Gość: bass boost Beenhakker chciał wysłać Boruca na trybuny, wię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 13:13 dziennikarze to są kretyni zapomnnieli ile Boruc zrobił na euro każdy pajac pisząc że Boruc jest winien to członek który chcę się wbić do ? Lansuje się każdy dziennikarzyna ,może ty śmieszny członku wyjdż isam pograj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Beenhakker chciał wysłać Boruca na trybuny, wię... IP: *.ds.tu.koszalin.pl 30.03.09, 13:16 Przepraszam, ale czy przy kazdym wydarzeniu musze znac opinie Pana Steca?? Dobry dziennikarz ale nie przesadajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suski Zakochany Einstein (o pardon, Borubar) IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 13:16 I wszystko jasne. Spuścił przed meczem z krzyża i był miętki w nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubba Rafał Stec o decyzji Beenhakkera IP: 216.119.44.* 30.03.09, 13:38 "W prasie pojawiły się informacje o tym, że przed meczem z Irlandią Boruc zaprosił do hotelu partnerkę, czego zgodnie z zasadami, nie wolno mu było zrobić - komentuje dziennikarz Sport.pl i "Gazety Wyborczej" Rafał Stec." Rafal, do you believe everything you read?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Jaką kasę dostał na boku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:08 Ciekawe ile dostał Artur w łapę o trenera Irlandii Pł.? Bo, że wziął, jest bezsprzeczne. Nawet dzieciaki na szkolnym boisku tak żenującego stylu nie reprezentują, a i takich szmat nie wpuszczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borubar Re: Jaką kasę dostał na boku?? IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 14:15 sam jesteś szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Jaką kasę dostał na boku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:27 to się gościu przejąłeś... Pech w tym, że nie wyzwałem od szmat pana Boruca, a tylko zadałem pytanie nauczony od pana posła Palikota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh dzieci Posel Palikot wystepuje pod nazwiskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:31 a ty szmaciarzska palo? nazywasz sie jakos? przedstaw sie ... podaj kwote, ktora Boruc "napewna wzial" i dopiero wtedy mozemy rozmawiac ... fajo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Posel Palikot wystepuje pod nazwiskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:40 ubaw po pachy, tylko tyle mogę powiediec na odpowiedzi do mych elokwentnych wywodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciaku ale przedstaw sie ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:46 co ze szkoly wczesniej wrociles? zerwales sie z "polaka" albo "matmy" i po Borubarze chcesz pojechac? ze kase wzial ze niby to tak "do smichu" malo smieszne ... bardzo malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: ale przedstaw sie ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:50 A jak to inaczej można skomentowac? taką bramkę można wpuścic, albo majac kopertę, albo chorobę oczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj dzieciaku takie komentarze mozna pisac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:53 "na powaznie" albo majac lat 12 albo po pijaku ... albo majac jakis tzw. "niedorozwoj umyslowy" ;-) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: takie komentarze mozna pisac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 15:00 Ja tylko zadaje proste pytanie. Jakim cudem, światowej klasy bramkarz, wpuszcza takie "coś"? ps. A pierwszy gol był tłumaczony, że mu słonko w oczy zaświeciło (śmiech). ps2. do wszystkich "przedstaw się". ja podałem swoje imie, a Wy nawet tego nie podaliście. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padalec Beenhakker chciał wysłać Boruca na trybuny, wię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:34 Wreszcie się znalazły siły, co Boruca pogoniły. Niech do Polski już nie wraca. W knajpie czeka go już praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Beenhakker chciał wysłać Boruca na trybuny, w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:39 Brawo!! jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrEs Słuszna decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:41 Słuszna decyzja. Boruc musi dojść do siebie psychicznie. Jeżeli Fabiański faktycznie w sobotę miał grypę żołądkową to może mieć problemy z pełną dyspozycją w środę. Być może trzeba powołać kolejnego bramkarza. Byle tylko nie Pawełka, bo Polacy po błędach Kuszczaka i Boruca wniosą kolejny wkład do składanek typu "Futbolowe jaja"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Słuszna decyzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:47 Proszę pana, ja uważam, że należy dac szanse młodym, zdolnym, nie "gwiazdorom", a piłkarzom!! Nie można grac tym samym składem kilka lat. Ten bramkarz, podobnie jak kilku piłkarzy, się skończyli. I taka jest kolej rzeczy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afsdfsdfsdfsdfasfs Dajcie mu spokoj... IP: *.pool.mediaWays.net 30.03.09, 14:43 To tylko czlowiek, przezywa swoj kryzys i mozna mu to wybaczyc. Nie pamietacie ile razy Boruc ratowal nam d... w innych meczach? To w dalszym ciagu swietny bramkarz - wystarczy poogladac fimiki na youtube. Mecz to byla tragedia, ale jeszcze nie wszystko stracone. Po Finlandii tez sie wiekszosc obsarala chcac wyrzucic Leo, a on awansowal z ta banda miernych kopaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bambussi 3 gol to wina żewłakowa a nie boruca 30.03.09, 14:44 kto na takim fatalnym boisku podaje do bramkarza w światło bramki???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aco NIGDY nie podaje sie do bramkarza w swiatlo bramki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:51 NIGDY ... nawet na super boisku ... a Pan Zewlakow co? pierwszy raz gra w powaznym meczu? ile razy gral w reprezentacji? jemu sie ma raczej na koniec niz poczatek "kariery" ... i co? wszyscy "zaj.bac" Boruca, to jego wina" a Zewlakow co? cichutenko ... tylko Jelen, jeden z nielicznych niewinnych, powiedzial - mielismy powiedziane by NIE GRAC DO BORUCA ... a Zewlakow co? nie bylo go? zagadal sie z kolega Wasilewskim i nie slyszeli? obaj zreszta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trampkarz Re: NIGDY nie podaje sie do bramkarza w swiatlo b IP: *.nwrknj.east.verizon.net 30.03.09, 16:23 Pamietam kiedy gralem w trampkarzach a bylo to chyba ze 30 lat temu......to byla pierwsza zasada ktora nam trener powtarzal az do znudzenia. NIGDY ALE TO NIGDY W SWIATLO BRAMKI DO BRAMKARZA. Zewlakow, Wawrzyniak i Dudka sa tak sami odpowiedzialni za ten blamaz jak i Boruc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f. Re: 3 gol to wina żewłakowa a nie boruca IP: *.chello.pl 30.03.09, 22:00 zgadzam się z przedmówcą! zwłaszcza że Boruc w 1szej połowie zwracał mu uwagę by nie wycofywał do niego mocnych piłek. widać ewidentnie jak piłka podskoczyła na nierówności. a ci którzy teraz plują na Boruca niech przypomną sobie jego grę na MŚ przeciw Niemcom i na Euro z Austrią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arto Re: 3 gol to wina żewłakowa a nie boruca IP: *.chomiczowka.waw.pl 31.03.09, 06:59 Tak, to jest właściwie postawione pytanie. Jak widać u nas nawet Ci co już niedługo kończą karierę nie znają podstawowych zasad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poland Re: 3 gol to wina żewłakowa a nie boruca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 15:20 popieram. Przeczytałam też że Jeleń powiedział że sam Beenhaker nie kazał podawać do Boruca bo boisko jest nierówne i nie wiadomo co się może zdarzyć.Sam gadał a teraz ma wielkie pretensje do Artura. ŻŚenada ze strony Beenhakera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Artur Boruc nie zagra z San Marino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 14:44 Hej ludziska a nie uwazacie ze bledem bylo wystawianie Boruca przed taka publika Odpowiedz Link Zgłoś
greeks Re: Artur Boruc nie zagra z San Marino 30.03.09, 14:52 Gość portalu: ćśoG napisał(a): > o jeden mecz za późno...:| O dwa niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Skąd ta fala krytyki, za nami San Marino ! 30.03.09, 14:55 Nie jesteśmy przecieą ostatni w grupie a już ogłasza się żałobę narodową. Zmieciemy teraz w proch i w pył świetną jedenastkę San Marino (będzie pewnie 2:1) i wrócą dobre nastroje wśród kibiców. A tak na serio, w świetle tego co widzimy na naszych ligowych boiskach od lat, co pokazuje nasza "kadra" żałośnie wyglądają lamenty że "nie pojedziemy na Mundial". Czy chcemy sie dalej kompromitować i to na oczach całego już świata / Na razie o "wyczynie " Borubara wiedzą tylko my, Irlandczycy i Angole. I juz niech lepiej tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salome Artur Boruc nie zagra z San Marino IP: 94.254.241.* 30.03.09, 14:59 Może wreszcie czas, żeby Boruc przestał zachowywać się jak małe nieszczęśliwe dziecko... Do pionu chłopie! Zasady obowiązują- również takie gwiazdy. Jak ma być bez alkoholu i kobiet to tak ma być dla wszystkich, nikt nie jest wyjątkiem. A swpoją drogą kobiety chyba Cię gubią w ostatnim czasie więc może zrób sobie przerwę i wybierz się do psychoanalityka. Najwyższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocek Re: Artur Boruc nie zagra z San Marino IP: *.dynamic.mnet-online.de 30.03.09, 15:10 he,he skoro kobiety go niszcza to niech sie za chlopow bierze... Odpowiedz Link Zgłoś
gare_j71 Beenhakker chciał wysłać Boruca na trybuny, wię... 30.03.09, 15:11 Gdyby nie był takim bucem, to byłoby mi go nawet żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: Beenhakker chciał wysłać Boruca na trybuny, w IP: *.dyn.optonline.net 30.03.09, 23:11 masz racje , Boruc to straszne chamidlo i cwaniaczek lepiej zebym go juz nie musial ogladac w Polskiej reprezentacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaaati Beenhakker chciał wysłać Boruca na trybuny, wię... IP: *.aster.pl 30.03.09, 15:28 to nie była wina boruca. NIGDY NIE PODAJE SIĘ W BRAMKE! Podstawowa sprawa. Zobaczcie jak podskoczyła mu piłka, moim zdaniem to jest tylko wina obrońcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Beenhakker chciał wysłać Boruca na trybuny, wię... IP: 84.238.93.* 30.03.09, 15:35 Odczepcie się wreszcie od Żewłakowa. Jakby jakiś Irlandczyk strzelił z czterdziestu metrów po ziemi prosto w Boruca i byłby gol, to też by nie była wina Artura? Nieważne jakie było boisko, zadaniem bramkarza jest niewpusczenie piłki do bramki. W tamtym przypadku było to banalnie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedops Re: Beenhakker chciał wysłać Boruca na trybuny, w IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.09, 17:30 jakby strzelał irlandczyk to Boruc złapałby piłkę w ręce... rzecz jasna Boruc jest winny tego, że puścił taką bramkę, Żewłakow jest winny, że tak podał, ale cała drużyna zagrała żenująco niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Artur Boruc nie zagra z San Marino IP: 194.156.44.* 30.03.09, 15:39 boruc juz od pewnego czasu nie zachowuje sie jak profesjonalista i dla niego nie powinno byc miejsca w reprezentacji. typowy cwiercinteligent ktoremu slawa i kasa zbytnio do glowy uderzyly. w przeszlosci odwalal kawal dobrej roboty ale jego czas juz minal i powinien skoncentrowac sie na karierze w tancu z gwiazdami albo posuwaniu groupies. w zawodowym sporcie komus takiemu nie powinno sie powierzac waznych funkcji typu stanie na bramce w reprze. benhauer nie powinien go juz dawno powolywac - to jego blad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faulista Dudka, Wawrzyniak i Zewlakow tez powinni wyjechac IP: *.nwrknj.east.verizon.net 30.03.09, 16:15 Nie twierdze ze Boruc nie popelnil bledu ale ci trzej neptycy powinni tez dostac kopa za to co zrobili w Belfascie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechia Gdańsk Re: Dudka, Wawrzyniak i Zewlakow tez powinni wyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 16:49 Nigdy nie przepadałem za Borucem , bo to zatwardziały ,zbyt pewny siebie gość z Legii , ale teraz po nagonce obszczymurków jestem za nim . Wytrzymaj to chłopie , wyciągnij wioski i zarabiaj dużą kasę w dobrym klubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plazma A wina Żewłakowa??? IP: 213.192.66.* 30.03.09, 16:37 Irlandczycy też zagrywali do swojego bramkarza i on też raz kopnął się w czoło, ale piłka wyleciała na rzut rożny, bo nie leciała w kierunku bramki!!! Duża część winy jest Żewłakowa a nie Boruca. Natomiast Boruc jest winny 1 bramki, bramkarz nie może wyjść do piłki i jej nie dostać. Jak ma jej nie dostać to musi siedzieć w budzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car P.Arturze za 10,15,20 lat Pana syn będzie czytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 17:33 te komentarze.I co Pan powie.To ze jest Pan bardzo dobrym bramkarzem każdy wie.To że bywają fascynacje erotyczne wie kazdy normalny facet. Ale ochlaj się ,otrzezwiej.I pomyśl.Żadna kasa nie zastąpi rodziny. To daleko ale kiedyś będziesz miał 40/50 lat.A to wczorajsze to tylko epizod Ot tak.facet z doświadczeniem życiowym Odpowiedz Link Zgłoś
karina036 Beenhakker chciał wysłać Boruca na trybuny, wię... 30.03.09, 17:40 Straszny gó...arz. Myślisz Boruc, że zasady obowiązują tylko frajerów? Jeśli tak myślisz to sam jesteś frajer, zasady obowiązują wszystkich. Do pionu chłopie. I do psychoanalityka. Jeśli nic z tym nie zrobisz, to jako gwiazdę można będzie Cię oglądać chyba tylko w Tańcu z gwiazdami. I to jest łagodny komentarz z mojej strony. I życzliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie wina Boruca Artur Boruc nie zagra z San Marino IP: *.dyn.optonline.net 30.03.09, 18:03 Wielki kibic Polski tutaj: Nie wina Boruca, boisko do dupy, obroncy caly czas podawali do niego bo nie wiedzieli co zrobic z pilka. Przeciez to on nas uratowal w pierwszych minutach meczu. (Tak samo jak zasranie gralismy z Austria, on nas uratowal). Na pewno ma problemy teraz. Trzeba grac twardziej, pomyslowo...Bramkarz irlandi tez mial kiksa ale pilka przeszla kolo slupka. Ile razy zagrozilismy ich bramce? W kadrze musza byc twardziele: Jelen, Janczyk, Blaszczykowski, Boruc jak zdrowie dopisze. Ja nie przestaje kibicowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Beenhakker chciał wysłać Boruca na trybuny, wię... IP: 193.138.241.* 30.03.09, 18:26 Boruc-zwykły agresywny prostak,nigdy go nie lubiłem.Gdyby nie był bramkarzem pewnie został by pseudokibolem legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTY BORUC Beenhakker chciał wysłać Boruca na trybuny, wię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 18:35 TEN CAŁY BORUC TO TYPOWY KRAWAT KTÓREGO NIGDY NIE CIERPIAŁEM ZA JEGO ZACHOWANIA CWANIACKIE I CIESZĘ SIĘ ŻE KMIOT NIE BĘDZIE MĘCZYŁ JUŻ REPREZENTACJI POLSKI WON PALANCIE BO B..U!!!! WASZE KOMENTARZE NA TEMAT TEGO KMIOTA MNIE WALĄ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Boruc to najlepszy NAsz bramkarz w historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 18:47 tyle, ze w ostatnim meczu zawinił pierwszą i po części drugą bramkę. Przy trzeciej był bez szans. Kto twierdzi inaczej, jest nikim, wielkim indolentem. Tak więc po jakim katastrofalnym błędzie PAnie Błoński? Odpowiedz Link Zgłoś