Gość: da silva IP: *.chello.pl 24.11.03, 00:07 DREWNIANE DREWNO!!ZAKONCZ"KARIERE" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcy Nie ma juz piłkarza... IP: *.edox4.net 24.11.03, 00:09 Jeszcze moze do Switu zapukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Piotr Świerczewski to zarozumialy palant IP: *.chello.pl 24.11.03, 00:10 Piotrek myslalem ze MU,Barcelona,albo Real.Za dobry jestes na nasza lige(na Angielska tez byles za dobry). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bumerang Piotrze co myslisz o Sandecji Nowy Sacz IP: *.c.005.mel.iprimus.net.au 24.11.03, 10:44 Nie teskno ci za gorami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr swierczewski Re: Piotr Świerczewski to zarozumialy palant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 13:54 Gość portalu: pol napisał(a): > Piotrek myslalem ze MU,Barcelona,albo Real.Za dobry jestes na > nasza lige(na Angielska tez byles za dobry). nie uwarzam abym byl za dobry na polska lige. MU i Bracelona czy Real nie zglaszali sie do mojego menedzera i nie wiem skad takie pogloski. chce grac w widzewie i pomoc temu klubowi w utrzymaniu sie w lidze a za 3 lata zagrac razem z nim w LM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 00:40 Podobno kluby z dlugami nie beda mogly dokonywac transferow (licencje). Jak do widzewa trafia nowi gracze to bedzie to kompromitacja PZPNu (nie pierwsza i nie ostatnia). Swierczewski=emeryt/rencista widzew=bankrut {- Długi Widzewa wobec piłkarzy wynoszą "tylko" 250 tys. zł, ale urzędowi skarbowemu, ZUS-owi i... własnym udziałowcom zalega aż 20-30 mln zł.} Stefański(PZPN):"Mało kto zdaje sobie sprawę, ale drużyny, które na koniec rundy nie uregulują długów wobec zawodników, nie będą mogły dokonać żadnych nowych zakupów piłkarzy ani podpisać kontraktów. Dlatego dziwią mnie deklaracje prasowe pt. "Wzmocnienia w Polonii". Jeśli klub nie zapłaci piłkarzom zaległych pieniędzy, nikogo nie pozyska. Tak samo jest w Widzewie, Dospelu czy Ruchu Chorzów." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umum Świerczu !! Uratowałeś LECHA, uratuj WIDZEW IP: *.t4.ds.pwr.wroc.pl 24.11.03, 00:45 Świerczu !! Uratowałeś LECHA, uratuj WIDZEW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Przed czym uratował Lecha??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 02:59 Był to jeden z bardziej chybionych zakupów naszego dziwnego Zarządu. Mało, że "emeryt", mało, że długo bez formy, co zresztą nie dziwi, pamietając jego "przedLechową przeszłość" to jeszcze facet o "trudnym charakterze", objawiającym się tworzeniem frakcji i robieniem rozpierduchy w każdym zespole, w jakim się znajdzie. A Lecha to może uratował przed posiadaniem nadmiaru kasy, o ile to możliwe przy tym Zarządzie i jego talentach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LySy Re: Świerczu !! Uratowałeś LECHA, uratuj WIDZEW IP: *.pjwstk.edu.pl 24.11.03, 10:06 Chuja uratowal a nie lecha ? przed czym ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romano prodi TYLKO WIDZEW RTS !!! IP: *.p.lodz.pl 24.11.03, 10:53 Swierszczu zapraszamy na aleje Pilsudskiego. !!! Walczyc WIDZEW WALCZYC !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.visp.energis.pl 24.11.03, 02:03 Panie Piotrze niech Pan kończy swoją karirę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzumb Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.ipt.aol.com 24.11.03, 02:19 Prosze nie- zawsze kibicowalem Widzewowi, ale tego bajecznego pilkarza to Lodz nie potrzebuje- jeszce raz prosze, jezeli zaden klub nie chce( a jeszcze niedawno Piotrus mial rzadzic w Angli jak dumnie zapowiadal) to trzeba na emeryturke i do swojej dyskoteki. Nie wiem czemu ale ten gosc razem z Hajto doprowadzaja mnie do szalu- szczegolnie Piotrus nic nie grajac ciagle jest w mediach obecny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Wszędzie graj tylko nie w Lechu ty palancie IP: 217.97.158.* 24.11.03, 07:57 Nie trafiony transfer to mało powiedziane. Ten człowiek jest obok drużyny np.po zdobyciu gola przez Nawrocika w sobotę ten palant w ogóle sie nie cieszył jego tylko kasa interesuje a nie Lech i paru innych w naszej drużynie też. A grać to on wogóle nie potrafi tylko fauluje. Trzeba zrobić porządek tylko nie ma wykonawcy. A Piekarski to też pomylony pomysł ale nasz zarząd już całkiem pojebało więc nie ma sie co dziwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.satfilm.net.pl 24.11.03, 07:59 o wraca SUPER MARIO PIEKARIO - bedzie zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyrlandczyk Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 08:06 Nareszcie niech sprowadzą do Lecha jakiegoś kreatywnego piłkarza bo takiego co potrafi tylko podawać do tyłu jak dostanie piłkę to nie chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.toya.net.pl 24.11.03, 08:35 ech,ech tak samo jak Matysk w RKS, Bąk w wiedzewie teraz Świerczewski... powrót do kraju nie dobrze im zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Air Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.citicorp.com 24.11.03, 08:54 jemu już nic nie pomorze, walczak to on może jest, ale to wszystko. poza tym jesteś żałosny i uważasz się za big star! miej honor i godność - zmień zawód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blas Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 08:53 HMM, Oni też są lepsi od Braci Grimm. Ciekawe czym Widzew zapłaci Świerczewskiemu? Ale należy pamiętać, że: "nikt ci tyle nie zapłaci ile ci Widzew obieca". - Jestem kibicem Widzewa od 20 lat i serce mi się kraje jak to piszę, ale taka jest rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mere Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 09:46 A komu ten Młot może być w Widzewie potrzebny? no może z wyjatkiem Grajka - ale to tez b. ciężki przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PB Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.magma / 192.168.22.* 24.11.03, 10:33 Supertechnik ktory mial zamieszac diablom na old trafford i w calej lidze angielskiej teraz okazuje sie zbyt slaby na polska lige. Panie Piotrze moze czas przestac gwiazdorzyc i wziac sie do roboty. Potencjal i umiejetnosci powinny wystarczyc do bycia jednym z czolowych pilkarzy polskiej ligi. (Czerkawski wzial sie do roboty i prosze zobaczyc na efekt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singen Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.03, 10:48 bardzo chybiony transfer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singen Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.03, 10:51 bardzo chybiony na dzien dziszejszy transfer lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOTOR RKS TAKIMI POMYSŁAMI ZBLIŻACIE SIĘ DO II LIGI !!! IP: *.wbp.lublin.pl 24.11.03, 12:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOJOT Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 14:22 WYPIERDALAJ JEBANY ZIOMALU!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAK JAK TY TO JA CHODZE NA PODWURKU W SŁAWNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HappyMan de silva TY DEBILU, TYPOWY POLACZKU IP: *.dyn.oamk.fi 24.11.03, 14:37 W Twej smierdzacej krwi jest to, aby kazdego, komu sie tylko nie powiedzie, zrownac z ziemia!!! Po co pamietac o wszystkim dobrym, co Swierszczu zrobil dla Polski, lepiej wytykac mu bledy. Bo tak jest "po Polsku". Wstyd mi za ciebie, psie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da silva Re: HappyMan TY DEBILU, TYPOWY POLACZKU IP: *.chello.pl 24.11.03, 15:38 bleblebleblebleble i jeszcze bleblebleblebele a na koncu psie!! ciiekawa wypowiedz! moze jeszcze cos dodasz? swierczewski jest byl i bedzie drewniakiem albo lepiej "dyzma" polskiego futbolu! nic nie zrobil! wiec nie pieprz glupot ze cos zrobil!!jedyne co mial to checi do gry a reszta na zerowym poziomie, a checi to i ja mam i pewnie techniki wiecej a wiec mysl a nie sracz sie!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymonos Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 15:07 A jednak dla Świerczewskiego Lech nic nie znaczy i nie chce tu grać. W sumie i tak jest niepotrzebny bo jego gra jest conajmniej przeciętna a zarabia zapewne jak gwiazda polskiej ligi. Świerszcz może iść do chaty ale żeby w jego miejsce Lech ściągnął kogoś konkretnego a nie jakiegoś przeciętniaka jak Moskal czy Piekarskiego bez formy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu Dla czego mi to robisz Widzewie?! IP: *.client.attbi.com 24.11.03, 16:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.chello.pl 24.11.03, 20:46 Jestem kibicem Legii, i powinienem życzyć Widzewowi jak najgorzej, ale... Nie, no - to już przesada. Świerczewski i Piekarski?! Nawet Widzewowi tego nie życzę! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 21:09 Wole juz Swierszcza niz Moskala i Piekarskiego. To bylaby juz zenada gdyby ich sprowadzono. Moze zarzad wroci jeszcz do pomyslu z Wojtkiem K.??? A ze sprzedaza Tyraja tez bym sie nie spieszyl po tym co pokazal Piatek w sobote. Sasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuj Bogu dziękować IP: *.promax.media.pl 24.11.03, 23:43 Ta wiadomość to wspaniała informacja dla nas kibiców Lecha. Świrze, panu już Poznań dziękuje. PS. Współczujemy Widzewowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczegół Re: Piotr Świerczewski chce grać w Widzewie! IP: 217.8.186.* 25.11.03, 08:20 Razem z Dino Zoffem w bramce będą ogromnym wzmocnieniem ! Odpowiedz Link Zgłoś