Gość: Jedrus Re: Smutek w Wiśle IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 23:58 Nie jestem kibicem Wisly, ale uwazalem ja za duzyne "klasowa"! Druzyna klasowa moze przegrac, to sie zdarza, ale nie moze sie kompromitowac!!! Toz to byl mecz bez zadnej koncepcji, polotu, bez tempa! Jak mogla Wisla pokonac "beton norweski" skoro kazdy "pseudo atak" byl wyprowadzany w tempie "zolwia" i raczej ciagle "do tylu". W takiej sytuacji to nawet przecietna III-cio ligowa druzyna zdazyla by wracac na swoja polowe i skutecznie "blokowac" przedpole i bramke. A wydawalo sie ze Wisla to profesjonalisci! Gdzie tam - amatorzy z Blon!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Smutek w Wiśle IP: *.aster.pl / *.acn.pl 29.11.03, 00:14 A ja tam wole Wisłe, od Valerengi. Bo norwegowie mimo, że awansowali to sobie większego obciachu narobili taką grą. W następnej rundzie ich los jest przesądzony, wystarczy strzelic jedną bramkę i po meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztukas Re: Smutek w Wiśle IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 10:32 Co za klapa! Tak słabo grającej Wisły nie widziałem już dawno! Wisła bez Kosowskiego i Uche to nai ta sama Wisła! Totalna żenada, na prawdę żaden nadwiślański kibic nie może być zadowolony z widowiska jakie zafundowali nam mistrzowie Polski. Kupcie nowych, młodych, przebojowych a znowu takie potęgi jak Parma, Shalke, Lazio czy nawet Real będą traktować was poważnie! Odpowiedz Link Zgłoś