu...mus się zadeklarować swoimi możliwościami...i niekoniecznie w tym przypadku chodzi o zysk finansowy
        • Gość: romek Re: Solorz ma wejść? Jak będzie chciał. IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 15:44
          Gość portalu: blake napisał(a):

> ...w tej chwili mieć własną drużynę to jest wizytówka dla biznesmena...ot taki
          > kaprys dla tłumu...mus się zadeklarować swoimi możliwościami...i niekoniecznie
          > w tym przypadku chodzi o zysk finansowy

coś ci sie pomyliło -tak kosztownych wizytówek w kryzysie nikt nie chce.Żyjesz
          jeszcze rozbuchaną przeszłością, kiedy się wydawało, że prosperity będzie trwać
          nawet gdyby wszystko bylo wirtualne,Teraz trzeba wrócić na ziemię. Nie chcę
          krakać ale myślę, że Solorz zrezygnuje z tego dealu
    • Gość: WKS Jakie "u nas"?? :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 14:00
      Internetowy frustracie - jeśli w kontekście pracy R.Tarasiewicza w Śląsku
      określasz go mianem "nieudacznika" to pozwól że ja określę cię mianem "debila".
      Chyba mam więcej argumentów na takie porównanie.
    • Gość: meku Czekam na nowy klasyk.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 14:12
      Polsat Wrocław - TVN Warszawa! To będzie coś.. heh
    • Gość: cierp_liwości Tarasiewicz się niecierpliwi IP: 85.128.7.* 25.02.09, 14:21
      czyli doszły do chłopa sygnły, że jak wejdzie Solorz to go po
      wiośnie wyautuje:)
      Nie nerwuj się Rychu, gdzieś sie zachaczysz. Nie odbiegasz zbytnio
      od poziomu "polskiej myśli trenerskiej" a z wiekiem temperament ci
      złagodnieje. Dasz radę:)
      • Gość: vvvv Re: Tarasiewicz się niecierpliwi IP: 91.208.150.* 25.02.09, 14:37
        Tarasiewicz nie powinien siadać na ławce rezerwowych skoro ma go nie
        być za pół roku...
        Niech będzie równie konsekwentny jak z Ostrowskim
    • guru133 Na miejscu Tarasiewicza zachował bym się podobnie. 25.02.09, 14:59
      Fachowiec powinien się szanować a nie czekać na jałmużnę od pracodawcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka